HAJMOOOOO ROĐENIIIIIIIIIIIII

DaNeutral je napisao/la:Zna li neko jesu li procesuirane osobe koje su pokušali ubiti igrače Veleža na kup utakmici 2011. godine?
Kakvi su ovi momci sto su dosli. Navodno golman je mlad i talenat zesci. Kakvi su Ajkunic i ovaj drugi ako sam dobro upratio OvcinaScout1921 je napisao/la:Iz Željine skole se pojačavate,fino
Mozda cak i od polusezone novi trener da pripremi sebi teren za narednu sezonu. Vidjet cemobaglama je napisao/la:ako dolaze novi ljudi, pusu novi vjetrovi...zar nije trebalo maknut kalajdzica?
Golman je talenat,fali mu iskustva i minuta u seniorima.Velez je za njega dobra sredina da to stekne.Ova dvojica tek trebaju da se pokazu,u omladinskim kategorijama Zeljo je cesto uzimao titule,to je dokaz kakve je igrace imao.Zanima me sta je s vasim omladincima nisu za odbaciti,znam da neki igraju u Capljini,Turbini,bilo ih je u Blagaju,steta sto nikad nisu dobili prilikuCocaine je napisao/la:Kakvi su ovi momci sto su dosli. Navodno golman je mlad i talenat zesci. Kakvi su Ajkunic i ovaj drugi ako sam dobro upratio OvcinaScout1921 je napisao/la:Iz Željine skole se pojačavate,fino
Velež i nije običan klub. Više je to od kluba....
. Hvala na izvjestaju mozes Samo Jos napisati formaciju gdije koji igrac igro i sta je sa Petrovicem o kakvoj povredi se radi????ANTIFA ! je napisao/la:Jucer smo svi bili ponosni u Travniku i pokazali svima sta znaci Velež i njegovo ime , mladost na terenu koja izgara za svaku loptu mi-navijaci na tribinama dodatnu im snagu davali fantasticnim navijanjem, te zajednicko slavlje poslije kraja utakmice zbog osvojenog boda.
Sve u svemu nije moglo bolje(mozda da je Zvonic u 90toj vratio loptu na peterac nasem igracu koji je bio neometan u gol sansi), ali oprosteno mu je bio je jedan od boljih na terenu i jedan od najborbenijih od jucerasnjih 14 igraca koji su mora se priznati svi izgarali na terenu.
![]()
![]()
Idemo zajedno do kraja svi zbog naseg boljeg Veleža.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.