Pa po cemu on nije postovao pravila?Centre forward je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:11Novak je doš'o u tudju kuću i treba da poštuje pravila iste. Pobra, ako ti se ne svidja, bujrum šutaj lopticu po Šumadiji sa Bobom Živojinović.
To što Srbi ne razumiju šta znači pravna država i sistem njihov je višestoljetni problem.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Max Allegri
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Baš me zanima koliko će trajati ova iluzija navijača Novaxa da postoji neka imaginarna zavjera protiv Srba.
Najviše mi je drago kad se neki lik pravi pametan, pa ga ovako, u ovom slučaju država Australija, spusti na zemlju. Murphyjev zakon u najljepšem obliku.
Najviše mi je drago kad se neki lik pravi pametan, pa ga ovako, u ovom slučaju država Australija, spusti na zemlju. Murphyjev zakon u najljepšem obliku.
Primjećujem da na temi ima i nekolicina šovinista, koji bukvalno sve gledaju kroz krvna zrnca.
Zaboravljaju pri tome da je Novak jedan od rijetkih velikih sportista koji je u više navrata pomogao i BiH. Donacijama i kako god drugačije.
S druge strane, zanemaruje se suština ove odluke. Ona nema veze sa nacijom, nacionalnošću i pripadnošlu. Isključivo sa modernim globalizmom koji je nasljednik fašizma.
Stao im je Novak na žulj pričom o propagandi i tome da dva izvora kreiraju totalitet svijeta. I sve pričice o vizama, dozvolama, potvrdama, vakcinama su obično zaluđivanje zdravorazumnog bića. Globalistima ne odgovara ništa što nije u skladu sa njihovim poimanjem novog svijeta, svijeta potčinjenih bilmeza.
Zaboravljaju pri tome da je Novak jedan od rijetkih velikih sportista koji je u više navrata pomogao i BiH. Donacijama i kako god drugačije.
S druge strane, zanemaruje se suština ove odluke. Ona nema veze sa nacijom, nacionalnošću i pripadnošlu. Isključivo sa modernim globalizmom koji je nasljednik fašizma.
Stao im je Novak na žulj pričom o propagandi i tome da dva izvora kreiraju totalitet svijeta. I sve pričice o vizama, dozvolama, potvrdama, vakcinama su obično zaluđivanje zdravorazumnog bića. Globalistima ne odgovara ništa što nije u skladu sa njihovim poimanjem novog svijeta, svijeta potčinjenih bilmeza.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Jel i dalje svrsavaju ljubitelji Nadala i Federera 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Kako će stati kad vakcina ne zaustavlja širenje korone? Teških kliničkih slika će biti i sa tri doze vakcine, to je niđe veze. Ne znam što te to zanima, kad sad govoriš da te boli briga koga ćeš ti zarazit. Vakcina nije 100% učinkovita, tako da to je i dalje sve do organizma.
Free world, mogu ljudi da rade šta hoće, kad naprave vakcinu da zaustavlja širenje onda treba svi da se vakcinišu do tad ko hoće ko neće, njihov izbor.
Najgluplje od svega, vakcinišeš se, odeš na ove turnire i opet te svakodnevno testiraju. Glupiranje.
-
- Kontakt:
Ja sam navijač Federera , ali u ovom slučaju sam itekako na strani Đokovića .ArtemisFowl je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:50Baš me zanima koliko će trajati ova iluzija navijača Novaxa da postoji neka imaginarna zavjera protiv Srba.
De ti nama objasni kako država Australija pusti 3 tenisera sa istom situacijom kao kod Đokovića , a njega ne pusti ?
Samo to objasni , kako tako pravna DRŽAVA pravi selekciju .
Samo to .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Pogriješili su, nisu trebali pustit nikoga. Vjerovatno su i njega planirali pustiti ispod oka javnosti, al im nije prošlo.bombaysaphire je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:08Ja sam navijač Federera , ali u ovom slučaju sam itekako na strani Đokovića .ArtemisFowl je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:50Baš me zanima koliko će trajati ova iluzija navijača Novaxa da postoji neka imaginarna zavjera protiv Srba.
De ti nama objasni kako država Australija pusti 3 tenisera sa istom situacijom kao kod Đokovića , a njega ne pusti ?
Samo to .
Ma nema ovdje nista logike.Ovo se muda pokazuju preko Novaka i to je to.Neko drugi kao moze , jer je manje popularan a ti kao najbolji ne mozes jer stvaras negativnu sliku.
Vidim Nadal je nesto laprdao , volim ga ko brata ali ne podrzavam njegovo misljenje.Jednostavno , covjek je izabrao da ne zeli.
Ta prica da kad si u necijoj kuci , plesi po pravilima kuce je napravljena za kmetove i robove.Sta sad, hoces u Australiju , moras se vakcinisati , hoces u Tursku , ides na vadjenje seruma jer ti tamo ne treba , ne kontam ?
Ne mozes ti siliti nekoga da uradi nesto sto ne zeli.Ta ista osoba po defaultu rizikuje svoj zivot , ne tebe koji si vakcinisan.
Ja sam vakcinisan ali shvatam ljude koji ne zele to i jednostavno nemam im sta lose reci.To je njihovo pravo i tu prica zavrsava.Ako ga hoces stjerati uz zid , natjeraj ga da svaki dan radi testove , sto bi vjerujem protagonisti antivaxa jedva docekali.Nole bi sa osmjehom to radio svako jutro , medjutim cilj je ocito nesto drugo.
Izdrzi Nole.
Ako bude ucestvovao na turniru , smatram da mu odmah mogu trofej dati.Inat i glava koju on ima , od ove situacije ce napraviti cudoviste.
Vidim Nadal je nesto laprdao , volim ga ko brata ali ne podrzavam njegovo misljenje.Jednostavno , covjek je izabrao da ne zeli.
Ta prica da kad si u necijoj kuci , plesi po pravilima kuce je napravljena za kmetove i robove.Sta sad, hoces u Australiju , moras se vakcinisati , hoces u Tursku , ides na vadjenje seruma jer ti tamo ne treba , ne kontam ?
Ne mozes ti siliti nekoga da uradi nesto sto ne zeli.Ta ista osoba po defaultu rizikuje svoj zivot , ne tebe koji si vakcinisan.
Ja sam vakcinisan ali shvatam ljude koji ne zele to i jednostavno nemam im sta lose reci.To je njihovo pravo i tu prica zavrsava.Ako ga hoces stjerati uz zid , natjeraj ga da svaki dan radi testove , sto bi vjerujem protagonisti antivaxa jedva docekali.Nole bi sa osmjehom to radio svako jutro , medjutim cilj je ocito nesto drugo.
Izdrzi Nole.
Ako bude ucestvovao na turniru , smatram da mu odmah mogu trofej dati.Inat i glava koju on ima , od ove situacije ce napraviti cudoviste.
-
- Kontakt:
To je i suština , lave nisi vakcinisan vozdra .ArtemisFowl je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:22Pogriješili su, nisu trebali pustit nikoga. Vjerovatno su i njega planirali pustiti ispod oka javnosti, al im nije prošlo.bombaysaphire je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:08Ja sam navijač Federera , ali u ovom slučaju sam itekako na strani Đokovića .ArtemisFowl je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:50Baš me zanima koliko će trajati ova iluzija navijača Novaxa da postoji neka imaginarna zavjera protiv Srba.
Samo to .
Kod nas ne možeš , naša su pravila takva i to je to .
Međutua , eto napravićemo izuzetak samo ti dođi ...
@Sljivo i @Centre forward je li ovaj postupak ozbiljne države ?
Eci peci pec ti možeš , ti ne možeš

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- MathiasChago
- Kontakt:
Kod nas bi ga pustili da igra necijepljen, jos bi mu antivakseri skinuli gace i vikali da ih naguzi
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Koliko sam ja shvatio vraćeno je 23 od 26 tenisera sa sličnim izuzećem kao Novak. Zašto je anglosaksonski svijet samo protiv Srbina Đokovića?bombaysaphire je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:29To je i suština , lave nisi vakcinisan vozdra .ArtemisFowl je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:22Pogriješili su, nisu trebali pustit nikoga. Vjerovatno su i njega planirali pustiti ispod oka javnosti, al im nije prošlo.bombaysaphire je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:08
Ja sam navijač Federera , ali u ovom slučaju sam itekako na strani Đokovića .
Samo to .
Eci peci pec ti možeš , ti ne možeš![]()
-
- Kontakt:
Ma šou klasični , samo Pfizera-Gucci nam daj i sve OKJakobsen91 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:36Isto sam mu htio replicirati.bombaysaphire je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:35Ta ista kuća mu je odobrila da uđe , pa jučer zabranila . Ista ta kuća je pustila 3 tenisera sa istom "situacijom" kao kod Đokovića ...Centre forward je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:11Novak je doš'o u tudju kuću i treba da poštuje pravila iste. Pobra, ako ti se ne svidja, bujrum šutaj lopticu po Šumadiji sa Bobom Živojinović.
To što Srbi ne razumiju šta znači pravna država i sistem njihov je višestoljetni problem.
De to objasni , kako pravna država pravi selekciju ...
Kompanija Rio Tinto ima povijest skandala koji uključuju štetu u okolišu, uništavanje povijesnih mjesta i podmićivanje. U maju prošle godine, kompanija je namjeravala proširiti rudnik u Australiji, uništivši klanac Yucan, sveto mjesto Aboridžina na kojem postoje dokazi o postojanju ljudi u posljednjih 46.000 godina i koje se smatra jedinim prahistorijskim nalazištem ljudskih naselja u Australiji tijekom posljednje ledenog doba .
Inače kompanija je iz Australije .
Aboridžine ko yebe .
Ruskinji koja je primila Sputnika ne dopustaju da igra, moc pravne drzave jbg.![]()
Realno svi vide da ovdje političari iz Australije prave budalaštine da opravdaju svoje poteze ...
Ja još čekam da mi neko postavi link gdje piše da Australija ne dozvoljava državljanima Australije da uđu u svoju državu, to mi je fascinantno...
Inače avatar ti je top

Opet ponavljam šteta što te nema na temi MOTO GP

Podrska za Novaka, ako postoje izuzeca i ako ti ispunjvas ista onda sta je problem. Ako ne ispunjava, u sto licno sumnjam jer ne bi ni isao tamo , onda je ok da mu zabrane ulazak. Samo ova politika vakcinisani, nevakcinisani je otisla predaleko, nije vise bitno da li si zdrav, jak, nego je postalo jedino vazno da imas papir da si vakcinisan.
-
- Kontakt:
Pa to i jeste problem , ili pusti sve ili nemoj nikoga .ArtemisFowl je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:31Koliko sam ja shvatio vraćeno je 23 od 26 tenisera sa sličnim izuzećem kao Novak. Zašto je anglosaksonski svijet samo protiv Srbina Đokovića?bombaysaphire je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:29To je i suština , lave nisi vakcinisan vozdra .ArtemisFowl je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:22
Pogriješili su, nisu trebali pustit nikoga. Vjerovatno su i njega planirali pustiti ispod oka javnosti, al im nije prošlo.
Eci peci pec ti možeš , ti ne možeš![]()
Ko su ta trojica , zašto oni mogu a ostali ne mogu ?
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Stvarno nemam pojma, al nije ni bitno.bombaysaphire je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:36
Pa to i jeste problem , ili pusti sve ili nemoj nikoga .
Ko su ta trojica , zašto oni mogu a ostali ne mogu ?
Ono što je bitno je da ne postoji nikakva zavjera protiv Novaka i da je ovo sve sam zasro svojim pametovanjem i dugomjesečnim izbjegavanjem vakcinacije. Sad može piti vodu pozitivnim emocijama i pozitivnim jonima iz Visokog.
Cuj po cemu, jel se salis ti? Ljudi tamo najblize nisu po 2 godine vidjeli i onda ti dodje imigrant udarac loptice.Mig_Mig je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:43Pa po cemu on nije postovao pravila?Centre forward je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:11Novak je doš'o u tudju kuću i treba da poštuje pravila iste. Pobra, ako ti se ne svidja, bujrum šutaj lopticu po Šumadiji sa Bobom Živojinović.
Da je prosao, bili bi nevidjeni protesti protiv vlade, tako je to u normalnom sistemu gdje stanovnistvo ne ispija samo kafe povazdan i kuka.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
evo ovdje fino objasnjeno sta se izdesavalo
To sta bi bilo kad bi bilo nije nikakv argument. Covjek je dobio medicinsko izuzece, tu je pocetak i kraj rasprave, tri igraca sa istim izuzecem su usla u Australiju! Novak je na osnovu toga dobio vizu i onda tamo neki granicar ustanovi da to nije dovoljno?! Vise prava idaju talibani u Afganistanu. Vidjet ćemo sta sud kaze, bojim se da su dovedeni na svrsen cin, ne mogu mu uzeti pravo da udje u državu nakon sto su medicinski organi dali izuzece a drzava na osnovu toga dala vizu.litijum je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:42Cuj po cemu, jel se salis ti? Ljudi tamo najblize nisu po 2 godine vidjeli i onda ti dodje imigrant udarac loptice.Mig_Mig je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:43Pa po cemu on nije postovao pravila?Centre forward je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:11Novak je doš'o u tudju kuću i treba da poštuje pravila iste. Pobra, ako ti se ne svidja, bujrum šutaj lopticu po Šumadiji sa Bobom Živojinović.
Da je prosao, bili bi nevidjeni protesti protiv vlade, tako je to u normalnom sistemu gdje stanovnistvo ne ispija samo kafe povazdan i kuka.
Max Allegri
- Centre forward
- Kontakt:
Zato jer je tako rek'o zakon Parlamentarne Monarhije u koju je on doš'o. To je cijela priča, a ne neka represija ili politika prema Zemlji iz koje Novak dolazi.Mig_Mig je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:43Pa po cemu on nije postovao pravila?Centre forward je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:11Novak je doš'o u tudju kuću i treba da poštuje pravila iste. Pobra, ako ti se ne svidja, bujrum šutaj lopticu po Šumadiji sa Bobom Živojinović.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.