FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tanzla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tanzla » 05 avg 2009, 11:15

eliminator je napisao/la:najveca greska prosle uprave je sto su prodali baotica
Najveca greska prosle uprave je ta sto su uopste bili u upravi!

eo za dobro jutro:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 avg 2009, 11:22

Seyo_TM je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:svaka cast Sehicu i on je nase dijete i sve to stoji...ali da je bolji od Supica nije...i definitivno kosto neko rece Sehi treba konkurecija koja ce ga malo smaci sa gola da bi prije napredovo i da vidi da je i on zamjenjiljiv jer prosle sezone fakticki nije imao zamjenu
Evo nebitno jel nase dijete...
Samo recite kad je imao dobre intervencije??? Po cemu je bolji od Sehica???
Protiv Belgije nista nije pokazao, nego je imao srecu da nam je napad onako dobro odigrao!
Ne budite naivni oko toga sto je branio za reprezentaciju!
Samo podrska i malo zdrave konkurencije! Zamislite kako mu je bilo kad mu ide povratna a cijeli (sugavi) sjever govori "ne njemu"...Van der sar bi se sasrao...

ps da ne spominjem psovanja...
ne kazem da je supic neki golman i nezaludjujem se tim sto je "reprezentativan " golman ali kolko sam puta poludio na sehica pogotovo na gostovanju...kolko je samo puta izletio u prazno, pa onaj gol protiv slobode prvo kolo prosle godine...ali definitivno mu treba neka konkurencija da neodigra koju tekmu pa ce kad vidi da ima zamjenu dat sve od sebe da vrati mjesto...kad je seha mogo zdenka zamjeniti, moze vala i supic sehica
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 05 avg 2009, 11:23

emchoz je napisao/la:
secer je napisao/la:Vec godinama ne pratim nasu ligu osim par naslova. Najvise me pogodio onaj o Alenu Mesanovicu.
Koji je to talenat bio :shock: Ovi svi, aktivni, su mu mogli dodavati lopte.
Zanima me kakav je sad, da li se pred kraj karijere uozbiljio?
Ne znam kakav je sada, ali onaj talenat bi mogao biti pozvan u reprezentaciju.
(Znam Alena ali da vam sad ne pisem u detalje. Jos iz Slobode sam vrlo blizak sa pa saradnika)
Ma ima 33 godine, može da odigra sezonu života za Želju, dosta mu je, đe će pored Džeke, Ibija i Zlaje...
Ma mislio sam u vezi ili ta trane ;)
Dzeko je talenat, ali Alenov nema niko, ni Hasan koji je osvojio sve.
E moj Alene, da si bio ozbiljniji :cry:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 avg 2009, 11:27

Sehu si gledao kako brani, ovog i nisi nesto. Vidis za izlijetanje ti treba samopouzdanje, a znamo kakvo mu je...
A necemo sad inat tjerat "ako je baotic na klupi bio moze i ovaj", to je vrlo pogresno! Puno je bolji seha od ovoga, al da ne prosipamo iz supljeg u znopra....prije ce guso stati od supica na go ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 05 avg 2009, 11:33

Hoce li biti danas Zeljo tv........deveta?

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 05 avg 2009, 11:38

Jesam da se nađe dobar golman jer u Šehu nemam povjerenja. Međutim, meni je ovaj Šupić velika nepoznanica i nisam siguran da je to to. Imam osjećaj da naši nisu ni tražili golmana i da je ovaj Šupić iznenada naletio.
Ne može preko noći kad je nama u suštini trebao kompletan prvi tim. Doći će i golman na red čim malo porastu apetiti.

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 05 avg 2009, 12:19

Seyo_TM je napisao/la:Sehu si gledao kako brani, ovog i nisi nesto. Vidis za izlijetanje ti treba samopouzdanje, a znamo kakvo mu je...
A necemo sad inat tjerat "ako je baotic na klupi bio moze i ovaj", to je vrlo pogresno! Puno je bolji seha od ovoga, al da ne prosipamo iz supljeg u znopra....prije ce guso stati od supica na go ;)
Ja sam gledao i jednog i drugog,realno je da je supic iskusniji i bolji golman od sehica u ovom trenutku.
Medjutim ne bi bilo posteno da kazem da sehic nije dobar golman, ali njegova jedina mana je sto je suvise mlad i nezreo.On je nase dijete,dijete Zelje i ni u kojem ga slucaju ne smije niko otpisati.On uz jos rada moze mnogo napredovati i u buducnosti biti kljucni igrac Zelje.
PONOSNO I HRABRO

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 avg 2009, 12:29

ŽeljoTV,epizoda 9.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 avg 2009, 12:30

Ne pratim srbijanske lige pa nisam gledao kakav je tamo, a neznam gdje si ga drugo mogao gledati pored repke?
Samo da mi je znat po cemu je bolji? I iskusniji je po tome sto ima vise godina, a ne vaznih tekmi. Branit na derbiju onako mlad...neznam, mozda grijesim, al obzirom kako je dosao supic na go repke sumnjam da je "dobar" koliko su ga napuhali!
BTW ja nisam za sehu jer je nase dijete, ja sam za sehu u slucaju biranja izmedju njega i supica.

Virtu4l
Kontakt:

Re: Zeljo TV

Post Postao/la Virtu4l » 05 avg 2009, 12:34

9. Epizoda

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 05 avg 2009, 12:45

Seyo_TM je napisao/la:Ne pratim srbijanske lige pa nisam gledao kakav je tamo, a neznam gdje si ga drugo mogao gledati pored repke?
Samo da mi je znat po cemu je bolji? I iskusniji je po tome sto ima vise godina, a ne vaznih tekmi. Branit na derbiju onako mlad...neznam, mozda grijesim, al obzirom kako je dosao supic na go repke sumnjam da je "dobar" koliko su ga napuhali!
BTW ja nisam za sehu jer je nase dijete, ja sam za sehu u slucaju biranja izmedju njega i supica.
možeš li meni reći kako je to supić došo u repku, jer ja ne znam

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 05 avg 2009, 12:57

Sve pohvale na ovom projektu... :)

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 05 avg 2009, 12:59

Dobra epizoda. Fakat ljudi imaju smisla.

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 05 avg 2009, 13:06

hahaha, ludnica, ovo k'o arsenal tv, super je ovo, samo sto ce rijetki uzeti te godisnje karte :D

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 05 avg 2009, 13:08

E ovo je jedna od rijetkih stvari koja je dobra za BH fudbal.
Svaka čast Želji TV na ovim epizodama, ovako bi se trebali ugledati i ostali klubovi( naravno ne svi nego samo oni koji nešta znače ili su značili u BIH i SFRJ)
Željo, Sarajevo, Velež, Borac, Sloboda, Čelik
- " $...

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 05 avg 2009, 13:12

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:hahaha, ludnica, ovo k'o arsenal tv, super je ovo, samo sto ce rijetki uzeti te godisnje karte :D
Pa ne bih se baš složio. Mislim da je fol solidno upalio. Nakon 5-6 godina pustinje, jarane ovo je čudo vjeruj mi. Ne znam još tačne podatke o prodaji jer ista je još u toku, ali se već sada može reći da ide solidno.

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 05 avg 2009, 13:24

faba je napisao/la:
JoinUnion je napisao/la:Kojih ima na tribini protiv slobode koliko i manijaka u zenici :D
Ubi se zbog ove izjave.
U BiH na brojnosti i na velicini kopa nam niko ne moze prigovarati.A tek vi.PA vama je na svakoj tekmi prosle sezone izuzev derbija i Zrinjskog kop bio sektor c, koji prima 400-500 ljudi.A znao je i sektor c biti nepopunjen ako me sjecanje dobro sluzi od prosle sezone.
A nas kop? Nikad ispod milje izuzev Posusja, u 29. kolu prosle sezone.
Za uporedjivanje, uporedi nase gostovanje u Zenicu prosle godine, isto prvo kolo.Slike
http://www.fksinfo.com/galerija/categor ... bf64769fde
alo kitaru ne mozes ti porediti proslu sezonu i nas kop sa vasom sezonom i vasim kopom...pogledaj malo rezultate vaseg kluba i naseg prosle sezone...al polako vraca se zeljo putem stare slave...vidjet cemo ove godine vas kop i nas...niste se ni vi vidjeli do prije 2-3 godine dok nisu osvojili titulu!!

Nerim
Kontakt:

Post Postao/la Nerim » 05 avg 2009, 14:01

bistrikboy je napisao/la:ŽeljoTV,epizoda 9.

[youtube][/youtube]

;)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 avg 2009, 14:30

fk zeljeznicar je napisao/la: možeš li meni reći kako je to supić došo u repku, jer ja ne znam
Jel mislis da je zbog reputacije dosao na gol?
Ako znas kako su neki igraci dolazili u zelju proslih par godina, eh isto tako je on dosao na gol repke!
Detaljnije ti ne mogu reci jer te neznam a i ne zelim da citaju anamooni ;)

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 05 avg 2009, 14:35

PostPostao/la obannon dana 05 aug 2009, 13:08
E ovo je jedna od rijetkih stvari koja je dobra za BH fudbal.
Svaka čast Želji TV na ovim epizodama, ovako bi se trebali ugledati i ostali klubovi( naravno ne svi nego samo oni koji nešta znače ili su značili u BIH i SFRJ)
Željo, Sarajevo, Velež, Borac, Sloboda, Čelik

Vidim ja da se željo već ugledao na jedan od jačih klubova..
Zrinjski ima ovaku emisiju već 8 mjeseci
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, kontra, Lokomotifa i 47 gostiju.