Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 25 avg 2010, 21:44

Ma nemam snage ni da pisem...zao mi brate ako diego ode...hajd da imamo dobru alternativu ali dovodit di natalea(32 god) i slicne igrace u najmanju ruku je tragicno....

Ne znam...sacekat i vidjet kako ce ovo zavrsit,mada je vec izvjesno...ali tesko mi nesto sto diego ide..jbg :( :( 8-)

bar da smo dzeku uzeli...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 avg 2010, 21:47

Ako Diego ode u Wolf sa tim ce pokazati da nije bio spreman za veliki klub da se boji ostati jos 1 godinu ;) lakse muje igrati u Bundesligi, tu mu odg 8-) a bogami vas izradio Henes ovaj ja neznam jeli JUVE tako zeli da se rijesi Diega o ovi nude toliko novca da Juve nemoze odbiti :lol: :lol: i jos da posluju sa Wol-Henesom koji nije hteo da cuje njihove ponude za Dzeku :? smijesno..
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 25 avg 2010, 23:05

Ne mogu jednostavno da VJERUJEM. Mora nesto biti, neka velika zamjena ako Diego ode. Di Natale nije ta zamjena, on ako dodje, on dolazi kao zamjena za Trezu, nikako za Diega.
Tako da MORA biti neka velika riba, jer sve drugo je ravno samoubistvu. Aguero, Robinho, nista me me bi iznenadilo da Zlatana vrate.

Kako mi je samo zao Diega, covjek se davao 110% svaku tekmu. :( :( :(

Ostane li siguran sam da ce biti ovo njegova sezona. Pa i Neddy je prvu sezonu odigrao katastrofalno, pa sledecu uzeo Zlatnu loptu. DAJTE MU SANSU!!!! :evil:

SOKIRAN SAM! :shock: :shock:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 25 avg 2010, 23:18

Nema Diega u sastavu za sutra, plus Melov komentar, stvar je izgleda gotova:

"Go workout and not see my brother Diego is very difficult to accept.
I'm going to train, I'm really sad, we made great friends and now my brother goes somewhere else!
God bless the day that everyone is gone"

:cry: :cry: :cry:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 avg 2010, 23:46

Dan zalosti na ovoj temi, ode Diego :mrgreen:

Jesam vam rekao da ce otici cim su Aqulianija doveli
nema potpisa

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 25 avg 2010, 23:57

Duboka kriza u klubu!!!
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 26 avg 2010, 00:27

Pozdrav crno-bijela braćo.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 avg 2010, 00:58

nevjernik je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:
nevjernik je napisao/la:kad bi ovo uradila, onda bi vasa uprava stvarno pokazala da je retardirana...odbrana vam ko u Laktasa, napad isto tako, a oni natrpavaju veznjaka :|
Pratiš li ti Juventus ili fudbal uopšte Chielinia i Bonuccia porediš sa Laktašima :o :roll: . Za napad tu jesmo slabiji, ali Laktaši :o . Da si bar rekao Sarajevo pa haj ne bi bilo ovoliko strasno :D, ali ovako dođe mi da se zapitam šta ćeš na ovom forumu uopšte kad vidim da ne znaš ništa od fudbala.
ja o fudbalu znam kolko ti neces saznat za citavog svog zivota

isto tako znam da vam je odbrana smijesna, ma sta ti govorio

Chelliniju svaka cast, moze i Bonucci, a ovo ostalo, hmh, zapitaj se malo

a ja ionako nisam govorio o pojedinacnim (ne)kvalitetima, vec o odbrani, dakle o segmentu igre koji se zove odbrana

imas mahanje od mene, jer je ovo moj posljednji post ovde

Ja i ti u diskusiju o čemu god hoćeš, ti poznavalac fudbala. Da si toliki poznavalac fudbala znao bi da Laktaši igraju u ligi rs (prosle sezone u Premijer Ligi BIH primili 46 pogodaka, ta strašna odbrana), e sad ćeš reči ja onako rekao Laktaši, e ako je tako onda si došao provocirati. Toliko o tvom poznavanju fudbala.

Ti i tvoji segmenti :lol: . Za mahanje, što se mene tiče nisi ni trebao dolaziti na topic o Juventusu. Svaka čast momcima koji dođu i imaju argumente za ono šta kažu, ali ovi tvoji su :o.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

IKSS
Kontakt:

Post Postao/la IKSS » 26 avg 2010, 07:35

Prosto ne razumijem neke koji kazu(ne iskljucivo na ovom forumu)da ako ode diego vise ne navijaju za juve.Ja licno jedva cekam da on ode i da to mjesto zauzme neko drugi.Jednostavno nemam razloga da zalim za njim(osim za uzalud potrosenih 25 mil)jer covjek jednostavno nije nista napravio za cim bi zalio.
Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 26 avg 2010, 10:46

IKSS je napisao/la:Prosto ne razumijem neke koji kazu(ne iskljucivo na ovom forumu)da ako ode diego vise ne navijaju za juve.Ja licno jedva cekam da on ode i da to mjesto zauzme neko drugi.Jednostavno nemam razloga da zalim za njim(osim za uzalud potrosenih 25 mil)jer covjek jednostavno nije nista napravio za cim bi zalio.
1. Wolf nas zaebe za Dzeku
2. dodju u nas grad i pokupe nam najcjenjenijeg igraca
3. Diego je jedan od najvecih na svojoj poziciji.. krila, napadaci sve se to moze kupiti, ali onakav fantazista se ne moze nigdje naci..
4. zamjena ce da mu bude Di Natale..

osporavao sam ga mnogo, sad zalim dane kada sam pricao protiv Diega :cry:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 26 avg 2010, 10:54

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 avg 2010, 14:06

IKSS je napisao/la:Prosto ne razumijem neke koji kazu(ne iskljucivo na ovom forumu)da ako ode diego vise ne navijaju za juve.Ja licno jedva cekam da on ode i da to mjesto zauzme neko drugi.Jednostavno nemam razloga da zalim za njim(osim za uzalud potrosenih 25 mil)jer covjek jednostavno nije nista napravio za cim bi zalio.
Ja bi volio da Diego ostane jer ipak je on igračina. Prošla sezona nije mjerilo, jer cijeli je Juve podbacio, ali Diego je opet bio jedan od bolji. A ovo za ove navijače što neće navijati ako ode Diego, to su sigurno oni koji su i počeli navijati za Juve kada je Diego došao.

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 avg 2010, 14:13

FC Ljuta Krajina

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 26 avg 2010, 14:49

Di Natale odbio Juventus

Napadač Udinesea i talijanske nogometne reprezentacije Antonio di Natale (32) odbio je transfer u Juventus, objavili su na internetskoj stranici njegova kluba.

"Igrač je potvrdio želju za ostankom u Udineseu. U klubu smo jako zadovoljni odlukom koju je donio naš kapetan i smatramo ovu temu zatvorenom", stoji u priopćenju Udinesea.

Di Natale je prošle sezone ponio naslov najboljeg strijelca Serie A s 29 postignutih golova, a aktualnim je ugovorom za Udinese vezan do 2013. godine.

Klub iz Udina brani od 2004. godine, a ukupno je postigao 86 prvenstvenih golova u 192 odigrane utakmice u talijanskom prvenstvu.

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 avg 2010, 15:37

Los*Blancos je napisao/la:Di Natale odbio Juventus

Napadač Udinesea i talijanske nogometne reprezentacije Antonio di Natale (32) odbio je transfer u Juventus, objavili su na internetskoj stranici njegova kluba.

"Igrač je potvrdio želju za ostankom u Udineseu. U klubu smo jako zadovoljni odlukom koju je donio naš kapetan i smatramo ovu temu zatvorenom", stoji u priopćenju Udinesea.

Di Natale je prošle sezone ponio naslov najboljeg strijelca Serie A s 29 postignutih golova, a aktualnim je ugovorom za Udinese vezan do 2013. godine.

Klub iz Udina brani od 2004. godine, a ukupno je postigao 86 prvenstvenih golova u 192 odigrane utakmice u talijanskom prvenstvu.
Ja volim, jer ipak je on star (32 uskoro 33 godine). Treba nekog mlađeg dovesti!

Blancos ti si pravo počeo biti simpatizer Juventusa :D

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 avg 2010, 15:51

FC Ljuta Krajina

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 26 avg 2010, 15:53

Blancos ti si pravo počeo biti simpatizer Juventusa :D[/quote]
:lol: ni u najgorim snovima,...ovo malo info :mrgreen:

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 26 avg 2010, 16:30

Sta cete od para sto dobijete od prodaje Diega? Sredina vam je i dalje solidno popunjena sa Aquom, Melom, Marchisiom... Ne sjecam se koga jos imate ali bi to trener mogao solidno ukomponovati. Pazzini bi vam dobro dosao u napadu a kvalitetnog beka cete tesko naci

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 26 avg 2010, 16:41

napadaca cemo dovesti vjerovatno, samo molim Boga da to Pazzo ne bude..

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 26 avg 2010, 16:43

Italia je napisao/la:napadaca cemo dovesti vjerovatno, samo molim Boga da to Pazzo ne bude..
zasto?? pa odlican je napadac...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.