lolcina je napisao/la:Mulac će biti zaboravljen kao igračka veličina i u vječnost će otići kao "trener" koji je upropastio najbolju generaciju koju smo ikad imali...
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
on ima jedan loš rezultat ,ako neko misli da je katastrofa sto nismo prosli grupu na sp taj ima ozbilnih problema.kipar je kiks i to je svima jasno i ako izgubimo od velsa i belgije vjerovatno gubimo sanse za euro a s tom ce i selektor otici .Otelo je napisao/la:Zato sto svi drugi treneri podnosu ostavke nakon losih rezultata.bordobijeli je napisao/la:pa nije trenerski seminar da neko pojasnjava formacije i sto nema bekova ili nesto slicno .ja jos nijednog trenera na svijetu nisam vidjeo da na presu prica o taktici na nacin koji ti zelis da se safet pravda .zgembo89 je napisao/la:I ovi novinar cekaju 3h i niko da ga ne pita zasto je igrao bez bekova protiv Kipra,a dopustaju da on prica kako igraci moraju naci rjesenje,sta ce naci kad si ih ti rasporedio u svoj famozni romb..
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
I onda me neka seljacina pita zasto se nadam da nas Iran rasturi u onoj zadnjoj bezveznoj utakmici? Eh da je srece pa da su nas nabusili negdje 3 ili 4-0 pa da smo zavrsili sa 0 bodova. Mozda bi to bilo dovoljno da ovaj mamlaz ode pa da pocnemo novu kvalifikaciju normalno.
Ovo je mazohizam živi od strane Saveza. Mazohizam u kojem nemam više volje učestvovati. Jbt jedeš sebi živce zbog ovih uhljupa u Savezu i debilskog selektora koji nije u stanju izjavu bez gafa dati ili stići na aerodrom bez da zakasni na let. Zovite me kada se selektor promijeni.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Blago se novinarima(hejterima),sad ce imat mjesec dana (nesto manje)da naglabaju i da prodaju svoje sugave predpostavke!Svi oni sumnjaju (a time i vecina forumasa ovog portala),da igraci bojkotuju selektora,pa pruzaju slabu igru tokom tekme,kako bi ovaj bio otpusten!
Svi pisu a niko konkretnog dokaza da predlozi,pa da ga tim dokazom,opali direkt medju oci kad mu postavi pitanje!
Ja koliko znam,ni jedan nas standardan igrac nije odbio poziv u selekciju(od "one famozne tekme sa USA (""kad se pocelo Safetovo "kurcenje"po vecini""))a kamoli da je rekao nesto protiv Selektora!
P cak i ovi glavni,stariji igraci(Spaha,Misimovic,Rahimic)koji su se oprostili (vecinom zbog godina,neki zbog ovih "novinara")nikad nisu rekli ruznu rijec protiv Safeta iako sada mogu drage volje!
Igrac koji ima problem sa selektorom,reci ce javno i oprostit se od selekcije,dok je doticni vodi!
Ostalo je sve naglabanje(uz nekakve bliske izvore savezu,a bliskih koliko hoces ovih dana),koje prodaje pricu!
I mojne mi onog lika sa susjedne strane,nek predlozi dokaze pa nek udara kolko hoce!Nesmije na rvate,pa nasao nas!!!
Meni covjek isto nije bio drag al poslije ovoliko mrznje i ovoliko psovkih upucenih covjeku zadnjih dana na ovom forumu doslo mi je da promjenim misljenje!
Vecini je bitnije da on ode sa klupe,nego da se Nasa Repka plasira na EP(mani spike sa njim necemo sigurno) pa se spominje Oktobar/Novembar,kao da jedva cekaju poraz kako bi ovaj letio!
Svi pisu a niko konkretnog dokaza da predlozi,pa da ga tim dokazom,opali direkt medju oci kad mu postavi pitanje!
Ja koliko znam,ni jedan nas standardan igrac nije odbio poziv u selekciju(od "one famozne tekme sa USA (""kad se pocelo Safetovo "kurcenje"po vecini""))a kamoli da je rekao nesto protiv Selektora!
P cak i ovi glavni,stariji igraci(Spaha,Misimovic,Rahimic)koji su se oprostili (vecinom zbog godina,neki zbog ovih "novinara")nikad nisu rekli ruznu rijec protiv Safeta iako sada mogu drage volje!
Igrac koji ima problem sa selektorom,reci ce javno i oprostit se od selekcije,dok je doticni vodi!
Ostalo je sve naglabanje(uz nekakve bliske izvore savezu,a bliskih koliko hoces ovih dana),koje prodaje pricu!
I mojne mi onog lika sa susjedne strane,nek predlozi dokaze pa nek udara kolko hoce!Nesmije na rvate,pa nasao nas!!!
Meni covjek isto nije bio drag al poslije ovoliko mrznje i ovoliko psovkih upucenih covjeku zadnjih dana na ovom forumu doslo mi je da promjenim misljenje!
Vecini je bitnije da on ode sa klupe,nego da se Nasa Repka plasira na EP(mani spike sa njim necemo sigurno) pa se spominje Oktobar/Novembar,kao da jedva cekaju poraz kako bi ovaj letio!
On iza sebe ima katastrofu protiv Amerike na Kosevu, rusvaj protiv Slovacke, lose pripremljenu ekipu protiv Latvije, pa onda Egipat i rusvaj zvani SP gdje smo trebali proci grupu ali eto, yebo te Avdija i tvoj prezimenjak Susic, pa onda ni sam ne znam vise sta je sve zayebao a nakon Kipra je trebao dati ostavku kao covjek a ne tu govoriti da je 2 bolje od 3 i da nam treba 17 ili 18 bodova.
Niko sretniji od mene kad bi izvukli dva boda sada i onda izvisili kao 4. sa 17 bodova
Niko sretniji od mene kad bi izvukli dva boda sada i onda izvisili kao 4. sa 17 bodova

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
bekoce su igrali vrsajevic i lulic s tim da su oni mnogo ofanzivni ,a vjerovatno smo htjeli da dobijemo viska igraca na krilu i to smo i uspjeli avdija je imao puno prostora i tako smo dali prvi gol kad je centrirao za vedu i još je imao par centarsuteva za dzeku .sad to jest problem sto smo nazad bili lošiji al nije kipar stvorio neke probleme po boku drugi gol pas kroz sredinu covjek pretrcao bicakcica a i prvi greska golmana ma da je i avdija trebao bolje da reaguje na centarsut .al nije kipar stvorio 10 sansi pa da kazes odbrana podbacila ,mi smo u napadu izgubili ovu utakmicu .pirotehnik je napisao/la:A koji drugi trener na svijetu igra 2-6-2?bordobijeli je napisao/la:pa nije trenerski seminar da neko pojasnjava formacije i sto nema bekova ili nesto slicno .ja jos nijednog trenera na svijetu nisam vidjeo da na presu prica o taktici na nacin koji ti zelis da se safet pravda .zgembo89 je napisao/la:I ovi novinar cekaju 3h i niko da ga ne pita zasto je igrao bez bekova protiv Kipra,a dopustaju da on prica kako igraci moraju naci rjesenje,sta ce naci kad si ih ti rasporedio u svoj famozni romb..
Wales - BiHElegant je napisao/la:Dobti cemo obje.bordobijeli je napisao/la:idemo sajo dobiti wels a dalje cemo videjeti sta i kako
/ 50% - 50% / Pod uslovom da igra najboljih 11 igraca znaci ne Vrsajevic i slicni igraci. I da odigra u formaciji 4-2-3-1 sa pravim ( ne laznim ) krilima i bekovima. Ako bude igrao kao protiv Kipra ( taktika i izbora igraca ) onda je Wales favorit. Posebno paznju treba obratiti na Bale-a ( i donekle na Ramseya ) ali to je izgleda visa matematika za Papeta tako da bolje nista ni pisati nego se ponadati da ce nas sreca pratiti.
BiH - Belgija
/ 30% - 70% ili 35% - 65% u zavisnoti od rezultata utakmice protiv Walesa kao i koji igraci ce poceti tu utakmicu. Naravno i ovdje mora poceti samo 4-2-3-1 Sa Dzekom u napadu a Lulicem i Hajrovicem po krilima. Posto "genijalac" ne zove Stilica vec dvije godine ( a posebno sada kada nema Misketa a Stilic je u zivotnoj formi ) kao ni sada iako igra za prvu momcad Poljske i igrac je mjeseca lige, jedini igrac koji se namace za 10-tku je Medunjanin ili mozda opet Pjanic. Mada postoji uvijek mala mogucnost da mu 10-tku odigra i Tino - Sven.
@ calcio
Mogucnost da Kipar izvuce nerjeseno Belgiji ili Walesu je do 10% maksimalno. Tako da daleko je to od realne sanse kao sto ti navodis. Oni su klasican primjer ekipe koja malo iznenadi i to je to. Za ostale reprezentacije je veca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 sep 2014, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
BIH - Cipar 1-2
Vels - BIH
BIH - Belgija
Izrael - BIH
Andora - BIH 3 boda
BIH - Izrael 6 bodova
Belgija - BIH
BIH - Andora 9 bodova
BIH - Vels 12 bodova
Cipar - BIH 18 bodova, pobeda protiv Cipra se broji duplo hahahahaha!
Ni sam Panj, hoću reć Pape ne zna kako je došao do 17-18 bodova.
Ono realno sad, da li iko misli da ćemo se mi plasirati na EURO?
Vels - BIH
BIH - Belgija
Izrael - BIH
Andora - BIH 3 boda
BIH - Izrael 6 bodova
Belgija - BIH
BIH - Andora 9 bodova
BIH - Vels 12 bodova
Ni sam Panj, hoću reć Pape ne zna kako je došao do 17-18 bodova.

- RezervniGolman
- Kontakt:
Kaze budala vise bi volio osvojit dva boda iz ove dvije utakmice nego tri. Bolje je kaze odigrat dvi nerjeseno nego jednu dobit
a yebo me otac usta sta je ovo brate mili ko nas vodi

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
-
- Kontakt:
upravo svi kao imaju nesto protiv safeta a niko nikad da izadje javno i da kaze safet je kriv za to i to sve neke predpostavke ,sve nesto a niko nema argument ni jedan .sto kazes eto spaha ,ibricic, miske pa nek kazu o tom kriminalu ,dodvodjenju igraca i ostalim marifetlucima sad su slobodni ne zavise od safeta .warenge je napisao/la:Blago se novinarima(hejterima),sad ce imat mjesec dana (nesto manje)da naglabaju i da prodaju svoje sugave predpostavke!Svi oni sumnjaju (a time i vecina forumasa ovog portala),da igraci bojkotuju selektora,pa pruzaju slabu igru tokom tekme,kako bi ovaj bio otpusten!
9 od 11 igraca ce znaci igrati u pocetnom sastavu sto su igrali i protiv Kipra... ako bude ikakva promjena, onda nek to budem barem Mujdza umjesto Vrsajevica. Mozda ce i Medunjanina ubaciti umjesto Prcica, ostalo znaci ostaje sve isto... Salihovic je malo povrijedjen, i da bude spreman do Velsa, nece ga ubaciti... znaci mozemo ocekivati propuhu na lijevoj strani, a i na desnoj ako bude igrao Vrsajevic. Sve u svemu, ostaje znaci sve na starom 

- skyisthelimit
anonymousHD je napisao/la:BIH - Cipar 1-2
Vels - BIH
BIH - Belgija
Izrael - BIH
Andora - BIH 3 boda
BIH - Izrael 6 bodova
Belgija - BIH
BIH - Andora 9 bodova
BIH - Vels 12 bodova
Ni sam Panj, hoću reć Pape ne zna kako je došao do 17-18 bodova.![]()
![]()
![]()
A kiksevi konkurenata ?
Dodaj 3 boda iz naredne tri utakmice i eto ti 18 bodova.
15.10 - 15.06 ...
Sad sam pogledao ovu Papetovu izjavu na ss.ba i stvarno nema nekog materijala za napade. Postavljena su škakljiva pitanja, dobar dio njih, preuzeo je krivicu na sebe i bukvalno se izvinuo igračima za svoje izjave. Pojeo je sve što je pokakio.
Šta bi ti više volio, da izgubimo od Velsa a da pobijedimo Belgiju ili da odigramo dvije neriješene?RezervniGolman je napisao/la:Kaze budala vise bi volio osvojit dva boda iz ove dvije utakmice nego tri. Bolje je kaze odigrat dvi nerjeseno nego jednu dobita yebo me otac usta sta je ovo brate mili ko nas vodi
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
i ja se slazem da je bolje dvije nerjeseno nego da izgubimo od belgije kuci ,nije mozda odma po bodovima ali za samopozdanje i za rasplet u grupi to bi bolje bilo .RezervniGolman je napisao/la:Kaze budala vise bi volio osvojit dva boda iz ove dvije utakmice nego tri. Bolje je kaze odigrat dvi nerjeseno nego jednu dobita yebo me otac usta sta je ovo brate mili ko nas vodi
Čuj nema, Nigerija??? Kipar???
Medunjanin na klupi, Sušić igra, Mujdža na klupi, Vršajević igra,
Uspio je izgubiti usred Bosne i Hercegovine od Kipra koji je zaboravio šta je pobijediti nekoga.
Medunjanin na klupi, Sušić igra, Mujdža na klupi, Vršajević igra,

Uspio je izgubiti usred Bosne i Hercegovine od Kipra koji je zaboravio šta je pobijediti nekoga.
- hogarstrasni
Dakle , teleci pogled bi bio zadovoljan sa 2 boda iz tri utakmice, i to dvije kod kuce, od cega je jedna protiv totalnog autsajdera, Lihtenstajna, a u slijedecih sedam, napada 16 bodova
Sada je jasno sta je mislio kada je rekao "kada vidim da nemamo sanse, povuci cu se. "

Sada je jasno sta je mislio kada je rekao "kada vidim da nemamo sanse, povuci cu se. "

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Nejasnih rečenica pun kofer, a oni se zakačili za "dva boda iz dvije utakmice". Pa, valjda je bar ovo jasno zašto je rečeno.
Naravno da bi najbolje bilo osvojiti 6 bodova, ali ko bi bio lud i to obećao?

Naravno da bi najbolje bilo osvojiti 6 bodova, ali ko bi bio lud i to obećao?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- RezervniGolman
- Kontakt:
Šta bi ti brato volio kad si gladan. Jedno ili dva jajeta. Daj bola bodovi se gledajuVirtu4l je napisao/la:Sad sam pogledao ovu Papetovu izjavu na ss.ba i stvarno nema nekog materijala za napade. Postavljena su škakljiva pitanja, dobar dio njih, preuzeo je krivicu na sebe i bukvalno se izvinuo igračima za svoje izjave. Pojeo je sve što je pokakio.
Šta bi ti više volio, da izgubimo od Velsa a da pobijedimo Belgiju ili da odigramo dvije neriješene?RezervniGolman je napisao/la:Kaze budala vise bi volio osvojit dva boda iz ove dvije utakmice nego tri. Bolje je kaze odigrat dvi nerjeseno nego jednu dobita yebo me otac usta sta je ovo brate mili ko nas vodi

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
-
- Kontakt:
ako nisi upratio ovo je rekao danas ,to znaci iz ove dvije utakmice rekao je mozda je bolje dva boda nego tri .ali posto ovdje svi podmecu i sto kaze i sto ne kaze i sve bukvalno shvataju .hogarstrasni je napisao/la:Dakle , teleci pogled bi bio zadovoljan sa 2 boda iz tri utakmice, i to dvije kod kuce, od cega je jedna protiv totalnog autsajdera, Lihtenstajna, a u slijedecih sedam, napada 16 bodova![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.