Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Dobar,laku noc raja
joj babuka je igrac za ove Oklahome ....imam osjecaj u ovoj ekipi bi ubijao sa ovom dvojicom divljaka
drago mi je sto je opet uhvatio formu taman kad treba

drago mi je sto je opet uhvatio formu taman kad treba

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Odlicna partija. Samo da bude on u pravoj formi za reprezentaciju.

Tačno 10 ppg .Pelo je napisao/la:Je li naguro na 10 p po meču?

Mirza na poluvremenu 2 poena sut 1/3 za 9 minuta
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- King_James
- Kontakt:
Evo ga dade 8 zaredom (dvije trojke i slobodna) i nagura na 10 na kraju trece cetvrtine 

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
12 p,valjda mu jos bude da prilike,dobra trica za sad 2/4
Na kraju 14 poena i 4 skoka ,idemo jos jace nakon All star pauze da nagura prosjek bar na 12p
Dobar Mirzet brat 

Ne moze vise, budite ljudi malo realni, i ovo je puna saka brade. Ovo prije pauze je uglavnom postigao na faktor iznenadjenja, ne kazem da nema tu njegovog kvaliteta plus sto je sut gotov pa usavrsio, ali cim ga neko ozbiljnije preuzme on stane. Ako ostane na ovim ciframa do kraja to je odlicno.
pa ozbiljnije su ga noćas čuvali, pa je ubacio 14 poena
ko je gledao, vidio je koliko puta je bježao na trojku pod pratnjom, a nekoliko puta su to iskoristili Sunsi, tako što im je ostajao sam igrač pod košem, jer im Tele odvuče pažnju i poremeti odbranu svojom trkom i izvlačenjem na trojku

ko je gledao, vidio je koliko puta je bježao na trojku pod pratnjom, a nekoliko puta su to iskoristili Sunsi, tako što im je ostajao sam igrač pod košem, jer im Tele odvuče pažnju i poremeti odbranu svojom trkom i izvlačenjem na trojku
Tesko da Mirza moze biti faktor iznenadjenja, nije on vise neki no name, vec solidan i provjeren igrac uloge, i zna se sta je njegovo oruzje.armin dju je napisao/la:Ne moze vise, budite ljudi malo realni, i ovo je puna saka brade. Ovo prije pauze je uglavnom postigao na faktor iznenadjenja, ne kazem da nema tu njegovog kvaliteta plus sto je sut gotov pa usavrsio, ali cim ga neko ozbiljnije preuzme on stane. Ako ostane na ovim ciframa do kraja to je odlicno.
jedina stvar koja mozda jeste iznenadjenje amerima (ali ne i nama, naravno) su poeni koje u zadnje vrijeme daje sa distance, pa i igre u postu, jer je to nesto sto nismo od njega cesto gledali...
Svidja mi se pravo pristup ovog novog trenera koji cijeni Mirzin napadacki potencijal, vidim da ima izradjene akcije za Mirzu i za suteve sa distance, a dobija lopte i u postu, ima tu par finih poteza kada igra ledjima. Zapravo, koristi se sav njegov raspoloziv arsenal i to je ono sto smo svi cekali...
Mirza je igrac koji moze sa minutazom startera imati sigurno 15ppg jer ima relativno sirok napadacki arsenal. Za minutazu koju dobija on zabija fine cifre, a cini mi se da je ovaj trener u principu napravio situaciju tako da mu mirza bude prva napadacka opcija od rezervista (sto je i logicno), tako da to i objasnjava i veliki broj lopti koje uzima u relativno ogranicenoj minutazi... Meni je taj pristup sasvim ok i drago mi je da je ovaj trener uradio ono sto smo svi i ocekivali na pocetku ove sezone - dao Mirzi ulogu druge 4ke bez da strahuje od Leuera, koji je, istini za ljubav, ipak igrao dobro pa je definitivno sada izvukao najdeblji kraj odlaskom supka Hornaceka. No ako cemo realno, Leuer ako gledamo napad ima samo bolji ulaz od Mirze, sve ostalo je na Mirzinoj strani tako da mi je ova odluka logicna.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Upravo tako_dreamer_ je napisao/la:Tesko da Mirza moze biti faktor iznenadjenja, nije on vise neki no name, vec solidan i provjeren igrac uloge, i zna se sta je njegovo oruzje.armin dju je napisao/la:Ne moze vise, budite ljudi malo realni, i ovo je puna saka brade. Ovo prije pauze je uglavnom postigao na faktor iznenadjenja, ne kazem da nema tu njegovog kvaliteta plus sto je sut gotov pa usavrsio, ali cim ga neko ozbiljnije preuzme on stane. Ako ostane na ovim ciframa do kraja to je odlicno.
jedina stvar koja mozda jeste iznenadjenje amerima (ali ne i nama, naravno) su poeni koje u zadnje vrijeme daje sa distance, pa i igre u postu, jer je to nesto sto nismo od njega cesto gledali...
Svidja mi se pravo pristup ovog novog trenera koji cijeni Mirzin napadacki potencijal, vidim da ima izradjene akcije za Mirzu i za suteve sa distance, a dobija lopte i u postu, ima tu par finih poteza kada igra ledjima. Zapravo, koristi se sav njegov raspoloziv arsenal i to je ono sto smo svi cekali...
Mirza je igrac koji moze sa minutazom startera imati sigurno 15ppg jer ima relativno sirok napadacki arsenal. Za minutazu koju dobija on zabija fine cifre, a cini mi se da je ovaj trener u principu napravio situaciju tako da mu mirza bude prva napadacka opcija od rezervista (sto je i logicno), tako da to i objasnjava i veliki broj lopti koje uzima u relativno ogranicenoj minutazi... Meni je taj pristup sasvim ok i drago mi je da je ovaj trener uradio ono sto smo svi i ocekivali na pocetku ove sezone - dao Mirzi ulogu druge 4ke bez da strahuje od Leuera, koji je, istini za ljubav, ipak igrao dobro pa je definitivno sada izvukao najdeblji kraj odlaskom supka Hornaceka. No ako cemo realno, Leuer ako gledamo napad ima samo bolji ulaz od Mirze, sve ostalo je na Mirzinoj strani tako da mi je ova odluka logicna.

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Bravo_dreamer_ je napisao/la:Tesko da Mirza moze biti faktor iznenadjenja, nije on vise neki no name, vec solidan i provjeren igrac uloge, i zna se sta je njegovo oruzje.armin dju je napisao/la:Ne moze vise, budite ljudi malo realni, i ovo je puna saka brade. Ovo prije pauze je uglavnom postigao na faktor iznenadjenja, ne kazem da nema tu njegovog kvaliteta plus sto je sut gotov pa usavrsio, ali cim ga neko ozbiljnije preuzme on stane. Ako ostane na ovim ciframa do kraja to je odlicno.

Lijepo si ovo kolega srocio, slazem se sa svime, samo neko rece da Mirza moze i bolje, a ja velim da mu je ovo zenit i da je odlicno ako ovako ostane do kraja sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.