FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo nisam nikad gledao losije nego sad smjesni su nijednu sansu mi nismo imali al bas nijednu,letotar jednu i go alaimu onaj opalio posredini.Nas 150 bilo zapaljeno 20 baklji.
Sramotno zalaganje igraca danas. Pa nismo imali prilike, *ebem ti jednog napadaca i taktiku.
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN KO GA SLAVI
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ma ne mogu da vjerujem, izgubiti od leotara
p.s. BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
p.s. BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Propustili smo veliku priliku
Na duel sa Leotarom Sarajevo je otišlo da pokuša nadoknaditi ono što je propustilo u mečevima protiv Slobode i Veleža, ali iz Trebinja nije donijelo ništa.
Da nesreća po bordo tim bude veća, Sarajevo je u Trebinju odigralo veoma dobar meč. Ekipa Mehmeda Janjoša imala je dosta šansi, ali nije uspjela iskoristiti nijednu, dok je Leotar svoju pretvorio u tri boda.
Lijevi bek Sarajeva Zoran Belošević kaže da je velika šteta što njegova ekipa u prvom dijelu, u kojem je nadigrala Leotar, nije postigla gol.
- Prvo poluvrijeme je bilo odlično. Već smo u drugoj minuti imali šansu koja se morala iskoristiti, ali je Pliska, umjesto praznog gola, pogodio stativu. I nakon toga smo igrali dobro i stvarali prilike, ali jednostavno, nije bilo sreće. U drugom poluvremenu smo već bili nešto slabiji, ali da smo zabili gol kada smo trebali i morali, sve bi bilo drugačije - kaže Belošević.
Sarajevo će na priliku za bodove sa strane ipak morati još pričekati, ali prije toga na Koševo u sljedećem kolu dolazi Čelik, koji je prikovan za dno tabele.
- Nemamo druge opcije nego dobijati sve mečeve kući i tražiti bodove sa strane. Samo se tako moramo priključiti vrhu. Zaista je šteta zbog Trebinja. Propustili smo sjajnu šansu. Leotar nije imao mnogo rješenja za našu igru, ali kada se ne postigne gol, to obično ovako završi - rekao je Belošević.
Na duel sa Leotarom Sarajevo je otišlo da pokuša nadoknaditi ono što je propustilo u mečevima protiv Slobode i Veleža, ali iz Trebinja nije donijelo ništa.
Da nesreća po bordo tim bude veća, Sarajevo je u Trebinju odigralo veoma dobar meč. Ekipa Mehmeda Janjoša imala je dosta šansi, ali nije uspjela iskoristiti nijednu, dok je Leotar svoju pretvorio u tri boda.
Lijevi bek Sarajeva Zoran Belošević kaže da je velika šteta što njegova ekipa u prvom dijelu, u kojem je nadigrala Leotar, nije postigla gol.
- Prvo poluvrijeme je bilo odlično. Već smo u drugoj minuti imali šansu koja se morala iskoristiti, ali je Pliska, umjesto praznog gola, pogodio stativu. I nakon toga smo igrali dobro i stvarali prilike, ali jednostavno, nije bilo sreće. U drugom poluvremenu smo već bili nešto slabiji, ali da smo zabili gol kada smo trebali i morali, sve bi bilo drugačije - kaže Belošević.
Sarajevo će na priliku za bodove sa strane ipak morati još pričekati, ali prije toga na Koševo u sljedećem kolu dolazi Čelik, koji je prikovan za dno tabele.
- Nemamo druge opcije nego dobijati sve mečeve kući i tražiti bodove sa strane. Samo se tako moramo priključiti vrhu. Zaista je šteta zbog Trebinja. Propustili smo sjajnu šansu. Leotar nije imao mnogo rješenja za našu igru, ali kada se ne postigne gol, to obično ovako završi - rekao je Belošević.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN MOJOJ BRACI HORDASIMA 
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ultra@rajvosa je napisao/la:BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN MOJOJ BRACI HORDASIMA
hvala i tebi brate
Da nije čale pi*ke možda bi i pobijedili, dokle god je on šef sa pomoćnikom emirom alihodžićem nećemo vidjeti pobjedu Sarajeva u gostima.Mirza_Hordas je napisao/la:Propustili smo veliku priliku
SAFET SUŠIĆ
ono je izgledala bas ko prodana utakmica a ovo sto pise da nismo imali srece je smjesno pa jbt 4,5 sata ide ko lud dodjem dole oni nece u duel da udju.neznam sta bi skandiro uprava napolje il igraci **** vam mame
Nisam bio dole ako nisu mogli uzeti leotar kako će olimpikbenajon je napisao/la:ono je izgledala bas ko prodana utakmica a ovo sto pise da nismo imali srece je smjesno pa jbt 4,5 sata ide ko lud dodjem dole oni nece u duel da udju.neznam sta bi skandiro uprava napolje il igraci **** vam mame
SAFET SUŠIĆ
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Protiv Olimpika koji igra sve bolje i bolje nemate bas neke sanse.. 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Ti prati malog selju i rudara,a Sarajevo na grbavici punom hordi zla ce razvaliti olimpikaBaja_Zvjerka je napisao/la:Protiv Olimpika koji igra sve bolje i bolje nemate bas neke sanse..
apsolutno se slazem za tobom, da bi do pobjede se doslo mora se imati motiva i zelje, a u trebinju nisu imali to, a protiv olimpika ce definitivno imati. a pokazali smo u evropi kako s eigra sa motivom i zeljomultra@rajvosa je napisao/la:Ti prati malog selju i rudara,a Sarajevo na grbavici punom hordi zla ce razvaliti olimpikaBaja_Zvjerka je napisao/la:Protiv Olimpika koji igra sve bolje i bolje nemate bas neke sanse..
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Ako mozemo zamolit da ne kidate stolice i ne pravite nerede jer vam je to obicaj al hajd'

isto kao i vi sto imate obicaj na kosevu!!!!!!!nime_tm87 je napisao/la:Ako mozemo zamolit da ne kidate stolice i ne pravite nerede jer vam je to obicaj al hajd'![]()
najzad neigramo na VASOJ grbavici nego na OLIMPIKOVOJ grbavici,dakle na toj utakmici stadion je OLIMPIKOV.....
i nadam se da necete morati da prljate ruke ovaj put....
Boze samo da unesemo bubnjeve i megafon...........................................
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Pa moraju nam bježati kada igramo pošteno i ne prljamo obraz npr.misliš da je borac zasluženo uzeo slaviju.
SAFET SUŠIĆ
ma ja namjestaljka pravapape je napisao/la:Pa moraju nam bježati kada igramo pošteno i ne prljamo obraz npr.misliš da je borac zasluženo uzeo slaviju.
zato sto je namjestaljka, erbez podnio ostavku, pravo mu je to bilo u interesu
zato sto je namjestaljka, svi navijaci i ovdje na forumu cestitali na zasluzenoj pobjedi borcu
igraci slavije svi doreda u novinama cestitali na zasluzenoj pobjedi
a publika na stadionu u ist.sarajevu aplauzom ispratila borac jer im se pravo svidjela namjestaljka
aj ne lupetaj
Mislis da vi ne prljate ruke na ovoj tekmi jer uvijek to i radite..skolni ste neredima i unstavanjima tudje imovine ...johnnyHZ je napisao/la:isto kao i vi sto imate obicaj na kosevu!!!!!!!nime_tm87 je napisao/la:Ako mozemo zamolit da ne kidate stolice i ne pravite nerede jer vam je to obicaj al hajd'![]()
najzad neigramo na VASOJ grbavici nego na OLIMPIKOVOJ grbavici,dakle na toj utakmici stadion je OLIMPIKOV.....
Boze samo da unesemo bubnjeve i megafon...........................................
ma ti nisi dobar, horde rijetko prave belaje, za razliku od nekih bombasanime_tm87 je napisao/la:Mislis da vi ne prljate ruke na ovoj tekmi jer uvijek to i radite..skolni ste neredima i unstavanjima tudje imovine ...johnnyHZ je napisao/la:isto kao i vi sto imate obicaj na kosevu!!!!!!!nime_tm87 je napisao/la:Ako mozemo zamolit da ne kidate stolice i ne pravite nerede jer vam je to obicaj al hajd'![]()
Boze samo da unesemo bubnjeve i megafon...........................................![]()
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
U izjavi erbez kaze dajem ostavku iz moralnih raloga,pa sad ti skontajjovanbl je napisao/la:ma ja namjestaljka pravapape je napisao/la:Pa moraju nam bježati kada igramo pošteno i ne prljamo obraz npr.misliš da je borac zasluženo uzeo slaviju.![]()
zato sto je namjestaljka, erbez podnio ostavku, pravo mu je to bilo u interesu
zato sto je namjestaljka, svi navijaci i ovdje na forumu cestitali na zasluzenoj pobjedi borcu
igraci slavije svi doreda u novinama cestitali na zasluzenoj pobjedi
a publika na stadionu u ist.sarajevu aplauzom ispratila borac jer im se pravo svidjela namjestaljka
aj ne lupetaj