Postao/la ultrasstyle_tz » 04 apr 2013, 21:24
ma ne ocekujem prolaz, jako tesko- skoro nemoguce je nadoknaditi 2-0 i to protiv super ozbiljne i jake ekipe.
Utjeha (ako hocete i nada) mi je to da nema sanse da odigramo dvije onakve utakmice, Bajern je bio super i sve to, ali nas bi ono noc i Hofenhajm ili Katanja pobijedili a kamo li Bajern. Sad sta je razlog tako lose partije to je na Konteu da utvrdi. U mozda najbitnijoj tekmi od kako je tu odigrao je daleko najlosije od kako je tu. ubjedjen sam da bi nas i neka ekipa za 2-3 klase slabija od Bajerna tu noc pobijedila. Bajern nam nije dao disemo ali smo vise mi sami sebe unistili amaterskim greskama i propustima.
sto se tice revansa, ni slucajno ne bi smjeli poceti sa 3-5-2, ta taktika je propast van Italije i protiv ozbiljnijih ekipa. Jednodimenzionalna je i nema plan B, u prvim 10 minuta vidis kako ce utakmica zavrsit, vidis dal ide ili ne ide, a ako ne ide ne mozes nista promijenit jer taktika nema sekunde fleksibilnosti.
poceti 4-3-3 pa sta bog da...Bufon; Kaseres/Isla zavisi ko bude spreman; Barzaglji,Bonuci; Kijelini; Pirlo, Pogba, Markizio; desno Djovinko, lijevo bih stavio Asamou- moze on ofanzivno odigrati, i naprijed Vucinic.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!