koje zakucavanje svaka čast majstore šta će tek raditi bosni igoke ....ŠB_Fidelis je napisao/la:
HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- Crveni Barun
- Kontakt:
Re: HKK Široki
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
PRIKAZE - KISELJAK
- Barney Stinson
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo još jedno zakucavanje da ne moramo brzati svaki put da pogledamo ovu akciju
Evo još jedno zakucavanje da ne moramo brzati svaki put da pogledamo ovu akciju

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- Crveni Barun
- Kontakt:
hoće li se igrati kup za vikend ili je to odgođeno ?
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
PRIKAZE - KISELJAK
PRIKAZE - KISELJAK
zasto bi se odgodilo? igra seCrveni Barun je napisao/la:hoće li se igrati kup za vikend ili je to odgođeno ?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Barney Stinson
- Kontakt:
sa hercegovina liveBarney Stinson je napisao/la:Zna li netko satnicu utakmica?
* 17.02.2012 | 17.00 HKK Široki WWin - KK Mladost (Završnica-KUP BiH)
* 17.02.2012 | 20.00 KK Igokea - KK Bosna (Završnica - KUP BiH)
* 18.02.2012 | 17.00 KUP BiH (FINALE)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Barney Stinson
- Kontakt:
trenutno jedini ozbiljan košarkaški klub u državi.
nema ko da organizuje kup, pa je palo na one koji to jedini i mogu uraditi.
nema ko da organizuje kup, pa je palo na one koji to jedini i mogu uraditi.
-
- Kontakt:
Ja sam čuo da sve utakmice prenosi BHT
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Široki Brijeg će biti domaćin završnog turnira Kupa Bosne i Hercegovine, iako prema riječima predsjednika kluba Ante Sutona, to nisu bili planirali.
U isto vrijeme iz Širokog dolazi hvale vrijedan potez. Naime, čelnici ovog kluba predložiti će da od naredne sezone najmasovnije takmičenje nosi naziv Mirza Delibašić.
„Nismo bili planirali da završnica bude kod nas jer smo mislili da će netko od preostala 3 sudionika poslati ponudu, međutim kad smo vidjeli da nitko ne želi to, mi smo odlučili da pošaljemo. Nije lako organizirati, koštat će nas oko 25 000 KM, a u današnje vrijeme krize to je mnogo.“, rekao je predsjednik Širokog Ante Suton.
„Više je razloga zašto smo se odlučili za domaćinstvo, a jedan od njih su dobre igre naše ekipe i želimo momcima podariti to domaćinstvo da ne moraju putovati i da mogu igrati pred svojom publikom. Mislim da smo dobri i da nakon dobrih igara u ABA ligi dolazi vrijeme za prve trofeje i nadam se da ćemo osvojiti Kup koji je nama vrlo važan.“, rekao je Suton.
Predsjednik Širokog WWin je rekao i jednu zanimljivu stvar, naime košarkaški klub Široki će pokrenuti inicijativu da se po uzoru na susjedne države Kup nazove Kup Mirze Delibašića.
“Ako su u Hrvatskoj svoje Kup natjecanje nazvali Kup Krešimira Ćosića, a u Srbiji Kup Radivoja Koraća mislim kako i Bosna i Hercegovina treba odati počast svom najboljem košarkašu i općenito sportašu koji je hodao ovim prostorom“, rekao je Suton.
U isto vrijeme iz Širokog dolazi hvale vrijedan potez. Naime, čelnici ovog kluba predložiti će da od naredne sezone najmasovnije takmičenje nosi naziv Mirza Delibašić.
„Nismo bili planirali da završnica bude kod nas jer smo mislili da će netko od preostala 3 sudionika poslati ponudu, međutim kad smo vidjeli da nitko ne želi to, mi smo odlučili da pošaljemo. Nije lako organizirati, koštat će nas oko 25 000 KM, a u današnje vrijeme krize to je mnogo.“, rekao je predsjednik Širokog Ante Suton.
„Više je razloga zašto smo se odlučili za domaćinstvo, a jedan od njih su dobre igre naše ekipe i želimo momcima podariti to domaćinstvo da ne moraju putovati i da mogu igrati pred svojom publikom. Mislim da smo dobri i da nakon dobrih igara u ABA ligi dolazi vrijeme za prve trofeje i nadam se da ćemo osvojiti Kup koji je nama vrlo važan.“, rekao je Suton.
Predsjednik Širokog WWin je rekao i jednu zanimljivu stvar, naime košarkaški klub Široki će pokrenuti inicijativu da se po uzoru na susjedne države Kup nazove Kup Mirze Delibašića.
“Ako su u Hrvatskoj svoje Kup natjecanje nazvali Kup Krešimira Ćosića, a u Srbiji Kup Radivoja Koraća mislim kako i Bosna i Hercegovina treba odati počast svom najboljem košarkašu i općenito sportašu koji je hodao ovim prostorom“, rekao je Suton.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 16 feb 2012, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Potez za svaku pohvalu!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Svaka cast !
Re: BiH kosarkasi - Litvanija 2011.
Izvrsna gesta
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ja sam jucer o tome razmisljao, ali me nije imao ko cuti:) uglavnom, sirokom palac gore!
Volim te Bosno!!!
dobar potez širokog i vrijedan svake pohvale, a u isto vrijeme sramota za ove naše uhljupe tipa imamovic i slicni kosarkaski anonimusi koji nažalost predstavljaju sarajevsku kosarku
nema potpisa
Predlagano je to davno, ali nije proslo tada. Valjda ce ovaj put da uspije.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Malo je reći da navijačima Širokog ova incijativa i nije baš legla 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Malo je i reci da je rijec o nedojebanim, nedoraslim, maloumnim i mahom maloljetnim te nebitnim pojedincima kojih cu naci ''ko plijeve'' u svim porama bosanskohercegovackog drustva.
HKK Širokom svaka cast za hvalevrijedan potez.

HKK Širokom svaka cast za hvalevrijedan potez.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 16 feb 2012, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- Silvester071
- Kontakt:
-
- Kontakt:
?????????????????????????????????????????Imp je napisao/la:Malo je reći da navijačima Širokog ova incijativa i nije baš legla
Jesi to cito ABC Portal ??? DI neki balavac koji nema pojma tko je Mirza Delibasic ,samo zna da je Mirza muslimansko ime ,napumpa 15 komentara o nekom raspadu podrske i svakojakim glupostima??
Konacno jedan hvale vrijedan potez ,da se nesto pokrene u ovoj jadnoj drzavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.