Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Bio sam sinoc na Balasu. Razocaran sam, prvenstveno (ne)organizacijom. Pustili su toliko ljudi da je to strasno. Prodali milion karata. Atmosfera je bila isto kao da sam dosao na neko opcenarodno veselje, i svi cekaju neki dernek, da se provedu, nesto. Mozda je ovaj koncert trebao doci nekada davno, kada sam bio u srednjoj skoli, ili sam jednostavno shvatio neke stvari. Ne znam, po meni sinosnja cijena od 25 KM sekunde nije opravdala svoj dio. Novci nisu problem, problem je kada se izadje, kako se covjek osjeca.
P. S. @legenda nek je sretan!!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
mozda je do toga da se muzika vise ne slusa radi sopstvenog uzitka nego zato sto je to neki kao djir,furka ili sta li vec...mislim da je pola sinoc takvih bilo,nisam bio ali imam neku naznaku da je tako bilo..eto ti si bio pa mozes potvrditi...al sigurno oni koji su dosli radi balasa,da ga vide i cuju su bili u manjinineno#4 je napisao/la:Bio sam sinoc na Balasu. Razocaran sam, prvenstveno (ne)organizacijom. Pustili su toliko ljudi da je to strasno. Prodali milion karata. Atmosfera je bila isto kao da sam dosao na neko opcenarodno veselje, i svi cekaju neki dernek, da se provedu, nesto. Mozda je ovaj koncert trebao doci nekada davno, kada sam bio u srednjoj skoli, ili sam jednostavno shvatio neke stvari. Ne znam, po meni sinosnja cijena od 25 KM sekunde nije opravdala svoj dio. Novci nisu problem, problem je kada se izadje, kako se covjek osjeca.
legendo nek je sretan
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- legenda reala
- Kontakt:
Još nisam od tebeMaGiCa je napisao/la:Sta je @legendarni, stariji si danas za godinu dana
neno,T-MAC ,hvala
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Joj sta glavusa boli
Legendo sve najbolje!
Legendo sve najbolje!
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
legenda reala je napisao/la:Još nisam od tebeMaGiCa je napisao/la:Sta je @legendarni, stariji si danas za godinu danama štaš ,Stari seeee
![]()
neno,T-MAC ,hvala

Klin se klinom izbijaTritolone je napisao/la:Joj sta glavusa boli![]()
![]()
Legendo sve najbolje!
Legendo nek je sretan i da napraviš još puno tuljumbi i baklava
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma ne znam sta da ti kazem. Organizator je napravio najveci problem, i to je na kraju presudno bilo. Masa raje je ostala ispred Zetre, sa validnim kartama. Masa raje koja je trebala da bude na tribinama, nije mogla ici gore, jer je bila nesnosna guzva. A to sve onda stvori velike probleme, i za sami ambijent. Djole jeste bio kao i obicno, odlican. Ali, raju je poremetilo ovo.T-MAC je napisao/la:mozda je do toga da se muzika vise ne slusa radi sopstvenog uzitka nego zato sto je to neki kao djir,furka ili sta li vec...mislim da je pola sinoc takvih bilo,nisam bio ali imam neku naznaku da je tako bilo..eto ti si bio pa mozes potvrditi...al sigurno oni koji su dosli radi balasa,da ga vide i cuju su bili u manjinineno#4 je napisao/la:Bio sam sinoc na Balasu. Razocaran sam, prvenstveno (ne)organizacijom. Pustili su toliko ljudi da je to strasno. Prodali milion karata. Atmosfera je bila isto kao da sam dosao na neko opcenarodno veselje, i svi cekaju neki dernek, da se provedu, nesto. Mozda je ovaj koncert trebao doci nekada davno, kada sam bio u srednjoj skoli, ili sam jednostavno shvatio neke stvari. Ne znam, po meni sinosnja cijena od 25 KM sekunde nije opravdala svoj dio. Novci nisu problem, problem je kada se izadje, kako se covjek osjeca.
P. S. @legenda nek je sretan!!![]()
legendo nek je sretan
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno koji si ti propalitet malo je rec' 
gdje su meni te karte ? ako budes nekad htio na kafu javi se necu te vise provocirati pricacemo normalno

gdje su meni te karte ? ako budes nekad htio na kafu javi se necu te vise provocirati pricacemo normalno
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
- spielführer_21
- Kontakt:
Legendo nek je sretan..
Evo poklanjam ti kolumnu novu: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p1443339" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova je malo drugačija, kladioničarska. Samo za tebe
Evo poklanjam ti kolumnu novu: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p1443339" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova je malo drugačija, kladioničarska. Samo za tebe
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A šta to mi slavimo danas? 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Slatinash_7
- Kontakt:
Joj ljudi moji u behutu sam,pao na onom testu teorije za vozacki zakinuli me na 2 raskrsnice tacno zaokruzim ono ispred koga idem al ne zaokruzim ono pribliziti se sredini raskrsnice i uzmu mi 12 bodova majku im njihovu !
Joj crnjaka,a fola ja pametan sve 5 u skoli 4 godine itd itd a vamo nmg teoriju poloziti
Joj crnjaka,a fola ja pametan sve 5 u skoli 4 godine itd itd a vamo nmg teoriju poloziti
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
k'o da gledam da si prerano izasao na testove...Slatinash_7 je napisao/la:Joj ljudi moji u behutu sam,pao na onom testu teorije za vozacki zakinuli me na 2 raskrsnice tacno zaokruzim ono ispred koga idem al ne zaokruzim ono pribliziti se sredini raskrsnice i uzmu mi 12 bodova majku im njihovu !
ja sam jedno mjesec dana samo vjezb'o pa tek onda izas'o na glavne testove
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Legendo,pa nek je sretan
Vrijeme je da se zaposliš vala stariš brzo
@Jimmy ja zbog takvih nisam mogao doći do karte,a baš mi se Balaš slušao
S nekim što su išli sam pričao,oni otišli samo jer će svi biti tamo,a ne znaju nijedne pjesme jbt 
@Jimmy ja zbog takvih nisam mogao doći do karte,a baš mi se Balaš slušao
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ma 0 casova odradioT-MAC je napisao/la:k'o da gledam da si prerano izasao na testove...Slatinash_7 je napisao/la:Joj ljudi moji u behutu sam,pao na onom testu teorije za vozacki zakinuli me na 2 raskrsnice tacno zaokruzim ono ispred koga idem al ne zaokruzim ono pribliziti se sredini raskrsnice i uzmu mi 12 bodova majku im njihovu !
ja sam jedno mjesec dana samo vjezb'o pa tek onda izas'o na glavne testove
Slatina Bog i batina
Legendo, sretan rođendan, napravi lom u Goraždu. 
mozel mi neko nabacit link sa kojeg cu da skinem balasev film ''kao rani mraz'' 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ima li neko karte za film Balaša večeras, vraćam ih namah po završetku?
Gleda mi se film, strašno. ^^

O tome ti pričam. Kao što reče T-Mac, to je očito postala furka. Kao IN je slušati Balaša, a malo ih je koji stvarno vole njegove srceparajuće pjesme.LBJ MVP je napisao/la:Legendo,pa nek je sretanVrijeme je da se zaposliš vala stariš brzo
![]()
@Jimmy ja zbog takvih nisam mogao doći do karte,a baš mi se Balaš slušaoS nekim što su išli sam pričao,oni otišli samo jer će svi biti tamo,a ne znaju nijedne pjesme jbt
Legendo sretan rodjendan sve najbolje od srca 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 61 gost.