Njihov B(l)ento je dobio nogu .Donnie Darko je napisao/la:Šta i da izgubi protiv Walesa? To je samo jedna utakmica. I mnogo veće reprezentacije znaju kiksat, pogledajte Portugala protiv Albanije.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Jarane, ti mijenjaš mišljenje kao vremensku prognozu. Prvo za Sušića do groba, onda kažeš treba da ide, sad opet Sušić do groba. Naziv za takvu osobu: prilivoda.Virtu4l je napisao/la:Propade vam još jedna misijaRusilac je napisao/la:Eto,mozete poceti slavit potpunu propast reprezentacije zajedno sa ovim novinarom ovog portala i masu drugih.
Cestitam vam.sad se ti i tvoj pajdo hogar citirajte do besvijesti
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- Goalgetter
- Kontakt:
Utakmica za Belgijom ce da mu bude zadnja utakmica u reprezentaciji.
- plavipatriota
- Kontakt:
sušića mogu podržavati samo ljudi koji ne znaju šta je fudbal, ili glupi ljudi..
Generalno si upravu.Propade misija spasavanja reprezentacije i pocinje njen nezaustavljivi sunovrat.Virtu4l je napisao/la:Propade vam još jedna misijaRusilac je napisao/la:Eto,mozete poceti slavit potpunu propast reprezentacije zajedno sa ovim novinarom ovog portala i masu drugih.
Sve ostaje zapisano,citiracemo se.
Prvu rečenicu te nisam razumio...Fozgen je napisao/la: NEma zivota van interneta jbte .
Mnogo novca je u pitanju da bi se Safeta tek tako sutnulo a i mnogo toga je na kocki .
Nije ovo FIFA Manager, il kako se vec zove ta igra .
Pa et jarane kad budemo gubili od Belgije 5:0 u Zenici ti nemoj skandirati Pape napolje ... Nego se solidariši sa savezom i parama ...
Niko nije ni rekao da jeste a kao što gore napisa @kimbo velika istina i čudo Stvarno je ova zemlja Absurdistan. Kao da smo u Matrixu , najnormalnije i najlogicnije stvari ovdje nisu logicne. Jednostavnije od ovoga ne može ...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 19 sep 2014, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam čemu se raduješ?Možda činjenici da ako izgubimo sljedeće dvije utakmice ostajemo bez EP?Jer sa ovakvim radom našeg selektora nema šanse da uzmemo i bod u sljedeće ne 2 već 3 utakmice.Što značiVirtu4l je napisao/la:Propade vam još jedna misijaRusilac je napisao/la:Eto,mozete poceti slavit potpunu propast reprezentacije zajedno sa ovim novinarom ovog portala i masu drugih.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
ja podrzavam reprezentaciju i zelim da pobjedimo wels a samim tim i safeta koja je legenda mog kluba i fudbala na ovim prostorima a vi pametni ostaje vam da pljujete i prizeljkujete porazeplavipatriota je napisao/la:sušića mogu podržavati samo ljudi koji ne znaju šta je fudbal, ili glupi ljudi..

I sad mislim da treba da ide, ne znam po čemu si zaključio da mislim da treba da ostane? Je li treba da mu psujem ženu, djecu, porodicu, da ga vrijeđam i da to bude signal da želim da ode? Ovaj gore post je namijenjen za agitatore i huškače, koji pišu copy/paste postove i lafo žele nam dobro, a dnevno iznesu minimalno deste teorija zavjere i ne prezaju ni od čega. Zato još jednom imaju mahanjerevan je napisao/la:Jarane, ti mijenjaš mišljenje kao vremensku prognozu. Prvo za Sušića do groba, onda kažeš treba da ide, sad opet Sušić do groba. Naziv zatakvu osobu: prilivoda.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hvala Savezu sto je ostavio ovog kretena za selektora.Jos kad pocnu ici pojedini igraci,Papetoljupci ce svrsavati po forumu.
IZBACIVANJE SAFETA I KRIMINALACA U SAVEZU...ZA BOLJE SUTRA!!!
Potpuno ocekivano da Safet ostaje, zar je neko sumnjao u to?
Ostavka Safetu bi samo pogorsala stvar novom slelektoru i nebi bilo fer prema njemu, ko god da je.
Ostavka Safetu bi samo pogorsala stvar novom slelektoru i nebi bilo fer prema njemu, ko god da je.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- plavipatriota
- Kontakt:
da bog da bio trener tvom klubu! OD SRCA VAM ŽELIM! i tan bi počeo plakat!bordobijeli je napisao/la:ja podrzavam reprezentaciju i zelim da pobjedimo wels a samim tim i safeta koja je legenda mog kluba i fudbala na ovim prostorima a vi pametni ostaje vam da pljujete i prizeljkujete porazeplavipatriota je napisao/la:sušića mogu podržavati samo ljudi koji ne znaju šta je fudbal, ili glupi ljudi...
meni je žao državne reprezentacije, logično i ja ću navijati za BiH, ali ova krmčina bezobzirna da ima karaktera ne bi dala da se 12 idiota nađe i kaže mu otkaz..
Al ista ****, svi u talu očito..
Trebalo je kompletan ciklus kvalifikacija zapoceti sa novim selektorom, sad je poprilicno nezgodno vrijeme da se bakcemo selektorom pogotovo sto ima jak ugovor .thulkazal je napisao/la:
Prvu rečenicu te nisam razumio...
Pa et jarane kad budemo gubili od Belgije 5:0 u Zenici ti nemoj skandirati Pape napolje ...
Niko nije ni rekao da jeste kao što gore napisa @kimbo Stvarno je ova zemlja Absurdistan. Kao da smo u Matrixu , najnormalnije i najlogicnije stvari ovdje nisu logicne. Jednostavnije od ovoga ne može ...
On kaze da ce sam odstupiti ako bude vidio da ne moze da nas odvede na EP, pishaj ga onda Safete, da ti je imalo stalo do odlaska rep. na EP nesto bi uradio vec danas .
Na neki nacin mu se i divim a i mrzim ga, treba imati takvu volju pa ostati na poziciji u trenutnoj situaciji .
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
I reći će oni jednog dana da su od početka upozoravali... I evo petu godinu upozoravaju da ćemo jednom izgubiti od slabije reprezentacije.. Svaka vam čast! Bili ste u pravu...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Da mi je samo znati ko su ovi sto su digli ruke protiv smjene neznalice... Ja bih smio ruku staviti da su to srbi I hrvati I bili su za ostanak susica I to sve po nalogu iz genocidne tvorevine I stolnih 27 posto mostara...safet mi je zaista pao u ocima kao covjek... Znao sam oduvijek da je nikakav trener ali ovakav bezobrazluk nevidis jos od usketa I pasalica
nije problem sto igra bez bekova, moze se ispravit , nije problem sto igra bez zadnjeg veznog-ispravit ce se, nije problem sto mi igraci iz najacih liga sjede na klupi a igraju iz sabam liga, moze promjeniti...veliki je problem sto mu igraci ne vjeruju i nece da se bore za njega..
Egipat,Nigerija,Irska a kao slag na tortu Kipar...damir_82 je napisao/la:I reći će oni jednog dana da su od početka upozoravali... I evo petu godinu upozoravaju da ćemo jednom izgubiti od slabije reprezentacije.. Svaka vam čast! Bili ste u pravu...![]()
Pameti,srecom pa nemas cijenu......
IZBACIVANJE SAFETA I KRIMINALACA U SAVEZU...ZA BOLJE SUTRA!!!
-
- Kontakt:
moze moze ,dzeno u reprezentaciju pape u FKSplavipatriota je napisao/la:da bog da bio trener tvom klubu! OD SRCA VAM ŽELIM! i tan bi počeo plakat!bordobijeli je napisao/la:ja podrzavam reprezentaciju i zelim da pobjedimo wels a samim tim i safeta koja je legenda mog kluba i fudbala na ovim prostorima a vi pametni ostaje vam da pljujete i prizeljkujete porazeplavipatriota je napisao/la:sušića mogu podržavati samo ljudi koji ne znaju šta je fudbal, ili glupi ljudi...
meni je žao državne reprezentacije, logično i ja ću navijati za BiH, ali ova krmčina bezobzirna da ima karaktera ne bi dala da se 12 idiota nađe i kaže mu otkaz..
Al ista ****, svi u talu očito..

- Goalgetter
- Kontakt:
Semir Štilić neka se ne nada pozivu u reprezentaciju, poručio Safet Sušić.
Pljus, pljus.
Pljus, pljus.

- hogarstrasni
Naravno, Srbi su ga i ostavili na stolici, drzace ga dok budu mogli, tj, dok ne dovedu sanse za plasman na minimum. Ipak su to kumovi, a kod Srba, kum je svetinja !gruezi je napisao/la:Da mi je samo znati ko su ovi sto su digli ruke protiv smjene neznalice... Ja bih smio ruku staviti da su to srbi I hrvati I bili su za ostanak susica I to sve po nalogu iz genocidne tvorevine I stolnih 27 posto mostara...safet mi je zaista pao u ocima kao covjek... Znao sam oduvijek da je nikakav trener ali ovakav bezobrazluk nevidis jos od usketa I pasalica

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.