Bas je super igracima sa ovakvom "podrskom" u Zenici

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jbg,sta ces,skupilo se covjekuStone Island je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Nemam robe nisam ja tako ogranicen,ali imam protiv mita da je gore repka nepobjediva...rob do bagro je napisao/la:Jel ti imas nesto protiv Zenice?bistrikboy je napisao/la:Treba vazda u Zenici igrat',vidi atmosfere,vrh!
On je lud,on je jak...
Ok drug...mrzim i ja to kad kazu da je neosvojiva tvrdjava jbg mora se priznat,al svakakvih seljaka imabistrikboy je napisao/la:Nemam robe nisam ja tako ogranicen,ali imam protiv mita da je gore repka nepobjediva...rob do bagro je napisao/la:Jel ti imas nesto protiv Zenice?bistrikboy je napisao/la:Treba vazda u Zenici igrat',vidi atmosfere,vrh!
On je lud,on je jak...
A fuj,Stone Island je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Welcome to us LaroLara je napisao/la:Eh eto od danas imate novog clana (tacnije clanicu) ovog foruma
hvala, hvalarob do bagro je napisao/la:Welcome to us LaroLara je napisao/la:Eh eto od danas imate novog clana (tacnije clanicu) ovog foruma![]()
Dobrodosla!Lara je napisao/la:Eh eto od danas imate novog clana (tacnije clanicu) ovog foruma
Da dokazemo da i mi zene volimo sportLily je napisao/la:Dobrodosla!Lara je napisao/la:Eh eto od danas imate novog clana (tacnije clanicu) ovog foruma
Sve nas je vise i vise
i da se razumijemo u sportLara je napisao/la:Da dokazemo da i mi zene volimo sportLily je napisao/la:Dobrodosla!Lara je napisao/la:Eh eto od danas imate novog clana (tacnije clanicu) ovog foruma
Sve nas je vise i vise
Jest sto?demir44 je napisao/la:Koji je ovo seljacina sto se svadja s dzekom...Jel iz Zenice???