FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I oni kao i mi kukaju na svoju odbranu. Zadnja linija im nije ništa brža od naše, mislim čak da su naši bekovi i brži. Mislim da im naša krila mogu koji put pobjeć, ali moramo popraviti završnicu napada. Nećemo imati puno takvih prilika i mora se svaki takav proboj završiti šutem na gol.
Sredina im je definitivno najjači dio ekipe, i jučer protiv Gyora kao najopasnija dva igrača su se pokazale ove prinove s Kipra. Marcinho i onaj ćelo na desnom krilu. Siguran sam da nam od njih dvojice prijeti najveća opasnost. Prvi je jučer bio opet strijelac gola, dok je ćelo oba puta bio asistent.
Jači su naravno, favoriti su, ali imaju i slabosti itekako.
Sredina im je definitivno najjači dio ekipe, i jučer protiv Gyora kao najopasnija dva igrača su se pokazale ove prinove s Kipra. Marcinho i onaj ćelo na desnom krilu. Siguran sam da nam od njih dvojice prijeti najveća opasnost. Prvi je jučer bio opet strijelac gola, dok je ćelo oba puta bio asistent.
Jači su naravno, favoriti su, ali imaju i slabosti itekako.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ali oni tako loši su bolji od naših ''dobrih'' pruženih partija i uigranih akcija, to je istina i realno je. Bojim se samo debakla, po meni sigurno ispadamo, koliko god optimista bio.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa i ne baš, protiv Odesse nisu napravili ni jednu pravu priliku. Ukrajinci su ih fino ubili kontrama. Metalurg kao i Gyor jučer su se pokušali s njima nadigravati i ispušili su su tu bitku na sredini terena. Treba im prepustiti sredinu i čekati kontre kao Odessa što ej uradila. Ako pokušamo lafo igrat s njima na sredini ševe, neće nas niđe biti.
Forum je i treba se pisati o potencijalnim protivnicima, ali pisati da imate sanse i da oni imaju mane, mislim stvarno. Nekad mi nije jasno da li mi odgledamo utakmice razlicitih ekipa i ovdje komentarisemo.
Amateri s Malte vam dali dva gola i jos da nije bilo onog crvenog Bog sami zna kako bi zavrsili. Umjesto da se zahvalite Bogu sto se sve onako zavrsi, vi pisete da imate sanse protiv Levskog. Boze dragi ...
Igrac koji im je najbolji u ekipi izlazi u 70min. zbog grceva, a igra protiv amatera...i Levski da produ ...
Amateri s Malte vam dali dva gola i jos da nije bilo onog crvenog Bog sami zna kako bi zavrsili. Umjesto da se zahvalite Bogu sto se sve onako zavrsi, vi pisete da imate sanse protiv Levskog. Boze dragi ...
Igrac koji im je najbolji u ekipi izlazi u 70min. zbog grceva, a igra protiv amatera...i Levski da produ ...
Čuva Bog Želju svog !!
Namjerno to radimo, radi tebe, jer koja bi onda bila svrha tvog postojanja na Zemlji.Trpkovic je napisao/la:Forum je i treba se pisati o potencijalnim protivnicima, ali pisati da imate sanse i da oni imaju mane, mislim stvarno. Nekad mi nije jasno da li mi odgledamo utakmice razlicitih ekipa i ovdje komentarisemo.
Ok mi je kad se analizira ekipa s kojim BI TREBALI igrati AKO prodete, ali pisati da imaju mane i da se moze nesto. Vi imate jednu dovoljnu manu da nemozete proci je ta da najbolji igrac ne moze da vam trci 70min. Od te mane ne postoji vecan..VanBasten je napisao/la:Namjerno to radimo, radi tebe, jer koja bi onda bila svrha tvog postojanja na Zemlji.Trpkovic je napisao/la:Forum je i treba se pisati o potencijalnim protivnicima, ali pisati da imate sanse i da oni imaju mane, mislim stvarno. Nekad mi nije jasno da li mi odgledamo utakmice razlicitih ekipa i ovdje komentarisemo.
Nije moja stvar, samo sam se morao ukljuciti u raspravu ...
Bar nekad budite malo realni ...
Čuva Bog Želju svog !!
Ne davi ba. Koga boli k šta je tebi OK, šta nije
Haha, kakvih sve paćenika ima. Ne znam za vas ostale, ali mene ovakvi slučajevi nasmiju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kaje Moke da ćemo isprašiti Bugare. A kad Moke kaje to mora tako da bude
-
- Kontakt:
fakat je lik paćenik, to je onaj Aldin1, isti lik, nije mu bio dovoljan jedan ban, pa kakav je to navijač Želje koji ima više postova na temi najvećeg rivala nego omiljenog tima, a teze su mu uvjek isteHigh je napisao/la:Haha, kakvih sve paćenika ima. Ne znam za vas ostale, ali mene ovakvi slučajevi nasmiju.
Ovo kad nemas sta pametno da napises i istina je, onda pises ovako nesto.VanBasten je napisao/la:Ne davi ba. Koga boli k šta je tebi OK, šta nije
Lijepo je sanjati kao vi ...
Čuva Bog Želju svog !!
Trpkovic i njegovi postovi protiv čira.
High je napisao/la:Trpkovic i njegovi postovi protiv čira.
To ti je ono trp, trp, trp i trpaj te levate i dalje ..
Čuva Bog Želju svog !!
-
- Kontakt:
upravo si, ti si najpametniji, dugo nismo vidjeli takve postove sa detaljnom analizom i poznavanjem nogometa, čudi me da nisi u stručnom štabu reprezentacije ili da te barem Osim nije već uzeo, takav talent se jednom rađa, eto iznervirao si nas, mi smo mali paćenici koji samo sanjaju i nemaju ništa, Sarajevo je u rangu Vratnika i eto jesi sretan, a sad fino opleti na svoju temu i bavi se analizom Maribora ( koliko vidim tvoji su te već odavno otjerali sa svoje teme)Trpkovic je napisao/la:Ovo kad nemas sta pametno da napises i istina je, onda pises ovako nesto.VanBasten je napisao/la:Ne davi ba. Koga boli k šta je tebi OK, šta nije
Ja nisam usao uopce da bih to postigao, niti me to zanima. Ukljucio sam se samo kad sam procitao neke stvari i dao svoje misljenje o tome. Gdje vi nemate odgovara i sta vam ostaje nego napadajte, spominjite nekog Aldina i slicno ...travnicanin je napisao/la:upravo si, ti si najpametniji, dugo nismo vidjeli takve postove sa detaljnom analizom i poznavanjem nogometa, čudi me da nisi u stručnom štabu reprezentacije ili da te barem Osim nije već uzeo, takav talent se jednom rađa, eto iznervirao si nas, mi smo mali paćenici koji samo sanjaju i nemaju ništa, Sarajevo je u rangu Vratnika i eto jesi sretan, a sad fino opleti na svoju temu i bavi se analizom Maribora ( koliko vidim tvoji su te već odavno otjerali sa svoje teme)Trpkovic je napisao/la:Ovo kad nemas sta pametno da napises i istina je, onda pises ovako nesto.VanBasten je napisao/la:Ne davi ba. Koga boli k šta je tebi OK, šta nije
Sa vama se ne moze voditi normalan razgovor, jer ocigledno ni jedan to ne zna...
Cim napises istinu i nesto sto je tako i nije zamisljeno...eto problema...
Čuva Bog Želju svog !!
-
- Kontakt:
a ti baš vodiš normalan razgovor, i o kakvoj ti istini pričaš, prvo ti si Aldin1 to se vidi po postovima,a i šta ako se sanja prolaz i slično, boli te neka stvar, ti sad pametan pa ćeš ti reći ko je a ko nije u zabludi
-
- Kontakt:
i drugo Said je izašao radi leđa, jer ih nije do kraja zalječio,a među tim "amaterima" sa Mlate imaju dva igrača sa karijerama boljim od pola naše lige i sa platama duplom većim od Zebine
hmm koje je ispravno..jesili ti onaj sto upozorava druge na pravopis..Trpkovic je napisao/la:Ok mi je kad se analizira ekipa s kojim BI TREBALI igrati AKO prodete, ali pisati da imaju mane i da se moze nesto. Vi imate jednu dovoljnu manu da nemozete proci je ta da najbolji igrac ne moze da vam trci 70min. Od te mane ne postoji vecan..VanBasten je napisao/la:Namjerno to radimo, radi tebe, jer koja bi onda bila svrha tvog postojanja na Zemlji.Trpkovic je napisao/la:Forum je i treba se pisati o potencijalnim protivnicima, ali pisati da imate sanse i da oni imaju mane, mislim stvarno. Nekad mi nije jasno da li mi odgledamo utakmice razlicitih ekipa i ovdje komentarisemo.
Nije moja stvar, samo sam se morao ukljuciti u raspravu ...
Bar nekad budite malo realni ...

Jado jadni..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
jao gledam ovaj klip protiv maltazana i stvarno sjever je cudo.nemogu ni zamisliti da prodjemo 2-3 kola kakva bi atmosfera bila.bravo hz pokazali smo da nemoramo osvojiti titulu kao neki da bi bodrili svoj klub.
Ne prizivaj ih, životati 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.