Safet Sušić - Pape

BaDa12
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la BaDa12 » 19 sep 2014, 18:14

Goalgetter je napisao/la:Semir Štilić neka se ne nada pozivu u reprezentaciju, poručio Safet Sušić.

Pljus, pljus. :tralala:
Nova izjava?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 19 sep 2014, 18:14

Bolje da je Savez ili ti ga Begić prije ovoga popričao malo sa Džekom, da vidi kakva je situacija sa igračima, koliko su oni nezadovoljni jer očigledno da Papeta boli ona stvar za igračima.
Mes Que Un Club

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 19 sep 2014, 18:14

Sa ovom odlukom smo se -definitivno- vratili 5 godina u nazad... Kad smo se radovali barazu.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 sep 2014, 18:15

damir_82 je napisao/la:I reći će oni jednog dana da su od početka upozoravali... I evo petu godinu upozoravaju da ćemo jednom izgubiti od slabije reprezentacije.. Svaka vam čast! Bili ste u pravu... ;-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
bas tako 2 ciklusa kvalifikacija nismo kikisali i sad izgubili od kipra i ovdje pametnjakovici govore kako su znali da se mora ovo desiti pa noemalno da mora nakon 4 godine .

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 sep 2014, 18:15

BaDa12 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Semir Štilić neka se ne nada pozivu u reprezentaciju, poručio Safet Sušić.

Nova izjava?
Jeste. Sad prenio M.D. na twitteru.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 19 sep 2014, 18:15

revan je napisao/la:Jarane, ti mijenjaš mišljenje kao vremensku prognozu. Prvo za Sušića do groba, onda kažeš treba da ide, sad opet Sušić do groba. Naziv zatakvu osobu: prilivoda.
Ma kakvi, prvo je bio protiv Susica odmah nakon njegovog imenovanja, pa ga je nakon toga branio do iznemoglosti, a sada ne zna vise ni sam hoce li prije piskiti ili kakiti :rol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 19 sep 2014, 18:15

Husref Musemić, Hadžibegić, ma sve vaše legende, boli me qrac ko je željovac ko je pitar u ovom slučaju.. nemoj Dženu bgt, imam osjećaj da je u rangu sa ovom ublehom.. a nijedan ni drugi ne znaju dvije sastavit..

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 19 sep 2014, 18:16

hule_barca je napisao/la:Bolje da je Savez ili ti ga Begić prije ovoga popričao malo sa Džekom, da vidi kakva je situacija sa igračima, koliko su oni nezadovoljni jer očigledno da Papeta boli ona stvar za igračima.
Ovi Susicevi idu na kockanje do kraja i ugrozice plasman , cak i teoretski. to je razlog sto se igraci moraju dogovoriti da bojkotuju Susica.
Ne smiju mu dati mogucnost da ostane poslije oktobra jer je to propast ;)
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 sep 2014, 18:17

Pirke je napisao/la:Sa ovom odlukom smo se -definitivno- vratili 5 godina u nazad... Kad smo se radovali barazu.
Pogriješio si. Misliš na produženje ugovora od prije dva mjeseca.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2014, 18:18

DonCorleone je napisao/la:Ma kakvi, prvo je bio protiv Susica odmah nakon njegovog imenovanja, pa ga je nakon toga branio do iznemoglosti, a sada ne zna vise ni sam hoce li prije piskiti ili kakiti :rol: .
Ideš li na Ernst-Happel na utakmicu? :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 19 sep 2014, 18:18

Odmah po završetku sjednice, Pape se suočio sa pitanjima novinara, a najzanimljivije je bilo o eventualnim pozivu Semiru Štiliću, kao i o povratku Ervina Zukanovića.

"O pozivanju Semira Štilića za sada ne razmišljam. Za Zukanovića sam već rekao da prvo mora biti standradan u svojoj ekipi kako bi se vratio u reprezentaciju", izjavio je Sušić, koji je dodao da Ognjen Vranješ dobiva poziv na osnovu nekih ranijih zasluga i kredibiliteta koji ima, iako je trenutno i on bez kluba.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 19 sep 2014, 18:18

Donnie Darko je napisao/la:
Pirke je napisao/la:Sa ovom odlukom smo se -definitivno- vratili 5 godina u nazad... Kad smo se radovali barazu.
Pogriješio si. Misliš na produženje ugovora od prije mjesec dva.
Zato sam i napisao -definitivno-. ;)

Ibizevic je napisao/la:
Odmah po završetku sjednice, Pape se suočio sa pitanjima novinara, a najzanimljivije je bilo o eventualnim pozivu Semiru Štiliću, kao i o povratku Ervina Zukanovića.

"O pozivanju Semira Štilića za sada ne razmišljam. Za Zukanovića sam već rekao da prvo mora biti standradan u svojoj ekipi kako bi se vratio u reprezentaciju", izjavio je Sušić, koji je dodao da Ognjen Vranješ dobiva poziv na osnovu nekih ranijih zasluga i kredibiliteta koji ima, iako je trenutno i on bez kluba.
!!!!! nije ni pet minuta proslo odkako su ga streljali a on opet po svome.

Legende Bozije. :lolno: :lolno: :lolno:
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 19 sep 2014, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 sep 2014, 18:18

plavipatriota je napisao/la:Husref Musemić, Hadžibegić, ma sve vaše legende, boli me qrac ko je željovac ko je pitar u ovom slučaju.. nemoj Dženu bgt, imam osjećaj da je u rangu sa ovom ublehom.. a nijedan ni drugi ne znaju dvije sastavit..
šalim se i i ja .ja sm pisao poslije SP da treba novi trener radi atmosfere i radi svega mislim da se i safet zasitio a i mi ,ali produzise mu ugovor i sad ima moju podrsku i neozbiljno je bilo sad ocekivati da ce ga skinuiti nakon jedne utakmice .sad treba dobtiti wels a dalje cemvidjeti sta i kako .

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 19 sep 2014, 18:19

" onclick="window.open(this.href);return false;
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

fkklis
Kontakt:

Post Postao/la fkklis » 19 sep 2014, 18:20

Kakva država, takvi Savez i reprezentacija. Sad smo u izuzetno teškoj situaciji. Ako se neznalici posreći pa osvoji barem 3 boda u sljedeće dvije utakmice, ostaje na selektorskoj poziciji. Ako izgubi obje utakmice, odlazi ali su nam šanse za plasman minimalne. Da se radi o čovjeku koji ima imalo obraza, otišao bi sam, ali su mu očigledno samo pare važne.
Kod nas ništa ne može normalno. Toliko smo se radovali plasmanu na Svjetsko prvenstvo i mislili smo da konačno postajemo velika reprezentacija, ali onda nam se ovo dešava. Mislili smo da su konačno došli pravi ljudi u Savez, ali smo se i tu prevarili. Sve više naših mladih igrača se odlučuje da igra za države gdje su i rođeni. Ko će nam u budućnosti činiti bazu reprezentacije, kad nam je liga ovakva? Ali ovo je svakako banana-država i nismo na bolje ni navikli.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 sep 2014, 18:21

Goalgetter je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:

Nova izjava?
Jeste. Sad prenio M.D. na twitteru.
Pa hajmo se napokon dogovoriti, je li vjerujemo tom M.D-u, ili ne? Nekad je "krkan koji psuje na snimku i veze nema" , nekad je glavni insider.
Evo,vidjela sam i ja to na twitteru, što ne mora značiti da je istina. A, možda i jest, jer ljudi ne lažu na internetu. :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Btw, evo vidim da je to M.D. lijepo upakovao, ako je tačnija ova izjava "O pozivanju Semira Štilića za sada ne razmišljam."

No, ja, kao i uvijek kad je bilo šta u pitanju, čekam audio/video. :kafa:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 sep 2014, 18:21

Prikljucite me na aparate. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 19 sep 2014, 18:22

Ibizevic je napisao/la:

:beba:
Kakve zasluge i za sta ima Vranjes? :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 19 sep 2014, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 sep 2014, 18:22

Steta. Velika steta. Prevara je dobila podrsku, eto koliko se savez brine za reprezentaciju. Ne znam sto ocekujem napredak a gledaj drzave, raspada se totalno. Dok ne bude sve jedinstveno i krene ka uredjenju nema napretka nigdje tako ni u savezu. A to jedino i najvise trpi sitna buranija tj navijaci.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 19 sep 2014, 18:23

Ostajem selektor reprezentacije BiH, nije se razgovaralo o mom odlasku. Zaključak sjednice je da smo loše počeli ove kvalifikacije, ali i da imamo još utakmica, kao i da ništa nije izgubljeno. Očekuje nas mnogo utakmica, u igri je veliki broj bodova, čak 27. Situacija nije alarmantna. Trebamo se dobro pripremiti za naredne dvije utakmice i vratiti izgubljene bodove", izjavio je Sušić nakon sjednice IO NSBiH.
Jedna obicna kafa sa selektorom... Malo naglabali, malo se cudili porazu, malo planirali put u Vels i to je to.... Ko je ocekivao vise zivi u oblacima.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.