Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
HariTz
-
Kontakt:
stomaklija je napisao/la:HariTz je napisao/la:stomaklija je napisao/la:@Hari TZ, sta nije tacno u mom izlaganju:
1. Ne zalaze se
2. Ne igra
3. Provodi se
4. Kara onu mučenicu
5. Radijus kretanja 2,5metra
Sta li je onda Dzeko, igračina??

Slažem se za sve to.. i meni to para oči i smeta mi, i ja bih rado da je u rangu Ibrahimovica i kompanije, ali ga ne vrijeđam, i mislim da ne bi trebali ni ostali, ali eto, šta je tu je

Care moj ti mozda ides u skolu, i mozda si bio druga smjena. Ja sam dosao iz druge smjene, mrtav umoran. Vecerao i okupao se i ko zadnja budala cekam meč do pola 3. Zavrsi se meč, poppijem kafu, jedem pa u prvu do 15.00h. Sta sam dobio zauzvrat?? Hebes ostale, niko ih i ne spominje toliko zbog nezalaganja. Ali taj nedodirljivi maestro, koji nije pretrcao 2 kilometra??!? Imam puno pravo da ga nazivam panjinom, ne samo zbog neku noc vec zbog zadnjih iha-haj utakmica. Panj, nego šta :ugeek:
I ja sam imao odbranu diplomskog naredni dan, pa sam gledao utakmicu. Znaš i ti a i ostali da je Dzeko igrac koji zivi od veznog reda, a i taj vezni je zakazao kao i on. U katastrofalnoj formi je, loše igra, ne zalaze se, sve to stoji.. ali to vrijeđanje..
nije on nedodirljiv, ništa veći on nije od jednog drugog reprezentativca, a kamoli od reprezentacije.

Ali hajde, da ne duljimo, neka ostane na ovome

Živ i zdrav ti meni bio

-
hz1987
-
Kontakt:
Edin ''Panj'' Dzeko je jedan prosjecan igrac koji je uspio Wolfsburg dovuci do beznacajne titule prvaka Njemacke...Isto tako taj ''Panj'' zvani ''Kloc'' je jednu sezonu bio najbolji strelac Bundeslige, a sa Graffiteom drzi rekord Bundeslige kao najbolji i najefikasniji tandem (gdje su skinuli Mullera i co.) nakon dugo godina....isti taj ''Panj'' je dolaskom u City i golom u 92min dao nadu da Aguero postane heroj...ah da i on je djelomicno zasluzan za tu titulu, kao i najvece razbijanje Utd...u istoriji gradskih derbija...Isti taj ''Kloc'' ili ti ga ''Levat'' je proglasen i najboljom zamjenom i drzi klupski rekord 4 komada u PL...Ne smijemo zaboraviti i njegove slucajne golovo u dresu repke...a vec je sad igrom slucaja najbolji strelac bh repke svih vremena...
I da apsolviramo, tako Kloc zvani Panj od oca Drveta i majke Letve je pokazao protiv New Castle kako moze kad hoce...a to ssto bolje funkcionise tandem Aguero-Negredo i sto je malo van forme - ne daje zapravao pojedincima da mu etiketiraju kojekakve nadimke staticnog prorijekla...jer on je vec sad u svojoj karijeri napravio da moze kopacke o klin okaciti - sto mnogi nece poslije njega iz BiH za dugo-dugo vremena...a tek mu je 27 godina!
Za mene je on igracina i uvijek ce biti...to sto su se zvijezde poklopile kako su se poklopile i sto je uhvatio kontraritam - ne sumnjam da ce vec od januara krenuti oni starim stopama i biti onaj Dzeko kojeg pamtimo iz najboljih dana...Jedino u sta sam siguran, a to je: Vrijeme mu je da ide iz Citya!
-
HariTz
-
Kontakt:
calcio je napisao/la:BosnaSTL je napisao/la:Prijatelju da taj panj nije dao 10 golova u kvalifikacijama gledali bi ti mud* na mundialu.
x
Dobro ja rekoh, tema koja baca u depresiju. kakvih pacijenata ovdje ima...
Zato odem na temu našeg momciluka i odmorim dušu

-
HariTz
-
Kontakt:
hz1987 je napisao/la:Edin ''Panj'' Dzeko je jedan prosjecan igrac koji je uspio Wolfsburg dovuci do beznacajne titule prvaka Njemacke...Isto tako taj ''Panj'' zvani ''Kloc'' je jednu sezonu bio najbolji strelac Bundeslige, a sa Graffiteom drzi rekord Bundeslige kao najbolji i najefikasniji tandem (gdje su skinuli Mullera i co.) nakon dugo godina....isti taj ''Panj'' je dolaskom u City i golom u 92min dao nadu da Aguero postane heroj...ah da i on je djelomicno zasluzan za tu titulu, kao i najvece razbijanje Utd...u istoriji gradskih derbija...Isti taj ''Kloc'' ili ti ga ''Levat'' je proglasen i najboljom zamjenom i drzi klupski rekord 4 komada u PL...Ne smijemo zaboraviti i njegove slucajne golovo u dresu repke...a vec je sad igrom slucaja najbolji strelac bh repke svih vremena...
I da apsolviramo, tako Kloc zvani Panj od oca Drveta i majke Letve je pokazao protiv New Castle kako moze kad hoce...a to ssto bolje funkcionise tandem Aguero-Negredo i sto je malo van forme - ne daje zapravao pojedincima da mu etiketiraju kojekakve nadimke staticnog prorijekla...jer on je vec sad u svojoj karijeri napravio da moze kopacke o klin okaciti - sto mnogi nece poslije njega iz BiH za dugo-dugo vremena...a tek mu je 27 godina!
Za mene je on igracina i uvijek ce biti...to sto su se zvijezde poklopile kako su se poklopile i sto je uhvatio kontraritam - ne sumnjam da ce vec od januara krenuti oni starim stopama i biti onaj Dzeko kojeg pamtimo iz najboljih dana...Jedino u sta sam siguran, a to je: Vrijeme mu je da ide iz Citya!
+1
-
DonCorleone
-
Kontakt:
Postao/la DonCorleone » 24 nov 2013, 23:30
Vama ne treba samo cetnicka cirilica na grbu, nego vas treba pobacati iz onih 33% jada iz kojih jos imate pristup civiliziranom svijetu i sve cetnika do cetnika poredati u prvih II, krenuti od Salatica.
Cuj ne valja Amra

zivot bi vi spodobe dali da imate Bosanku koja je uspjela u svijetu/zivotu, nego nazad u spajz i gledati kako hanuma razvlaci germu za pitu. Ne provocirajte Dzeku dalje, kupice i ovaj forum i vas i vas zivot iz rukava.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
Pauk
-
Kontakt:
Ja sam 100% protiv Salatica iz tih istih razloga!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
bodi123
- Moderator
-
Kontakt:
stomaklija je napisao/la:BosnaSTL je napisao/la:Prijatelju da taj panj nije dao 10 golova u kvalifikacijama gledali bi ti mud* na mundialu.
Kome je dao?Lihtenstaju, Litvi, Malti, Celti

Vidio sam ga protiv Portugala, kad treba Pepe u dzep. Kolika je klasa i sila vidjet cemo na SP abd

Koji si ti paćenik druže moj..
Vidi se da ti nije lahko
Dzeko je najbolji strijelac svih vremena nase repke, toliko dobrih stvari je uradio za nasu repku, i nemas mu APSOLUTNO pravo rijeci prigovoriti, to sto je sada izvan forme, najvise zavisi od Aguera i Negreda, koji su fantastican tandem, ali vec od januara ocekujem onog pravog Edina, a na SP ces se uvjeriti i pokajati za te napisane rijeci kad Edin pocne zabijati Englezima,Njemcima i sl ponovo.
Lijep pozdrav i sve najbolje druže moj..
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
stomaklija
-
Kontakt:
Postao/la stomaklija » 24 nov 2013, 23:40
DonCorleone je napisao/la:Vama ne treba samo cetnicka cirilica na grbu, nego vas treba pobacati iz onih 33% jada iz kojih jos imate pristup civiliziranom svijetu i sve cetnika do cetnika poredati u prvih II, krenuti od Salatica.
Cuj ne valja Amra

zivot bi vi spodobe dali da imate Bosanku koja je uspjela u svijetu/zivotu, nego nazad u spajz i gledati kako hanuma razvlaci germu za pitu. Ne provocirajte Dzeku dalje, kupice i ovaj forum i vas i vas zivot iz rukava.
Pretpostavljam da se ovo na mene odnosi

Carkonja moj TZ 075, naš pasoš, naša lična.. O kakvim ti procentima bulazniš?? Nećemo se vrijedjati, a ako me pitaš za Amru, pa kar'o bi je to je sigurno. I btw, jel to ono ako si iz federacije, moraš voliti Džekicu?

Ja ne, moje ustavno pravo i vozdra i tebi i dugim loverima. Aj ćus papak...
-
InfernoSioux
-
Kontakt:
Postao/la InfernoSioux » 24 nov 2013, 23:50
Mene je iskreno stid, i crvenim se kad čitam komentare u kojima pišu da je Džeko, panj, kloc itd. Džeko ne igra dobro kao Messi ili Ronaldo... nikad nije niti će. Ali većina vas ima njegov dres i većini je Džeko idol, kao što je i meni. Igrač za kojega znaju svi na svijetu koji prate fudbal... najbolji igrač repke ikada....pokorio je njemačku, navijači šitija u njegovu čast pjevaju pjesmu kada on postigne goo... A vama je Džeko kloc i panj... Treba da mu se klanjate, idioti... za vas znaju vaši roditelji i prvi komšija...
Stid me što uopšte živim u ovoj državi punoj idiota i debila....
Sutra da se desi da Spahića na jednoj tekmi izjebe neki nižerazredni igrač da mu probacuje loptu kroz noge preko njega i da spaha jednostavno nema formu ni kondiciju i on će biti **** i star igrač kojeg treba što prije šutnut iz repke... a gino je i krvav igrooo i svi ga trenutno falite... Ali glupi Bošnjo bi ga popljuvo...
Država Bosna i Hercegovina nikad neće uspjeti dok god vi živite ovdje.
-
gost
-
Kontakt:
stomaklija je napisao/la: Ja ne, moje ustavno pravo i vozdra i tebi i dugim loverima. Aj ćus papak...
Naravno da ne moraš.....tvoje ustavno pravo, kao što je tvoje ustavno pravo da Džeksona nazoveš panjem , moje ustavno pravo da tebe nazovem provokatorom ili u onom boljem slučaju mazlumom.
Demokratija je čudo

a tek Ustav
-
SamoZeljo
-
Kontakt:
Nije nista lose u tome reci da je covjek odigrao lose. To je normalna stvar za svakog igraca, pa i za Dzeku ali, problem su ovi isfrustrirani i ljubomorni bolesnici koji jedva cekaju da pljunu.
Dzeko je bio slab protiv Argentine, isto kao i Misimovic, Ibisevic, Vrsajevic... i 80% tima.
CItam nedavno, oteto auto covjeku (biznismenu koji zaposljava mnogo ljudi) u Sarajevu i ispod tog clanka komentari. 90% komentara je bilo "neka su mu oteli" a samo 10% normalnih. Sta ces, takav narod. Onda isti ti, dan kasnije, pljuju Halida Beslica sto trazi pasos Hrvatske i zeli pobjeci.
Primitivne seljacine koji spominju njegovu djevojku treba ignorisati. Jadnici sigurno drk*aju na mnogo losije cure ali uzmu sebi za pravo pljunuti curu koju ne mogu imati ni na posteru. Ni tada nebi bila njihova.
-
JTS
-
Kontakt:
gdje su @bivsi i kompanija, haman ban na IP dobili

oni se smiju kad neko kaže da Negredo 'grize', eto nek' se smiju, vidim i Edin na klupi umire od smijeha

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
-
Durden
-
Kontakt:
hz1987 je napisao/la:Edin ''Panj'' Dzeko je jedan prosjecan igrac koji je uspio Wolfsburg dovuci do beznacajne titule prvaka Njemacke...Isto tako taj ''Panj'' zvani ''Kloc'' je jednu sezonu bio najbolji strelac Bundeslige, a sa Graffiteom drzi rekord Bundeslige kao najbolji i najefikasniji tandem (gdje su skinuli Mullera i co.) nakon dugo godina....isti taj ''Panj'' je dolaskom u City i golom u 92min dao nadu da Aguero postane heroj...ah da i on je djelomicno zasluzan za tu titulu, kao i najvece razbijanje Utd...u istoriji gradskih derbija...Isti taj ''Kloc'' ili ti ga ''Levat'' je proglasen i najboljom zamjenom i drzi klupski rekord 4 komada u PL...Ne smijemo zaboraviti i njegove slucajne golovo u dresu repke...a vec je sad igrom slucaja najbolji strelac bh repke svih vremena...
Zašto više nema tog Edina Džeke? Šta mu se desilo? Hoćemo li vidjeti tog Edina ili je to bio maksimum njegove karijere?
-
gost
-
Kontakt:
JTS je napisao/la:gdje su @bivsi i kompanija, haman ban na IP dobili

oni se smiju kad neko kaže da Negredo 'grize', eto nek' se smiju, vidim i Edin na klupi umire od smijeha

da, nema ih......
al vidim stomaklije, pauka i sličnu kompaniju nitko ne dira ovdje.....tja...
-
ennis
-
Kontakt:
Edin je sretan u City-ju
Ed presjedi pola karijere na klupi,ljudi ba nemojte price treba da igra ovo ono..Edin je imao pogresnu procjenu u vezi sa klubom treba spasiti sto se spasiti da.
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
soxx
-
Kontakt:
Tok price na ovoj temi.

-
Mig_Mig
-
Kontakt:
ennis je napisao/la:Edin je sretan u City-ju
Ed presjedi pola karijere na klupi,ljudi ba nemojte price treba da igra ovo ono..Edin je imao pogresnu procjenu u vezi sa klubom treba spasiti sto se spasiti da.
Normlano da je sretan

Klocima samo gleda koliko mu je na racunu, boli ga q za sve ostalo !
Max Allegri
-
BH430
-
Kontakt:
covjek je inace legenda mislim na dzeksona
-
soxx
-
Kontakt:
-
AllGunsBlazing
-
Kontakt:
Postao/la AllGunsBlazing » 25 nov 2013, 00:39
Mora da je do Mancinija, pardon hocu reci Pellegrinija. Mi imamo eto tu osobinu da prvo ispljujemo trenera, dok su nasi igraci svi najbolji samo sto to niko ne vidi. Pljuvali smo Hagija, a Miske propade jos vise, pljuvali smo Mancinija pa dodje Pellegrini pa ni on ne vidi kvalitete Dzeke. Treba reci realno da u ovom trenutku nije dovoljno kvalitetan da igra, sad jel to do borbe ili necega nije moja stvar. Valjda ce biti bolje na SP-u.
Celik!3,2,2.