Najveca greska prosle uprave je ta sto su uopste bili u upravi!eliminator je napisao/la:najveca greska prosle uprave je sto su prodali baotica
eo za dobro jutro:
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Najveca greska prosle uprave je ta sto su uopste bili u upravi!eliminator je napisao/la:najveca greska prosle uprave je sto su prodali baotica
ne kazem da je supic neki golman i nezaludjujem se tim sto je "reprezentativan " golman ali kolko sam puta poludio na sehica pogotovo na gostovanju...kolko je samo puta izletio u prazno, pa onaj gol protiv slobode prvo kolo prosle godine...ali definitivno mu treba neka konkurencija da neodigra koju tekmu pa ce kad vidi da ima zamjenu dat sve od sebe da vrati mjesto...kad je seha mogo zdenka zamjeniti, moze vala i supic sehicaSeyo_TM je napisao/la:Evo nebitno jel nase dijete...19TM87 je napisao/la:svaka cast Sehicu i on je nase dijete i sve to stoji...ali da je bolji od Supica nije...i definitivno kosto neko rece Sehi treba konkurecija koja ce ga malo smaci sa gola da bi prije napredovo i da vidi da je i on zamjenjiljiv jer prosle sezone fakticki nije imao zamjenu
Samo recite kad je imao dobre intervencije??? Po cemu je bolji od Sehica???
Protiv Belgije nista nije pokazao, nego je imao srecu da nam je napad onako dobro odigrao!
Ne budite naivni oko toga sto je branio za reprezentaciju!
Samo podrska i malo zdrave konkurencije! Zamislite kako mu je bilo kad mu ide povratna a cijeli (sugavi) sjever govori "ne njemu"...Van der sar bi se sasrao...
ps da ne spominjem psovanja...
Ma mislio sam u vezi ili ta traneemchoz je napisao/la:Ma ima 33 godine, može da odigra sezonu života za Želju, dosta mu je, đe će pored Džeke, Ibija i Zlaje...secer je napisao/la:Vec godinama ne pratim nasu ligu osim par naslova. Najvise me pogodio onaj o Alenu Mesanovicu.
Koji je to talenat bioOvi svi, aktivni, su mu mogli dodavati lopte.
Zanima me kakav je sad, da li se pred kraj karijere uozbiljio?
Ne znam kakav je sada, ali onaj talenat bi mogao biti pozvan u reprezentaciju.
(Znam Alena ali da vam sad ne pisem u detalje. Jos iz Slobode sam vrlo blizak sa pa saradnika)
Ja sam gledao i jednog i drugog,realno je da je supic iskusniji i bolji golman od sehica u ovom trenutku.Seyo_TM je napisao/la:Sehu si gledao kako brani, ovog i nisi nesto. Vidis za izlijetanje ti treba samopouzdanje, a znamo kakvo mu je...
A necemo sad inat tjerat "ako je baotic na klupi bio moze i ovaj", to je vrlo pogresno! Puno je bolji seha od ovoga, al da ne prosipamo iz supljeg u znopra....prije ce guso stati od supica na go
možeš li meni reći kako je to supić došo u repku, jer ja ne znamSeyo_TM je napisao/la:Ne pratim srbijanske lige pa nisam gledao kakav je tamo, a neznam gdje si ga drugo mogao gledati pored repke?
Samo da mi je znat po cemu je bolji? I iskusniji je po tome sto ima vise godina, a ne vaznih tekmi. Branit na derbiju onako mlad...neznam, mozda grijesim, al obzirom kako je dosao supic na go repke sumnjam da je "dobar" koliko su ga napuhali!
BTW ja nisam za sehu jer je nase dijete, ja sam za sehu u slucaju biranja izmedju njega i supica.
Pa ne bih se baš složio. Mislim da je fol solidno upalio. Nakon 5-6 godina pustinje, jarane ovo je čudo vjeruj mi. Ne znam još tačne podatke o prodaji jer ista je još u toku, ali se već sada može reći da ide solidno.BOSNA JE ZAKON je napisao/la:hahaha, ludnica, ovo k'o arsenal tv, super je ovo, samo sto ce rijetki uzeti te godisnje karte
alo kitaru ne mozes ti porediti proslu sezonu i nas kop sa vasom sezonom i vasim kopom...pogledaj malo rezultate vaseg kluba i naseg prosle sezone...al polako vraca se zeljo putem stare slave...vidjet cemo ove godine vas kop i nas...niste se ni vi vidjeli do prije 2-3 godine dok nisu osvojili titulu!!faba je napisao/la:Ubi se zbog ove izjave.JoinUnion je napisao/la:Kojih ima na tribini protiv slobode koliko i manijaka u zenici
U BiH na brojnosti i na velicini kopa nam niko ne moze prigovarati.A tek vi.PA vama je na svakoj tekmi prosle sezone izuzev derbija i Zrinjskog kop bio sektor c, koji prima 400-500 ljudi.A znao je i sektor c biti nepopunjen ako me sjecanje dobro sluzi od prosle sezone.
A nas kop? Nikad ispod milje izuzev Posusja, u 29. kolu prosle sezone.
Za uporedjivanje, uporedi nase gostovanje u Zenicu prosle godine, isto prvo kolo.Slike
http://www.fksinfo.com/galerija/categor ... bf64769fde
bistrikboy je napisao/la:ŽeljoTV,epizoda 9.
Jel mislis da je zbog reputacije dosao na gol?fk zeljeznicar je napisao/la: možeš li meni reći kako je to supić došo u repku, jer ja ne znam
Trenutno korisnika/ca: Balorda, kontra, Lokomotifa i 47 gostiju.