Ne znam...sacekat i vidjet kako ce ovo zavrsit,mada je vec izvjesno...ali tesko mi nesto sto diego ide..jbg
bar da smo dzeku uzeli...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
nevjernik je napisao/la:ja o fudbalu znam kolko ti neces saznat za citavog svog zivotajuventus 0244 je napisao/la:Pratiš li ti Juventus ili fudbal uopšte Chielinia i Bonuccia porediš sa Laktašimanevjernik je napisao/la:kad bi ovo uradila, onda bi vasa uprava stvarno pokazala da je retardirana...odbrana vam ko u Laktasa, napad isto tako, a oni natrpavaju veznjaka![]()
. Za napad tu jesmo slabiji, ali Laktaši
. Da si bar rekao Sarajevo pa haj ne bi bilo ovoliko strasno
, ali ovako dođe mi da se zapitam šta ćeš na ovom forumu uopšte kad vidim da ne znaš ništa od fudbala.
isto tako znam da vam je odbrana smijesna, ma sta ti govorio
Chelliniju svaka cast, moze i Bonucci, a ovo ostalo, hmh, zapitaj se malo
a ja ionako nisam govorio o pojedinacnim (ne)kvalitetima, vec o odbrani, dakle o segmentu igre koji se zove odbrana
imas mahanje od mene, jer je ovo moj posljednji post ovde
1. Wolf nas zaebe za DzekuIKSS je napisao/la:Prosto ne razumijem neke koji kazu(ne iskljucivo na ovom forumu)da ako ode diego vise ne navijaju za juve.Ja licno jedva cekam da on ode i da to mjesto zauzme neko drugi.Jednostavno nemam razloga da zalim za njim(osim za uzalud potrosenih 25 mil)jer covjek jednostavno nije nista napravio za cim bi zalio.
Ja bi volio da Diego ostane jer ipak je on igračina. Prošla sezona nije mjerilo, jer cijeli je Juve podbacio, ali Diego je opet bio jedan od bolji. A ovo za ove navijače što neće navijati ako ode Diego, to su sigurno oni koji su i počeli navijati za Juve kada je Diego došao.IKSS je napisao/la:Prosto ne razumijem neke koji kazu(ne iskljucivo na ovom forumu)da ako ode diego vise ne navijaju za juve.Ja licno jedva cekam da on ode i da to mjesto zauzme neko drugi.Jednostavno nemam razloga da zalim za njim(osim za uzalud potrosenih 25 mil)jer covjek jednostavno nije nista napravio za cim bi zalio.
Ja volim, jer ipak je on star (32 uskoro 33 godine). Treba nekog mlađeg dovesti!Los*Blancos je napisao/la:Di Natale odbio Juventus
Napadač Udinesea i talijanske nogometne reprezentacije Antonio di Natale (32) odbio je transfer u Juventus, objavili su na internetskoj stranici njegova kluba.
"Igrač je potvrdio želju za ostankom u Udineseu. U klubu smo jako zadovoljni odlukom koju je donio naš kapetan i smatramo ovu temu zatvorenom", stoji u priopćenju Udinesea.
Di Natale je prošle sezone ponio naslov najboljeg strijelca Serie A s 29 postignutih golova, a aktualnim je ugovorom za Udinese vezan do 2013. godine.
Klub iz Udina brani od 2004. godine, a ukupno je postigao 86 prvenstvenih golova u 192 odigrane utakmice u talijanskom prvenstvu.
zasto?? pa odlican je napadac...Italia je napisao/la:napadaca cemo dovesti vjerovatno, samo molim Boga da to Pazzo ne bude..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.