tjesite? hahahelamalakia je napisao/la:Pacov je napisao/la:Sjo teheranaca jesu se digli haha tacno se usafto ovaj arapski hamelj iz najzagadjenijeg grada evrope
tjesite se radioaktivni![]()

joj mevlida jesu se napuhali
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
tjesite? hahahelamalakia je napisao/la:Pacov je napisao/la:Sjo teheranaca jesu se digli haha tacno se usafto ovaj arapski hamelj iz najzagadjenijeg grada evrope
tjesite se radioaktivni![]()
dok su za zagadjene jedine historijske oznake vezane za pistolj i pucanje,osim OI,tu ih veze lopovluk i supakluk hahabambus je napisao/la:Pozdrav za sarajlije i da im kazemo da je na danasnji dan prije 827 godina potpisana Povelja Kulina Bana,odnosno rodni list,prvi dokument.
Pozdrav sa Bilinog Polja.![]()
Uzgred rečeno koji počinje riječima U ime Otca i Sina i svetago Duha...bambus je napisao/la:Pozdrav za sarajlije i da im kazemo da je na danasnji dan prije 827 godina potpisana Povelja Kulina Bana,odnosno rodni list,prvi dokument.
Pa?Zenica je vazda bila sinonim za Milorada,Ivana i Mehmeda zajednopredmetmrznje je napisao/la:Uzgred rečeno koji počinje riječima U ime Otca i Sina i svetago Duha...bambus je napisao/la:Pozdrav za sarajlije i da im kazemo da je na danasnji dan prije 827 godina potpisana Povelja Kulina Bana,odnosno rodni list,prvi dokument.
![]()
Postoji izmjenjena verzija. Kupi Historiju sa spiralnom uvezom na svakom kiosku i benzinskoj pumpi.predmetmrznje je napisao/la:Uzgred rečeno koji počinje riječima U ime Otca i Sina i svetago Duha...bambus je napisao/la:Pozdrav za sarajlije i da im kazemo da je na danasnji dan prije 827 godina potpisana Povelja Kulina Bana,odnosno rodni list,prvi dokument.
![]()
Rigoletto je napisao/la:predmetmrznje je napisao/la:Postoji izmjenjena verzija. Kupi Historiju sa spiralnom uvezom na svakom kiosku i benzinskoj pumpi.bambus je napisao/la: Uzgred rečeno koji počinje riječima U ime Otca i Sina i svetago Duha...![]()
Nemojte se vi brinuti o tome, u tom periodu su vasi pretci bili pripadnici Albanskog plemena Skutari i doselili se ovdje te sa sobom dovukli i danasnju gangu. Tj gengu ili djenga na vasem tom Albanskom.Rigoletto je napisao/la:Postoji izmjenjena verzija. Kupi Historiju sa spiralnom uvezom na svakom kiosku i benzinskoj pumpi.predmetmrznje je napisao/la:Uzgred rečeno koji počinje riječima U ime Otca i Sina i svetago Duha...bambus je napisao/la:Pozdrav za sarajlije i da im kazemo da je na danasnji dan prije 827 godina potpisana Povelja Kulina Bana,odnosno rodni list,prvi dokument.
![]()
Ma ko diro moje kone, gdje su ovo bože mili ??? Jooka, Tobe Y trebate i falite ovdjenarodniheroj je napisao/la:Daj ba đe su mi ovi pitari, treba mi mala pomoć
Ma vi ste naši kraljevi, yebo prepucavanja bez vas.joker90 je napisao/la:
pronaso sam fehimovog segrta i dao mu 50 kermi i pastetu, ispred ovog naseg dzemata..eno ga isjeko sav jezik lizuci konzervu..istjero zenu i cijeli dan joj pjeva ''dje si bila kad sam bio niko''narodniheroj je napisao/la:Ma ko diro moje kone, gdje su ovo bože mili ??? Jooka, Tobe Y trebate i falite ovdjenarodniheroj je napisao/la:Daj ba đe su mi ovi pitari, treba mi mala pomoć
Vidim nasekiran si što Mađarska nema moraTobeYarabi je napisao/la:pronaso sam fehimovog segrta i dao mu 50 kermi i pastetu, ispred ovog naseg dzemata..eno ga isjeko sav jezik lizuci konzervu..istjero zenu i cijeli dan joj pjeva ''dje si bila kad sam bio niko''narodniheroj je napisao/la:Ma ko diro moje kone, gdje su ovo bože mili ??? Jooka, Tobe Y trebate i falite ovdjenarodniheroj je napisao/la:Daj ba đe su mi ovi pitari, treba mi mala pomoć![]()
Jesi to smisljao ovaj fazon djece ti danima, pa nas trazis da nam pokazes?narodniheroj je napisao/la:Ma vi ste naši kraljevi, yebo prepucavanja bez vas.joker90 je napisao/la:
PS haj mi vidi s Čalom jel mi gotov onaj papir, predo sam nešto za katastar, jbg opštinska administracija, spori do bola
Pa tek sinoć sam vas pozvo, falite jbg a i Čalu ste valjda sinoć postavili, kako ću danima smišljati foru. Ja sam mislio do juče poslije podne da vas Kruno preuzima, tako se pisalo na temi divovajoker90 je napisao/la:Jesi to smisljao ovaj fazon djece ti danima, pa nas trazis da nam pokazes?narodniheroj je napisao/la:Ma vi ste naši kraljevi, yebo prepucavanja bez vas.joker90 je napisao/la:
PS haj mi vidi s Čalom jel mi gotov onaj papir, predo sam nešto za katastar, jbg opštinska administracija, spori do bolaDobar fazon haos, evo da ga pohvalimo, da ne propadne!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.