FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HzSM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HzSM » 06 jul 2012, 15:30

VanBasten je napisao/la:
HzSM je napisao/la:Mogu li se igdje golovi pogledati?
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/3332 ... opske-lige" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala care. ;)

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 06 jul 2012, 17:41

Što vas usrećismo sa ovim našim Sajom Bogami.Sretno i navijamo za vas.Pozdrav iz Tuzle.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 jul 2012, 18:01

Sarajevo je sinoć (četvrtak, 5. juni) na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase savladalo malteški Hibernians u okviru prve utakmice prvog pretkola Evropske lige (5:2). Bordo klub je u nekim trenucima i strahovao, jer su Maltežani u jednom trenutku imali vodstvo.

"Bio sam na 18 metara, na povratnoj lopti što je moja obaveza kod kornera. Kada sam vidio da je lopta ušla u gol i da su Maltežani poveli, noge su mi se oduzele. Jedva sam do centra došao. Kroz glavu mi je prošlo milion stvari i pitao sam se da li je moguće", rekao je Sesar za ****.ba, dodavši:

"Kada smo mi postigli drugi pogodak bio sam siguran da će drugo poluvrijeme biti bolje i na kraju je tako bilo. Tokom cijele sedmice govorio sam da danas svako igra nogomet i da neće biti lako kao što mnogi misle, a na kraju se tako ispostavilo. Ipak, zadovoljan sam krajnjim rezultatom, s obzirom kako se sve kretalo".

Veznjak Sarajeva, koji je u jučerašnjem susretu bio jedan od najboljih igrača na terenu, ističe da će bordo klub u revanš susretu na Malti odigrati dosta bolje, jer će Hibernians krenuti na sve ili ništa.

"Naša najveća mana bila je nepoznanica protivničke ekipe. Siguran sam da će druga utakmica biti bolja, te da ćemo proći dalje. Oni će vjerovatno ganjati rezultat, a to je naša šansa, jer imamo naprijed brze igrače, koji mogu iskoristiti prostor u odbrani protivničke ekipe", dodao je 23-godišnji veznjak tima sa Koševa.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 jul 2012, 18:20

joksimovic je napisao/la:Što vas usrećismo sa ovim našim Sajom Bogami.Sretno i navijamo za vas.Pozdrav iz Tuzle.
Hvala i brz povratak u PL od srca vam želim!
Sarajevo ljubavi moja!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jul 2012, 19:03

Dakle kako staviti formaciski ekipu da zajedno igraju i Karamatic i Said,bez da se zavaljuju na neke pozicije..ko da ispadne iz iste,dali ce ovaj preuzeti mjesto Saida kad ovaj ode,mislim da definitivno hoce...ali dok je ovaj tu sta iskobinovati,sinoc je Karamatic igrao na desnoj strani,iako desnu nezna ni koristiti fakticki,i nije ni jednom ubacio sa te strane desnom nogom,nego je vracao loptu na lijevi te ulazio u sredinu,a momak je perverzan igrac...eto to me malo kopka...zao bi mi bilo da se izbaci i Zlatkovic iz ekipe jel je sasvim dobar....Suljic je sinoc pravio dar mar po strani,ali nazalost zavrsni pas 0 bodova,on 10 puta probije cijelu stranu dodje do gola,i kad treba vratiti on da pogrsnu loptu,a od nakvih 10 prodora ono bar 8 mora biti golovi jel ono su mat pozicije,isto ono je u ligi radio ali nazalost zavrsnica je ista bila

Hadzic ce defitivno uzeti mjesto Haskicu dali za 2 ili 10 utakmica ali hoce sigurno,samo da se jos uhoda sa ekipom,onaj skok je bio bogovski onoga je za pola tijela nadskocio....

Sudija mi je izjebo zivce sinoc,neznam da sam gledao utakmicu sa vise prekrsaja..mora ovo bolje do Levskog,pogotovo pozadi,ta linija od centra pa do naseg gola tu se mora igrati agresivnije,i nesmije se dopustati da se onako lopta lagano prenese i dolazi pred nas gol....inace 2-3 igraca ovih su strasna,ona 10-tka strasano barata sa loptom,odlican tehnicar...mislim da cemo tamo lakse biti nego sinoc sto je bilo,mada eto sami smo sebi i sinoc zakuhali,onakvi padovi lopte u 5 metara se nesmiju desavati,Adi se mora odlijepiti od linije

P.S. sve cestitke za publiku,mislim da cak ni petarda nije bacena
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jul 2012, 19:14

Said desno, a Žare kao polušpica. Ili Žare lijevo, a Zlatković kao i sinoć u drugom p. na lijevog beka.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jul 2012, 19:20

Fazon je sto Zlatkovic nikad vise nece igrati poziciju lijevog beka sad kad se Beli vrati,a i ovaj Tadajevic takodjer sad smo ga gledali i kod zna kad cemo opet,realno Beli je tata mata tu za njih kako god okrenes na toj poziciji...ja da se pitam

---Said---Karamatic----Zlatkovic(Suljic)----

----------Hadzic------------
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 jul 2012, 19:31

----------------adilovic--------------------
gujic---tatomirovic---torlak---belosevic
---------sesar---------sunjavaric---------
husejinovic-------karamatic-------suljic
----------------hadzic----------------------

mislim da bi sa ovom formacijom trebali igrati u revansu, a i aBd protiv levskog. Karamatic je veoma dobar igrac i svojim kvalitetama je zasluzio da igra u prvoj postavi. Hadzic je za vrijeme koje je igrao pokazao vise od Haskica koji je odigrao citavu utakmiu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 06 jul 2012, 19:38

Definitivno sinoc kao pravo pojacanje u pravom smislu se pokazao Karamatic i nagovjestaj da bi to mogao jos bit i Hadjic,ovo ostalo sad zasad mogu smatrat samo prinovama,i da pohvala za sve navijace za pirotehniku jer svaka marka je bitna ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 jul 2012, 21:43

ono sto moramo popravit je igra u defanzivi ne samo zadnje linije nego i veznog reda i napadaca ,sad u fudbalu igra svih 11 i napad i odbranu a u nas se desi da iza lopte ostane 6-7 igraca.i zboh toga i u prosloj sezoni u posljednji 5-6 kola a evo i ovu utakmicu primamo po 2 gola.mislim da protiv levskog ako mislimo da im se suprostavimo moramo poboljsati agresivnost u sredini kad nemamo lopte i sigurenost zadnje linije

High

Post Postao/la High » 06 jul 2012, 23:32

Proći ove ''amatere'' i onda očekivati 15000 na Koševu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 06 jul 2012, 23:39

ajmo forumasi zagrijte malo ovu nasu temu nemojte samo pisat kad ovi iz zelje dodju pisat nebuloze ajmo malo sta mislite treba li nam jos pojacanja ja iskreno mislim da nam treba jos jedan dobar stoper i jedan napadac iako ce te svi reci da ne treba ali ja mislim da smo tanki u vrhu
Samo Sarajevo

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 06 jul 2012, 23:41

kanarinac je napisao/la:ajmo forumasi zagrijte malo ovu nasu temu nemojte samo pisat kad ovi iz zelje dodju pisat nebuloze ajmo malo sta mislite treba li nam jos pojacanja ja iskreno mislim da nam treba jos jedan dobar stoper i jedan napadac iako ce te svi reci da ne treba ali ja mislim da smo tanki u vrhu
Ako Hadzic opravda ulogu pojacanja a za nasu ligu to jest sigurno onda nam treba samo ŠTOPER I TO ŠTOPER da valja.
Nebi bilo lose i da se Torlak vrati u staru formu, sigurno jeftinija varijanta... :mrgreen:

High

Post Postao/la High » 06 jul 2012, 23:42

Pa ja sve vrijeme govorim da smo tanki u napadu, jer je Haskić preloš. Dok je i Obuća bio, imao sam isto mišljenje, jer nemamo rasnog strijelca, to je to. Fali nam neko prodoran, tehnički dobar, ali to nismo imali i ne pamtim... Sad je tu Hadžić, po meni nije toliko loš.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 jul 2012, 23:46

Ja sam za to da se buba proba u napadu ;) Inace kako mi je drago vidjeti kad imas 2 igraca koji ubacuju samo takve lopte, Karamata i Nemanja ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 06 jul 2012, 23:50

ja nebi imao nista protiv trivunovica ja nezz sta je sa njega i napadaca sta poput skore ali postos se svi protive skori treba naci sta nanjusit gdje sta dobra mada opet kao sto ovaj rece treba probat sa ovim hadzicem a ovaj iz banovica haskic izgleda jos jedan kojem je menadzer kuko ljudi iz tuzlanskog kantona zanju ko je gospodin kuko mada sam ulagao vece nade u njega
Samo Sarajevo

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 07 jul 2012, 00:04

Neko spomenu Vuleta a sta je i sa Semjonom mislim da je lik slobodan, zasto se on ne dovede em sto je dobar igrac em sto igra srcem ?
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 jul 2012, 00:06

Vule igra u Kazakhstanu za Zhetysu .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 07 jul 2012, 00:13

Ja ne znam sta Jovic vise glumi sa ovim sto Karamatica ostavlja na klupi,a momak se do sad pokazao kao najbolje pojacanje,isto tako mora se sansa pruziti i Diati.Moram reci da sam iznenadjen posjetom sinoc,nisam ocekivao vise 6 milja,a kako pisu portali da je bilo oko 8 milja.Treba ovaj revans mirno i pametno odigrat bez podcjenivanja,pa onda u Sofiji siguran sam uz podrsku 1000 Hordi Zla pokusati izvuci neki povoljan rez,a to je svakako svaki poraz sa jednim golom razlike.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 07 jul 2012, 00:47

neko spominje Semjona, glupo mi sad da kopiram tekst sa fejsa jer smo prijatelji i u privatnom zivotu, ukratko sinoc ga pitam gdje je, sta je....kaze nigdje jos nisam potpisao niti se nesto brinem, znam ovu ligu napamet i znam da ce me neko zvati 3-4 kolo dolazi pomagaj.Eto to je od njega a ja ga zezam idi bolan kod komsinica tamo je extra, kaze on meni nikad nebih to uradio kad bi za hljeba trebalo ima gradjevina tamo bi radio :D Sta reci, kakvu poslugu porati.....Covjek velikog srca i cistog obraza...AFERIM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, belosevic23, bvsic, soe i 28 gostiju.