FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
nek komentarise senad
Ma nek' nam puste samo sliku. Sta nam im ko komentarisati.
Slika i ton sa stadiona, ja bih bio preee pre zadovoljan. Bolje nego lupanje gluposti nekih kvazi spikera/novinara.
Slika i ton sa stadiona, ja bih bio preee pre zadovoljan. Bolje nego lupanje gluposti nekih kvazi spikera/novinara.
Stigoše li Bolonjci?
Stiglipapir je napisao/la:Stigoše li Bolonjci?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
idealna prilika Lev-Sar pustit momke da rade okusaju se..m
zasto ne ?
zasto ne ?
- Sarajlijc@
- Kontakt:

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
http://static.footballuser.com/images/field.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
fcsarajevo.baŠunjevarić:"Oduševljen sam radom ekipe."- U četvrtak po novu pobjedu.
Igrač koji je skrenuo pažnju na sebe svojim jednostavnim, ali učinkovitim načinom igranja, je Radan Šunjevarić. Nekoliko sedmica boravi u Sarajevu i otkrio nam je svoja razmišljanja o gradu i klubu.
„Sarajevo je super. Oduševljen sam. Od ranije sam znao mnogo o gradu, ali sada imam mogućnosti da svaki dan hodam Baščaršijom, i moram priznati da je to zaista lijep osjećaj.“
„Ekipi sam se priključio u Sloveniji. Odlično sam prihvaćem i atmosferom u klubu sam zaista zadovoljan. Za sada mogu samo govoriti samo pozitivno o FK Sarajevo.“
„Zadovoljan sam rezultatom protiv Hiberniansa i drago mi je što sam zabilježio svoj debi. Potvrdili smo svoj kvalitet na terenu i nadam da ćemo to potvrditi na Malti u četvrtak. “
„Došao sam u jedan veliki klub. Ambicije su uvijek vezane za trofeje. Došao sam da pomognem u tome. Vrijeme je za titulu na Koševu. Imamo dobru ekipu. Konkurencija je velika i igrat će samo oni koji to zaslužuju. Oduševljen sam radom i nadam da ćemo ekipa, ali i ja lično, imati dobre nastupe ove sezone.“, kazao je Radan Šunjevarić.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
A sta je to Face TV gde ce biti prenos ?
Nesta ne vidim na kanalima da ima taj naziv.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
http://facetv.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;Devil je napisao/la:A sta je to Face TV gde ce biti prenos ?![]()
Ovo nema na telki nazalost.BegAx je napisao/la:http://facetv.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;Devil je napisao/la:A sta je to Face TV gde ce biti prenos ?![]()
Znaci morace se neki stream ganjati.

Steta.

@Devil koja ti je kablovska (HS ima ovaj kanal) ? Ako imas satelitsku mozes naci
http://facetv.ba/face-tv/pronaite-face- ... t-16a.html
P.S. gledam slike igraca u hotelu, budale piju alkohol a treba da igraju utakmicu.

P.S. gledam slike igraca u hotelu, budale piju alkohol a treba da igraju utakmicu.

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 10 jul 2012, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Nekom je bio rodjendan. Mislim Gujicu. Mada ne vjerujem da se pregoniloElegant je napisao/la:P.S. gledam slike igraca u hotelu, budale piju alkohol a treba da igraju utakmicu.

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Gujiću rođendan pa se popila čašica šampanjca.
glupost za hrabre je sebičan lijek
U Sarajevu gde sam sada je cini mi se Elta Kabel da se zove.U Bg to sigurno nemam.Elegant je napisao/la:@Devil koja ti je kablovska (HS ima ovaj kanal) ? Ako imas satelitsku mozes nacihttp://facetv.ba/face-tv/pronaite-face- ... t-16a.html

Sve se lose uklopilo jbm ti.Poklopilo se i da Sarajevo i Zvezda igraju isti dan domacu utakmicu.

Hajde Bgt, sta fali...

Novi igrac Levskog Joao Silva, bivsi igrac Evertona. Odigrao 0 utakmica za Everton.
-
- Kontakt:
Hoće li Sarajevo imati podršku navijača na Malti 

Nije...Buu je napisao/la:Jeli 60 KM(sa kartom) prevoz do Sofie ?
U cijenu je uključeno:
- Bus prijevoz Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo – Sofija – Sarajevo,
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja
U cijenu nije uključeno:
- Ulaznica na utakmicu (obezbjeđuje agencija),
- Obavezno PZ osiguranje 5,00 KM
* Kalkulacija rađena na bazi minimalno 45 putnika.
* U slučaju neprolaska FK Sarajevo u 2. pretkolo, agencija će izvršiti povrat uplaćenih sredstava.
* Za putovanje vrijede Centrotours Opći uslovi putovanja.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amcho1, Burberry46, inzomni, OsmanhodzicBuco i 43 gosta.