Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

GAL
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la GAL » 04 apr 2013, 15:56

Amauri je napisao/la:Raja, rezultat iz prve utakmice nije nedostizan. Bice tesko, ali ja vjerujem u prolaz dalje. Mozda ce zvucati malo i smijesno, ali pojacati odbranu sa 4 igraca a ne 3 kao prosli put, Juve ce sigurno napasti odmah na pocetku a znamo kakve su kontre Bayerna i da imaju brze igrace, bas iz tog razloga pojacati odbranu da ne bi primili go koji bi i nama najoptimisticnim navijacima srusio nade. Vezni red 4 igraca, jedan zadnji vezni dva sa strana i jedan poluspic (po meni najbolje rjesenje Seba), i naravno 2 napadaca Vucko i Matri. Zabiti go u prvom poluvremenu i sve je otvoreno, poslije toga igrati oprezno, malo stati na loptu i zabiti drugi u dr. poluvremenu, a na produzecima i penalima smo sigurno bolji i kad bi doslo do toga prolazimo sigurno. To je ono najvise, realno sto mozemo ocekivati od Juventusa u revansu. Samo hrabro Juventini i idemo dalje aBd ! Juve <3

Btw. Zazelio sam se foruma, zazelio sam se ovih mojih forumasa, Juventina po najvise, pozdravljam vas sve od srca, nije me bilo dugo ali sam opet tu sa vama. Dugo su trajale ove, pa haman, 3 godine. One love! Amauri.

Sve je to jaro udure ali znaj da roben i ribery nisu obicni igraci nego world class i da na njihredovno dvojica prot.igraca red.idu,vidjeli smo kako su va u prvoj tekmi slatali ,kazem cuda su doista moguca ali milslim da smo ih u proslosti previse okusili i red je da to naplatimo ,mozetesamo proci ako bayern odigra kao protiv arsenala na areni ali misli da im je to bilo jasno upozorenje da nema opustanja i da se igra do zadnje sekunde.fale vam litst.i vidal kako milite biti uz to ofanzivni a osakaceni ste u defanzivi da njih dvojica i nekako igraju vase nadanje bi bilo opravdano ali ovako ,jedino da cuskije pocnu padati :D ,

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 04 apr 2013, 16:11

Eh ovako, Robben i Ribery jesu dobri igraci, to stoji - ali, jedno veliko ALI njihovo vrijeme polako prolazi i nisu kao sto su bili do prije par godina realno govoreci. Po meni vecu opasnost po nas go predstavlja Muller, Mandzukic ili Kroos nego ta dvojica. Jeste tesko, to sam i rekao maloprije ali vjerujem u Juve kao strastveni navijac i znam da to Juve moze stici, znam da ce faliti dva bitna i dobra igraca ali hvala Bogu Juve ima dobru klupu pa se nadam i znam da ce Conte posloziti kockice, npr. umjesto Vidala moze igrati mladi Pogba koji izrasta u odlicnog i jakog igraca (podsjeca me na Vieru :P) eno momak debitovao za Francusku repku, dobro odigrao. Eto rjesenje na tom mjestu GAL, a sto se tice Lichsteinerovog mjesta, tu moze upasti De Ceglie ili Caceres. Sve se moze posloziti i nadoknaditi, lakse je nego da fali Pirlo ili Buffon moras priznati :) A sto se tice vremenske prognoze za revans, kazu padaju cuskije Juve prolazi dalje, Bayern i ove sezone Lige prvaka ostaje bez trofeja :) No hate, ali ja vjerujem u svoj klub!
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 04 apr 2013, 16:12

Juventus se previše opustio i ušao ležerno u meč, dakle potcjenili su ekipu Bayerna, u revanšu će to biti mnogo drugačije. Drago mi je što većina navijača Bayerna misli da su već prošli jer će sljedeći četvrtak dočekati u suzama s obzirom da neće znati šta ih je snašlo u grotlu Arene. Isprašli smo pravaka Europe 3:0 isprašit ćemo i finalistu iz prošle sezone. 8-)

Vjerovatno će igrati Pogba i Caceres što znači da ćemo biti još opasniji u prekidima što je najveća slabost ovog Bayerna. Ako ne može od noge do noge, ići na prekide i pokušavati zabiti. Igrat će i Vučinić koji će rasteretiti Pirla. Asamoah lijevo koji je znatno bolji od Pelusa. Kao što rekoh Conte je potcjenio Bayern. Očekujem da sudije ostanu pribrane i sankcinošu bilo kakav krkanluk igrača Bayerna jer u utorak Ribery je morao dobiti crveni za onaj bezobrazluk ili ako ništa da barem priznaju jedan gol iz ofsajda Juventusu i tako nam vrate ono za što su nas zakinuli u utorak.

Ako Bayern bude uspješniji nakon ovog dvomeča ljudski im treba čestitati i priznati da su trenutno bolja ekipa.

U subotu je utakmica protiv Pescare i već polako treba razmišljati o istoj. Što zbog odmaranja ključnih igrača što zbog suspenzije igrat će rezervni tim, ali protiv najlošije ekipe ne bi trebalo biti problema.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 apr 2013, 16:25

Trequartista je napisao/la:Juventus se previše opustio i ušao ležerno u meč, dakle potcjenili su ekipu Bayerna, u revanšu će to biti mnogo drugačije.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jel se smije zahtjevati ban kada neko napiše ovakvo S R A NJ E!?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 04 apr 2013, 17:47

Tuno, prošetaj sa teme, dosta je trolanja.

OT: Želim Martina u ekipi. Neka ga isproba protiv Pescare, a onda ako mogne i u Srijedu opet da zaigra.

Vidal i Licht trebaju početi, ionako ih nema protiv Bayerna. Nazad Marrone upada, naprijed napokon Anelki dati šansu. Uz njega i Quagliu/Vučinića da se raspucaju za revanš.

Talijane možete pobijediti, ali ne i poraziti. Idemo jako u Srijedu! 8-)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 apr 2013, 17:58

IlCapitano je napisao/la:Tuno, prošetaj sa teme, dosta je trolanja.
ček malo, pa što ti ne bi čovjeku spičio metak u čelo koji kaže da je Juve ili bilo koja druga momčad podcjenila Bayern? Pa to niti Barca, pa niti momčad dva puta jača od Barce ne bi napravila.

To ti je kao da kažeš da je neki klub podcijenio Barcu! :lol:

Ne kužim zašto se štiti neko samo zato kaj je "tvoj". Ja "trule jabuke" držim dalje od sebe i od njih se distanciram... :oops:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 04 apr 2013, 18:09

anton 1983@ Covjece stvarno peres ovdje na ovom pdf ako neces normalno ovdje sa nama raspravljati onda ti i tvoji padobranci tz navijaci Bayerna razgulite :oops: :oops: cast normalnim navijacima Bayerna sa kojima mozes razgovarati :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 apr 2013, 18:13

Yucca je napisao/la:anton 1983@ Covjece stvarno peres ovdje na ovom pdf ako neces normalno ovdje sa nama raspravljati onda ti i tvoji padobranci tz navijaci Bayerna razgulite :oops: :oops: cast normalnim navijacima Bayerna sa kojima mozes razgovarati :D :D
Ma oču ****! Sve dok se vi držite vaših samo zato kaj su vaši ja vas ne reŠPEKtiram niti 2%. Eto ja tebe pitam kako ti možeš biti uz nekog koji kaže da je Juve POTCJENIO Bayerna. Znači slabiji klub, što je pretpostavka, ide PODCJENITI jači!!! Pa di to ima?

Sve dok vi nećete biti normalni, nemojte to od mene oćekivati. ;)

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 04 apr 2013, 18:17

Moje mišeljenje je da je Juve potcjenio Bayern libo me taki što se tebi ne sviđa.

Namjerno vam bacim kost, a vi se kao kakva pseta primate. Dječica, na svaku riječ se lože.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 apr 2013, 18:21

Trequartista je napisao/la:Moje mišeljenje je da je Juve potcjenio Bayern libo me taki što se tebi ne sviđa.

Namjerno vam bacim kost, a vi se kao kakva pseta primate. Dječica, na svaku riječ se lože.
Ne MI, JA SE LOŽIM! Nemoj druge uvlačiti sa moje strane kao što ja druge s tvoje strane tjeram od tebe.

Mišljenje je ko šupak svako ga ima, al ovdje se priča o činjnicama i premisama. Znači neko ko je slabiji ne može i da hoće podcjeniti nekoga ko je jači.

Pa ti sad i dalje misli...

Vaša jedina nada je baš ta da Bayern podcijeni Juve u uzvratu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 apr 2013, 18:23

Nego prošlo je već dva dana od utakmice a već sam poželio novi sraz ovih timova baš kao i vi. :) Kakva su nadanja za revanš može li Conte naložiti ekipu da bar u 90' izbore produžetke.Neigranje Vidala će biti veliki hendikep ko mu je alternativa ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 04 apr 2013, 18:26

Što mi se, ba ti uopšte obračaš? Imaš li srama uopšte? Jučer me provociraš na vjerskoj osnovi, sad bi da ja s tobom pričam. Vidiš da te ignorišem maksimalno.

Razligu, ba. Ostavi me na miru! Smaraš me bez veze. Ne citiraj me uopšte.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 04 apr 2013, 18:27

anton 1983@ Ali ti se kacis na misljenje jednog Juventina covjek ima pravo na svoje misljene i iznio ga je to sto se tebi ne svida to je tvoj problem,mene apsolutno ne zanima sta ti ili bilo koji navijac Bayerna misli o Juveu.

Cestitam na pobjedi u prvoj utakmici bili ste bolji vidimo se u srijedu ako i tad budete bolji i prodete bice zasluzeno i kraj.

A ova vas djecija prepucavanja ostavite za teme Barce i Reala jer ako zelis sa nama ovdje ozbiljno raspravljati dobrodosao ako mislis trollati itd.... :arrow:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 04 apr 2013, 19:09

Znam ovo smeće još sa foruma nogometnog-magazina koji je propao jer su ovakvi iskompleksirani kao on bili na čelu. Sad je došao ovdje i nastavlja sa istim kukavičlukom. Kad se samo sjetim kakve salve psovki su bile kad ih je Turska izbacila sa Eura. :lol:
Saurman je napisao/la:Nego prošlo je već dva dana od utakmice a već sam poželio novi sraz ovih timova baš kao i vi. :) Kakva su nadanja za revanš može li Conte naložiti ekipu da bar u 90' izbore produžetke.Neigranje Vidala će biti veliki hendikep ko mu je alternativa ?
Svi se mi nadamo. Ja pogotovo jer imam neki osjećaj da će momci preorati teren baš za te produžetke što si spomenuo.

Najveća nada mi je to što Conte u ove skoro dvije godine nije niti jednom dopustio da ga jedan tim nadigra dvaput. Najveća snaga ove ekipe je kolektiv i siguran sam da će momci izginuti jedan za drugog u Srijedu.

Alternativa za Vidala je Pogba. ;)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 04 apr 2013, 19:11

znamo mi dobro sta znaci "kurblati", nema potrebe da nas ti ucis, ti si svoj nivo pokazao...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 04 apr 2013, 19:35

Što ga lijepo svi ne stavite na ignore.

Prije nekog vremena i mene je vrijeđao pa sam učinio isto jer zbog njega kakv je ne vrijedi popiti trajni ban, a sa ovim je pokazao svoj osnovni nivo kulture koji je na najnižem nivou... ili da se ispravim nekulture.

Nadam se da će ovo biti sankcionisano trajnim espulsom.

@Amauri dugo te nije bilo, dobrodošao nazad kod braće...

Sad sam ponovo gledao snimak i fakat ne sjećam se da sam ikad vidio Pirla lošijeg, možda samo onu tekmu kad je Deportivo izbacio Milana 2004, ne može onako loše odigrati u dva navrata da rak raka
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

ARMINX
Kontakt:

Post Postao/la ARMINX » 04 apr 2013, 19:39

anton 1983 je napisao/la:
Trequartista je napisao/la:Što mi se, ba ti uopšte obračaš? Imaš li srama uopšte? Jučer me provociraš na vjerskoj osnovi, sad bi da ja s tobom pričam. Vidiš da te ignorišem maksimalno.

Razligu, ba. Ostavi me na miru! Smaraš me bez veze. Ne citiraj me uopšte.
Toliko o Loženju....

KURBLAM BAJRAM! :lol:

KOLO TERORIZAM! :lol:
pokazao si ko si i sta si

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 04 apr 2013, 19:46

Amauri je napisao/la:Eh ovako, Robben i Ribery jesu dobri igraci, to stoji - ali, jedno veliko ALI njihovo vrijeme polako prolazi i nisu kao sto su bili do prije par godina realno govoreci. Po meni vecu opasnost po nas go predstavlja Muller, Mandzukic ili Kroos nego ta dvojica. Jeste tesko, to sam i rekao maloprije ali vjerujem u Juve kao strastveni navijac i znam da to Juve moze stici, znam da ce faliti dva bitna i dobra igraca ali hvala Bogu Juve ima dobru klupu pa se nadam i znam da ce Conte posloziti kockice, npr. umjesto Vidala moze igrati mladi Pogba koji izrasta u odlicnog i jakog igraca (podsjeca me na Vieru :P) eno momak debitovao za Francusku repku, dobro odigrao. Eto rjesenje na tom mjestu GAL, a sto se tice Lichsteinerovog mjesta, tu moze upasti De Ceglie ili Caceres. Sve se moze posloziti i nadoknaditi, lakse je nego da fali Pirlo ili Buffon moras priznati :) A sto se tice vremenske prognoze za revans, kazu padaju cuskije Juve prolazi dalje, Bayern i ove sezone Lige prvaka ostaje bez trofeja :) No hate, ali ja vjerujem u svoj klub!

Pre svega anto @ anto buraz ne treba ti to daj ba nemoj kaljati nas bavarski obraz daj da vodimo fer i sportski dialog more.

Ja se ne bih slozio naprotiv ribery je na vrhuncu karijere najbolje,roben isto istina ne kao na nivou prije tri godine ali sasvim dovoljno da pomogne momcadi .Postujem ljudski je se nadati ,dapace ja daje odredjene sanse juvetu ima nade ali to je minimalo posteno po mom misljenju ovakav bayern uz veliki kapital, s pristupom kao na areni ne sumnjam da nece ozbiljno pristupiti ovom mecu i zavrsiti u svoju korist prolaskom u dalju fazu.Sto se tice zamjene za vidal pogba je decko sa potencijalom ali da li dovoljno dobar da u ovakom mecu gdje se sve gleda da zamjeni vidala i pomogne gdje se ganja rezultat a mora se 4 oci imati u defanzivi ostaje da se vidi po,De Ceglie ili Caceres nedotojne zamjene ,prvi nedovoljno kvalitetan ,drugi bi mozda i nekako ali saobracajka ga je uzdrmala i pitanje je dali i ako bude fit moze igrati na svom nivou .Sve u svemu misljenja sam da ce to biti jos jedna tekma nadama se dominaciji bayerna :D naravno jer sam navijac baye,a juve nista manje nece nastojati da bude isti ,hocu jos bolju tekmu nego na areni .Po mom misljenju zavrsice 1:1.zivili

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 04 apr 2013, 19:55

Ljudi, nemojte obracati paznju na ovog svabcica, svaku rijec sto je napisao nije vrijedna nerviranja on tim pokazuje kako je jadan i kako svojim izjavama dotice dno. Sve ove provokacije na temu vjere nisu nikome potrebne, samim tim je pokazao kakav je necovjek i da neki ljudi i dalje zive u kamenom i primitivnom dobu. Ali vratimo se fudbalu ... Tacno je da je Bayern institucija u Njemackoj, ali je Juve jos veca u Italiji i sire, podaci sve govore nema potrebe da ulazim u detalje. Idemo prvo na Pescaru, Conte treba odmoriti igrace koji imaju pravo nastupa u revansu sa Bayernom, staviti Vidala i Stephana i igrace koji ne dobijaju prilike u vaznijim utakmicama kao sto su Anelka, Marrone itd. Govorim o ovom jer realno Juve i sa omladinskim pogonom moze dobiti Pescaru i nastaviti put ka tituli. Nerviraju me price kako Conte ne moze naci pravu zamjenu za Vidala i Stephana, jer igraci poput Pogbe, Asamoaha, veoma dobrog ali malo iskoristenog Giaccherinija, De Ceglie-a mogu itekako nadomjestiti izostanak navedenog dvojca. Sve ove price bi mogle imati podlogu da nece moci igrati Pirlo Marchisio Buffon itd. ali ovako ne treba brinuti, jer neko od ovih zamjena moze ako Bog da rijesiti ovaj susret. Previse je kritika islo na racun naseg kluba ovih dana, Buffona su nazvali penzionerom zato sto mu je "neki tamo" Alaba slucajno dao gol koji i on nije mogao vjerovati da je dao, prozivali su nasu odbranu, neefikasan napad itd itd, priznajem bila je to losa noc i partija za Juve ali ocekujte drugaciju pricu u revansu, mozda smo jednom kiksali ali sljedeci put necemo, u to budite sigurni! Juve Per Sempre!
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 04 apr 2013, 19:58

Ja bi iskeno bio zadovoljan da se samo dobije Bayern pa ne mora se ni proci, ekipa je nakon dugo vremena opet na sceni pa se za neke vece uspjehe treba strpiti. Bayern realno zasluzuje i da je osvoji pa eto jedan minimalan trijumf bi mene zadovoljio a naredne sezone da se napadne uz jedan kvalitativni dodatak u napadu i klupi.
Alessandro Del Piero !

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.