Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma mali onaj Vrća oplako samsamocelik je napisao/la:Joj sto me nasmija![]()
![]()
gdje ovo iskopa majke ti
![]()
![]()
kad se sjetim da sam nekad vjerovao u ovoneo je napisao/la:Ima razmak izmedju nogu kada ih sastavi, il' ti ga srce, probijana 100%![]()
![]()
![]()
Ja i dan danas vjerujem u todon_burza je napisao/la:kad se sjetim da sam nekad vjerovao u ovoneo je napisao/la:Ima razmak izmedju nogu kada ih sastavi, il' ti ga srce, probijana 100%![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa neka jadnica prodje ispred nas a dole moze 747 da proleti mi kontamo da je nju hebavo SFOR![]()
kad bih ti rekao koje je godište syebao bi se..neo je napisao/la:Ima razmak izmedju nogu kada ih sastavi, il' ti ga srce, probijana 100%![]()
![]()
![]()
96 vrh?gojzerica je napisao/la:kad bih ti rekao koje je godište syebao bi se..neo je napisao/la:Ima razmak izmedju nogu kada ih sastavi, il' ti ga srce, probijana 100%![]()
![]()
![]()
Vidi pedofila sto zna foreneo je napisao/la:Ima razmak izmedju nogu kada ih sastavi, il' ti ga srce, probijana 100%![]()
![]()
![]()
To zaključuješ po nalepnicama?Head je napisao/la:navija za Partizan.Grobarka.
Tačno tako, bravo.underPFC je napisao/la:To zaključuješ po nalepnicama?Head je napisao/la:navija za Partizan.Grobarka.
Možda je neko od ukućana kupio i nalepio... U svakom slučaju još jedna potvrda gde društvo u celini ide...jednostavno hteli mi to priznati ili ne nova tehnologija je uspela uništiti društveni život i isti pretvoriti u virtuelnu zabavi i iskazivanje onih najjadnijih karakteristika pojedinca,pojedinke.... Što je najgore granica je postala sve niža,a glupost put da se priča o pojedincu...
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 10 gostiju.