Hajrovic je odigrao nekoliko odlicnih utakmica u reprezentaciji, ucestvovao je u plasmanu BiH na SP, i nadam se da ce biti dobrih partija i u buducnosti. U zadnje dvije godine skoro da i ne igra i samim tim nije u ozbiljnim reprezentativnim kombinacijama, zato nije zasluzio da ga ovako slatkorjecivo castis.PeppermintSA je napisao/la:Zar još uvijek raspravljate o ovoj prevari?
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Stigao Gnabry, izgleda još jedna sezona za zaborav za Izleta.
- Medikament
- Kontakt:
Odskoci li sa daske ova zvijezda? Ima li novih klipova na youtubeu?
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Neko ko nije dvije godine odigrao minute ne treba se uopšte dovoditi u kontekst reprezentacije, te spominjati. Pišaj ga, kao i ostale dijasporske prevare.Pivopija je napisao/la:Hajrovic je odigrao nekoliko odlicnih utakmica u reprezentaciji, ucestvovao je u plasmanu BiH na SP, i nadam se da ce biti dobrih partija i u buducnosti. U zadnje dvije godine skoro da i ne igra i samim tim nije u ozbiljnim reprezentativnim kombinacijama, zato nije zasluzio da ga ovako slatkorjecivo castis.PeppermintSA je napisao/la:Zar još uvijek raspravljate o ovoj prevari?
- Nerminovic
- Kontakt:
rekao Izet jednom na pres-konferenciji da ih ima dosta, samo ukucaj Izet HajrovicMedikament je napisao/la:Odskoci li sa daske ova zvijezda? Ima li novih klipova na youtubeu?

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- invincible1921
- Kontakt:
Jedna od vecih ubleha ne u repci nego opcenito u svijetu fudbala,,,samo me cudi kako se uspio prodati u ovakve klubove. Podsjeca me na onog brazuilca sto kad bi god preso negdje odglumi povredu
=\_1921_/=
- Goalgetter
- Kontakt:
Prodao se zbog odlicnih utakmica u Svicarskoj. Ne mozes reci da nije valjao, kad jeste. To sto neke karakteristike nisu dolazile u Svicarskoj do izrazaja, to je druga stvar, i pokazalo se tek u vecim ligama.invincible1921 je napisao/la:Jedna od vecih ubleha ne u repci nego opcenito u svijetu fudbala,,,samo me cudi kako se uspio prodati u ovakve klubove. Podsjeca me na onog brazuilca sto kad bi god preso negdje odglumi povredu
Ima on blistavu buducnost u repci i dalje...
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Nerminovic
- Kontakt:
BILD: Four Bremen players (Lorenzen, Veljkovic, U.Garcia & Hajrovic) will play for their U23 squad from now on. #SVW

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
jbg nije do njega, ne valja ovaj trener nije na youtubeu gledao Izeta kako igra...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
- Kontakt:
Pratim dugo Bundesligu i ne pamtim gori Werder, kakvih je tu samo igraca bilo. Nadao sam se zog Izeta da nece na posudbu ove godine jer su veliki izgledi
BILI da ce se naigrat i tako napokon progurat tamo, medjutim sad kada sam vidio ovo znam da od njega nema nista.
BILI da ce se naigrat i tako napokon progurat tamo, medjutim sad kada sam vidio ovo znam da od njega nema nista.
Moze li makar u Hajduk preci
Sljedeće destinacije:
-Hajduk
-Sarajevo
-Kineski drugoligaš
-Altayspor
-Klupa Konye
-AEL Limasol
-Dacia Kisnjev
-Hajduk
-Sarajevo
-Kineski drugoligaš
-Altayspor
-Klupa Konye
-AEL Limasol
-Dacia Kisnjev
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Sto njega ovi iz Werdera peglaju to nije normalno. Evo vec drugu sezonu zaredom igra redovno u predsezonskim utakmicama i onda kad treba poceti sezona oni ga posalju na posudbu ili ga, kao sad, prebace u drugi tim.
Dobro je rekao, Werder mu je korak nazad u karijeri.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Pa menadžer mu je izjavio da je imao ponuda da pređe u druge klubove, ali nije bio zadovoljan jer su to slabiji klubovi. Nije mi jasno, šta hoćeš paša, ne igraš 2 godine nikako. Šteta, a mogli smo imati strašnog igrača... kakvu bi navalu imali uf...
-------------koDže-----
Lula-----Milićević------- Hajrović--
-----Bešić-----Pjanić----------
Ali ****, eto nek ga gledaju na youtube. Nek igra Višća, e moj Izete šta uradi od sebe...
-------------koDže-----
Lula-----Milićević------- Hajrović--
-----Bešić-----Pjanić----------
Ali ****, eto nek ga gledaju na youtube. Nek igra Višća, e moj Izete šta uradi od sebe...
Koja komedija
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Naravno da igra redovno u predsezonskim utakmicama, tu ljudi vide da on nema blage veze i onda kontaju kako da ga se riješe- Ne može reći da nije dobijao šanse.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Sto njega ovi iz Werdera peglaju to nije normalno. Evo vec drugu sezonu zaredom igra redovno u predsezonskim utakmicama i onda kad treba poceti sezona oni ga posalju na posudbu ili ga, kao sad, prebace u drugi tim.
Tuzna sutuacija. Rapid Bec, Dinamo, Thun, Standard i slicne ekipe su mu jedini spas.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Da ga makar Grass hoce primit nazad, ipak je tamo najbolje klipove snimao za you tubeSabinho je napisao/la:Tuzna sutuacija. Rapid Bec, Dinamo, Thun, Standard i slicne ekipe su mu jedini spas.

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'