Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ti opet sumnjas u mene i moje izvorelegenda reala je napisao/la:Jel ovo ta bomba o kojoj si mi pričao ili ima jošneno#4 je napisao/la:Novo pojacanje u dresu nase reprezentacije koje ce igrati u Sloveniji iduce godine ako Bog da!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
floyd je napisao/la:Za igarca koji ce igrat oko 5 min. i nije imao mjesta ni na Dudinom sirem spisku, ne moze se reci da je neko pojacanje. A ne znam ni koliko je posteno prema Bavcicu.
Zna li se koliku lovu je uletio BHTelecom?
Za Omica ce janezi traziti kes...tako da najvjerovatnije nema nista od toga.
legenda reala je napisao/la:Idemo malo podgrijati atmosferu![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moram da te jos jednom upitam, kako sada da imamo kvalitetnu reprezentacijuLBJ MVP je napisao/la:Čim i igrači vide da se radi ozbiljno i kvalitetno odjednom se sjete da vole ovu državu,vjerovatno nas je taj Savović do sada par puta odbio,no dobro.
Imamo kvalitetnu A reprezentaciju,imamo omladinske selekcije,više igrači nemaju izgovora da igraju za druge reprezentacije aku su i do sada igrali,ne sviđa mi se nimalo atmosfera u vezi Nedima Đedovića,već kao da se priprema teren da ga se opravda kad postan reprezentativac Španije,"morao je,tjera ga Barcelona","porodica Đedović nam je već dala jednog odličnog reprezentivca".
neno#4 je napisao/la:Moram da te jos jednom upitam, kako sada da imamo kvalitetnu reprezentacijuLBJ MVP je napisao/la:Čim i igrači vide da se radi ozbiljno i kvalitetno odjednom se sjete da vole ovu državu,vjerovatno nas je taj Savović do sada par puta odbio,no dobro.
Imamo kvalitetnu A reprezentaciju,imamo omladinske selekcije,više igrači nemaju izgovora da igraju za druge reprezentacije aku su i do sada igrali,ne sviđa mi se nimalo atmosfera u vezi Nedima Đedovića,već kao da se priprema teren da ga se opravda kad postan reprezentativac Španije,"morao je,tjera ga Barcelona","porodica Đedović nam je već dala jednog odličnog reprezentivca".![]()
![]()
Na prijateljskim protiv Crne Gore i Finske to ti nije tako izgledalo![]()
Neno ovdje je važnija boldirana konstatacija!? Ima li istine u ovome, mislim da je već prekrižen kod nas!?neno#4 je napisao/la:Moram da te jos jednom upitam, kako sada da imamo kvalitetnu reprezentacijuLBJ MVP je napisao/la:Čim i igrači vide da se radi ozbiljno i kvalitetno odjednom se sjete da vole ovu državu,vjerovatno nas je taj Savović do sada par puta odbio,no dobro.
Imamo kvalitetnu A reprezentaciju,imamo omladinske selekcije,više igrači nemaju izgovora da igraju za druge reprezentacije aku su i do sada igrali,ne sviđa mi se nimalo atmosfera u vezi Nedima Đedovića,već kao da se priprema teren da ga se opravda kad postan reprezentativac Španije,"morao je,tjera ga Barcelona","porodica Đedović nam je već dala jednog odličnog reprezentivca".![]()
![]()
Omerbavarac je napisao/la:U koliko se igra tekma?
Sorry ako je vec bilo, ne da mi se da trazim.
Rios je napisao/la:Kakva bi posjeta mogla biti veceras? Ima li neko kakvu informaciju?
Iz ugla potencijalnih reprezentativaca imamo poželjniji tim za biti njegov član,ne mislim samo na kvalitet igrača,nego na selektora,uposlenike saveza.neno#4 je napisao/la:Moram da te jos jednom upitam, kako sada da imamo kvalitetnu reprezentacijuLBJ MVP je napisao/la:Čim i igrači vide da se radi ozbiljno i kvalitetno odjednom se sjete da vole ovu državu,vjerovatno nas je taj Savović do sada par puta odbio,no dobro.
![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], lumani i 37 gostiju.