Ryder i Big Smoke

Jeste vi znali dobro avione vozit ? meni sestra prelazila misije u kojima se voze avioni i helikopteri

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Meni najgore misije bile na onom napustenom aerodromu gdje moras da vozis avione a gadjaju te one rakete ili koji su vec vragovi bili. Po sedmicu dana mi trebalo da njih prodjemMElloo je napisao/la:Ona na plzi im najbolju garazuOvo je CJ-eva kuca u kojoj je odrastao a buraz debil uzeo onu malu
![]()
Ryder i Big Smoke
Jeste vi znali dobro avione vozit ? meni sestra prelazila misije u kojima se voze avioni i helikopteri![]()
Da, obje igre su u Los Santosu = Los AngelesMElloo je napisao/la:GRove street ima u gta 5?
i imal kakvih dodirnih tacaka, spominjul se ovi likovi iz San Andreasa?theboss_RD07 je napisao/la:Da, obje igre su u Los Santosu = Los AngelesMElloo je napisao/la:GRove street ima u gta 5?
Nisam igrao GTA V ali sam cuo da ima nekih easter eggova koji imaju veze sa san andreasom. Npr ima valjda neki karakter u GTA V koji nosi potpuni isti onaj zeleni kacket sto je Sweet nosio u GTA:SA. Pa u nekoj misiji ima veliki grafit grove streeta koji se takodjer vidi u san andreasu na istom mjestuMElloo je napisao/la:i imal kakvih dodirnih tacaka, spominjul se ovi likovi iz San Andreasa?theboss_RD07 je napisao/la:Da, obje igre su u Los Santosu = Los AngelesMElloo je napisao/la:GRove street ima u gta 5?
Otelo je napisao/la:Ma meni najgora bila ona sa tramvajem kad se moras voziti iza i pucat.
Moram skinuti odmah sad GTA SA
svi 3dm update-i crackovi rade, ja sam 3-icu zadnji instalirao i radilo je sve okKlare je napisao/la:miki, ovi linkovi su odlični, barem brzina, svi smo ti zahvalni.
Pa kad se to završi, preporučuješ li kakav crack ili update?
Što se SA tiče, najteža misija je bila sa onim avionom igračkom upravljati, po gradu si trebao uništiti 4 kombija, i onda doletiti na zgradu pa porušiti ostale avione.
Jos nekih 10% mi ostalo da skinem cijela je unpack igra (skino od nosteam) znaci update 5 i crack 4 rade tako ako imas link od tog update ,i cracka da ih odma skinem ...viKK je napisao/la:ovaj zadnji update 5 i crack v4 rješavaju skoro sve bugove i crashove..
jedini problem je što je rockstar stavio nekakvu zaštitu, u fazonu da gta launcher mora biti pokrenut kako bi igra nesmetano radila.. ako nije, igra će nekada nasumično crashovati..
problem se rješava tako što se napravi ovaj batch file (otvorite notepad, kopirate tekst iz spoilera u notepad file, sačuvate kao launcher.bat (ili neki drugi naziv) u vaš directory.. i onda pokrećete igru preko tog batch filea) na ovaj način će se onaj RG launcher pokrenuti skupa sa igrom
da, pusti odmah na pocetku da te ubiju i nakon 3. pokusaja pojavice se opcija da preskocisOrton je napisao/la:Na pocetku dignem onaj kamion sa bombom,porokam se sa murijom i onda sa onim smecarskim odem tamo do auta gdje sam ostavio.Taj kamion moram dic u zrak,odradim i to i onda kad Franklin zove Michaela igrica pada.
Znaci da u toku misiji pustim da me 3 puta roknu i tako predjem?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.