pogresno sam formulisao pitanje , mislio sam opcenito protiv koga je od talijana igrao i prijateljske utakmice

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
FK BOSNA,KK BOSNA,RK BOSNA,VK BOSNA...Samo F.K.S !! je napisao/la:Iznervira me covjek beze ccc
Tipra ovo : Citav kolektiv ima isti grb i na svakom pise isto sto i na grbu od Fudbalskog kluba eh sad je fazon da vi kazete koji je to kolektiv
PS fk zeljo ja sam tacno odg a sto si ti formulisao mene ne int'resuje
Znam za Inter 3-3 kad je bilo.kad je Bukal onesvjestio nekog igracaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Protiv kojih talijanskih klubova je igrao Željezničar?
pogresno sam formulisao pitanje , mislio sam opcenito protiv koga je od talijana igrao i prijateljske utakmiceako nije tesko odgovoriti
Jedan jedini,neponovljivi Juan Sebastian Veron! ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Ko je najgori igrac vjerovatno u historiji engleske premijer lige
Ma C.POULSEN je najgori ma koliko taj bio los...Samo F.K.S !! je napisao/la:E stvarno ste me razocarali Ovo da ne znate ccccc igrao je za tim samo nekoliko minuta taj tim je sad u 1 ligi engleske
Ma čitao sam jednom najvećih deset promašaja(o igračima se radi) u engleskom fudbalu i znam da je bio neki skroz nepoznat igrač,nema šanse da mu se sjetim imena.Samo F.K.S !! je napisao/la:Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejoj sta vi ne znate ccc
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, rio_Ferdy88 i 16 gostiju.