Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Amauri
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Amauri » 04 apr 2013, 21:47

Dobar je Matri(x), vjeruj mi, iako je meni Mirko daleko najbolji napadac Juventusa trenutno. Veliki propust sam napravio hvala ti sto si me napomenuo i ispravio, Mr. Q treba da 'ladi muda na klupi u prvom, i udje u drugom explodira i bude covjek odluke (dosla mi neka vizija ljudi halalite :P), znaci ispravka: umjesto Pepea kojeg sam naveo prethodno u igru ulazi Q :)
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 04 apr 2013, 21:49

Protiv Pescare počinju Gio i Vučinić i to je baš pravi meč da zabiju neki gol i vrate samopouzdanje.
Idealna prilika i da Anelka dobije 30-tak minuta, a prije svega Caceres kojeg želim na desnom beku protiv Bayerna ako imamo namjeru da ostvarimo ono što mnogi misle da ne možemo, sa Padoinom ili bilo kojim drugim igračem nemamo nikakvu šansu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 04 apr 2013, 21:51

Poznavajuci Conte, on ce jednog od Pelusa/Padoina uvaciti medju prvi 11 :mrgreen: ..Al sto kazete taman dobra prilika za Caceresa da se vrati malo u formi...Samo da se ne podcijeni sada Pescara jer i to je jedan od ti Finala..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 04 apr 2013, 21:52

Juventus je izgubio od Bajerna rezultatom 2:0 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, ali Kjelini i dalje smatra da Juventus ima šanse da se plasira u polufinale takmičenja.

"Moraćemo da igramo mnogo bolje u revanš meču, ali uveren sam da možemo da preokrenemo rezultat. Imamo puno primera iz prošlosti, a najsvežiji je Inter kome je malo nedostajalo da preokrene rezultat", izjavio je Kjelini.

"Bajern je zasluženo pobedio u utorak, ali mi nismo igrali onako kako smo se pripremali. Dokazaćemo da to nije bio pravi Juventus", dodao je on.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 04 apr 2013, 21:53

Caceres i bez glave je bolji od Padoin-a :D Ali realno, poslije one saobracajke tesko je ocekivati njega u prvih 11. Iako zaigra igrace sa dozom straha i nesigurnosti i tu je ta rupa u odbrani

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 04 apr 2013, 21:54

Buffon

Caceres Barzagli Bonucci Chiellini

Pogba Pirlo Marchisio

Giovinco Vučinić Asamoah ...

možda ovako
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 04 apr 2013, 21:56

Juventus will play Montpellier this summer in a friendly to celebrate the 40th birthday of the French club.

Eto ako nije neko ranije postavio... ;)
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 04 apr 2013, 21:58

ramiral je napisao/la:Buffon

Caceres Barzagli Bonucci Chiellini

Pogba Pirlo Marchisio

Giovinco Vučinić Asamoah ...

možda ovako
dobra formacija samo sto se Gio puno bolje snalazi na lijevoj strani tj. kada desnom nogom povlaci loptu ka sredini i namjesta se na sut, eh da je onda u tom slucaju jednog Pepea iz prosle sezone na desnoj strani...

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 04 apr 2013, 21:59

slika

Eh hajmo sad objasniti napisano.

U odbrani fali Bonucci. Zašto ? E pa, taj dečko se previše uzdigao, njegove izjave mi se ne sviđaju u zadnje vrijeme i previše ukopava Chiellinija i pogotov Barzaglija kad neko napravi pritisak na zadnju liniju. Zašto je Peluso u igri? Pa odgovor je vrlo jednostavan, već po lijevoj strani će biti prodorni Asamoah, naravno biće više u ofanzivi, a Pelusa prikovati za našu polovinu. Zbog toga bih njega stavio.

Veznjaci manje više očekivani, osim pozicije Marchisia. Zašto Marchisio na desnoj strani? Fizički i tehnički je veoma potkovan, jak je dakle na nogama i može brzo trčati, može napraviti pasom višak, a Alaba je, po meni sklon greškama, jer zaluta u ofanzivu i nema ga, eto što je Marchisio tu na, desnoj strani.

Vučinić i Q u napadu, isto očekivano, očekujem upotrabiljive lopte od Pogbe, jer će on definitivno imati više prostora od Pirla koji će biti udvojen ako ne i utrojen :mrgreen:

To bi bila neka moja postava, vidjet ćemo :)
Ja te volim, volim Željo..

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 04 apr 2013, 22:09

Svi mi imamo neku svoju viziju, tj. koje igrace bi mi izveli na teren u revansu. Pocevsi od mene, jedini u odbranu stavljam De Ceglie-a na mjesto Stephana, dok vecina vas tu stavlja Caceresa. Razlog: dijete Juve-a, brz decko prodoran ima dug korak, nije zivac kao Caceres (a u ovoj utakmici trebace zivci kao celik) i trenutno u boljem fizickom stanju od Urugvajca. Zasto Seba, pitate se? Razlog: brz, zna podvaliti loptu, prodoran i moze povezati vezu sa napadom veoma dobro. I na kraju imenjak legende naseg kluba, Matri. Odlican u skoku, uvijek na mjestu i dobar u duelu, to su neki razlozi zasto on u prvih 11 a ne Mr. Q, kojeg bi ja sacuvao kao Jokera :)

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 04 apr 2013, 22:12

Amauri je napisao/la:Svi mi imamo neku svoju viziju, tj. koje igrace bi mi izveli na teren u revansu. Pocevsi od mene, jedini u odbranu stavljam De Ceglie-a na mjesto Stephana, dok vecina vas tu stavlja Caceresa. Razlog: dijete Juve-a, brz decko prodoran ima dug korak, nije zivac kao Caceres (a u ovoj utakmici trebace zivci kao celik) i trenutno u boljem fizickom stanju od Urugvajca. Zasto Seba, pitate se? Razlog: brz, zna podvaliti loptu, prodoran i moze povezati vezu sa napadom veoma dobro. I na kraju imenjak legende naseg kluba, Matri. Odlican u skoku, uvijek na mjestu i dobar u duelu, to su neki razlozi zasto on u prvih 11 a ne Mr. Q, kojeg bi ja sacuvao kao Jokera :)
brate sve 5, ali De ceglie nema teoretske sanse da moze igrati na desnom beku niti bilo kojoj drugoj poziciji osim uz lijevu aut liniju...

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 04 apr 2013, 22:16

Kao sto znamo da Conte zna da experimentuje, zasto ne bi isprobao sa De Ceglie-om? U "svojoj" formaciji, Pelusa bi izbacio i na njegovo mjesto stavio De Ceglie-a, a Caceresa (iako nije spreman) bi stavio na mjesto Stephana, ali ne jer nenormalno gotivim Pelusa - za mene otkrovljenje za ovu sezonu.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 apr 2013, 22:53

Da se i ja javim, jer nisam imao volje pisati kad je bila gužva.

Kako sam i pisao najmanje sam htio Bayern, bilo me je strah njihovih krilnih igrača na ovu našu formaciju, pogotovo kad sam vidio da Peluso starta. Rani gol nas je ubio, ali poslije su kao počeli nešto igrati i nakon što je ušao Robben (po meni ključni momenat utakmice) sve je krenulo na stranu Bayerna, krivo mi je samo na koji smo način primili golove, iako smo igrali loše (ubjedljivo najgora utakmici u eri Contea) ponovo smo mogli otići sa mnogo povoljnijim rezultatom, ali i sa gorim. Naravno treba biti iskren i reći da je i Bayern doprinio lošoj igri Juventusa, ali pojedine grešku su bili kao da igraju amateri, prije svega pogrešni pasovi, nabijanje lopte, pa primanje lopte napadača.

Ja nisam optimističan pred revanš, ali očekujem da će igrači izginuti i pokazati da smo dostojni 8 najboljih u LP, bilo bi bezveze da nakon svega šta je ova ekipa uradila u ove dvije sezone, budu izdominirana u obje utakmice protiv Bayerna.

Čestitke Bayernu na apsolutno zasluženoj pobjedi!

Sad protiv Pescare se mora dobiti, bilo bi dobro odmoriti Pirla ili da igra do 60, biće problem u sastavljanju odbrane, ali nadam se da će Caceres biti spreman.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 04 apr 2013, 23:08

slika
Možda ovako početi u srijedu ili 4-2-3-1.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 05 apr 2013, 00:46

slika

:D
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 apr 2013, 09:50

golden je napisao/la:slika
Možda ovako početi u srijedu ili 4-2-3-1.
Dobra... mislim da može proći...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 05 apr 2013, 10:18

Evo i neki podaci sto se tice duela sa Pescarom u Torinu. Naime, Juve ima impresivan ucinak i to od 5 pobjeda i jednog remija u posljednjih 30 godina. Igrali smo s' njima i u Seriji B 2006 godine, i pobijedili 2-0 zahvaljujuci sjajnom Pavelu Nedvedu koji je dao oba gola. Isticem da je ova utakmica veoma bitna za Juve, pobjeda bi vratila samopouzdanje pred utakmicu sa Bayernom i ucvrstila nas na prvom mjestu. Prvo Pescara, pa tek onda Bayern, to treba da bude u glavama igraca i Conte-a ;)

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 05 apr 2013, 10:23

Opet tuttosport spominje Ibrahimovica,a kako cujem ni Conte ne bi imao nista protiv:) Izgleda da cemo to slusat citavo ljeto,mada napad Llorente Ibra ucinio bi na stijenom8-)

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 05 apr 2013, 10:24

Ibrahimovic? Ne, hvala. Llorente dobrodosao, al' izdajnike ne zelim nazad u Juve!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 05 apr 2013, 10:31

Šta fali Ibrahimoviću? Igrač je zvijer, mada mislim da je to teško ostvarivo i da je to novinarska patka.

@Ovaj što je stavio dijamant formaciju - Ne možeš na Bayern sa jednim centralnim veznim nikako, ali nikako upamti šta sam ti rekao ;)
Ja te volim, volim Željo..

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.