RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Babatunde
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Babatunde » 27 jul 2016, 21:09

Omar500 je napisao/la:Odlicno, vijest mjeseca sigurno! :)
Vraćamo se ubrzo :thumbup: :wave:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 27 jul 2016, 21:13

To rodjeni, drago mi je zbog vas.

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 27 jul 2016, 21:26

SamoTravnik je napisao/la:To rodjeni, drago mi je zbog vas.
Hvala brato, vidimo se prvo kolo :D :wave:
FORZA VELEŽ!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 jul 2016, 21:27

AlemC85 je napisao/la:Gotovo je Velež je od danas spašen. Nova uprava preuzela klub na čelu sa legendama Marićem, Bajevićem i Čorbom Hadžiabdićem. ;) :bih:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Sretno
Nad tobom sunce najljepše sja

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 27 jul 2016, 21:27

Babatunde je napisao/la:
SamoTravnik je napisao/la:To rodjeni, drago mi je zbog vas.
Hvala brato, vidimo se prvo kolo :D :wave:
Naravno, prava raja pije na Kalibunaru prije utakmice. :D

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 27 jul 2016, 21:28

AlemC85 je napisao/la:Gotovo je Velež je od danas spašen. Nova uprava preuzela klub na čelu sa legendama Marićem, Bajevićem i Čorbom Hadžiabdićem. ;) :bih:
Svaka cast ! :clap:
Dobrodosli u Gracanicu. :bih:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 27 jul 2016, 22:21

Velež s legendama Bajevićem, Marićem i Hadžiabdićem, u inat grobara, vratiće se opet u visine

U inat svih dušmana i grobara, koji su, kao lešinari, kidisali na Velež, koji su htjeli da ga zauvijek unište i izbrišu, večerašnja vanredna Skupština FK Velež potvrdila je da je Svetinja neuništiva, da će njegovo sveto ime opet zasjati u najljepšem sjaju na radost svih iskrenih veležoljubaca.

Slike ispred hotela Bristol prije i poslije Skupštine podsjetile su na vrijeme kada je Velež pr vi put osvojio veliki srebrni pehar maršala Tita, a veselje, uz pjesmu i skandiranje Rođeni, Rođeni, nastavljeno je od Titovog mosta do parka na Musali.

A da će Velež biti ono što je uvijek bio i da će se vrlo brzo vratiti tamo gdje mu je i mjesto, potvrdio je izbor novog Nadzornog odbora, u kome su možda i najveće legende kluba: Duško Bajević, Enver Marić i Džemal Hadžiabdić. Čitanje njihov imena izazvalo je salvu oduševljenja i veliki aplauz.

Izmijenjen je i sastav nedavno izabranog Upravnog odbora. Umjesto Tome Bajevića i Esmira Živojevića, novi članovi su Neđo Kulidžan i Džemo Bašić.

Uz predsjednika Almira Tasu, novi podpredsjednici Skupštine su Izudin Kurtović i Milisav Đurasović.

Delegati su večeras donijeli i odluku o izmjeni Statuta FK Velež, a UO treba izabrati Statutarnu komisiju, koja će imati zadatak da izvrši izmjene Statuta.

Takođe, donesen aje i odluka da mandat članova Upravnog odbora traje 4 godine.

U ime novog Veležovog rukovodstva, koje je dobilo plebiscitarnu podršku svih navijača Veleža i u zemlji i u dijaspori, riječi zahvalnosti izrazio je Almir Taso.

„Ispred svih nas koji smo dobili vaše povjerenje, obećavam da ćemo sve učiniti da se Velež što prije vrati u sami vrh bh. fudbala. Hoćemo i želimo da Velež spasimo od nestanka, a garancija za to ste vi, pravi i iskreni navijači, i duh Veleža, koji je neuništiv. Ljubav prema Veležu biće jača od svih onih koji su ga htjeli uništiti. Svi zajedno, do ponovnog uzleta najdražeg kluba“, rekao je Taso.

Samar za sve dusmane i kita u njihova stau koji su nam zeljeli gasenje,koji su se nasladjivali nasem stanju. Samar i kita u stau onima koji zive na racun politike ili jednog covjeka. Mi smo VELEZ halo ako niste skontali mi smo VELEZ onaj stari mostarski radnicki sa svojim legendama koji ce ga spasiti i sa ovom mostarskom rajom koja zivi za njega. Mi nismo epruveta ni komad koji viri iz guzice nekog seljobera i lize taj seljacki pakaš. Ponosan na sve jer u klubu nema kap politike i sve su u njemu od sada jaki biznismeni i skoro sve Velezove legende koji ce sigurno vratiti ugled koji su ovi pilicari prosli srozali da nije moglo vise. Put ce biti dug ali siguran i necemo nista dobiti preko noci ali dusmani cekajte nas ako do tada prezivi stranka ili se seljober povuce. Ovo je moja poruka dusmanima a pozdrav svim onim koji su suosjecali sa nama,koji se nisu nasladjivali nasim teskim vremenima i koji su isto do juce prozivljavali kao mi. Gradska raja ce to skontati a seljaci ce to ostati citav zivot. Pozdrav sa svu normalnu raju i idemo od sutra u konsolidaciju. FORZA

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 27 jul 2016, 22:25

Svaka cast rodeni velika podrska, da pkkici i istali poltroni zrinjskog popuse za sva vremena

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 27 jul 2016, 22:31

FCS je napisao/la:Svaka cast rodeni velika podrska, da pkkici i istali poltroni zrinjskog popuse za sva vremena
Brato hvala. Sarajevska raja vazda bila gospodska bez obzira na bordo ili plavu boju i nikad nije ruzna rijec upucena ovom simbolu mostara i hercegovine koji je prezivljavao teske trenutke i mi zajedno s njim. Kune ti se brat eto nas za godinu-dvi u borbu za vrh da pokazemo ovoj seljadiji kako izgleda kad krene 2-3 hiljade đavola na gostovanje. Sve cemo dusmanluke naplatit

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 27 jul 2016, 22:35

Ja znam sta je taj klub nekada bio, ko dijete se sjecam radio prenosa i rima tadasnjih radio reportera, evo bega ispod bijelog brijega anel karabega i semir tuce mostarsko sunce....

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 27 jul 2016, 22:36

Nek nas je jednom sunce obasjalo :bih:
Vratile se legende kuci staroj nakon mnogo godina :bih: :bih:
lezVe do bagro

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 jul 2016, 22:36

strmkapa taj ''seljober'' kojeg provlacis je u vise intervjua, sasvim nevezano za pitanje, spomenuo kako je Velez velikan BH fudbala i kako mu je zao sto se nalazi u ovoj situaciji i izjavio da zeli da se sto prije vrati u vrh BH fudbala gdje i pripada

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 27 jul 2016, 22:45

pinoglavi je napisao/la:strmkapa taj ''seljober'' kojeg provlacis je u vise intervjua, sasvim nevezano za pitanje, spomenuo kako je Velez velikan BH fudbala i kako mu je zao sto se nalazi u ovoj situaciji i izjavio da zeli da se sto prije vrati u vrh BH fudbala gdje i pripada
Prenesi mu da ce se vratit. Ne brzo ali ce se vratit. Pogresno si me skontao. Moj odgovor je odgovor dusmanima na njihovom jeziku,jeziku pljuvanja i gov.ana koja su štrcala iz njihovih usta. Sto puta sam napisao i iskazao moje postovanje prema onima koji to zasluzuju i njihovim klubovima za koje oni navijaju. Ti si normala momak i sve najbolje ti strmkapa zeli kao i tvom klubu koji podrzavas

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 27 jul 2016, 22:46

Sve je kod seljobera i wannabe mafijasa na prici. On je u Velezu uvijek vidio vlastiti interes i nista ga drugo nije zanimalo nikad.

Ovo je odlicna vijest za sve iskrene zaljubljenike u fudbal i one koji zele gledati kvalitet na nasim terenima. Moze se situacija porediti s trenutkom kad je Azmir Husic preuzeo Slobodu...a znamo svi sta je dalje bilo. Extra stvar.

Forzza!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 jul 2016, 22:47

Cocaine je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:strmkapa taj ''seljober'' kojeg provlacis je u vise intervjua, sasvim nevezano za pitanje, spomenuo kako je Velez velikan BH fudbala i kako mu je zao sto se nalazi u ovoj situaciji i izjavio da zeli da se sto prije vrati u vrh BH fudbala gdje i pripada
Prenesi mu da ce se vratit. Ne brzo ali ce se vratit. Pogresno si me skontao. Moj odgovor je odgovor dusmanima na njihovom jeziku,jeziku pljuvanja i gov.ana koja su štrcala iz njihovih usta. Sto puta sam napisao i iskazao moje postovanje prema onima koji to zasluzuju i njihovim klubovima za koje oni navijaju. Ti si normala momak i sve najbolje ti strmkapa zeli kao i tvom klubu koji podrzavas
Ma eto cisto onako ako nisi upratio. I mene je iznenadilo kako u vise intervjua iz vedra neba spomene kako mu je zao zbog trenutne situacije u Velezu. Ne mogu naci jer pojma nemam u kojim je to bilo intervjuima. Sve najbolje da se ove sezone stabilizujete, ako ne udjete ove, ide naredne 100%, bez brige, taman vremena da se stvari van terena posloze :salut:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 27 jul 2016, 22:51

Ove godine se sigurno necemo vratiti ali iduce sve snage ce biti usmjerene na to. Prioritet su vracanje duga koji iznosi oko 900 milja i ulaganje u omladinsku skolu i regionalni skauting mladih igraca. Put ce biti dug ali siguran i pravi. Ovi ljudi koji su sada u klubu su NATO . To nisu ljudi kojima je cilj uzeti pet milja na igracu iz FK Sinđelica nego jak i stabilan klub sa svojim snagama sto je Velez vazda krasilo.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 27 jul 2016, 22:51

Sretno rodjenim s novim ljudima na celu, da se aBd sljedece godine opet sretnu stari rivali na punoj Grbavici ! :)

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 27 jul 2016, 22:55

Fenomenalne vijesti, creme de la creme VELEZ MOSTAR :shh: :thumbup: :njanjanja: :salut: :tokralju: :bih: :clap: :bow:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 jul 2016, 22:55

Cocaine je napisao/la:Ove godine se sigurno necemo vratiti ali iduce sve snage ce biti usmjerene na to. Prioritet su vracanje duga koji iznosi oko 900 milja i ulaganje u omladinsku skolu i regionalni skauting mladih igraca. Put ce biti dug ali siguran i pravi. Ovi ljudi koji su sada u klubu su NATO . To nisu ljudi kojima je cilj uzeti pet milja na igracu iz FK Sinđelica nego jak i stabilan klub sa svojim snagama sto je Velez vazda krasilo.
Plus dodaj infrastruktura bez koje nema napretka. I ona će biti uz omladinsku školu prioritet ove sezone.

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 27 jul 2016, 22:58

SamoTravnik je napisao/la: Naravno, prava raja pije na Kalibunaru prije utakmice. :D
Mislim da ce nas ici bruku gore nakon ovih desavanja u klubu, Travničani su uvijek bili gostoljubivi, ne pamtim neki belaj sa vama. Ide Kalibunar i ćevapi :zviz: :opaopa:
FORZA VELEŽ!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.