Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Ajax » 01 jun 2014, 13:59

SVI DRESOVI. Pogledajte samo dresove od Belgije iznad nasih. A pojedinci ovdje ste se sprdali sa Burrdom. Ovaj bijeli nas je stvarno najobicniji dres. Samo su mu prisli dvije crte kod rukava i dvije sastrane. I plavi je obican ali je bar boja ( nijansa ) lijepa. I to jos lici na nesto. Posebno u kombinaciji sa bijelim sorcem. Uz to plava je boja po kojoj smo prepoznatljivi a ne bijela.

http://www.football-shirts.co.uk/fans/2 ... info_23787

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 jun 2014, 14:10

Pa i treba da se sprda sa Burrdom, uzasan dres. Doduse ima i gorih, pogledaj Kamerun :facepalm:

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 01 jun 2014, 14:14

Ja jos uvjek nisam siguran jel su nam one crte na plavom dresu crne ili vrlo tamno plave...

A i da su crne, nije smak svijeta. Italiji nidje plava boje na zastavi a cijeli dresovi su im plavi.

emir_

Post Postao/la emir_ » 01 jun 2014, 14:20

Kad čovjek gleda novi dres Grčke ovako digitalno obrađen pomisliš strava od dresa a vidim sinoć na utakmici obične vreće sa niđe veze kragnama, totalni odron od dresa
4-IN-A-ROW

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 01 jun 2014, 14:27

ZgemboAdislic je napisao/la: A i da su crne, nije smak svijeta. Italiji nidje plava boje na zastavi a cijeli dresovi su im plavi.
mozes mislit, nadimak im azzurri i nose plave dresove..
ser del barça es el millor que hi ha !

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 01 jun 2014, 14:38

BadrHari je napisao/la:Yebo majku ne mogu da predjem preko ove crne na dresovima reprezentacije.
Pa razumijem da je šablon ali brate de malo modifikujte, stavljate boju koja nam nikad na dresovima nije bila i koja veze s nama nema..
Crna nema veze sa nasim bojama, vec sa one tri linije na rukavima koje su bijele na crnoj podlozi... Na kragni je samo nastavak toga.

Ja bi promjenio samo jednu stvar, a to je ova plava linija na rukavima bijelih dresova. Nekako bode u oci bezveze i visak je. Ali ajde, treba sacekati utakmicu prekosutra pa da vidimo kako igracima stoje. I nadam se ce Pjanic napokon dobiti dres prave velicine, gledam ga neku noc isto k'o da je vreca od krompira na njemu :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 01 jun 2014, 14:49

Scof1eld je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la: A i da su crne, nije smak svijeta. Italiji nidje plava boje na zastavi a cijeli dresovi su im plavi.
mozes mislit, nadimak im azzurri i nose plave dresove..
Shodno tome nadimak Holandiji oranica - oranje i nose narancaste. :D

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 01 jun 2014, 14:50

Meni je Puma i pretjerala sto se užine dresa tice :mrgreen:
Oslikaju im se i trbusnjaci, utegne ih previse.
Adidas ce biti taman, a za Pjanica se ne brini, kakve ce tek dresove u Romi nositi :twisted:
slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 01 jun 2014, 14:51

Consigliere je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Yebo majku ne mogu da predjem preko ove crne na dresovima reprezentacije.
Pa razumijem da je šablon ali brate de malo modifikujte, stavljate boju koja nam nikad na dresovima nije bila i koja veze s nama nema..
Crna nema veze sa nasim bojama, vec sa one tri linije na rukavima koje su bijele na crnoj podlozi... Na kragni je samo nastavak toga.

Ja bi promjenio samo jednu stvar, a to je ova plava linija na rukavima bijelih dresova. Nekako bode u oci bezveze i visak je. Ali ajde, treba sacekati utakmicu prekosutra pa da vidimo kako igracima stoje. I nadam se ce Pjanic napokon dobiti dres prave velicine, gledam ga neku noc isto k'o da je vreca od krompira na njemu :mrgreen:
Kad smo kod velicine dresova, jel ko primjetio da je Dzeko neku noc nosio u 1pol XXL, a u drugom S. :)

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 01 jun 2014, 14:54

biskitt je napisao/la:Ima li od danas za kupiti dres u Sarajevu?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
danas sam bio u sport lajfu i kazu danas su dobili robu u magacin i od sutra pocinje prodaja dresova Bosne i Hercegovine u radnjama cijena ce biti 170 km
tako su mi rekli
Semper Fidelis

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 01 jun 2014, 15:05

plavalokomotiva je napisao/la:Ja mislim da ovi nasi nece razmjenjivati dresove poslije utakmice s Meksikom, jer koliko sam shvatio oni su iz Sarajeva ponijeli svi po dva plava i dva bijela i to im mora biti do kraja svjetskog...
Reci da se salis :-o :-o

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 01 jun 2014, 15:07

esprit24 je napisao/la:
plavalokomotiva je napisao/la:Ja mislim da ovi nasi nece razmjenjivati dresove poslije utakmice s Meksikom, jer koliko sam shvatio oni su iz Sarajeva ponijeli svi po dva plava i dva bijela i to im mora biti do kraja svjetskog...

ma pusti ga hahaha
davno je otisao avion sa svom opremom za reprezentaciju u Brazil ;)

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 01 jun 2014, 15:08

esprit24 je napisao/la:

Salim se :mrgreen:

Adidas ce za Brazil poslati dodatne garniture, ali bez obzira na to ja bih se vrlo rado mjenjao s Meksikancima. Dresovi su im sminka, pogotovo gostujuci
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 01 jun 2014, 15:11

esprit24 je napisao/la:

Ma ko nas narod rodio se samo da sere i pametuje. Vecu glupost nisam cuo. Neki odu u Adidas store u Chicago u kupe sebi jos dresova :lol: :roll:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 01 jun 2014, 15:20

plavalokomotiva je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:

Salim se :mrgreen:

Adidas ce za Brazil poslati dodatne garniture, ali bez obzira na to ja bih se vrlo rado mjenjao s Meksikancima. Dresovi su im sminka, pogotovo gostujuci
Ma skonto sam da se salis,sam nisam znao sta da ti napisem ;-) a sto se tice dresa,kolko god izgledao jednostavan,za legeu,reusch i patrick je vrh

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 01 jun 2014, 15:27

slika
Ovaj je moderniji, a ujedno i kvalitetniji :thumbup:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 01 jun 2014, 15:30

BadrHari je napisao/la:slika
Ovaj je moderniji, a ujedno i kvalitetniji :thumbup:
Mogo si vala okrenut malo tu antenu,kakav je to snijeg po ekranu :bih: :thumbup:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 01 jun 2014, 15:37

Licno ovaj necu nikad prezaliti sto nismo obukli
slika
slika

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 01 jun 2014, 15:47

BadrHari je napisao/la:Licno ovaj necu nikad prezaliti sto nismo obukli
slika
slika
Hahahaha. Viđao sam klovnove u cirkusu u ovima. :)

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 jun 2014, 16:33

oni pumini dresovi su toliko utegnuti, ne znam kako igrači dišu u njima

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Micron i 15 gostiju.