Mogao je dan sačekati, joj lika

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mogao je dan sačekati, joj lika
a i nije neki igrac
Star, ne valja
Prošli smo to sa Ovcinom vec,drugi put bi lakše bilo
Kanta od igrača, igrao u raspaloj TuzliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:07Star, ne valja![]()
Dogovorio je sve sa Veležom bio, trebao doći na dan početka priprema da prođe ljekarske, i ispalio ih. #samokažem
@Balja sa teme TC je napisao maloprije da nece kod nas,bit ce da nije bezveze napisaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:10Dogovorio je sve sa Veležom bio, trebao doći na dan početka priprema da prođe ljekarske, i ispalio ih. #samokažem![]()
Pitao sam ga odmah, rekao je da se zayebavamiky_hz je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:13@Balja sa teme TC je napisao maloprije da nece kod nas,bit ce da nije bezveze napisaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:10Dogovorio je sve sa Veležom bio, trebao doći na dan početka priprema da prođe ljekarske, i ispalio ih. #samokažem![]()
![]()
Ma vidis da se zezaju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:17A jel moguce da jedino mi sebi od svakog zavrsenog igraca šuhe nabijemo i za 5 min preokrenemo od "sutra potpisuje" do "nece kod nas vjerovatno"![]()
Sve dok nas prati dobro je,ne bi bezveze zapratio.Ja cekam do sutra predvecer,ne šarne li nema nista od toga![]()
Po meni najvece pojacanje do sad ako dodje. Prije bih njega gurao nego Ikica u startnoj ekipiamypitar je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:19Ma vidis da se zezaju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:17A jel moguce da jedino mi sebi od svakog zavrsenog igraca šuhe nabijemo i za 5 min preokrenemo od "sutra potpisuje" do "nece kod nas vjerovatno"![]()
Sve dok nas prati dobro je,ne bi bezveze zapratio.Ja cekam do sutra predvecer,ne šarne li nema nista od toga![]()
Potpisao ili ne dobar je igrac i bio bi veliko pojacanje.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 21 gost.