Da sam ja igrao to ne bi došlo

Inače, čekam sad Češka - Portugal , oba daju gol , više žutih i više kornera

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Prekinuto u 85. zbog kise/nevremena.deno_TM87 je napisao/la:e ovako, igrao sam da će Šaktar pobjediti Tereka što se i ostvarilo 2:0, a kladionice su stavile da je utakmica napuštena tj, kvota 1 ?
i šupci staviše kvotu 1ek0 je napisao/la:Prekinuto u 85. zbog kise/nevremena.deno_TM87 je napisao/la:e ovako, igrao sam da će Šaktar pobjediti Tereka što se i ostvarilo 2:0, a kladionice su stavile da je utakmica napuštena tj, kvota 1 ?
Nema tu strategije drug. Jednostavno, ne možeš ih pobijediti.gang je napisao/la:zna li ko strategiju kakvu za bingo u kladionica koji brojevi izlaze i tako to
znas na kojim se kombinacijama najcesce dobivaVirtu4l je napisao/la:Nema tu strategije drug. Jednostavno, ne možeš ih pobijediti.gang je napisao/la:zna li ko strategiju kakvu za bingo u kladionica koji brojevi izlaze i tako to
Znam da su svi koji igraju u debelom minusu. Nikako ti to ne bih preporučio.gang je napisao/la:znas na kojim se kombinacijama najcesce dobivaVirtu4l je napisao/la:Nema tu strategije drug. Jednostavno, ne možeš ih pobijediti.gang je napisao/la:zna li ko strategiju kakvu za bingo u kladionica koji brojevi izlaze i tako to
Registujes se na wwin.ba, uplatit mozes u poslovnici(samo dodjes, kazes korisnicko ime i 4znak sifre).el-fighter je napisao/la:E ovako raja. Vidim igrate kladionicu na Wwin i danas se odlucim da i ja pocnem. Posto sam totalni laik za to, zamolio bih vas da mi objasnite sta treba da uradim da dobijem racun i kako da uplacujem, odnosno podizem pare?
Evo napravio sam racun, ali nigdje ne pise gdje trebam uplatiti novac, da li u kladionici ili banci i (i da li to mogu uraditi u bilo kojoj kladionici ili banci ili samo u odredjenim) ?NG1 je napisao/la:Registujes se na wwin.ba, uplatit mozes u poslovnici(samo dodjes, kazes korisnicko ime i 4znak sifre).el-fighter je napisao/la:E ovako raja. Vidim igrate kladionicu na Wwin i danas se odlucim da i ja pocnem. Posto sam totalni laik za to, zamolio bih vas da mi objasnite sta treba da uradim da dobijem racun i kako da uplacujem, odnosno podizem pare?
Slicno je i za podizanje, al je objasnjeno na stranici wwina.
Od ovoliko kladionica na kugli zemaljskoj oni bas Williams nasli. FUJ! Imamo Premier, Bet-Live, Derby, Sportplus, Millenium, Petica plus, BH Play, Lutrija BiH..samo Williamsa nema nigdje.anonimni je napisao/la:možeš u kladionici, a možeš i u banci, ako uplaćuješ u kladionici, samo u Williamsovim možeš
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.