Znam , nece u Bayern.Saurman je napisao/la:Eto ti znaš gdje će otići.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Centre forward
- Kontakt:
Ne treba namRaul_64 je napisao/la:Znam , nece u Bayern.Saurman je napisao/la:Eto ti znaš gdje će otići.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Onda cemo i mi o Realu oplesti u svakoj mogucoj prilici, jer nije ni Real svetinja pa da se ne smije o njemu pisati, kao ni ova temaSveti je napisao/la:vjerojatno zato što su to najveći rivali na svijetu, ne kontam šta je tu čudnobluemania je napisao/la:@geoxx lave
Nešto puno pominjete Barcu na ovoj temi o Realu, svaki cas, u svakom postu se pomene ona ili nešto vezano za nju (njeni igraci, treneri, navijaci itd)....rekoh, da nisu slucajno kompleksi u pitanju ili neke slicne smetnje![]()
Ako jedan obican post navijaca Reala (kao onaj iznad ili još stotine takvih) na temi Reala, u sebi sadrži 5-6 pominjanja Barcelone i njenih igraca, trenera, nacin igre - šta onda to tebi znaci![]()
hajmo pošteno
![]()
ne vidim razlog zbog čega bi barcelona bila tolika svetinja da niti jedan navijač madrida ne smije da je spomene![]()
a bogami ima i vas sepet ovdje na temi navijača barcelone koji ste se u najmanju ruku ulogorili tu te komentarišete sve i svašta.

Ne mislim na tebe licno, da ne bude zabune

Bilo bi nepošteno da imamo 2 najbolja fudbalera na svijetu u ekipi,ali i pored toga vjerujem da će Bale doći u Real.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Onda nema frke, nek dodje u Madrid.Centre forward je napisao/la:Ne treba namRaul_64 je napisao/la:Znam , nece u Bayern.Saurman je napisao/la:Eto ti znaš gdje će otići.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
PSG potvrdio: Ancelotti je tražio da ga pustimo u Real
http://sportsport.ba/ino_fudbal/psg-pot ... eal/105311" onclick="window.open(this.href);return false;
Carlo se zaputio ka Madridu
http://sportsport.ba/ino_fudbal/psg-pot ... eal/105311" onclick="window.open(this.href);return false;
Carlo se zaputio ka Madridu

pletete već kume. grozan ukus, romario i kurtinjo to nerijetko rade, ali o tome niko ništa ne govori, jer svako ima pravo da priča šta hoćebluemania je napisao/la: Onda cemo i mi o Realu oplesti u svakoj mogucoj prilici, jer nije ni Real svetinja pa da se ne smije o njemu pisati, kao ni ova temajel tako...samo ja se nazivam debilom kad pišem ovdje, porucuje mi se da prestanem pisati gluposti - a vi ste kao pametni kad kenjate o Barci na sopstvenoj temi, jel
![]()
e pa necemo tako Dino.
Ne mislim na tebe licno, da ne bude zabune

naprijed rejal
ma hajd šta ima veze, sve je to rock n roll
Nego, citam i Cavani poceo pakovati kofere za Madrid
Pero ne sjedi skrštenih ruku ocito, vec sad priprema par opakih transfera.
Šta cete sa Pipitom

Nego, citam i Cavani poceo pakovati kofere za Madrid

Šta cete sa Pipitom

Juventus vrlo izgledan.bluemania je napisao/la:Šta cete sa Pipitom
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- EnzoFerrari
- Kontakt:
- JohnLennon
- Kontakt:
Znao je i Jozo. Dakako.
U Madridu svi gube magicne moci. Sem Bosketa i Capella.
Vidjet cemo. Tesko da je postojala bolja opcija na trzistu o Carla.
Zanimljivo ce bit u svakom slucaju
btw. jesi to ti Sissoko?
U Madridu svi gube magicne moci. Sem Bosketa i Capella.

Vidjet cemo. Tesko da je postojala bolja opcija na trzistu o Carla.
Zanimljivo ce bit u svakom slucaju

btw. jesi to ti Sissoko?

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Da, Jozo je to znao al ako nista barem Carlo kad bude gubio nece prst u oko gurat
Nekako mi je vise gospodin.
Uostalom, sad je red na njeg, Jozo svoj imao a obojica su znala kako.
Da, ja sam.
By the way, nadam se da ce Carlo slijedece sezone osvojit Primeru, volio bi da bude jedan od rijetkih koji ima titule u 4 lige petice, one nekada lige petice, jakih europskih drzava.

Uostalom, sad je red na njeg, Jozo svoj imao a obojica su znala kako.
Da, ja sam.
By the way, nadam se da ce Carlo slijedece sezone osvojit Primeru, volio bi da bude jedan od rijetkih koji ima titule u 4 lige petice, one nekada lige petice, jakih europskih drzava.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Poptuna istina! To sam i ja pokusavao reci vise puta. Odlican post.Sveti je napisao/la:Zbog čega svi žele da se od real madrida napravi neki copycat barcelone, sa igrom punom dodavanja, nevjerovatnom količinom patetike, mladih trenera i glumatanja? Ako igra nekog tima ovisi o puno dodavanja ne mora da znači da će taj tim biti ubitačan, napadački i sl. Murinjo je u prošloj sezoni pokazao kako se igra fudbal, i svi ovi koji postavljaju kojekakve slike upoređujući broj trofeja kao tobože neki pokazatelj o njegovom neznanju, nek se poklope i nastave da bacaju drkicu na glumce iz kuntalonije. Čovjek je sa igrom koju vrli stručnjaci sa ovog foruma nazivaju antifudbalom, oborio rekord po broju golova, nesretno ispao u polufinalu, uzeo barceloni trofej, nakon čega je i barcelona krenula nizbrdo itd. Hoću da kažem da prestanete da se provaljujete i omalovažavate stručnjaka koji je imao muda da dođe u raspadnut klub, kojem je rijetko koji ozbiljan trener smio da pristupi mjestu šefa jer su im se noge tresle na samu pomisao koliki to pritisak za sobom nosi. Svi ste htjeli insant uspjehe, što vam je relativno i dato, u drugoj sezoni čovjek skida skalp najjačem timu na svijetu nakon nekoliko sezona orgijanja po bijeloj boji. Za ovu sezonu ga apsolutno ne branim, ali reći da je samo on krvi što je ovako ispalo može reć' neko ko ne prati real madrid.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Oni pisu realno,oni pisu realno... 
Ko god da dodje u Real:Bale,Neymar,Cavanni ili neko drugi,za ocekivat je da necemo proci ispod 60-80 miliona za svakog.Ne bi bilo cudno ni da dodju 2 ili cak sva 3.Pero nije glup,zna da ko god da dodje od njih,za 2-3 godine ce se sami otplatit samo od "imena".Uz to naravno dobijes igraca svjetske klase.Neymar je npr vec sad najisplativija sportska licnost na svijetu,a sta bi tek bilo da dodje u real ili barcu.
Ja licno ne bih toliko forsirao Balea,vec ovu dvojicu napadaca.Jer kad se samo sjetim onih nasih trutova pred golmanom

Ko god da dodje u Real:Bale,Neymar,Cavanni ili neko drugi,za ocekivat je da necemo proci ispod 60-80 miliona za svakog.Ne bi bilo cudno ni da dodju 2 ili cak sva 3.Pero nije glup,zna da ko god da dodje od njih,za 2-3 godine ce se sami otplatit samo od "imena".Uz to naravno dobijes igraca svjetske klase.Neymar je npr vec sad najisplativija sportska licnost na svijetu,a sta bi tek bilo da dodje u real ili barcu.
Ja licno ne bih toliko forsirao Balea,vec ovu dvojicu napadaca.Jer kad se samo sjetim onih nasih trutova pred golmanom

Sretno zmajevi!!
Mourinho bi već sutra mogao biti smijenjen, odnosno postavljen za menadžera Chelseaja. Toril, trener B tima, bi trebao voditi zadnje dvije utakmice u Ligi.
A kako javlja Bein Sport Ancelloti vise nije trener PSG-a.
A kako javlja Bein Sport Ancelloti vise nije trener PSG-a.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Bas me zanima kako ce se ponasat Torill te dvije tekme. Covjek je mudonja pravi i ne hebe zivu silu, zanima me samo hocel pustit i zadnje dvije utakmice da se takticki i tehnicki privedu kraju ili ce eksperimentisat. Ne bi me cudilo da Jese pocne jednu od te dvije tekme.

Sretan rodjendan,jednom od najveci Madridista ponosan sam na to sto sam rodjen na isti dan kao i on

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Koji, ponedjeljak?
Sretan vam rođendan.

Sretan vam rođendan.

HvalamandraX je napisao/la:Koji, ponedjeljak?![]()
Sretan vam rođendan.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Gotovo svakim sajtom sve je jasnije. Sada imamo i oficijalno:
I, btw; druže s foruma, nek' je sretan rođendan tebi ali i Ikeru.
Dakle, izbor je Carlo. Između njega i Rafe naravno da biram Carla i nadam se da će uspjeti. Iako ne bih imao ništa ni protiv Rafe jer se zna da je on vel'ki Madridista!"Carlo has asked to go to Madrid but we want him to stay on," Leonardo told L'Equipe. "No decision has been taken yet, we just listened to Carlo.
I, btw; druže s foruma, nek' je sretan rođendan tebi ali i Ikeru.

Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.