2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2017 NBA Playoffs
Iduci cetvrtak znaci pocinje to 3 uzastopno nba finale
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zivimo u doba Lakersi vs BostonTorres_9 je napisao/la:Iduci cetvrtak znaci pocinje to 3 uzastopno nba finale
Vjerovatno i slijedece sezone bude isto
- Donnie Darko
- Kontakt:
Morat ce se nesto bas znacajno desiti da se ne ponovi ovo finale, ne samo sljedece, vec u sljedecih nekoliko sezona. Svaka cast Spursima, ali i njima je potrebno neko jako pojacanje, da ugroze Warriorse koji ce sljedece sezone pretpostavljam biti jos jaci.
A istok, ne znam vala sta da kazem. Sa istoka ce izaci neka ekipa koja nije iz Clevelanda, tek kada LeBron predje tamo. Ako je ovaj Boston fakat drugo najbolje sto istok trenutno moze ponuditi, no comment. Realno oni su dva superstara udaljeni od toga da ugroze Cavse u seriji od 7 utakmica.
A istok, ne znam vala sta da kazem. Sa istoka ce izaci neka ekipa koja nije iz Clevelanda, tek kada LeBron predje tamo. Ako je ovaj Boston fakat drugo najbolje sto istok trenutno moze ponuditi, no comment. Realno oni su dva superstara udaljeni od toga da ugroze Cavse u seriji od 7 utakmica.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Ma finale ce igrati neka druga ekipa jedino ako se neke od ove dvije raspadnu.Donnie Darko je napisao/la:Morat ce se nesto bas znacajno desiti da se ne ponovi ovo finale, ne samo sljedece, vec u sljedecih nekoliko sezona. Svaka cast Spursima, ali i njima je potrebno neko jako pojacanje, da ugroze Warriorse koji ce sljedece sezone pretpostavljam biti jos jaci.
Ne vidim sta ostali mogu uraditi pa da to ne bude tako
Raspast će se nakon ove sezone Warriorsi 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nek zadrze samo ovu cetvoricu, a ostatak ekipe ce se fakticki sam od sebe sastavit. Plus mislim da su u McCawu dobili prilicno kvalitetnog igraca rotacije za buducnost, skroz fino igra vec ove godine.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ako je sada los Istok, kakav je bio prije 10-tak godina kada je LBJ sa ovim timom uspio doci do finala
Shannon Brown
Daniel Gibson
Drew Gooden
Larry Hughes
Zydrunas Ilgauskas
Damon Jones
Dwayne Jones
Donyell Marshall
Ira Newble
Sasha Pavlovic
Scot Pollard
Eric Snow PG
Anderson Vareja
David Wesley

Shannon Brown
Daniel Gibson
Drew Gooden
Larry Hughes
Zydrunas Ilgauskas
Damon Jones
Dwayne Jones
Donyell Marshall
Ira Newble
Sasha Pavlovic
Scot Pollard
Eric Snow PG
Anderson Vareja
David Wesley

Don't believe the hype.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nedavno su neki govorili da je ova ekipa jaca od sadasnje Oklahome minus Westebrook.akisarajevo92 je napisao/la:ako je sada los Istok, kakav je bio prije 10-tak godina kada je LBJ sa ovim timom uspio doci do finala
Shannon Brown
Daniel Gibson
Drew Gooden
Larry Hughes
Zydrunas Ilgauskas
Damon Jones
Dwayne Jones
Donyell Marshall
Ira Newble
Sasha Pavlovic
Scot Pollard
Eric Snow PG
Anderson Vareja
David Wesley
![]()
Pa nisu daleko. Iako ja iz nekog razloga u Gibsonu, mislim na Taja, vidim dobrog igraca, Mekdermot je ofanzivno jako dobar igrac, Roberson defanzivno, a i Adams nije bas "scrub". S druge strane Ilgauskas je bio ofanzivno opcija, i Gooden je bio koliko toliko solidan igrac. Mozda je to zbog nekog razvoja lige da mi Mcdermott izgleda kao bolji igrac od Sase Pavlovica, jer su statisticki i po ucinku slicni.Donnie Darko je napisao/la:Nedavno su neki govorili da je ova ekipa jaca od sadasnje Oklahome minus Westebrook.akisarajevo92 je napisao/la:ako je sada los Istok, kakav je bio prije 10-tak godina kada je LBJ sa ovim timom uspio doci do finala
Shannon Brown
Daniel Gibson
Drew Gooden
Larry Hughes
Zydrunas Ilgauskas
Damon Jones
Dwayne Jones
Donyell Marshall
Ira Newble
Sasha Pavlovic
Scot Pollard
Eric Snow PG
Anderson Vareja
David Wesley
![]()
Istina. Kawhi kao Jordan čeka svoje vrijeme.alemsa je napisao/la: Zivimo u doba Lakersi vs Boston
Vjerovatno i slijedece sezone bude isto
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jednu Curry,jednu Durant,jednu publika ,četvrta će doći sama po sebi...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Mislim da jedina stvar zbog koje TNT drži Shaqa je Shaqtin a fool, kakav snowflake.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Fila prva izlazi sa Istoka poslije ClevelandaDonnie Darko je napisao/la:Morat ce se nesto bas znacajno desiti da se ne ponovi ovo finale, ne samo sljedece, vec u sljedecih nekoliko sezona. Svaka cast Spursima, ali i njima je potrebno neko jako pojacanje, da ugroze Warriorse koji ce sljedece sezone pretpostavljam biti jos jaci.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
lumani je napisao/la:dema je napisao/la:Jordan je uzimao uvijek zadnji sut i pogađao. LeBron se znao sakrit. Jordan je uzeo sva finala. Nije bio gubitnik u tim finalima. Zatim imao je puno jaču konkurenciju. Ljudi lupaju napamet.
Boston i Bird, pogledat kako je ko rookie igrao protiv njih.
Lakersi i Magic
Detroit i Thomas
Houston sa Haakemom
Utah sa Maloneom
Indiana i Miller
New York sa Ewingom
Sunsi sa Barkleyem
Sonicsi sa Paytonom
Portland i Drexler
Orlando sa Shaqom
Ovo je konkurencija koju James nije imao. On je morao prevazići Detroit koji je bio sila da bi ga Lak čekali u finalu. To sto je GSW to su tad bili Lakersi. A po meni su i bolji bili ti Lakersi od ovih Wariorsa.
Ali najlakše je lupat napamet. Nije išao da uzme titulu nikom od ovih igrača. Nije tražio pojačanja. Kad uzme zadnji sut znaš da je pobjeda. James neku noć u cijeloj 4 četvrtini koša nije dao. Jordan trpao pod groznicom o čemu pričamo. Lik je izgubio više finala nego što je dobio. Došao ranije u NBA i obara rekorde. Ali pravi rekordi su poeni po utakmici, skokovi po utakmici itd. A ne ukupan broj, jer neko odigra 20 sezona neko do 32 tipa Magic. I da i po meni je i Magic bolji od Jamesa
Boston i Bird, pogledat kako je ko rookie igrao protiv njih.
Lakersi i MagicJordan je poceo da uzima,kada je ovaj obolio.
Detroit i ThomasIma i onaj Detroit posle Thomasa.
Houston sa Haakemom![]()
slazem se
Utah sa Maloneomili James protiv Duncana
![]()
Indiana i Miller![]()
![]()
New York sa EwingomSolidna ekipa,nista vise.
Sunsi sa Barkleyem nisu oni bili bas neki rivali,Charles je bolje igrao za Philu.. (Naravno nije mogao preko M.J)
Sonicsi sa Paytonom Curry,CP3,
Portland i DrexlerDurant
Orlando sa Shaqomovaj je igrao i sa Jamesom
Btw,meni je Jordan najboljiali ove price zadnje sekunde,zadnja cetvrtina protiv Bostona to su djecije price...James je rijesio toliko utakmica da mozemo mjesec dana o tome pricati
ali malo cudno da se uvijek jave navijaci Bullsa kada odigra jednu slabiju tekmu,pazi jednu
Zbog cega ta mrznja
stvarno vas boli sto vas je karao godinama i usput onog morona Noaha koji po vasim bajkama bio top Centar u nba
![]()
hm,MVP je postao tek kad je presao u sunse
sto ga nema vise na forumu,banovan ili ?miki_92 je napisao/la:nisam ni rekao da ce biti bolji/jednak, nego da bi imalo smisla voditi neku raspravu oko toga, sad nema veze s mozgom stavljati Jamesa ili bilo koga drugog u istu recenicu sa Jordanom kad je GOAT rasprava u pitanjubodi123 je napisao/la:ma i da uzme 5-6 prstenova opet nece bit jednak Jordanu a kamoli bolji, Jordan je jednostavno najveci i najbolji ikad i to ce tako bit jos 100 godina najmanje, nema te statistike koja moze Brona izjednaciti sa Mikeom, dovoljno je samo ponuditi Dallas kao protuargument LeBronu i tu sva prica zavrsava, iako je najbolja ocjena ona golim okom, odgledas bilo koje od 6 finala MJa i stvari ti postanu jasne zasto je bolji igrac od LeBrona i zasto je najbolji ikadmiki_92 je napisao/la:jedan ima 6 prstenova, drugi duplo manje, a ovdje se pise o nekoj izjednacenosti
nek James uzme barem jos 2, pa onda i ima smisla raspravljati
i poprilicno sam siguran da je ovo za svastare a ne playoff teme
steta sto vise nema @Magica da nam kaze kako se bezveze vodi rasprava jer jedini pravi GOAT je Wilt
NBA top-5 playoff cumulative plus-minus totals, updated:
1-Curry +215
2-Draymond +188
3-Klay +170
4-LeBron +166
5-Durant +144
1-Curry +215
2-Draymond +188
3-Klay +170
4-LeBron +166
5-Durant +144
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2017 NBA Playoffs
Ma sasvim slučajno.Brokula je napisao/la:NBA top-5 playoff cumulative plus-minus totals, updated:
1-Curry +215
2-Draymond +188
3-Klay +170
4-LeBron +166
5-Durant +144
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da ,bas je nekako cudno i iznenadjujuce da igraci iz 2 supertima sa po 3 ili vise All stara imaju ovakve +/- brojeve?Zaista iznenadjujuce!
- PaskalHens
- Kontakt:
Mene čudi da je Klay ispred Brona i Duranta!? 

Viva la France, as they say in Rome.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2017 NBA Playoffs
Mislio sam na Currya, jer se priča da mu je neki tamo Choker uzeo ekipu.NEZALAGANJE je napisao/la:Da ,bas je nekako cudno i iznenadjujuce da igraci iz 2 supertima sa po 3 ili vise All stara imaju ovakve +/- brojeve?Zaista iznenadjujuce!
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.