Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Monolog » 04 apr 2013, 19:58

anton 1983 je napisao/la:
Trequartista je napisao/la:Što mi se, ba ti uopšte obračaš? Imaš li srama uopšte? Jučer me provociraš na vjerskoj osnovi, sad bi da ja s tobom pričam. Vidiš da te ignorišem maksimalno.

Razligu, ba. Ostavi me na miru! Smaraš me bez veze. Ne citiraj me uopšte.
Toliko o Loženju....

KURBLAM BAJRAM! :lol:

KOLO TERORIZAM! :lol:
Haj' ti teroriši one u Banovićima. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 04 apr 2013, 20:03

I jos nesto sto sam zaboravio, a to je dobra stara izreka: " Ranjeni lav je najopasniji " ;)
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 04 apr 2013, 20:07

Amauri je napisao/la:I jos nesto sto sam zaboravio, a to je dobra stara izreka: " Ranjeni lav je najopasniji " ;)

Mi imamo sve u svojim rukama ,mi smo naucili svoje protiv arsenala na domacem terenu ,ovaj bayern ce u stilu velike momcadi rijesiti to.Bit ce gusto ribery i roben ce to u stilu velikih yavrsiti.

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 04 apr 2013, 20:12

Kad vas je Arsenal razbio na vasem terenu, mozemo i mi vas na nasem terenu, a pored toga Juve i Arsenal se ne mogu ni porediti. Tebi svaka cast sto vjerujes u svoj klub, ali isto tako ja vjerujem u svoju ekipu. Kaze se lopta je okrugla, sve je moguce ali po mom misljenju Juve ide dalje.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 04 apr 2013, 20:23

Amauri je napisao/la:Kad vas je Arsenal razbio na vasem terenu, mozemo i mi vas na nasem terenu, a pored toga Juve i Arsenal se ne mogu ni porediti. Tebi svaka cast sto vjerujes u svoj klub, ali isto tako ja vjerujem u svoju ekipu. Kaze se lopta je okrugla, sve je moguce ali po mom misljenju Juve ide dalje.

Razlika je u tome sto nakon tog poraza bajern vise nije isti osjetili ste to na svojoj kozi .Nakon pobjede ovaj bayer je enormno nabrija u prilici su sve da osvoje ,u Lp jako dobre sanse dobar kapital pred revans i svjesni su da nece biti lako u torinu ali i da sunabrijani do zubna zbog predhodnih godina i da su spremni da ginu samo da ostvare cilj san kojim tezi svaki nogometas a to je najveci trofej trofej trofeja ,trofej Lp.Kao sto velis lopta je okrugla sve je moguce pa i cuda ,vazno je da se odigra fer i sportski i to je to uz naravno dobru igru ko ce proci kome je sudjeo to niko ne zna ma sta god mi pisali. :D ;)

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 04 apr 2013, 20:44

Mislim da Juventus u uzvratu ce mnogo bolje odigrat, jer ruku na srce u prvom mecu nismo licili ni na J od Juventusa.Tesko da mozemo dva puta onako lose odigrat, mislim desava se i to al sumnjam jer ipak Juventus posjeduje kvalitet, to smo pokazali.Medjutim, Bayernu je dovoljna jedna, jedna jedina kontra za prolaz, dakle Juventus ce bit kao na ledu. U losoj smo situaciji jer moras napadat a ne smijes dopustit niti jednu kontru njemackim krilima, to je veoma tesko za izvest i dati dva gola.Sanse su male, tek sad vidim sta nam je uradio odnosno koliko je Bayernu vrijedio onaj prvi rani gol, kako psiha odradi svoje.

Ako i ne prodjemo, sto po meni i necemo, meni je bitno da uzvrat odigramo bolje, da ne ostanemo nedoreceni jer ovaj tim je zasluzio mnogo bolju predstavu od one u Minhenu, da ne ispadne da smo pali bez ispaljenog metka jer Juve ima kvalitet za mnogo bolji duel pa cak i sa Bayernom.Ono sto ce me vise razocarat nije samo ispadanje nego nacin na koji se ispadne, cak ni rezultat mi nije bitan koliko kvalitet igre, da se cisto pokaze da nismo bez razloga i slucajno 49 utakmica bili bez poraza.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 apr 2013, 21:24

ma ne ocekujem prolaz, jako tesko- skoro nemoguce je nadoknaditi 2-0 i to protiv super ozbiljne i jake ekipe.

Utjeha (ako hocete i nada) mi je to da nema sanse da odigramo dvije onakve utakmice, Bajern je bio super i sve to, ali nas bi ono noc i Hofenhajm ili Katanja pobijedili a kamo li Bajern. Sad sta je razlog tako lose partije to je na Konteu da utvrdi. U mozda najbitnijoj tekmi od kako je tu odigrao je daleko najlosije od kako je tu. ubjedjen sam da bi nas i neka ekipa za 2-3 klase slabija od Bajerna tu noc pobijedila. Bajern nam nije dao disemo ali smo vise mi sami sebe unistili amaterskim greskama i propustima.

sto se tice revansa, ni slucajno ne bi smjeli poceti sa 3-5-2, ta taktika je propast van Italije i protiv ozbiljnijih ekipa. Jednodimenzionalna je i nema plan B, u prvim 10 minuta vidis kako ce utakmica zavrsit, vidis dal ide ili ne ide, a ako ne ide ne mozes nista promijenit jer taktika nema sekunde fleksibilnosti.

poceti 4-3-3 pa sta bog da...Bufon; Kaseres/Isla zavisi ko bude spreman; Barzaglji,Bonuci; Kijelini; Pirlo, Pogba, Markizio; desno Djovinko, lijevo bih stavio Asamou- moze on ofanzivno odigrati, i naprijed Vucinic.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 04 apr 2013, 21:29

Buffon - Chiellini Bonucci Peluso De Ceglie - Pogba Marchisio Pirlo Giovinco - Vucinic Matri, mojih idealnih 11 za revans. 3 rjesenja sa klupe po meni bi bili Simone Pepe, Giaccherini i Nicolas Anelka, pogotovo Anelka jer sto su dovodili covjeka ako ce grijati klupu ili sjediti na tribinama, njegovo iskustvo u velikim klubovima i igranje u vaznim utakmicama mogu uciniti prevagu njegovim ulaskom sa klupe.

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 04 apr 2013, 21:34

Nesto se previse pise u vezi onog izgovora beckenbaura nad Buffonom.. Samo neka nastave taman da se digne motivacije i sve to :mrgreen: ..

Treba reci Pogbi da sutira sto vise , mora jedna uci. Vecinom iz prekida trebamo isto traziti sanse jer tu imaju problema...

Al prvo Pescara slijedi, to bez problema se mora dobiti ...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 04 apr 2013, 21:36

Pogba ima jak, precizan udarac sa velikih udaljenosti, ako bude raspolozen ulazi jedna sigurno iza ledja "malog zutog Hitlerovca" ;)

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 04 apr 2013, 21:37

ja sam vec ranije pisao da ce Pogbang :D naceti mrezu u revansu...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 04 apr 2013, 21:38

Srce na teren ostaviti, rezultat bi uz to trebao doći.
@Amauri pa gdje ćeš Matrija, on je idealan za Serie C, tamo bi zabijao jedno 13 golova po sezoni :lol:
Ja te volim, volim Željo..

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 04 apr 2013, 21:40

Ne znam svama al meni je vec tekma s Bayernom u glavi tako da se ni nerazsmilja o Pescari...

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 04 apr 2013, 21:41

Da gura lopte u gol, koje ce mu servirati Pirlo i Seba ;)

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 04 apr 2013, 21:42

AvantiSignora je napisao/la:Ne znam svama al meni je vec tekma s Bayernom u glavi tako da se ni nerazsmilja o Pescari...
takodjer, nadam se da nasi igraci ne misle isto kao mi :D

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 04 apr 2013, 21:42

Amauri je napisao/la:Da gura lopte u gol, koje ce mu servirati Pirlo i Seba ;)
Valja njemu doći u tu situaciju da gurne loptu u gol ;)

Quaglija treba startati :)

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 04 apr 2013, 21:44

Mislim da bi Gio i onako promasio kad bi je gurao u go :mrgreen: ...

Vucinic mora poceti, on ima tu nekad magiju pa eto nadam se da je sacuvo do srijede jer ce nam trebati svasta nesta :D ..A i ovo da nas vec mnogi odpisuju isto moze biti dobro...

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 04 apr 2013, 21:45

Gigi
Cace-Barza-Leo-Giorgio-Asa

Pogba-Rlopi-Princ

Vucina-Quaglia

ja bih ovako krenuo, eventualno mozda u napadu iznenaditi sa Anelkom

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 04 apr 2013, 21:46

Ma nevjerujem da Anelka moze izdrzati taj tempo, jedino da ga ubace ako budemo ganjali taj go predkraju pa da se ide na sve ili nista..

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 04 apr 2013, 21:47

Ne bi bilo loše da Anelka zaigra, njegovo iskustvo je prijeko potrebno za ovu ekipu, ali problem je njegova fizička sprema :roll:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.