ultrasstyle_tz je napisao/la:ma pisao sam skoro o tome, vidjeli ljudi da u Slobodi ima para i sad postavljaju uvjete koje im ne moze i ne zeli ispuniti niti jedan premijerligas jer igraju na tu kartu da ih raja voli i zeli u Tz...svaki od njih koji ne nadje strani klub koji ce mu ispuniti zahtjeve ce do kraja prelaznog roka zvat Tuzlu i pitat imal bujruma da se ja vratim po realnim uslovima..po meni je to pametna Azmirova politika, nema potrebe niti jednog igraca placati vise od realne njegove vrijednosti..ako u PL postoji klub koji im je spreman dati vise para nego sto realno vrijede bujrum nek idu tamo, Azmir se sigurno nece razbacivati i to je jako pametno.
Sloboda ce sa igracima koji su znacajno jeftiniji opet ostvariti zacrtane ovosezonske ambicije, a da potpise i ove igrace od prosle sezone ne bi napredovala poziciju-dvije...ja vam kazem, tim ce na terenu biti jaci nego u prvoj ligi federacije.... i isto tako da se za Sadikovica nemamo sta brinut...nema potrebe previse hampe dizati oko njega, spokojniji sam nakon jucer..njegovo je samo da suti i radi i odgovara za rad i rezultate ekipe, i nema potrebe niti povoda niti smisla narusavati atmosferu oko kluba i odnose sa predsjednikom i upravom radi njega
![]()
a sto se tice placanja karti, svi bi ih trebali placati, ko nema lako je za njega..samo mene nerviraju pojedini sto nemaju za kartu, a na tribini pjani ko zemlja, tuzlak ne izlazi iz ruku i to onaj kupljen na stadionu..jbt ja nemam para za toliko piva i droge, al za karte nemaju...
Ja stvarno ne znam šta je s tim igračima. U fudbal se ulažu tolike pare, a radi čega? Daju se plate igračima ogromne, a šta on radi? Dođe na trening ujutro, popodne, odigra utakmicu, jednu ili dvije u sedmici i zaradi 3000KM. Jedan doktor koji spasi život zaradi toliko za mjesec. I Redžepi i Hadžija dođu, odigraju sezonu u prvoj federalnoj dobro i umisle da mogu ucjenjivat upravu. Ni jedan igrač ne treba biti ispred kluba. Cijenim Husićevu politiku, mislim da ćemo ostat u Premier ligi i naredne sezone. Bili mi 7,8,10,12, nama to ništa ne znači. nismo izborili Europu.