FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Semjon mi je jako drag momak, ali on vise nije za Sarajevo.
Jos jedan stoper ala Tatomirovic, recimo na polusezoni, jer sada mislim da vise necemo dovoditi igraca, i to je to.
Kolicina novca kojeg raspolazemo je odradila svoje i mislim da je barem za polusezonu gotovo sa pojacanjima.
Jos jedan stoper ala Tatomirovic, recimo na polusezoni, jer sada mislim da vise necemo dovoditi igraca, i to je to.
Kolicina novca kojeg raspolazemo je odradila svoje i mislim da je barem za polusezonu gotovo sa pojacanjima.
Istina, ima dosta ''materijala'' za pljuvati po igračima i biti nezadovoljan što se tiče utakmice protiv onih ''amatera'', ali sačekajmo prije svega uzvratnu utakmicu protiv istih, pa tek onda obje utakmice protiv Levskog. Ja se samo nadam da nećemo popušiti kao protiv Sparte, a sve su mogućnosti da će tako biti. U tom slučaju, možemo se oprostiti sa bilo kojim tronom ove sezone.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
nije provokacija nego me cisto interesuje jutrosnji text u oslobodjenju i intervju sa saidom u kojem kaze zadnjih 20 minuta jedva sam izdrzao zbog grceva. Hoce li opet biti vadiona nismo fizicki spremni ili neko stvarno ne zna pripremit ekipu
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
sorry nije moja tema al me samo interesuje vase misljenje i relnost
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
Pravo da ti kazem i meni je to zapalo za oko, mada su ga 3-4 puta dobor oplaili po nogama da nije mogoa stati na njih po 2-3 minute to je bilo tamo oko 60-65 min, e sad jel do njega nesto ili nesto drugo ko ce znatizeljo1 je napisao/la:nije provokacija nego me cisto interesuje jutrosnji text u oslobodjenju i intervju sa saidom u kojem kaze zadnjih 20 minuta jedva sam izdrzao zbog grceva. Hoce li opet biti vadiona nismo fizicki spremni ili neko stvarno ne zna pripremit ekipu

Ni prvi, ni zadnji koji će biti, pa otići iz kluba. Poserem se ja na njega, i on se počeo ****.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jedino je on imao probleme s "fizikom", ostatak tima ne. Trebaće više od 15ak dana priprema da on bude spreman za 90 minuta trke nakon više od godinu pauze od fudbala.zeljo1 je napisao/la:nije provokacija nego me cisto interesuje jutrosnji text u oslobodjenju i intervju sa saidom u kojem kaze zadnjih 20 minuta jedva sam izdrzao zbog grceva. Hoce li opet biti vadiona nismo fizicki spremni ili neko stvarno ne zna pripremit ekipu
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
vucina scepanovic,kakkav je
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nikakav, propo ko zeton.Rosas7 je napisao/la:vucina scepanovic,kakkav je
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pa i ne tako loš igrač, sasvim dobar, rekao bih. Zna odigrati na zavidnom nivou par utakmica, da bi u narednim bio i među najgorim na terenu.
Vidio sam vam Dinu sinoc na otvorenju SFF. Bio je o bordo majici cijelo vrijeme! 

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Sve vrijeme. 

Senade HVALA TI!!!....FACE TV otkupio je ekskluzivna prava za emitovanje prve utakmice drugog pretkola Evropske lige između Levskog i, nadamo se, našeg predstavnika FK Sarajevo. Podsjetimo, bordo tim savladao je sa visokih 5:2 malteški Hibernians u prvoj utakmici, te će na Maltu putovati dosta rasterećeno....
.... Sarajevo snage sa bugarskim timom odmjeriti 19. jula u 21 sat i pet minuta.
- tarikhordas
- Kontakt:
Znali neko gdje je na kraju zavrsio Keno Handzic ?
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
I to u HD formatuhilmo je napisao/la:Senade HVALA TI!!!....FACE TV otkupio je ekskluzivna prava za emitovanje prve utakmice drugog pretkola Evropske lige između Levskog i, nadamo se, našeg predstavnika FK Sarajevo. Podsjetimo, bordo tim savladao je sa visokih 5:2 malteški Hibernians u prvoj utakmici, te će na Maltu putovati dosta rasterećeno....
.... Sarajevo snage sa bugarskim timom odmjeriti 19. jula u 21 sat i pet minuta.

A neko spomenu da Semjon nije za Sarajevo taj il ne prati nas fudbal il nema pojma, garantujem da bi Semjon sa Torlakom bio za nase lige strasan tandem a covjek sigurno ne trazi puno para al et sad da li nasa uprava misli da moze ovakva zadnja linija biti to je pitanje

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- bistrikboy
- Kontakt:
Potpisao ugovor sa Myalbijem u Svedskoj i preporucen je Djugardenu i jos nekim ekipama,odnosno ovi ce ga pratiti u ovih pola godine ako se pokaze potpisace predugovor sa njimatarikhordas je napisao/la:Znali neko gdje je na kraju zavrsio Keno Handzic ?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
semjonu svaka cast srcem je igrao za sarajevo kao rijetko koji igrac .al realno nije vise na nivou da igra u sarajevu,odlican je u skoku a bio spor prije 5 godina on i torlak nemoguce,najsporia zadnja linija na svijetuadnanhz je napisao/la:I to u HD formatuhilmo je napisao/la:Senade HVALA TI!!!....FACE TV otkupio je ekskluzivna prava za emitovanje prve utakmice drugog pretkola Evropske lige između Levskog i, nadamo se, našeg predstavnika FK Sarajevo. Podsjetimo, bordo tim savladao je sa visokih 5:2 malteški Hibernians u prvoj utakmici, te će na Maltu putovati dosta rasterećeno....
A neko spomenu da Semjon nije za Sarajevo taj il ne prati nas fudbal il nema pojma, garantujem da bi Semjon sa Torlakom bio za nase lige strasan tandem a covjek sigurno ne trazi puno para al et sad da li nasa uprava misli da moze ovakva zadnja linija biti to je pitanje
- tarikhordas
- Kontakt:
Hvala.bistrikboy je napisao/la:Potpisao ugovor sa Myalbijem u Svedskoj i preporucen je Djugardenu i jos nekim ekipama,odnosno ovi ce ga pratiti u ovih pola godine ako se pokaze potpisace predugovor sa njimatarikhordas je napisao/la:Znali neko gdje je na kraju zavrsio Keno Handzic ?

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Pogresne informacije momak imas.... On bio u Myalbiju na probi al nije prosao isto kao sto nije ni Amel u nekom drugligasu... Tako da koliko ja cujem ostaje bez kluba , nude mu klubi iz PL al on je ocigledno sebe malo precjenio al ok kako god..bistrikboy je napisao/la:Potpisao ugovor sa Myalbijem u Svedskoj i preporucen je Djugardenu i jos nekim ekipama,odnosno ovi ce ga pratiti u ovih pola godine ako se pokaze potpisace predugovor sa njimatarikhordas je napisao/la:Znali neko gdje je na kraju zavrsio Keno Handzic ?
>>No body likes us but we dont care<<
Ja se sjecam mozda prije godinu da se semjon milosevic bukvalno nudio nama preko novina... u pitanju su novine sport avazov, ali ne mogu clanak nikako da nađem. Ako neko moze da nadje, cisto da se vidi da ni semjon nije cvjecka...kako on kaze.
Trenutno korisnika/ca: budzak, miguelramos, rimljanin90 i 31 gost.