vidim da je kritican pa zato i pitam....Prijedor je napisao/la:Herak, taraba, drugi golman... Bodiroga povrijedjen, valjda se oporavi do Nedeljeworchester je napisao/la:ko je ovaj golman koji je branio zadnjih par utakmica za vas?sta je sa vasim prvim golmanom?
Kiksao je oba gola u Bijeljini protiv Mladosti... I sad je treci u Sarajevu kiksao... Taraba zivaworchester je napisao/la:vidim da je kritican pa zato i pitam....Prijedor je napisao/la:Herak, taraba, drugi golman... Bodiroga povrijedjen, valjda se oporavi do Nedeljeworchester je napisao/la:ko je ovaj golman koji je branio zadnjih par utakmica za vas?sta je sa vasim prvim golmanom?
5 km za goste (navijace)... Ako na to mislis. Ovako ti je istok 2 km, zapad tribina a 4 km, krov 6 km, tribina c 4 kmborac_sampion je napisao/la:Koliko je ulaz sada u subotu?
Skrsili ono drvo gdje se stoji sve, odvalili citavu ogradu kasnije ovi varili, popalili ne znam ni ja sta vatrogasna intervenisala... Ja gdje god sam isao na utakmicu na gostovanje platio sam 5 KM, ne kontam sta se bunite? Pa u Bijeljini 5 KM za goste protiv Mladosti VO...worchester je napisao/la:posto sam bio u prijedoru na stadionu pa znam kako ta skela izgleda,objasni mi samo kako se na toj skalameriji moze napraviti 1000 maraka stete?
iskreno se nadam da si se salio sa ovom izjavom
Prijedor je napisao/la:Normalno, naplatiti stoki ulaz, ionako bude 1.000 KM stete svaki put kad napustite tribinu... Palite sve, rusite ogradu... Nije niko budala vise da pusta stoku dzaba...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.