Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Lillard
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Lillard » 05 nov 2013, 23:02

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne brinem se za igraca onakve tehnicke potkovanosti i vizije.
Samo je pitanje vremena kad ce doci do izrazaja u pravom sustavu pod pravim trenerom, medjutim najvise bi volio da to bude upravo u Interu.
Pa da slazem se. Serie A mi se ne cini najbolja za razvijanje mladih igraca :roll: .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 nov 2013, 00:10

Ovisi kako gdje. Mazzari je malo ostriji prema mladim igracima, treba mu ''kliknuti'' ili da ih bas ima visak, al uvijek ce radije birati iskustvo. Medjutim, kvalitet ce isplivati na povrsinu kad tad, kao i prava pozicija, a kao sto rekoh, zelim da to bude u Interu, momak je buducnost kluba.
...Život za Široki...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 06 nov 2013, 12:33

kad ce vise sertic rjesit papire da igra za nas
lego bi nam pravo,fali nam jedan pravi na njegovoj poziciji
on je taj :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 nov 2013, 12:52

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ovisi kako gdje. Mazzari je malo ostriji prema mladim igracima, treba mu ''kliknuti'' ili da ih bas ima visak, al uvijek ce radije birati iskustvo. Medjutim, kvalitet ce isplivati na povrsinu kad tad, kao i prava pozicija, a kao sto rekoh, zelim da to bude u Interu, momak je buducnost kluba.
Ispred Matea je trenutno Taider koji ima 21 i nije nesto posebno iskusniji i stariji.Treba radit na defanzivi i to je to.To Mazzari traži od svih igrača.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 nov 2013, 14:09

To je istina, ali u nekim rotacijama pozicija i po meni jos nedefiniranom sustavu za takvog jednog igraca ce potrajati dok ne bude ono sto takvi od njega zahtijevaju. Nije da ga nece uciniti boljim igracem, ali ce potrajati.
Da su neka druga vremena, s onakvim trkom i onom vizijom, samo bi 'zalijepili' igraca iza njega da mu cuva ledja i obavlja defanzivu dok ovaj pravi slalome ka naprijed.
...Život za Široki...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 nov 2013, 16:25

U nedjelju je potencijalni hrvatski reprezentativac Gregory Sertic, Francuz i s našim državljanstvom, postigao vodeći pogodak za Bordeaux na gostovanju kod Nice: u 31. minuti desnom je nogom raspalio povratnu loptu i mat je bio neizbježan premda je distanca bila velika, gotovo 30 metara. U međuvremenu je Obraniak povećao vodstvo, a konačnih 1:2 postavio je nesuđeni član Vatrenih, Argentinac hrvatskih korijena Dario Cvitanich.

- Ovo mi je drugi gol u 12 kola prvenstva, prvi sam zabio Lorientu, također u gostima, završilo je 3:3. Sigurno bih bio efikasniji da mjesec dana nisam mirovao zbog ozljede gležnja u sudaru s Cavanijem na Superkupu...

Sertic i dalje strpljivo čeka dozvolu Fife za nastup u hrvatskom dresu:

- Znam da je HNS poduzeo i napravio sve, ne znam zašto se mora toliko čekati. Ali nema problema, lakše je jer se nadam povoljnom rješenju.

Nada se i pozivu novog izbornika Nike Kovača:

- Vjerujem da me neće zaboraviti. S igračima sam se nakratko upoznao poslije zagrebačkog susreta sa Srbijom, jasno da pozorno pratim sve što se događa, tako i doigravanje s Islandom. Uvjeren sam da je Hrvatska mnogo bolja i da će izboriti put u Brazil, iako se nikad nikoga ne smije podcijeniti.

Sertić u Bordeauxovoj koncepciji 4-4-2 igra veznog, polulijevo. Iznimno je motoričan, jak i tehnički. Profil kakav se Kovaču oduvijek dopada budući da je i sam iz te zone djelovanja. Neće valjda centrala u Nyonu ispisati 'NE’? Bilo bi to zaista neugodno iznenađenje i za Savez i za dečka čiji djed Milan potječe iz okolice Brinja.
Mislim da bi za njega moglo biti mjesta u reprezentaciji.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 nov 2013, 19:30

Jos tjedan dana do Islanda, a igraci su nam u odlicnoj formi.

Ola danas presudio Dortmundu, Modric igra sjajno, danas jedan od najboljih u pobjedi Reala. Mandzo nije zabio, a sta's cuva se za Islandjane 8-) . Dudu jos zabio.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 09 nov 2013, 22:12

Hrvatski nogometaš Niko Kranjčar se vratio nogometu, što je dobra vijest uoči dvije dokvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo, kojem je domaćin Brazil (Hrvatska igra protiv Islanda).

U subotu, u ogledu 15. kola druge engleske nogometne lige, Queens Park Rangers je gostovao kod Readinga, gdje je odigrao 1-1.

U 31. minuti je, pak, za svoj Queens Park Rangers zaigrao Niko Kranjčar, koji je tada zamijenio ozlijeđenog Jermaina Jenasa. Podsjetimo kako se Kranjčar ozlijedio na ogledu protiv Wigana, prije deset dana. U pitanju je bila lakša ozljeda zadnje lože lijeve noge.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 nov 2013, 22:58

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 nov 2013, 14:51

Ako netko nije vidio Kovinu asistenciju sinoć:
[youtube][/youtube]

Odličnih 30 minuta je odigrao.Najviše veseli igra u defanzivi,imao je i 6 uspješnih duela što je više nego itko drugi za 90 minuta.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 nov 2013, 15:03

Straasan trk Zanettia i onda predaja lopte ''slalom momku'', sjajan asist.

Rakitic nova asistencija.
...Život za Široki...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 nov 2013, 21:56

Ola vuce ozljedu, Strinic isto, a vraca se u reprezentaciju Pranjic 8-) 8-) .

sablja
Kontakt:

Post Postao/la sablja » 12 nov 2013, 08:53

E sad mi nije jasno šta je sa Milićem, zašto ga se odmah šutnulo nakon one prijateljske utakmice sa Lihtenštajnom, doduše za vrime Štimca ali nebitno, mislim da zaslužuje šansu. Strinić je ozljeđen, Pranjić neloš igrač ali momak ne igra zadnjih godinu dana, sam on je iznenađen ovim pozivom.
100 NAŠIh

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 nov 2013, 11:48

Koliko ja znam igra normalno u Panathinaikosu.A mislim da nije niti pozvan za beka nego za veznog.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 nov 2013, 20:11

Mandzo prica na terenu 8-) !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 nov 2013, 20:13

Jes' lijepo vrijeme na Islandu. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 13 nov 2013, 20:52

slika

Ivicu i Janicu u napad :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 nov 2013, 20:57

Pusti to, najavljivana je i kisa pa ko ce ga znat'. Uglavnom, sigurno da nece bit ugodno, ali za Brazil se vlja i potrudit ;) .

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 nov 2013, 14:06

Android je napisao/la:slika

Ivicu i Janicu u napad :D
Vidim prati se yr.no :mrgreen:
Vjerojatno najtočnija prognoza na svijetu.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 nov 2013, 17:55

Hrvatski izbornik Niko Kovač zbog klimatskih je uvjeta na sjevernom Atlantiku, lagane ledene kiše koja se smrzava i temperature oko ništice te olujnog vjetra koji stalno prijeti, bio prisiljen promijeniti plan. Tako su naši nogometaši dan prije nadmetanja s Islandom trenirali ujutro, ali ne na stadionu Laugardalsvöllur, gdje se u petak u 19 sati po lokalnom vremenu igra prva utakmica doigravanja za Copa do Mundo 2014., nego u obližnjem Kopavoguru, na stadionu Breidablika.

- Razmišljao sam, delegat nam je rekao kako nema smisla da isprobavamo teren, jer četiri sata treba da se skine pokrov i vrati, i za to vrijeme bi se smrznuo - kazao je Niko Kovač, koji je u četvrtak ujutro sa svojim stožerom bio i na glavnom terenu:

- Ispod pokrova puše topao vjetar iz agregata, po sredini je travnjak prilično dobar, no sa strane je tvrd. Uvjeti u petak navečer bit će koliko-toliko solidni, prognoza kaže da neće biti jaki vjetar, a ako i bude bit će južina. Mogli smo i u dvoranu ići trenirati, ali htio sam da dečki osjete uvjete koji ih čekaju, kišu i hladnoću, tako da sve pet.

Trening na Kopavogsvölluru bio je otvoren, no vježbalo se samo 45 minuta; trčanje krugova koje je prevodio Robert Kovač, pa istezanje s Nikom Kovačom, te igra na dva gola na 60 posto terena, 12 protiv 12, izmiješane postave. Dvostruki strijelac za ‘plave’ bio je Jelavić. Inače, naši će u petak istrčati u prvoj garnituri s crveno-bijelim kvadratićima.

- Momčad je složena, priopćit ću je igračima oko podneva na dan utakmice. I Ola je odradio prvi pravi trening s momčadi, popričat ću s njime u petak ujutro, neću vam otkriti tajnu ako priznam da će igrati ako bude 100 posto spreman - najavio je naš izbornik uoči svoga seniorskog debija, no to ne znači da će se mijenjati formacija, 4-2-3-1 u 4-4-2, pitanje je samo hoće li Ola na lijevo ili desno krilo. To se može iščitati i iz sljedećih Nikinih riječi:

- Imamo dvije utakmice. Znamo da bimo svi voljeli sve riještii u 90 minuta, no nećemo srljati, bit ćemo pametni, kao što će sigurno biti i oni. Pred nama je 180 minuta nadmetanja. Tražit ćemo gol, jedan ili ako može više. Idemo po pozitivan rezultat i dečki su takvo strateško opredjeljenje dobro prihvatili. Žele zaboraviti što je bilo i pokazati na terenu za što su se pripremali, vidjeli ste i po ovom treningu kako ih je povukla lopta, koliko su željni nastupa i povoljnog rezultata. Ritam proteklih dana nije bio jednostavan, dvaput dnevno po dva treninga, pa brdo teorijskih sastanaka gdje smo razrađivali taktiku.

Kovač smatra da će Lagerbäck istrčati s opreznijom varijantom, s Gudjohnsenom na klupi, a Gylfijem Sigurdssonom ofenzivnije, no spreman je i za Finnbogasona sa Sigthorssonom u špici.

- Island je fizički dominantna i utrenirana momčad, s puno ofenzivnih mogućnosti, visoko motivirana, no znamo i gdje su im lošije osobine, pokušat ćemo ih iskoristiti kroz našu igru. Nećemo se samo braniti, ali ćemo biti pametni, a ne naivni. Pokušat ćemo iskoristiti svoje prigde koje će doći, imamo dovoljno dobrih igrača da to napravimo, poručio je 42-godišnji hrvatski izbornik.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.