Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
"Ruske snage ne samo da gađaju i ubijaju našu djecu, već ih i nasilno sele u Rusku Federaciju. U toku je istraga o prisilnom premještanju 2.389 djece sa privremeno okupiranih teritorija Ukrajine u Rusiju", napisala je Iryna Venediktova, glavna tužiteljica Ukrajine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pravo pitanje kako je uopšte došao do Zenice o.Otuzlak1987 je napisao/la: ↑22 mar 2022, 22:02Nista kod Vucica nije slucajno pa ni taj plakat u Zenici.
Sutra ce njegovi mediji da bruje o tome kako su maslimani uklonili plakat.
Covjek je jednostavno teska pizda i uvijek istura druge ispred sebe.
-
- Kontakt:
Čuj na strani Ukrajine ?Drape je napisao/la: ↑22 mar 2022, 15:57Slušam ja i novinare, analitičare, profesore i političare koje puštaju na srpske televizije da ponavljaju iste one laži kao i ruski državni vrh, i samo još više me uvjere da je ispravno biti na strani Ukrajinemerdanovic je napisao/la: ↑22 mar 2022, 15:13Rusija je poznata prije svega kao antifašistička nacija/država .Momak vam je prije par sedmica ovdje napisao solidan komentar koji objašnjava djelovanje velikih sila neovisno bilo one SAD,Rusija ili neka druga. Naravno ,niste ga čitala , jer vam nije u interesu.Čitajući histerične komentare običnih mediokriteta koji imaju samo 1 izvor (dez)informacije i koji zna ko koga ubija u Ukrajini , shvatim zašto Bosna ne može dalje. Ulaganje toliko energije u dokazivanje da su Rusi zločinci ,samo zato što su Rusi , dovoljno govori o tom mediokritetu.I onako većina stvari će izaći na vidjelo tek nakon rata ,i tek tad s obzirom na sve informacije moćete/moćemo donijeti svoj sud.Na kraju , svi narodi u Bosni/Jugoslaviji su nebitni za sukob u Ukrajini. Jedino što možemo ugostiti migrante i pružiti im koliko možemo .
Ukoliko kao argument koristite frazu "ko je koga napao ", svaki iole manji poznaovac medjunarodnih odnosa odgovoriće vam samo jednom .
Do sada sam plaćao JRTV servis BiH , a mnogi samoproglašene patriote nisu. JRTV servis bi u svom izvještavanju trebao biti neutralan ,naš očito JRTV servis nije naš . Kada vidim kakvo su javno mnijenje kreirali i da je sud mediokriteta bitniji od suda stručnjaka , onda mislim da takav servis i ne treba plaćati.![]()
Dimenzije sukoba su znatno veće od Ukrajine , Ukrajina i njen narod su žrtve.
Nemoj samo slušati nego i pročitaj ( ne samo internet izvore ) šta se je i kako riješavalo u Gruziji. Koji su tamo uzroci bili , kako je i zašto Rusija reagovala , pa tek onda donosi sud..
Ne mogu vjerovati koliko lik kopira Hitlera.MortemHz je napisao/la: ↑22 mar 2022, 22:12"Ruske snage ne samo da gađaju i ubijaju našu djecu, već ih i nasilno sele u Rusku Federaciju. U toku je istraga o prisilnom premještanju 2.389 djece sa privremeno okupiranih teritorija Ukrajine u Rusiju", napisala je Iryna Venediktova, glavna tužiteljica Ukrajine.
41:34
Joj Gjenerala na pinku, kaze jedan mi moramo iz defansive preci u ofanzivu. Rusija velesila kazu i pokazala Europi kako se ratuje i kakvo naoruzanje imaju, da su se svi prepali.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
jes bas ss svima tresu gace od rusa u evropi a dns rusi izgubili pancir koji im je najmodernije sredstvo pvo odbrane po njihovim medijima je skidao komarce s neba a sad se pokazuje da nivo zastite koju daje je nikakav

a drugo sto su dns zijanili i zbog cega sigurno vcrs ameri imaju spreman avion je upravljacka stanica za krasuhu ne smijem ni zamisliti radosti kod amera kad su vidjeli da su je rusi ostavili netaknutu , unutra od ruske f&f indetifikacije , jamming sredstava, elbrus vojnih procesora , kompletan paket svega najmodernijeg sto rusija ima u elektroničkom ratovanju su predali onako kao da je xiaomi od tri stoje

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- f0rest1946
- Kontakt:
Jest da nije mjesto da se postavlja ali jel moguce da ima i ovakvih u Srbiji

-
- Kontakt:
Europa nastavlja da finasira rusku agresiju:
"Reno nastavio proizvodnju u Rusiji. Francuska država je vlasnik 15,7 odsto Renoa. Reno je vlasnik AvtoVaza, proizvođača Lade. Para vrti gdje kinžal neće."
"Reno nastavio proizvodnju u Rusiji. Francuska država je vlasnik 15,7 odsto Renoa. Reno je vlasnik AvtoVaza, proizvođača Lade. Para vrti gdje kinžal neće."
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Procitao sam ovdje od srpske propagande da su ga ubili prije 15 dana

Brat 3x gađa iz iste pozicije hahah
Poznato?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Jel ovaj lik pored ovako puca s mitraljezom il mi se cini

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ruski izvori navode da pod kontrolom imaju 70% Mariupolja.

Kakvi oni i tehnologija americki i japanski sistemi tj ive firme sto ih orave i Javeljine i ovaj novi avion je nemoguca misija za ruse al nek se tjese znaju dobro na koga smiju udarit kao i do sada na Gruziju,CecenijuRobust je napisao/la: ↑22 mar 2022, 22:50jes bas ss svima tresu gace od rusa u evropi a dns rusi izgubili pancir koji im je najmodernije sredstvo pvo odbrane po njihovim medijima je skidao komarce s neba a sad se pokazuje da nivo zastite koju daje je nikakav![]()
a drugo sto su dns zijanili i zbog cega sigurno vcrs ameri imaju spreman avion je upravljacka stanica za krasuhu ne smijem ni zamisliti radosti kod amera kad su vidjeli da su je rusi ostavili netaknutu , unutra od ruske f&f indetifikacije , jamming sredstava, elbrus vojnih procesora , kompletan paket svega najmodernijeg sto rusija ima u elektroničkom ratovanju su predali onako kao da je xiaomi od tri stoje![]()
![]()
![]()
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Sace srpski pecat da kaze da su ih satrali rusi. Uglavnom strasni gubitci ruske vojske sa obzirom da su kap velika sila,cim dodje malo americkog oruzija odma potop a bice ovog jos. Za 10 godina ce rusi kao i srbi pricat djeci da su satrali zle sile zapada za 2 dana uz mnoge herojske filmove,kao sto su pravili filmove o cecenskom ratu pa kad gledas te filmove reko bi covjek da su ceceni bili losi borci. U cecenskom prvom ratu mala drzava ih je satrala,napravili su im groblje tenkova,onu specijalnu padobransku jedinicu im unistili do zadnjeg covjeka itd
Tokom agresije na Ukrajinu Rusija izgubila najviše generala od završetka Drugog svjetskog rata
Izgleda putin nasao nacin da malo podigne rublju.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.