Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

COYS
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la COYS » 16 feb 2016, 22:57

Celtics ili Cavsi :salut:

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 16 feb 2016, 23:07

Ja se nadam se ce preći u Cavse prvo što ćemo ga gledat do samog kraja sezone,a drugo što Love igra toplo hladno ne pruža neke blistave partije pa bi mogao biti dostojna zamjena za njega.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 16 feb 2016, 23:22

Bihac96 je napisao/la:Ja se nadam se ce preći u Cavse prvo što ćemo ga gledat do samog kraja sezone,a drugo što Love igra toplo hladno ne pruža neke blistave partije pa bi mogao biti dostojna zamjena za njega.
trece sto mu je tamo najmanja konkurencija sto se tice igraca na njegovoj poziciji, dok je u bostonu hrpa takvih i najgora opcija, a miami je srednja opcija ovdje

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 16 feb 2016, 23:28

armin dju je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Ja se nadam se ce preći u Cavse prvo što ćemo ga gledat do samog kraja sezone,a drugo što Love igra toplo hladno ne pruža neke blistave partije pa bi mogao biti dostojna zamjena za njega.
trece sto mu je tamo najmanja konkurencija sto se tice igraca na njegovoj poziciji, dok je u bostonu hrpa takvih i najgora opcija, a miami je srednja opcija ovdje
Upravo to.U Bostonu Olynik i Sulinger koji igraju peticu ovu sezonu mogu igrati i 4 što mu ne ide u prilog.U Heatu nije tolika konkurencija ali definitivno više minuta može imat pored Love-a nego pored Bosha.Ali ipak vidjet ćemo šta će biti sa Boshom koliko je opasna ova bolest njegova,ako bude na duži vremenski period Heat ce sve dati da dovedu Mirzu.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 16 feb 2016, 23:38

Ako dođe do trejda dali se zaključuje ugovor do kraja sezone ili na duži period,interesuje me radi mirzinog nastupa za repku u kvalifikacijama za EP,višegodišnji ugovor bi vjerovatno značio igranje za repku

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 16 feb 2016, 23:41

ovisnik je napisao/la:Ako dođe do trejda dali se zaključuje ugovor do kraja sezone ili na duži period,interesuje me radi mirzinog nastupa za repku u kvalifikacijama za EP,višegodišnji ugovor bi vjerovatno značio igranje za repku
Trejd nema nikakav utjecaj na ugovor.

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 16 feb 2016, 23:43

Prenosiš trenutni ugovor i platu u novi klub.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 16 feb 2016, 23:51

[youtube][/youtube]

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 17 feb 2016, 09:07

Chinaglia je napisao/la:sjećam se da je neko ovdje napisao da Tele navija za Boston, istina ili ne, ne bih znao
tako je, navija za boston ;)
armin dju je napisao/la:
zamjena loveu je thompson koji je dobio ogromne novce...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 18 feb 2016, 15:36

Jos malo pa cemo znati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 feb 2016, 15:48

Evo Marc Stein objavio da je MIL (gdje je Kidd trener) zainteresovan za Mirzu,ali da im TPE koji imaju nije dovoljno velik da apsorbuju njegovu platu,te bi morali u trejd biti ukljuceni i drugi igraci.Sve ok,samo ne vidim smisla ,pored Kidda,da ide u MIL kad ni oni nece u PO.Doduse,juce sam i napisao da nijedan ozbiljan tim ne misli dati nista vrijedno samo za Mirzu.

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 18 feb 2016, 16:10

NEZALAGANJE je napisao/la:Evo Marc Stein objavio da je MIL (gdje je Kidd trener) zainteresovan za Mirzu,ali da im TPE koji imaju nije dovoljno velik da apsorbuju njegovu platu,te bi morali u trejd biti ukljuceni i drugi igraci.Sve ok,samo ne vidim smisla ,pored Kidda,da ide u MIL kad ni oni nece u PO.Doduse,juce sam i napisao da nijedan ozbiljan tim ne misli dati nista vrijedno samo za Mirzu.
Pa dobro ako Bucksi proigraju mogu dohvatiti playoff,zaostaju nekih 6-7 utakmica za 8 seed.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 feb 2016, 16:11

Tele kod Kidda ponovo :zviz:

pa, tretirao ga je bolje od Averyja i PJ-a, pa i od Hornaceka, samo ne znam kakva mu je konkurencija tamo

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 feb 2016, 16:13

rudy91 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Evo Marc Stein objavio da je MIL (gdje je Kidd trener) zainteresovan za Mirzu,ali da im TPE koji imaju nije dovoljno velik da apsorbuju njegovu platu,te bi morali u trejd biti ukljuceni i drugi igraci.Sve ok,samo ne vidim smisla ,pored Kidda,da ide u MIL kad ni oni nece u PO.Doduse,juce sam i napisao da nijedan ozbiljan tim ne misli dati nista vrijedno samo za Mirzu.
Pa dobro ako Bucksi proigraju mogu dohvatiti playoff,zaostaju nekih 6-7 utakmica za 8 seed.
6 utakmica minusa se tesko stize u 26-7 preostalih.Jedino da se bas udje u neku seriju,ali cisto sumnjam da je to MIL sposoban.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 feb 2016, 16:15

mada, mislim da će se do deadlinea pojavit' još jedna ekipa koja je zainteresovana

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 feb 2016, 16:21

Mozda MIL ipak gaji nadu za PO, treba pogledati raspored do kraja itd.

U svakom slucaju bilo bi lijepo da ode kod njega, vidi se da ga cijeni kao igraca sto mi je posebno drago jer mi je Kidd uvijek bio drag kao igrac...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 feb 2016, 16:29

Bez obzira na sve spekulacije i dalje mislim da Mirza nece nigdje.Zaista nema nikakve logike da neko daje nesto za igraca koji je slobodan na kraju sezone.Jedina mogucnost,po meni,je neki paket ili ovako isti tim kao MIL koji nece nigdje.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 feb 2016, 16:31

Mogu oni gajiti koliko god hoće nada za playoff, ali u realnosti nisu sigurno ni među top2 ekipe koje su trenutno van playoffa a da će uletiti u isti do kraja. Washington po defaultu ima veće šanse, Detroit se pojačao a ionako su jednu pobjedu vani.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 18 feb 2016, 16:34

Bucksi osim Middletona, nemaju dobrog sutera. Ne bi bio los potez za Mirzu, iako sam prizeljkivao Celticse.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 18 feb 2016, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 18 feb 2016, 16:36

NEZALAGANJE je napisao/la:Bez obzira na sve spekulacije i dalje mislim da Mirza nece nigdje.Zaista nema nikakve logike da neko daje nesto za igraca koji je slobodan na kraju sezone.Jedina mogucnost,po meni,je neki paket ili ovako isti tim kao MIL koji nece nigdje.
s obzirom da je u pitanju MIL i Kidd, vjerovatno bi tu bio dogovor da Mirza i sljedeće godine ostane u MIL tj. da potpiše ponovo neki ugovor
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.