Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

SaLL/ihovic
Kontakt:

Re: Francuska - BiH

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 okt 2011, 00:17

addebisi je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:Francuzi, svjetska velesila, svjetski prvaci, ne mogu BiH zabiti gol iz igre, u srcu Francuske......Bosno ponosni smo sto imamo takvu reprezentaciju, pojeli ste horozove, al bas pojeli! Idemo na EURO bez penala, bez sudijske pristranosti i bez neprijatelja Bosne i Hercegovine koji ravnodusno ili s prezirom gledaju na nasu drzavicu.Takvi nam ne trebaju i nisu nam nikad ni trebali.U nasoj reprezentaciji igra i Bosnjak, i Hrvat i Srbin, i kao takvi ucinili smo mnogo ljudi sretnima, mnogo nas se nada da ce se cuti za jednu napacenu drzavicu ali ne po negativnim stvarima koje odgovaraju jedino balkanskim lider-interesdzijama, mi smo patriote.
Cestitam i onom Srbinu, i Hrvatu i Bosnjaku koji su veceras pokazali kako BiH kao kolektiv moze unistiti navikane francuze koji su se nadali rutinskoj utakmici, te kako srce ostaviti na travnjaku, uz 15 000 BiH predanih navijaca na stadionu, a boga pitaj koliko ih je grizlo nokte pored TV ekrana.
Ako se takav kolektiv od 11 igraca dogovorio da ce pobijediti jednu Francusku, dogovorite se i vi iz vladajucih struktura pa ucinite svakodnevnicu ovog naroda malo sretnijom. ;)
dodji mi brate na pivu bujrum uvijek!
moze brate za to sam uvijek raspolozen :lol: :D
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 12 okt 2011, 00:17

Amar Dzeko je napisao/la:Lista za nositelje ce biti odredjena sutra, trenutno stanje je ono jos iz septembra, te nisu uracunati ovi rezultati sa lux i francuskom, tako da smo zasad nenosioci a da li ce se sta promijeniti do sutra vidjecemo..
i **** mater bhtu i njihovim reklamama!
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 okt 2011, 00:17

dr_rock je napisao/la:evo na eurosportu pokaza da nismo nositelji

HRVATSKA 40%
PORTUGAL 20%
TURSKA 30%
CESKA 50%

IRSKA
BOSNA
CRNA GORA
ESTONIJA
eto po meni kolike su nam sanse da prodjemo ove ekipe koje su nosioci

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 okt 2011, 00:17

Trenutno korisnika/ca: -SanaFCŽ-, 0oo0, 1921, addebisi, Adi_Zepce, Adinjo, adis.p, admirone, alacious, Amar Dzeko, Amelo173, amho, armin, arnes86, Avalanche, BaDa12, bahar, Baja_Zvjerka, BegAx, Bezimeni, BIHfan, Blue_He4rt, Bosniacum Lilium, Bosnier, Bundesliga, cera1, CSIBilinoPolje, delija, Der_Bomber, DesimaL, dziza_23, emir_, enobarca, Fedex, Giggs11, Godfather, Goldy, gorstak, GriFFoNi, Guitar92, ha ya, hammers, haris10, Harrison, High, ipsa, jasko__, jasmin10, jessus123, Johnyx95, KB-TM87, Keenan.-, kimbo, Kobe Bryant, kokakolas, KONGO, Lik, lottdogg, Lucryler, mahalac, malta071, mdss, mirsoalfakat, mirza_9, Moggiano, mokhe, moustapha, MrShadow, mrzim_ulizice, muha milanez, nafrI82, Napoli, ne_znam_ko_sam, nero.piroman, nidi, nisko, NoName, Petko, Principatus, propuh, public enemy no1., Rade Paprica 9, red devil88, Red or Dead, reds, retro, RiNo, rio_Ferdy88, Robijas007, Rule_hz, SaLL/ihovic, SaltCityAttack, santos, schmecker, Scof1eld, scudetto, sekac, soccerfan, Sta hoces.ba ?, Stipe_djhasko, Strauss, T-MAC, teodolit, THC, The Game, toxic_alien, Twinky, Unica_Liverpool_, vendeta87, voltron30, vOluMme, vrebac86, wanakis, zlatandr, zlaya_tm87 i 327 gostiju.
:lol: :lol: :lol:
Jesmo oborili rekord? :mrgreen:
Idem ja pajkit, umori me ova Francuska. :D Samo bih sad htio da znam : Jel upravu Wenger što je prod'o Nasrija? :mrgreen: Šta će mu takva varalica. :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 12 okt 2011, 00:18

start Malude na Mujdžu je bio za crveni ... pa za sličan start je Ribery dobio crveni prije par godina protiv Lyon-a kada je nagazio Lisandra

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 12 okt 2011, 00:18

vendeta87 je napisao/la:
nidi je napisao/la:Bolje za nas što francuzi idu direktno jer da smo mi bili prvi u grupi platini i comp. bi nam suspendovali savez da bi francuska išla direktno.Ovako imamo šanse u baražu za EP.
M a **** tom Platiniju vise mater, pun mi je **** njega i njegovih sranja pa zar nema neko ko bi se kandidovao protiv njega za mjesto predsjednika uefe.
sad ga guraju da bude predsjednik FIFE

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 12 okt 2011, 00:18

Igra Francuske : _______

Igra BiH: Safete, svaka čast, maestralna taktika, igrači, svi do jednog fantastični, nemamo sreće, al demolirat Francuze i to u Parizu je za anale. Bravo momci

Svejedno ko će doći u baražu...

Al me iživcirao na kraju Spaho sa Gamenirom :roll:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 12 okt 2011, 00:18

LBJ MVP je napisao/la: Mujdžu je povrijedio Malouda,ako se ne sjećate.Vjerovatno ne bi primili gola da je Mujdža ostao u igri pukla nam je desna strana kad je izašao
Nebi primili go da je na klupi umjesto Maletica sjedio Vranjes i onda umjesto Mujdze usao u igru!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 okt 2011, 00:19

Adinjo je napisao/la: Ps. Suko ako budes nakoutirao nekog francuza, istetovirat cu te :mrgreen:
I ja ću. Al' na gujci. :D
Izgleda da je stvarno bilo nečega, ali šta? Ja igram na x2. Šuko ne smije biti patosiran. :lol:

Cjepidlačio je sudija i previše. Žuti kartoni bez razloga za Pandžu i Spahića. Oštar start nad Mujdžom nije sankcionisan. Nakon toga Francuzi su se ponijeli totalno nesportski i na koncu svega, to je rezultiralo Jasminovom izmjenom i onemogućavanjem drugih taktičkih zamisli/izmjena.
Vom Jäger zum Gejagten

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 okt 2011, 00:19

vendeta87 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Mujdžu je povrijedio Malouda,ako se ne sjećate.Vjerovatno ne bi primili gola da je Mujdža ostao u igri pukla nam je desna strana kad je izašao
Nebi primili go da je na klupi umjesto Maletica sjedio Vranjes i onda umjesto Mujdze usao u igru!
Znas onu o babi i mudima..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 12 okt 2011, 00:19

sta je to bilo sa zoranom sukom? :mrgreen: ja gledao na satelitu jer me je nervirao zvuk na BHT-u koji je isao malo ranije..
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 okt 2011, 00:20

Cudno sve. Odigrali protiv Francuske nerijeseno, na njihovom stadionu i to zahvaljujuci cudnoj situaciji i penalu. I opet se osjecamo kao gubitnici.

Najzad su nasi igraci krenuli igrati cvrsto i bez respekta.

Steta. Steta. Steta, za one koji ce sad protiv nas morati da izlete u barazu... :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 12 okt 2011, 00:20

nidi je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
nidi je napisao/la:Bolje za nas što francuzi idu direktno jer da smo mi bili prvi u grupi platini i comp. bi nam suspendovali savez da bi francuska išla direktno.Ovako imamo šanse u baražu za EP.
M a **** tom Platiniju vise mater, pun mi je **** njega i njegovih sranja pa zar nema neko ko bi se kandidovao protiv njega za mjesto predsjednika uefe.
sad ga guraju da bude predsjednik FIFE
Ma to su sve **** pa stalno iste ekipe igraju na Ep i SP iz evrope ima taj krug od desetak repki a ove ostale ko ****.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 12 okt 2011, 00:21

emir_ je napisao/la:Nemanja Vidic je bio najbolji stoper na svijetu jer je u situacijama u kojoj se nasao nas kapiten loptu izbacivao u aut.

Postujem te kapitenu ali igrac koji ima 30 godina ono sebi nije smio dozvoliti. Nadam se da ces iz ovog izvuci jednu pouku. Kad vodimo, i kad biras izmedju kornera, penala i auta izaberi ovo zadnje!!
Ma daj majstore koga ti uopste treniras, vidi se na tvom postu da si potencijal. Lijepo se pokrij i nazad na spavanje ;)
Dragon Town

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 okt 2011, 00:21

Principatus je napisao/la:Cudno sve. Odigrali protiv Francuske nerijeseno, na njihovom stadionu i to zahvaljujuci cudnoj situaciji i penalu. I opet se osjecamo kao gubitnici.

Najzad su nasi igraci krenuli igrati cvrsto i bez respekta.

Steta. Steta. Steta, za one koji ce sad protiv nas morati da izlete u barazu... :D
glavni si 8-)
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 12 okt 2011, 00:21

Ako postoji ikakva pravda onda bi red bio da bar izvucemo Cesku. Realno protiv Portugala nemamo sta traziti, sa Hrvatskom se moze ravnopravno boriti, ali zna se na sta ce ta utakmica liciti, **** i sport i sve kad to nece biti ni malo normalna atmosfera, bolje ne igrati nikako. Sto se tice Turske, jaci smo i od njh, ali bi i to bila jako nategnuta utakmica, pogotovo sto turke u gostima nije nimalo lako dobiti, zna se koji je to pritisak i pakao. Uglavnom, ako ima ikakva pravda i iskupljenje za sve dosadasnje nesrece ona bi red bio da dodje u obliku Ceske Republike.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 okt 2011, 00:21

Metnem ga u guzu, svakom Francuzu!
Čelik Zenica 1945

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 12 okt 2011, 00:21

Goldy je napisao/la:
Sta hoces.ba ? je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Svi mi koji cekamo Hadz da operemo ove psovke i grijehe od veceras!
ma kakav Hadz..nemoj ni spominjati Boga poslije ovog s r a n j a veceras..da ima Boga mi bi bili na EP a ne sugavi francuzi
pa šta je Bog Spahi kriv što ne izbi onu loptu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...glup penal maximalno.... jedino gluplji u zivotu sam vidio onaj sto smo mi dobili protiv bjelorusa
Pa zar nije Bog stvorio sviju nas pa i nesrecnog Spahica ? Lako je vjernicima, oni vjeruju u pravdu poslije smrti..daj meni pravdu dok zivim pa makar gorio u paklu poslije...pun mi je qrac nepravde...cijeli zivot iz dana u dan nas prati nepravda na svakom koraku. Dokle vise ? Dokle vise patnje i razocaranja ?
Sirotinji i pas qrac pokazuje...

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 12 okt 2011, 00:21

Edin.- je napisao/la:Za sve pljuvace, Misimovic je pokazao veceras koliko vrijedi, zna, umije, i doprinosi nasoj reprezentaciji.
nijedan pljuvac mu nije prigovarao kako ne zna, ne umije itd. vec iskljucivo radi njegovoe (ne)spremnosti, (ne)zalaganja.
ove zadnje tri utakmice(rusi, lux, franscuska) su pokazatelj da misimovic kad hoce i kad ima motiv moze biti itekako koristan ovoj reprezentaciji. tako da je i njemu i nama bolje da se uozbilji i nadje motiv. nema fajde od rafalanja.
inace ako se ko sjeca one oduzete lopte lulica(kad je probacio kroz noge cini mi se ramiu) mogao je primjetiti historijski sprint, pritisak misimovica. svaka mu cast i za igru i za zalaganje veceras(i inace zadnje tri tekme).

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 12 okt 2011, 00:22

BRAVO ZMAJEVI!!!!
PLATINI ZAR TE NIJE SRAMOTA!!!??
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.