Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
duša me zaboljela kada sam vidio kako trojke šutiraju panjevi Middleton, Lowry i McCollum
ako Tele nije zaslužio da se nađe tamo, ebite me, et'
ako Tele nije zaslužio da se nađe tamo, ebite me, et'
Životna želja mi je Mirzu gledati na takmičenju u šutu za tri poena! U NBA-u naravno...
Meni je velika (životne su za porodicu) je da Mirza odvede BiH do medalje, a za nekim fancy kvazi takmičenjenjem neopisivo me zaboli...remA1 je napisao/la:Životna želja mi je Mirzu gledati na takmičenju u šutu za tri poena! U NBA-u naravno...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Mirza nece nikad odvesti Bosnu do medalje .Njegove najbolje partije za repku su proslost .Sad covjek misli na NBA karijeru .
Mogo bi se neki trejd desiti.
Sunsi daleko od plej ofa, ne treba im mirza.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sunsi daleko od plej ofa, ne treba im mirza.
Ajde u Thundere 

Ima puno timova, kojima bi dobro došo. Samo da hoće otić iz onog smeća od ekipe
Vjerujem da bi u Thunderima imao (najmanje) 15 minuta igre, i za to vrijeme uz onakve suigrače bi mogao držati svoj prosjek. Dostojna zamjena za Ibaku od kog bi vremenom postao puno korisniji 

remA1 je napisao/la:Vjerujem da bi u Thunderima imao (najmanje) 15 minuta igre, i za to vrijeme uz onakve suigrače bi mogao držati svoj prosjek. Dostojna zamjena za Ibaku od kog bi vremenom postao puno korisniji
sigurno ,jedan 26 drugi 30god.
-
- Kontakt:
Ibaka je velika rupetina @lumani nekad je igrao odbranu i bio ucinkovitiji u napadu sad nista dok teletovic iako bi donio prevagu u napadu opet ga ne bih volio jer nije klasa koja bi toliko unaprijedila igru.
On bi bio dobar za ekipe od 6-8 mjesta nesta tipa portland,chicago a nikako za sami vrh
On bi bio dobar za ekipe od 6-8 mjesta nesta tipa portland,chicago a nikako za sami vrh
Gledajući na stil igre, Ibaka nije igrač koji će ti ubaciti tricu... doduše Thunderi imaju dvojicu takvih igrača, ali bez obzira odgovarali bi mu 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja nebuloza,majko draga.
NBA nije zelim-zelis liga,vec ljudi barataju konkretnim cinjenicama.Ko ce trejdati tj. dati nesto za Mirzu kad ga na ljeto moze dobiti za dzaba,posto mu istice ugovor!?Niko od ozbiljnih ekipa,a prelaskom u neku drugu neozbiljnu se ne dobija nista.Jedini nacin da Mirza promjeni tim do cetvrtka je da bude dio nekog paketa,ali da on konkretno privlaci sam neku ozbiljnu ekipu,tu nema ni trunke istine.

- Goalgetter
- Kontakt:
Ja mislim da nema nista od trade-a. Male su sanse realno.
Plus, u zadnje vrijeme se spominje HEAT kao opcijaThe Bosnian forward has enjoyed a resurgent year amidst the carnage in Phoenix, posting career highs of 19.8 points per 36 on .405 shooting from three. While he isn't exactly what one might consider an all-around power forward (5.8 rebounds per 36 is pretty bloody awful), his ridiculous range is sure to draw interest during the next few days.
However, he'll enter free agency again this summer, so don't expect teams to give up much for what would only be a late-season rental.
Potential suitor(s): The Celtics are unexpectedly sitting at third in the East despite shooting only 33.7% from three. If the C's can find a way to hide him in their 3rd-ranked defense, Teletovic would be a demon in their up-tempo system (3rd in pace at 98.6). Just like he's a demon in Phoenix's system, except in Boston it would, well, matter.
Likelihood of departure: There will probably be an offer for a second-rounder or two for Mirza's services, and the Suns can finish out the season with Jon Leuer (more on him in a bit) just as easily. Mirza's fate might be dependent on what becomes of the rest of the team's frontline between now and Thursday.
Jedan grad, jedna ljubav!
remA1 je napisao/la:Gledajući na stil igre, Ibaka nije igrač koji će ti ubaciti tricu... doduše Thunderi imaju dvojicu takvih igrača, ali bez obzira odgovarali bi mu
ibaka ima 1 trojku prosjecno po utakmici,tako da bas to i ne stoji
Ne znam zasto bi Bostonu bio zanimljiv kad oni imaju Olynika ?
armin dju je napisao/la:Ne znam zasto bi Bostonu bio zanimljiv kad oni imaju Olynika ?
Kelly je Centar.
-
- Kontakt:
Znaci Cleveland, Boston , Miami traze doktora ove igre... sve ugledna imena, nek je sa srecom mirza. Vrijeme je za iskorak, sve ces biti bolji i bolji ...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
sjećam se da je neko ovdje napisao da Tele navija za Boston, istina ili ne, ne bih znao
neka ide u Cavse, da prska Đejmsa svaki dan, a i da JR-u pokaže ko je babuka u šutu za tri poena
neka ide u Cavse, da prska Đejmsa svaki dan, a i da JR-u pokaže ko je babuka u šutu za tri poena
Bilo koja ekipa bi bilo ok nakon Netsa i Sunsa napokon da zaigra u ozbiljnom timu .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.