Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
dobra formacija samo sto se Gio puno bolje snalazi na lijevoj strani tj. kada desnom nogom povlaci loptu ka sredini i namjesta se na sut, eh da je onda u tom slucaju jednog Pepea iz prosle sezone na desnoj strani...ramiral je napisao/la:Buffon
Caceres Barzagli Bonucci Chiellini
Pogba Pirlo Marchisio
Giovinco Vučinić Asamoah ...
možda ovako
brate sve 5, ali De ceglie nema teoretske sanse da moze igrati na desnom beku niti bilo kojoj drugoj poziciji osim uz lijevu aut liniju...Amauri je napisao/la:Svi mi imamo neku svoju viziju, tj. koje igrace bi mi izveli na teren u revansu. Pocevsi od mene, jedini u odbranu stavljam De Ceglie-a na mjesto Stephana, dok vecina vas tu stavlja Caceresa. Razlog: dijete Juve-a, brz decko prodoran ima dug korak, nije zivac kao Caceres (a u ovoj utakmici trebace zivci kao celik) i trenutno u boljem fizickom stanju od Urugvajca. Zasto Seba, pitate se? Razlog: brz, zna podvaliti loptu, prodoran i moze povezati vezu sa napadom veoma dobro. I na kraju imenjak legende naseg kluba, Matri. Odlican u skoku, uvijek na mjestu i dobar u duelu, to su neki razlozi zasto on u prvih 11 a ne Mr. Q, kojeg bi ja sacuvao kao Jokera![]()
Dobra... mislim da može proći...golden je napisao/la:
Možda ovako početi u srijedu ili 4-2-3-1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.