FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Источно Стајање
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
$ $ " " зна ? ," + $ & тога, % ? хрвата зна ? ... !!!
Ај $ " о &, " & нас је ? $ $ $ ' $ ... !!!
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hebem vam misa citam zadnje dvije stranice i ode vam debata daleko na stranu. Nego jedno pitanje! Pored prvih pet plasiranih ekipa sta mislite da li realno postoji neka druga ekipa koja po kvalitetu i vec prikazanim igrama ima dobru sansu da Borcu, Sarajevu, Sirokom... pomrsi racune, i ko bi to bio?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ima jedan dodatak za Word koji se instalira i koji sam pretvara citav latinicni tekst u cirilicni i obratno .." Стајање je napisao/la:$ $ " " зна ? ," + $ & тога, % ? хрвата зна ? ... !!!

Izvinjavam se na off topicu!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Zaista treba malo citati i ovaj beogradski Sportski Zurnal da bi se saznale i neke informacije kojih u nasim kontrolisanim medijima nema. Evo,sad mi slucajno dodje pod ruku Zurnal od prekjuce,srijeda,u kojem pise da se Vukelja neckao da krene za Antaliju,i to u naslovu!
Druga zanimljivost,u istom broju je da je Novin (O.Damjanovic) bio na probi u Laktasima,ali nije zadovoljio kriterijume njemackog trenera Gajsa....
Iz prizme naseg kluba,obe ove vijesti su lose...prva nam govori da nesto ne stima sa lovom,a druga nam govori koga slepamo godinama pod ugovorom i kakve antitalente placamo zato sto im je otac uticajan dok u isto vrijeme nasi talenti iz omladinske skole ne dobijaju priliku da potpisu ugovor.Zamislite,nije zadovoljio u Laktasima i vraca se u Borac (ili cemo ga poslati u Bsk na pozajmicu,svejedno...)!Bas ruzno zvuci,ali sta ces,****,sta Svabo zna ko je Novo...
Druga zanimljivost,u istom broju je da je Novin (O.Damjanovic) bio na probi u Laktasima,ali nije zadovoljio kriterijume njemackog trenera Gajsa....
Iz prizme naseg kluba,obe ove vijesti su lose...prva nam govori da nesto ne stima sa lovom,a druga nam govori koga slepamo godinama pod ugovorom i kakve antitalente placamo zato sto im je otac uticajan dok u isto vrijeme nasi talenti iz omladinske skole ne dobijaju priliku da potpisu ugovor.Zamislite,nije zadovoljio u Laktasima i vraca se u Borac (ili cemo ga poslati u Bsk na pozajmicu,svejedno...)!Bas ruzno zvuci,ali sta ces,****,sta Svabo zna ko je Novo...
- Источно Стајање
- Kontakt:
Schlager je napisao/la:Zaista treba malo citati i ovaj Sportski Zurnal da bi se saznale i neke informacije kojih u nasim kontrolisanim medijima nema. Evo,sad mi slucajno dodje pod ruku Zurnal od prekjuce,srijeda,u kojem pise da se Vukelja neckao da krene za Antaliju,i to u naslovu!
$ ?, ? ' је " у & , све ? у ", $ " ¥ $ $ $ је онај ? ? (" 91 $) " на " у ? , наравно " " , а % " " ", ? је $ тајо " ? паре , $ ' " $ са ' " &! " " " " су ? (" , $ , ?) ' ? , " ? , " " у &-у " ?, а на " ' $ " " , " ' ? везе о $!
$ " се & % " у " , " ' $ " & ' " се " она $ , $ & & $ ? , па & " у - ? , ? за 4 $ " " за Европе! $ " , " ? " " " " ? ' се $ у $ , " / " " % ? о ' ', " $ $ у ? " ? & (нпр & " , & " & " $) јер & ' $ & , & - " на $ , % уз то , % - нас ? " , " $ у ?( то " " на " знају ) пораз је " , уз то % ' ¥ $ су се " " су ? " & у ? , ' $ се освете " , % " је ?! " је у праву "" су " " ? &" а $ & & ' - $ $ се прогура " ? " она ствар за &!!!
УПРАВА /
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
druze kretali smo mi par puta od 0, ali uvijek zavrsi isto
-
- Kontakt:
Prvi se put javljam i odmah da stavim do znanja da nisam rodjen u Banja Luci vec sam 90-ih u Banja Luku dosao, da nisam navijac Borca od malih nogu, ali da sada za Borac navijam, da imam blizu 40 god, da nisam veliki strucnjak ali da volim fudbal i da sam poprilicno upoznat sa desavanjima na terenima PL BiH.
Moje misljenje za jesenji dio sezone je da je Borac pruzio puno, puno vise od ocekivanog, da je svojim igrama i rezultatima vratio publiku na stadion i da je imao mozda ne najkvalitetniju, ali najuigraniju ekipu u BiH i vjerujem da je upravo to bio razlog uspjeha FK Borac.
Volio bih da gresim, ali mi se cini da necemo biti jednako uspjesni u proljecnom dijelu, prije svega zbog neuigranosti ekipe. Koliko sam upoznat, rivali za Evropu su malo ili neznatno promijenili sastave. Siroki doveo par odlicnih igraca od kojih su neki vec prije igrali za ovu ekipu. Sarajevo ostalo skoro pa isto, s tim da im je otisao vazan vezni igrac, koga dovedeni polu/spic tesko da moze zamijeniti. Cini mi se da se Zrinjski najvise pojacao, obzirom da se od povrede oporavio Zizovic (po meni jedan od najboljih fudbalera u PL) kao i Pandza.
Neko je vec spomenu prvu utakmicu protiv Laktasa, od koje jako strepim, mislim da je izuzetno vazna, mada ce vazne biti sve utakmice proljecnog dijela.
Za rukovodstvo kluba ne znam sta da kazem, ali je cinjenica da je prelazni rok pokazao da je puno toga tajno, nedoreceno i nedefinisano i da ce im se sve oprostiti SAMO ako Borac bude sampion.
Jos samo da istaknem da su svojim navijanjem i organizacijom navijaci Borca, a mislim na "Vulturese" ove jeseni premasili sve navijacke grupe u BiH. RESPECT!
Srecno Borce, da postanes SAMPION BiH, da u Banja Luci gledamo evropske utakmice i da ostanes u vrhu fudbala.
Toliko za sada.
Moje misljenje za jesenji dio sezone je da je Borac pruzio puno, puno vise od ocekivanog, da je svojim igrama i rezultatima vratio publiku na stadion i da je imao mozda ne najkvalitetniju, ali najuigraniju ekipu u BiH i vjerujem da je upravo to bio razlog uspjeha FK Borac.
Volio bih da gresim, ali mi se cini da necemo biti jednako uspjesni u proljecnom dijelu, prije svega zbog neuigranosti ekipe. Koliko sam upoznat, rivali za Evropu su malo ili neznatno promijenili sastave. Siroki doveo par odlicnih igraca od kojih su neki vec prije igrali za ovu ekipu. Sarajevo ostalo skoro pa isto, s tim da im je otisao vazan vezni igrac, koga dovedeni polu/spic tesko da moze zamijeniti. Cini mi se da se Zrinjski najvise pojacao, obzirom da se od povrede oporavio Zizovic (po meni jedan od najboljih fudbalera u PL) kao i Pandza.
Neko je vec spomenu prvu utakmicu protiv Laktasa, od koje jako strepim, mislim da je izuzetno vazna, mada ce vazne biti sve utakmice proljecnog dijela.
Za rukovodstvo kluba ne znam sta da kazem, ali je cinjenica da je prelazni rok pokazao da je puno toga tajno, nedoreceno i nedefinisano i da ce im se sve oprostiti SAMO ako Borac bude sampion.
Jos samo da istaknem da su svojim navijanjem i organizacijom navijaci Borca, a mislim na "Vulturese" ove jeseni premasili sve navijacke grupe u BiH. RESPECT!
Srecno Borce, da postanes SAMPION BiH, da u Banja Luci gledamo evropske utakmice i da ostanes u vrhu fudbala.
Toliko za sada.
Jesi li ti počeo sa pripremama?subzero81 je napisao/la:druze kretali smo mi par puta od 0, ali uvijek zavrsi isto

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
God's hand je napisao/la:Prvi se put javljam i odmah da stavim do znanja da nisam rodjen u Banja Luci vec sam 90-ih u Banja Luku dosao, da nisam navijac Borca od malih nogu, ali da sada za Borac navijam, da imam blizu 40 god, da nisam veliki strucnjak ali da volim fudbal i da sam poprilicno upoznat sa desavanjima na terenima PL BiH.
Toliko za sada.
Dobrodosao.
Eeeeeeeeeeeeeeeee, druže moj, ma nije to baš tako lako, razumijem ja da je u ova vremena teško voditi i klub, treba ih pustiti da rade u nadi da rade kako najbolje znaju i umiju i da će to biti dovoljno da nam ove godine ispune san, plasman u Europu... Svima mora biti jasno da u klubu oduvijek postoji i opozicija koja svima gura klipe u točkove i to ne zato što bi oni nešto uradili bolje od drugih nego eto zato što su to takvi ljudi... Oni koje vole Borac će se organizovati na jedan drugi način kada za to dođe vrijeme, a to je privatizacija, tada ćemo u stvari pokazati koliko volimo klub i koliko vjerujemo u njega, a samim tim ćemo se odmah i organizovati i to kroz kupovinu akcija, tada će i klub dobiti jednu potpuno novu dimenziju i veličinu... Nemoj da me shvatite pogrešno i da neko odmah napiše da ili da me neko prozove kako pišem kao da sam portparol kluba (kao što je to jednom bio slučaj), ali pomak u samom klubu unazad pet godina je evidentan i svaka uprava je imala i dobrih stvari, to sam već jednom davno i napisao, pa i Janje i Ćubić su imali dobrih stvari ma kako to nekom bilo smiješno..." Стајање je napisao/la:Schlager je napisao/la:Zaista treba malo citati i ovaj Sportski Zurnal da bi se saznale i neke informacije kojih u nasim kontrolisanim medijima nema. Evo,sad mi slucajno dodje pod ruku Zurnal od prekjuce,srijeda,u kojem pise da se Vukelja neckao da krene za Antaliju,i to u naslovu!
$ ?, ? ' је " у & , све ? у ", $ " ¥ $ $ $ је онај ? ? (" 91 $) " на " у ? , наравно " " , а % " " ", ? је $ тајо " ? паре , $ ' " $ са ' " &! " " " " су ? (" , $ , ?) ' ? , " ? , " " у &-у " ?, а на " ' $ " " , " ' ? везе о $!
$ " се & % " у " , " ' $ " & ' " се " она $ , $ & & $ ? , па & " у - ? , ? за 4 $ " " за Европе! $ " , " ? " " " " ? ' се $ у $ , " / " " % ? о ' ', " $ $ у ? " ? & (нпр & " , & " & " $) јер & ' $ & , & - " на $ , % уз то , % - нас ? " , " $ у ?( то " " на " знају ) пораз је " , уз то % ' ¥ $ су се " " су ? " & у ? , ' $ се освете " , % " је ?! " је у праву "" су " " ? &" а $ & & ' - $ $ се прогура " ? " она ствар за &!!!
УПРАВА /
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Sta je za vrijeme Cubica bilo dobro?
Osim sto je covjek stvarno posteno priznavao i zapomagao da o fudbalu ne zna nista i molio stalno da nadju drugog Predsjednika.....
Osim sto je covjek stvarno posteno priznavao i zapomagao da o fudbalu ne zna nista i molio stalno da nadju drugog Predsjednika.....
e druze zaboravio sam da te obavjestim. Dobio si otkaz. Ti bi igraca mojih kvaliteta u Cesmu poslao, ccc.Jesi li ti počeo sa pripremama? , nemoj da se zezaš ovdje, nego znoj da prosipaš i kile da skidaš... Blizu sam da te angažujem u F.K. Rekreativo (česma, ti se ponadao da je španija, aaaaaaaaa), lova nije neka, al to je samo početak, a onda ko zna Borac ti ne gine i kvalifikacije za ligu šampiona ...
Imam ja neku semu sa spicom da dodjem u BSK, on mi garantuje da igram u prvom timu, a za 1 godinu me ceka Borac, samo pod uslovom da mi on bude menedzer, tako da.....

E pa nemože to baš tako, a ugovor...subzero81 je napisao/la:e druze zaboravio sam da te obavjestim. Dobio si otkaz. Ti bi igraca mojih kvaliteta u Cesmu poslao, ccc.Jesi li ti počeo sa pripremama? , nemoj da se zezaš ovdje, nego znoj da prosipaš i kile da skidaš... Blizu sam da te angažujem u F.K. Rekreativo (česma, ti se ponadao da je španija, aaaaaaaaa), lova nije neka, al to je samo početak, a onda ko zna Borac ti ne gine i kvalifikacije za ligu šampiona ...
Imam ja neku semu sa spicom da dodjem u BSK, on mi garantuje da igram u prvom timu, a za 1 godinu me ceka Borac, samo pod uslovom da mi on bude menedzer, tako da.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
jel ja ostajem kamerman?VB 1987 je napisao/la:E pa nemože to baš tako, a ugovor...subzero81 je napisao/la:e druze zaboravio sam da te obavjestim. Dobio si otkaz. Ti bi igraca mojih kvaliteta u Cesmu poslao, ccc.Jesi li ti počeo sa pripremama? , nemoj da se zezaš ovdje, nego znoj da prosipaš i kile da skidaš... Blizu sam da te angažujem u F.K. Rekreativo (česma, ti se ponadao da je španija, aaaaaaaaa), lova nije neka, al to je samo početak, a onda ko zna Borac ti ne gine i kvalifikacije za ligu šampiona ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TREĆI PUT ČASTIMO
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Hoce li ovaj Susac sad biti prvi golman

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Koji ugovor, nemam ja pojma o cemu ti pricas, u ostalom ako hoces da mi se obratis imas moga menadzera i od sada sva komunikacija ide preko njegaE pa nemože to baš tako, a ugovor...
ako se ne pokvaris kao sto se pokvario moj BIVSI menadzer, mozemo da saradjujemo....jel ja ostajem kamerman?
Već smo rekli da je riječ o audio snimku, kakav video snimak, pa onda smo nastradali pravo...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
subzero81 je napisao/la:Koji ugovor, nemam ja pojma o cemu ti pricas, u ostalom ako hoces da mi se obratis imas moga menadzera i od sada sva komunikacija ide preko njegaE pa nemože to baš tako, a ugovor...
ako se ne pokvaris kao sto se pokvario moj BIVSI menadzer, mozemo da saradjujemo....jel ja ostajem kamerman?
Pa čovječe ti si gori nego što sam mogao i da zamislim, pa to je bruka jedna, obraz đon, pa nisam ja Maminjo pa da te odma guram na veliku scenu polako, a ugovor se druže nalazi na podforumu o Borcu strana 254, post 9, mislim jel treba još nešto... zaboravljaš da se ja bavim pravom... nema te ni u ljeljama...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Spica - moj menadzer ima da te tuzi za klevetu i lazno predstavljanje
Mislio si na meni mladom i perspektivnom, da kuce pravis e nece moci
Mislio si na meni mladom i perspektivnom, da kuce pravis e nece moci
Zadnja izmjena: subzero81, dana/u 05 feb 2010, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.