Klasifikacija Tuzlaka i Zenicana izvrsena je na primate i radioaktivne primate.MortemHz je napisao/la:"Nemojte ih izbjegavati, i oni su ljudi."Thetraphak1921 je napisao/la:Neka Arapa, podsjecaju me na nas iz Sarajeva. Imamo para, ova niza klasa tipa vas radi dok mi hladimo muda, ispijamo kahve po citav dan i uzivamo u ljepoti Sehera.
Preko fotografija onanisete na glavni grad, radioaktivne utvare.
Becki cistacu klonja, tebe nista ne pitah. Nastavi lizati podove, habsburgski robe.. Ne zaboravi takodjer da je nama iz Sarajeva koeficijent dva..
![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Debil te napravio a i to mu se omaklo.RedEvil je napisao/la:Mojne na dijasporca debila iz keca u kecMortemHz je napisao/la:"Nemojte ih izbjegavati, i oni su ljudi."Thetraphak1921 je napisao/la:Neka Arapa, podsjecaju me na nas iz Sarajeva. Imamo para, ova niza klasa tipa vas radi dok mi hladimo muda, ispijamo kahve po citav dan i uzivamo u ljepoti Sehera.
Becki cistacu klonja, tebe nista ne pitah. Nastavi lizati podove, habsburgski robe.. Ne zaboravi takodjer da je nama iz Sarajeva koeficijent dva..
![]()
![]()
![]()
![]()
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Jao fazona. 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
hahahahaha jaruga ti ko neki osnovac,neas 2 marke u djepu,a nosas pijaca ejr maksThetraphak1921 je napisao/la:Neka Arapa, podsjecaju me na nas iz Sarajeva. Imamo para, ova niza klasa tipa vas radi dok mi hladimo muda, ispijamo kahve po citav dan i uzivamo u ljepoti Sehera.
IQ vam 2
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Nije to fazon,nego cinjenica.
Prvo nauči šta je činjenica pa onda pričaj, bečki dječače.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Cinjenica je da si ti pickica,koja puno prica,a onda ko zadnji smrad ne ispostuje opkladu.Rokoko87 je napisao/la:Prvo nauči šta je činjenica pa onda pričaj, bečki dječače.
To je takodjer cinjenica.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Kakva nemoc, cestice sumpor-dioksida ostavljaju posljedice.Pacov je napisao/la:hahahahaha jaruga ti ko neki osnovac,neas 2 marke u djepu,a nosas pijaca ejr maksThetraphak1921 je napisao/la:Neka Arapa, podsjecaju me na nas iz Sarajeva. Imamo para, ova niza klasa tipa vas radi dok mi hladimo muda, ispijamo kahve po citav dan i uzivamo u ljepoti Sehera.
IQ vam 2
Smiri se malo, stavi glavu pod auspuh, znamo da se tako relaksirate...
Bravo, maskoto foruma.solinas je napisao/la:Cinjenica je da si ti pickica,koja puno prica,a onda ko zadnji smrad ne ispostuje opkladu.Rokoko87 je napisao/la:Prvo nauči šta je činjenica pa onda pričaj, bečki dječače.
Inače, fakt je da ti prozivaš za vrijeme utakmice gdje me decidno označavaš iako smo do tada normalno diskutovali.
Ponavljam, takvu osobu ne mogu poštovati.
I da, neću ulaziti u tvoje dublje postove i nonsense koje si pisao prije, poštedit ću široki auditorijum travestije.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kakve to ima veze sa opkladom.....Rokoko87 je napisao/la:Bravo, maskoto foruma.solinas je napisao/la:Cinjenica je da si ti pickica,koja puno prica,a onda ko zadnji smrad ne ispostuje opkladu.Rokoko87 je napisao/la:Prvo nauči šta je činjenica pa onda pričaj, bečki dječače.
Inače, fakt je da ti prozivaš za vrijeme utakmice gdje me decidno označavaš iako smo do tada normalno diskutovali.
Ponavljam, takvu osobu ne mogu poštovati.
I da, neću ulaziti u tvoje dublje postove i nonsense koje si pisao prije, poštedit ću široki auditorijum travestije.
Nebitno,pickica si i to je to.
Bečki dječače, glup si, nećeš shvatiti.
I još jednom ću ti ponoviti, nosio sam avatar dvije sedmice i nisam imao namjeru mijenjati, ali, kada je neko nečovjek, nečovjek je.
Prozivati na tako jadan način ne zaslužuje poštovanje i ne postoji osnova da ja ispunim svoju obavezu prema tebi.
Do idućeg pisanja.
I još jednom ću ti ponoviti, nosio sam avatar dvije sedmice i nisam imao namjeru mijenjati, ali, kada je neko nečovjek, nečovjek je.
Prozivati na tako jadan način ne zaslužuje poštovanje i ne postoji osnova da ja ispunim svoju obavezu prema tebi.
Do idućeg pisanja.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Daj ba đe su mi ovi pitari, treba mi mala pomoć
Nemoc?Kolicine debiluka koje izlaze iz tvojih prstiju su poprilicno nevjerovatne,a i fazoni izlizani,u stilu osnovca,kao sto rekoh.Thetraphak1921 je napisao/la:Kakva nemoc, cestice sumpor-dioksida ostavljajPacov je napisao/la:hahahahaha jaruga ti ko neki osnovac,neas 2 marke u djepu,a nosas pijaca ejr maksThetraphak1921 je napisao/la:Neka Arapa, podsjecaju me na nas iz Sarajeva. Imamo para, ova niza klasa tipa vas radi dok mi hladimo muda, ispijamo kahve po citav dan i uzivamo u ljepoti Sehera.
IQ vam 2
u posljedice.
Smiri se malo, stavi glavu pod auspuh, znamo da se tako relaksirate...
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
I neko kaze nije debilana nasa dijaspora,nedo Bog da ih vise ovdje imamo,nazadak par miliona godina s ovim jednim

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Soli naš bitango iz beca
Hajde ozbiljno popusti to **** te avatar.
Idi trazi komunistu kaze da hoces sve pare nazad sto je ulozio u Slobodu.
Pacov hoces samog sira ili ne ? Ako ne, napusti nas mekinjašu.
Uštipak se uvijek umoći

Idi trazi komunistu kaze da hoces sve pare nazad sto je ulozio u Slobodu.
Pacov hoces samog sira ili ne ? Ako ne, napusti nas mekinjašu.
Uštipak se uvijek umoći

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Dobar članak o primatu Zrinjskog na ss.ba, Čovakali vi ili ne tako je.. Da je još koja zdrava sredina i dobre utakmice u Europi valjalo bi
1905
Nije za vas ono bilo mlada damo, imamo jos tajnih uštipakarasavoje je napisao/la:

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Logično je da najveći ulagač ima pravo na ovo i realno je, samo nemojte pitari da se pravdate da niste privatizovani.
Jasno je kako se zeleno svjetlo na Koševu čeka već godinama, ali nikako da se upali. Svaka čast stranom ulagaču, ali malo je tužno što se više niko u glavnom gradu ne pita za FK Sarajevo. Nijedan potez ne smije se napraviti bez aminovanja amidže Vincenta Tana i njegove desne ruke Kena Chooa, a vođenje kluba preko e-maila nije recept za uspjeh. Najbolje to opisuju stihovi jedne popularne pjesme „Džaba vam novci moji sinovci“…
Koliko problema donosi takva politika, pokazuje i posljednji primjer oko imenovanja trenera. Više struja uvlači dodatnu nervozu među sve pristalice Bordo kluba, ali i tjera iskusne stratege, koji su svjesni kako bi se oni najmanje pitali u poslu kojeg obavljaju.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Manijaci, ako toliko imate para u šeheru onda nije vam problem platiti nove majice i da sljedeci put ponesete i rezervne u Zenicu jer znate sta vas ceka
i pozdravite momke koji ce platit stetu na autima, nece vam bit problem ajde par hiljada gore dole barem ce servisi zaraditi

I da jos nesto prenesem, vjerovali ili ne jedan od clanova uprave Zelje mi je rekao jednom prilikom: "Morat cemo sredit da se samo organizovano moze doci u Zenicu, sta im to radite zale se na docek tamo"

I da jos nesto prenesem, vjerovali ili ne jedan od clanova uprave Zelje mi je rekao jednom prilikom: "Morat cemo sredit da se samo organizovano moze doci u Zenicu, sta im to radite zale se na docek tamo"

Zadnja izmjena: Viper, dana/u 29 avg 2016, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.