Vraćamo se ubrzoOmar500 je napisao/la:Odlicno, vijest mjeseca sigurno!

Vraćamo se ubrzoOmar500 je napisao/la:Odlicno, vijest mjeseca sigurno!
Hvala brato, vidimo se prvo koloSamoTravnik je napisao/la:To rodjeni, drago mi je zbog vas.
AlemC85 je napisao/la:Gotovo je Velež je od danas spašen. Nova uprava preuzela klub na čelu sa legendama Marićem, Bajevićem i Čorbom Hadžiabdićem.![]()
Naravno, prava raja pije na Kalibunaru prije utakmice.Babatunde je napisao/la:Hvala brato, vidimo se prvo koloSamoTravnik je napisao/la:To rodjeni, drago mi je zbog vas.![]()
Svaka cast !AlemC85 je napisao/la:Gotovo je Velež je od danas spašen. Nova uprava preuzela klub na čelu sa legendama Marićem, Bajevićem i Čorbom Hadžiabdićem.![]()
Brato hvala. Sarajevska raja vazda bila gospodska bez obzira na bordo ili plavu boju i nikad nije ruzna rijec upucena ovom simbolu mostara i hercegovine koji je prezivljavao teske trenutke i mi zajedno s njim. Kune ti se brat eto nas za godinu-dvi u borbu za vrh da pokazemo ovoj seljadiji kako izgleda kad krene 2-3 hiljade đavola na gostovanje. Sve cemo dusmanluke naplatitFCS je napisao/la:Svaka cast rodeni velika podrska, da pkkici i istali poltroni zrinjskog popuse za sva vremena
Prenesi mu da ce se vratit. Ne brzo ali ce se vratit. Pogresno si me skontao. Moj odgovor je odgovor dusmanima na njihovom jeziku,jeziku pljuvanja i gov.ana koja su štrcala iz njihovih usta. Sto puta sam napisao i iskazao moje postovanje prema onima koji to zasluzuju i njihovim klubovima za koje oni navijaju. Ti si normala momak i sve najbolje ti strmkapa zeli kao i tvom klubu koji podrzavaspinoglavi je napisao/la:strmkapa taj ''seljober'' kojeg provlacis je u vise intervjua, sasvim nevezano za pitanje, spomenuo kako je Velez velikan BH fudbala i kako mu je zao sto se nalazi u ovoj situaciji i izjavio da zeli da se sto prije vrati u vrh BH fudbala gdje i pripada
Ma eto cisto onako ako nisi upratio. I mene je iznenadilo kako u vise intervjua iz vedra neba spomene kako mu je zao zbog trenutne situacije u Velezu. Ne mogu naci jer pojma nemam u kojim je to bilo intervjuima. Sve najbolje da se ove sezone stabilizujete, ako ne udjete ove, ide naredne 100%, bez brige, taman vremena da se stvari van terena poslozeCocaine je napisao/la:Prenesi mu da ce se vratit. Ne brzo ali ce se vratit. Pogresno si me skontao. Moj odgovor je odgovor dusmanima na njihovom jeziku,jeziku pljuvanja i gov.ana koja su štrcala iz njihovih usta. Sto puta sam napisao i iskazao moje postovanje prema onima koji to zasluzuju i njihovim klubovima za koje oni navijaju. Ti si normala momak i sve najbolje ti strmkapa zeli kao i tvom klubu koji podrzavaspinoglavi je napisao/la:strmkapa taj ''seljober'' kojeg provlacis je u vise intervjua, sasvim nevezano za pitanje, spomenuo kako je Velez velikan BH fudbala i kako mu je zao sto se nalazi u ovoj situaciji i izjavio da zeli da se sto prije vrati u vrh BH fudbala gdje i pripada
Plus dodaj infrastruktura bez koje nema napretka. I ona će biti uz omladinsku školu prioritet ove sezone.Cocaine je napisao/la:Ove godine se sigurno necemo vratiti ali iduce sve snage ce biti usmjerene na to. Prioritet su vracanje duga koji iznosi oko 900 milja i ulaganje u omladinsku skolu i regionalni skauting mladih igraca. Put ce biti dug ali siguran i pravi. Ovi ljudi koji su sada u klubu su NATO . To nisu ljudi kojima je cilj uzeti pet milja na igracu iz FK Sinđelica nego jak i stabilan klub sa svojim snagama sto je Velez vazda krasilo.
Mislim da ce nas ici bruku gore nakon ovih desavanja u klubu, Travničani su uvijek bili gostoljubivi, ne pamtim neki belaj sa vama. Ide Kalibunar i ćevapiSamoTravnik je napisao/la: Naravno, prava raja pije na Kalibunaru prije utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.