FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 nov 2010, 16:20

nikad_izvini je napisao/la:Znači Branitelj.

Biće zanimljiva formacija koju će Amar postaviti. Lazara opet nema, znači Baljić opet počinje. Miro upitan, Svrake isto nema. Kerla i Radovanović se vraćaju. Ako Kerla navodno ide, zašto igra. To mi nije jasno. Mešić je isto upitan.

--------------------------Šehić----------------------
----Marković-----Vasilić----Gančev-----Radovanović
---------------Savić-----Ćulum-------
-----Čolić--------Zeba--------Višća----
-----------------Baljić--------------

Ako Vića ne bude starter može Stanić igrati na lijevom ili desnom krilu
samo umjesto Gančeva - Kerla i umjesto Višće koji valjda nema snage za 90 minuta, Stanic vjerovatno :)
trenutno je to najjace sto imamo, a Amar je rek'o da ce igrati najbolji, znaci nema kalkulacija :)
Za zivot cijeli!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 03 nov 2010, 17:11

Čolić ima crveni karton.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 03 nov 2010, 17:16

ellaxaz je napisao/la:Čolić ima crveni karton.
I moze igrati u Kupu.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 03 nov 2010, 17:22

1921 je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:Čolić ima crveni karton.
I moze igrati u Kupu.
Pred prvu utakmicu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine sa Braniteljom, održana je press konferencija za novinare u Plavom salonu na Grbavici, a menadžer Željezničara Amar Osim najavio je da će u ovim utakmicama njegovi igrači dati svoj maksimum.

"Sutra će igrati najjači igrači jer smatram da je ovo jako važna utakmica i jer mi želimo proći u polufinale Kupa. Cilj je nakon dvije utakmice proći, ali to neće biti tako jednostavno. Očekujem da moji igrači u ovim utakmicama pokažu samopouzdanje. Favoriti smo, to je činjenica i to moramo potvrditi. Nadam se i odazivu navijača, koliko-toliko, jer ipak se radi o utakmici četvrtinala Kupa naše države, bez obzira ko nam je protivnik", kazao je menadžer Željezničara Amar Osim, koji je dosad imao prilike pratiti Branitelj.

Danas je predstavljen i novi dres kluba, koji će se moći kupiti po cijeni od 90 KM i to putem službene internet stranice ili lično u prostorijama Fudbalskog kluba Željezničar. Čelni ljudi Željezničara su najavili uskoro i otvaranje fan-šopa, te je, kako kažu, samo pitanje vremena kada će to i zvanično biti gotovo. "Branitelj nije naivna ekipa. Imaju ambicioznog trenera koji je ranije imao uspješnu igraču karijeru. Gledao sam utakmicu protiv Leotara i potpuno su bili ravnopravni sa Leotarom. Iako su član druge lige, mislim da su bolji od pola prvoligaša. Mislim da je naša prednost u ovim utakmicama fizička sprema, prekidi, brzina..."

"Čolić i Popović ne mogu igrati, a vjerovatno ni Svraka jer nije trenirao nekoliko posljednjih dana. Mešić je u najužoj konkurenciji, kao i Omar Baljić", dodaje Osim, za kraj se osvrnuvši i na ambicije Plavih ove sezone.

"Pred početak sezone nam je cilj bio da jesenji dio završimo u vrhu i za sada sve teče po planu. Još da prođemo u polufinale Kupa, a onda u drugom dijelu sezone pokušati nastaviti sa dobrim igrama. Mogli bi osvojiti i jesenju titulu, ali nam je zato potrebna pobjeda u sve tri prvenstvene utakmice koje su ostale, no to će biti teško".
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 03 nov 2010, 17:36

Eto vam sad "potvrda" kako nema ključa. Džaba se palite na ovu šega ligu, nema trofeja ove godine, pauzirate do sljedeće. AJMO RASPUST! Ovi hrvatski klubovi kantaju li kantaju u kupu, u prvenstvu su daleko...Ali u prvenstvu kanta Borac, veze nemaju ali bodova imaju

1921 !
Kontakt:

Post Postao/la 1921 ! » 03 nov 2010, 17:40

Zna li neko kolko će koštati karte sutra ? Hoće li biti 5 km kao obično ili nešto niže ???
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 03 nov 2010, 17:40

Opusti se čovječe.

Neki dan BVB ispao od Offenbacha u Kupu, a u Ligi kantaju. Koblenz kanta u Kupu, a u 3. ligi tek 14. Raspust!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 03 nov 2010, 18:29

1921 ! je napisao/la:Zna li neko kolko će koštati karte sutra ? Hoće li biti 5 km kao obično ili nešto niže ???

Kao i obično.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 03 nov 2010, 18:35

ŠtaIma je napisao/la:slika

Ako Bog da opet :D
Kako jaka slika!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 03 nov 2010, 18:38

Dejan, BL je napisao/la:Eto vam sad "potvrda" kako nema ključa. Džaba se palite na ovu šega ligu, nema trofeja ove godine, pauzirate do sljedeće. AJMO RASPUST! Ovi hrvatski klubovi kantaju li kantaju u kupu, u prvenstvu su daleko...Ali u prvenstvu kanta Borac, veze nemaju ali bodova imaju
Za razliku od vas mi jos uvijek igramo na 2 fronta, a za vama smo 5 bodova. Gledajuci proslu sezonu u ovo vrijeme ste nam bjezali nekih 9-10 bodova, a na kraju ostali na 10 pa skontaj ko moze do trofeja. :D :D :D :D Sto bi Amar rekao:" Pametnom dosta". :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 03 nov 2010, 18:54

Smetnuo sam s uma da Čolić ima crveni karton i da se "direktni" crveni kartoni prenose na ligu :roll: A parni ne prenose(kao Ćulum npr) :roll: Čudno al nema veze. Do mene.
Jah. Do mene je :mrgreen:

Uglavnom, novi sastav :lol:

------------------------Šehić---------------
-----Marković----Vasilić---Gančev(Mešić)---Radovanović
----------Savić------Ćulum---------
-----Stanić-----Zeba------Višća---
-------------Baljić----------

Ako Kerla ode, zaista nema smisla da igra.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 03 nov 2010, 18:58

Gledam ovaj Siroki i Sarajevo, kako su samo losi . . . Zeljeznicar je mnogo cvrsca ekipa i ubjedjen sam da ce osvojiti Kup natjecanje u dvije utakmice ih ne moze niko dobiti . . .

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 03 nov 2010, 19:03

Neko je juče spomenuo da bi nam Široki mogao biti najozbiljniji konkurent za titulu i sada sam istog mišljenja. Na Koševu su odlično odigrali, pogotovo drugo poluvrijeme. Sarajevo nije napada sastavilo u drugom, Široki bio puno bliži pobjedi.

Da i svaka čast Širokobriježanima na nevaljanju! Jesu zadržavali vrijeme, ali sve u okvirima dozvoljenog. Ovo je kod nas izuzetak!

Kasne za nama 3 boda i gledajući igre Sarajeva i Borca u zadnje vrijeme, ni mi ni ŠB nećemo imati problema da ih preteknemo.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 03 nov 2010, 19:04

Ma otkud vama da Kerla ide ? Ko bi ga to sada mogao tražiti ako nije našao angažman na kraju prošle sezone ?

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 03 nov 2010, 19:06

Omar500 je napisao/la:Ma otkud vama da Kerla ide ? Ko bi ga to sada mogao tražiti ako nije našao angažman na kraju prošle sezone ?
Kerla, tako se priča, ima ugovor do kraja ove godine. Prošle sezone je bio pod ugovorom i moralo se platiti neko obeštećenje. Kad mu istekne ovaj ugovor odlazi kao slobodan igrač i to je ipak razlika. Ima vremena da nađe klub.
Kajzeslautern je tražio "odobrenje" Želje da ovaj trenira sa njima. Kad ga nisu dobili, otkačili su ga.
Ima tu razlike i to velike u odnosu na prošlu sezonu. Ako je istina da mu ugovor ističe krajem godine.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 nov 2010, 19:09

Zna li se dolaze li novi igraci na zimskoj pauzi ?

P.S. Mislim da bi trebalo izbjeci Siroki u polufinalu kup-a.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 03 nov 2010, 19:11

Ah da, na to sam zaboravio :roll: . Valjda neće otići, nek mu ponude novi ugovor, financijski povoljniji za njega, ako je moguće. Neće biti propast svijeta ako ga ne zadržimo, ali je momak veliki potencijal.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 03 nov 2010, 19:16

edin_tm87 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Ma otkud vama da Kerla ide ? Ko bi ga to sada mogao tražiti ako nije našao angažman na kraju prošle sezone ?
Kerla je potpiso predugovor sa Grckim klubom. Na zimu odlazi 100 %.
Nije valjda i on u Panionis :D

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 03 nov 2010, 19:19

Elegant je napisao/la:Zna li se dolaze li novi igraci na zimskoj pauzi ?

P.S. Mislim da bi trebalo izbjeci Siroki u polufinalu kup-a.
Spominju se kvalitetna pojačanja, ali se o imenima ne priča, barem koliko sam ja čuo... :D

A ovo za Široki, potpisujem...
Mislim da su njanjama očitali lekciju Fudbala...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 03 nov 2010, 19:20

Pa sad, ne treba baš vjerovati Havazu. Inače su vjerodostojni i pouzdani :lol: Al mi se čini da ode Kerla. Tja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.