Amauri je napisao/la:Raja, rezultat iz prve utakmice nije nedostizan. Bice tesko, ali ja vjerujem u prolaz dalje. Mozda ce zvucati malo i smijesno, ali pojacati odbranu sa 4 igraca a ne 3 kao prosli put, Juve ce sigurno napasti odmah na pocetku a znamo kakve su kontre Bayerna i da imaju brze igrace, bas iz tog razloga pojacati odbranu da ne bi primili go koji bi i nama najoptimisticnim navijacima srusio nade. Vezni red 4 igraca, jedan zadnji vezni dva sa strana i jedan poluspic (po meni najbolje rjesenje Seba), i naravno 2 napadaca Vucko i Matri. Zabiti go u prvom poluvremenu i sve je otvoreno, poslije toga igrati oprezno, malo stati na loptu i zabiti drugi u dr. poluvremenu, a na produzecima i penalima smo sigurno bolji i kad bi doslo do toga prolazimo sigurno. To je ono najvise, realno sto mozemo ocekivati od Juventusa u revansu. Samo hrabro Juventini i idemo dalje aBd ! Juve <3
Btw. Zazelio sam se foruma, zazelio sam se ovih mojih forumasa, Juventina po najvise, pozdravljam vas sve od srca, nije me bilo dugo ali sam opet tu sa vama. Dugo su trajale ove, pa haman, 3 godine. One love! Amauri.
Sve je to jaro udure ali znaj da roben i ribery nisu obicni igraci nego world class i da na njihredovno dvojica prot.igraca red.idu,vidjeli smo kako su va u prvoj tekmi slatali ,kazem cuda su doista moguca ali milslim da smo ih u proslosti previse okusili i red je da to naplatimo ,mozetesamo proci ako bayern odigra kao protiv arsenala na areni ali misli da im je to bilo jasno upozorenje da nema opustanja i da se igra do zadnje sekunde.fale vam litst.i vidal kako milite biti uz to ofanzivni a osakaceni ste u defanzivi da njih dvojica i nekako igraju vase nadanje bi bilo opravdano ali ovako ,jedino da cuskije pocnu padati