Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Numna
-
Kontakt:
nemozenamnikonista je napisao/la:Nas idol nacije je uspio u fudbalskoj karijeri to zna svaki iskreni bosanac i hercegovac..Jedan Sewcwnko nije uspio u Chels

a, Ibrahimovic u Barceloni , Adabayor u City sad Totenhem itd...ali niko po njima ne plju je kao nas narod,,,izrodi roda svog
Zabio sa 100m, spasio nas debakla neki dan.

Zadnja izmjena:
Numna, dana/u 25 nov 2013, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
nemozenamnikonista
-
Kontakt:
Postao/la nemozenamnikonista » 25 nov 2013, 16:28
Head je napisao/la:
Ponos drzave.
svaka cast...nas najbolji igrac za narednih 100 godina
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Jesi li smislio koji će ti biti sljedeći nick? Imam ja nekoliko prijedloga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
nemozenamnikonista
-
Kontakt:
Postao/la nemozenamnikonista » 25 nov 2013, 16:31
Virtu4l je napisao/la:Jesi li smislio koji će ti biti sljedeći nick? Imam ja nekoliko prijedloga.
koji

moram se borit sa pljuvacima...drago mi je da nisam sam

-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 25 nov 2013, 16:31
Pljuvaci ce opet lizati svoja g.ovna sto su iskenjali na Dzeku, kad ovaj sljedeci put donese pobjedu reprezentaciji. Samo sto ovdje na ovoj temi, vecina ne zna ni razliku izmedju konstruktivne kritike i pljuvanja. Al naravno, pljuvaci jedva cekaju ovakav rasplet situacije da sjedi na klupi i pruza lose partije da bi sto vise omalozavali Edina.
I ja ga kritikujem, sto je i zasluzio. Uzasan je u zadnjih mjeseci, karijera mu ide silaznom putanjom, ali to nije razlog da se vrijedja jedan od najboljih igraca u historiji ove zemlje.
-
nemozenamnikonista
-
Kontakt:
Postao/la nemozenamnikonista » 25 nov 2013, 16:41
hurem je napisao/la:rijetko ulazim na forum, jer sam svjestan da se nema sta pametno procitati, nazalost..a niti budalama i zavidnicima mozes sta objasniti..jer oni zbog svoje umisljenosti ne vide dalje od nosa....nekoliko sam puta ponavljao postove u kojima sam lijepo obrazlozio da ovi OBJEKTIVCI nisu u pravu po pitanju dzeksona...ali oni su ostali gluhi na to (citaj glupi)...
jedini njihov argument jeste kako se dzeko ne trudi...a ovaj drugi negredo grize...za napadaca je najbitinija statistika...dzeko u odosu na minute odigrane ima bolju statistiku od negreda...i da je dobio prilike koliko negredo imao bi daleko bolju nego ovaj sad sto ima...jedina losa utakmica koju je odigrao do sada za city je ona protiv bayerna prvo poluvrijeme..i u 3 kolu PL...ostale je sve zabijao golove ili bivao igrac utakmice...a konjina zna da je negredo imao bar 5 utakmica u kojima se nije mogao ni ocijeniti...sve sam to ranije navodio, gdje, sta, ko...mrsko mi se vracati...jer svakako samoprozvani objektivci nece shvatiti...
pa negredo odigrao u PL 1234455585 minuta i utakmica vise, pa dao tek jedan gol vise od dzeke...(izbaci onaj onaj sretni hattrick protiv slabasnog cska, i ni u ligi prvaka ga nije bolji)
vas jedini argument je ne trudi se...a mi vama navedemo stotinu argumenata...i opet vi u pravu...pa gdje vam je logika? halooooooooooooooooooooooooo bolan
tako je jarane...njima je vazno da se pljuje i omalovazava nas najbolji igrac
-
Rios
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
Virtu4l
-
Kontakt:
nemozenamnikonista je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Jesi li smislio koji će ti biti sljedeći nick? Imam ja nekoliko prijedloga.
koji

moram se borit sa pljuvacima...
@
Miraj_Grbić
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Head
-
Kontakt:
stomaklija je napisao/la:Džekice pošto znam da si na forumu non-stop i da neke ljude izbacujes iz prijatelja(clanove foruma)

zbog toga sto lose pisu o tebi. Ovo danas kad sam procitao pao u sam u nesvijest. Znaci libo ga racku za ss forumon i za vama djeco draga. Idite pisati zadaću

Kriv vam Mancini, sad Španac a vidjelo se lijpo protiv Argentine ko je kriv. Pa Džekica, zato jer kara Almu i libo ga za fudbalom. On je ostao u 91-oj i moze komotno s Kumanom u toj nekoj generaciji PSV-a igrati. A poruka za Džekicu, pošto je pretpostavljam od tuge veceras na forumu, mala poruka. Ti si jedna obična:

Ne izbacuj me iz prijatelja, plizzzzzzzz

Pauk je napisao/la:Edin Dzeko maneken za adidas
Nemoj te se brinuti raja...Dzeko ide u manekene.
Ja znam licno, da sam se davno prestao brinuti o nasem dijamantu..njemu lijepo meni jos lijepse

Fecox je napisao/la:Svakom u životu treba jedna Amra

No hard feelings

Steph je napisao/la:Džekson uskoro u Fulhamu, opširnije na portalima ovih dana.
ciza je napisao/la:Edin ne igra jer je bosnaac i jos musliman
MrShadow je napisao/la:
HazardEden je napisao/la:Emerik Gudelj ima novu žrtvu za kritikovanje
Treniraj, vrati se u prvi tim, je'bo te moda u pakšu zajedno s Amrom
HazardEden je napisao/la:Pisac porasto si mi u očima
Specijalna narudžba Džeke za meč s Tottenham-om

Pauk je napisao/la:Dzeko je postao nasa Stanija...

Samo od nekih postova sa zadnjih stranica, ja ovdje ne vidim nikakvu konstruktivnu kritiku nego husacki nastrojene likove kojim je vrhunac u zivotu doci na forum i ismijavati i negativno koristiti ovaj teski period u dijamantovoj karijeri.
1946
-
Rios
Head je napisao/la:stomaklija je napisao/la:Džekice pošto znam da si na forumu non-stop i da neke ljude izbacujes iz prijatelja(clanove foruma)

zbog toga sto lose pisu o tebi. Ovo danas kad sam procitao pao u sam u nesvijest. Znaci libo ga racku za ss forumon i za vama djeco draga. Idite pisati zadaću

Kriv vam Mancini, sad Španac a vidjelo se lijpo protiv Argentine ko je kriv. Pa Džekica, zato jer kara Almu i libo ga za fudbalom. On je ostao u 91-oj i moze komotno s Kumanom u toj nekoj generaciji PSV-a igrati. A poruka za Džekicu, pošto je pretpostavljam od tuge veceras na forumu, mala poruka. Ti si jedna obična:

Ne izbacuj me iz prijatelja, plizzzzzzzz

Pauk je napisao/la:Edin Dzeko maneken za adidas
Nemoj te se brinuti raja...Dzeko ide u manekene.
Ja znam licno, da sam se davno prestao brinuti o nasem dijamantu..njemu lijepo meni jos lijepse

Fecox je napisao/la:Svakom u životu treba jedna Amra

No hard feelings

Steph je napisao/la:Džekson uskoro u Fulhamu, opširnije na portalima ovih dana.
ciza je napisao/la:Edin ne igra jer je bosnaac i jos musliman
MrShadow je napisao/la:
HazardEden je napisao/la:Emerik Gudelj ima novu žrtvu za kritikovanje
Treniraj, vrati se u prvi tim, je'bo te moda u pakšu zajedno s Amrom
HazardEden je napisao/la:Pisac porasto si mi u očima
Specijalna narudžba Džeke za meč s Tottenham-om

Pauk je napisao/la:Dzeko je postao nasa Stanija...

Samo od nekih postova sa zadnjih stranica, ja ovdje ne vidim nikakvu konstruktivnu kritiku nego husacki nastrojene likove kojim je vrhunac u zivotu doci na forum i ismijavati i negativno koristiti ovaj teski period u dijamantovoj karijeri.
Citam i ne vjerujem..Zato se ja trudim i ulaziti sto manje na ovu temu,dusa me zaboli kad procitam ovako nesto..Kritiku uvijek podrzavam,narocito konstruktivnu,ali vrijedjanje,omalovazavanje,pljuvanje-nikad!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
bagrcavi
-
Kontakt:
Ona papčina koja kupuje Adidas patike sa 4 linije se naklatila na ovu temu i ono kao nekoga ismijava. E jadan ti...
EDINE DOZOVI SE VAKAT TI JE!
DRUG NEBI TI PUNCA
-
plavalokomotiva
-
Kontakt:
Postao/la plavalokomotiva » 25 nov 2013, 17:17
Imam osjecaj da se Edin vise razocarao u Pellegrinija nego u Mancinija. Ocekujem slijedci scenario: Dzeko ce do januara i dalje pokazivati nezainteresovanost sto ce mu jos vise povecati sansu da ide iz kluba, iako je to sada vec izvjesno. Trenirat ce onoliko koliko mu je dovoljno. U januaru odlazi iz Cityja i dolazi u klub gdje ce se vrlo brzo afirmisati te ce se ponovo vratit onoj staroj formi. Jednostavno vjerujem u Edina
P.S. Cityju od srca zelim da ih Bayern nalupa sa 5,6 golova razlike u LP zadnje kolo
Zivjeli

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
-
nemozenamnikonista
-
Kontakt:
Postao/la nemozenamnikonista » 25 nov 2013, 17:43
plavalokomotiva je napisao/la:Imam osjecaj da se Edin vise razocarao u Pellegrinija nego u Mancinija. Ocekujem slijedci scenario: Dzeko ce do januara i dalje pokazivati nezainteresovanost sto ce mu jos vise povecati sansu da ide iz kluba, iako je to sada vec izvjesno. Trenirat ce onoliko koliko mu je dovoljno. U januaru odlazi iz Cityja i dolazi u klub gdje ce se vrlo brzo afirmisati te ce se ponovo vratit onoj staroj formi. Jednostavno vjerujem u Edina
P.S. Cityju od srca zelim da ih Bayern nalupa sa 5,6 golova razlike u LP zadnje kolo
Zivjeli

pa naravno ta nije lud da igra za vjestacki klub...kad ode iz shityja stavljam ih na listu najmrzih klubova za sad moja lista izgleda ovako 1.Barcelona
2. Man U
3?
-
plavalokomotiva
-
Kontakt:
Postao/la plavalokomotiva » 25 nov 2013, 17:47
http://www.sp,ort.ba/fudbal/zasto-je-dzeko-prekinuo-sa-zagrijavanjem-jucer-protiv-tottenhama/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanimljivo...
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
-
nemozenamnikonista
-
Kontakt:
Postao/la nemozenamnikonista » 25 nov 2013, 17:49
Narod koji zaboravi sto mu se desilo u proslosti isto ce mu se i ponovit, znam da je ova napacena zemlja imala uvjek dusmana ali dusmani u vlastitim redovima najgori su...
-
Virtu4l
-
Kontakt:
plavalokomotiva je napisao/la:http://www.sp,ort.ba/fudbal/zasto-je-dzeko-prekinuo-sa-zagrijavanjem-jucer-protiv-tottenhama/
Zanimljivo...
Ma klasični huškački tekst.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
plavalokomotiva
-
Kontakt:
Postao/la plavalokomotiva » 25 nov 2013, 17:56
Virtu4l je napisao/la:plavalokomotiva je napisao/la:http://www.sp,ort.ba/fudbal/zasto-je-dzeko-prekinuo-sa-zagrijavanjem-jucer-protiv-tottenhama/
Zanimljivo...
Ma klasični huškački tekst.
Ima i toga, ali ipak sam uvjeren da i sam Edin jedva ceka januar kao i svi mi.
-
Pauk
-
Kontakt:
plavalokomotiva je napisao/la:http://www.sp,ort.ba/fudbal/zasto-je-dzeko-prekinuo-sa-zagrijavanjem-jucer-protiv-tottenhama/
Zanimljivo...
Nije to nista cudno, mnogi koji su bili na stadionu jucer govore da je Dzeko se opet ponasao kao razmazeno dijete i mahao rukama kad je usao Milner a ne on u 77. minuta
Takve scene i ispadi se njemu desavaju sve od kad mu Magath nije trener...i nije ni cudno sto su svi jucer u njega gledali vrlo cudno, kad je dijamant se ponasao kao starleta...
Dzeko malo vise truda i rada na terenu, a malo manje mahanje rukama van terena.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
Gorki
-
Kontakt:
Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 15 gostiju.