Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 avg 2011, 17:04

Dylan Dog je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Kakva odbrana Bega danas... :o
[youtube][/youtube]
Pa dobro,bio je odlicno postavljen,sut pravo u njega..

Jel ovo Lukaku centrirao :mrgreen:
bio odlicno postavljen, pa nije ga sveti pavle postavljo nego se sam postavio
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 avg 2011, 17:06

Jah,eto,ja sam mucki provokator koji omalozava Begovica a ti si bosanski vitez okrugloga stola koji si mi objasnio :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 28 avg 2011, 17:08

Komentator Sky-a na pocetku drugog poluvremena: : Begovic, danas ponovo jedan od najboljih igraca Stoke-a" ;)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 28 avg 2011, 17:55

asko begonja opet zakljucao gol i proguto kljuc
Thomas Müller - Fußballgott

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 avg 2011, 18:08

don_burza je napisao/la:asko begonja opet zakljucao gol i proguto kljuc
Sad nek ne sere heftu i po.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 28 avg 2011, 18:19

Begovic je u velikoj formi,kao i dijamant Dzeko,oni ce nas odvesti na EP,aBd! protiv Bjelorusije ocekujem bar 4 boda,ako ne i svih 6 i siguran plasman medju prve 2 ekipe u grupi! velika je stvar sto se Begovic vraca u reprezentaciju,zaista je u dobroj formi...

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 28 avg 2011, 18:22

harishp je napisao/la:
:mrgreen:
Cenifu sto dalje od njeg drzati :mrgreen:
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 avg 2011, 18:27

Pasodzigera je napisao/la:
harishp je napisao/la:
:mrgreen:
Cenifu sto dalje od njeg drzati :mrgreen:
Nista hala,samo autsajd aktivnosti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 28 avg 2011, 18:34

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Kakva odbrana Bega danas... :o
[youtube][/youtube]
Pa dobro,bio je odlicno postavljen,sut pravo u njega..

Jel ovo Lukaku centrirao :mrgreen:
bio odlicno postavljen, pa nije ga sveti pavle postavljo nego se sam postavio
Odlicno postavljen , i sjajni refleksi
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 28 avg 2011, 21:52

ma neka Bege na klupi imamo mi Hasagica....to je takticka varka, znaju ljudi koliko je Begovic dobar golamn pa kada njega vide na klupi oni se prepadnu i pomisle ako je onakav golamn na klupi, kakav je onda ovaj Hasagic :D :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 avg 2011, 23:00

Begovic potvrdio na Twitteru da dolazi na okupljanje reprezentacije :D

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 29 avg 2011, 00:19

Moram i ja na taj Twitter, pa da ga i ja pratim :lol:

Svaka cast, Beg je bio odlican danas !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 29 avg 2011, 00:22

sa Twitera:

asmir1 Asmir Begovic
Edin Dzeko, different class today, hope he's saving some for next week. Training should be good
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 avg 2011, 17:59

Uoči dvomeča sa Bjelorusijom reprezentativci BiH u toku dana okupiće se na Ilidži. Neki su već stigli, a jedan od njih je i Asmir Begović, koji je za naš portal rekao da se sjajno osjeća jer je ponovo sa svojim reprezentativnim saigračima.
"Sjajan je osjećaj ponovo biti dio reprezentacije. Ne govorim ovo iz kurtoazije jer doista se osjećam divno", rekao je za SportSport.ba golman Stoke Cityja, Asmir Begović.

Begović brani u sjajnoj formi i jedan je od najzaslužnijih za sasvim pristojne rezultate Stokea na otvaranju sezone.

"Ide nam dobro, imamo sasvim solidnu momčad i mislim da ćemo nastaviti sa dobrim igrama. U formi sam, no to nikako ne znači da ću i braniti za reprezentaciju. Hasagić je sjajan golman i selektor je taj koji će odlučiti koji će od nas tati na gol. Došao sam pomoći, normalno je da bih volio braniti, ali selektor je taj koji će imati zadnju riječ. Na kraju krajeva u ovom trenutku je najmanje važno ko će braniti ili igrati. Bitno je da ostvarimo dobre rezultate te da se primaknemo Evropskom prvenstvu", zaključio je Begović.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 avg 2011, 18:03

S obzirom na probleme sa leđima Hasagića, te da tursko prvenstvo još nije počelo, mislim da Sušić ne bi treb'o imati dilemu koga staviti na gol protiv Bjelorusa. Asmir je odličan golman, mlad i što je najvažnije u formi je, te bi zbog toga treb'o dobiti prednost u odnosu na Kenu. :D

Drago mi je što se ipak riješio onaj nesporazum (Mexico), te što se ispostavilo da je sportski novinar iz Avazove redakcije pis'o neistine.

Imati ovakvog Asmira, a ne iskoristiti njegov potencijal = samoubistvo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 avg 2011, 18:09

Begovic u Stokeu ima jednu od najboljih odbrambenih redova sto se tice stopera i defanzive.U tri tekme primili jedan gol.
Kod nas jedino Spahic na nivou.Ovo ostalo kud ikamo tanje.Golman ponekad isaretom moze znati i pokazati svojim igracima gdje i sta.A zato treba odredjeno vrjeme.Cija je greska sto se to vrjeme sa Begovicem izgubilo,manje vise ali fali itekako.Greska na tekmi bi mogla pokrenuti lavinu,koja se nebi tako lako zaustavila.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 29 avg 2011, 18:13

Ukoliko Sušić u dvomeču s Bjelorusima da šansu Begoviću, vjerujem da će Asmir, ukoliko nešto ne zabrlja (a nije mu strano :mrgreen: ), istisnuti Hasagića s gola i ustaliti se među stativama naše reprezentacije. On bio mog'o biti ključna karika u Minsku i kao golman biti od presudne važnosti da izvučemo pozitivan rezultat (pobjeda, ili remi u krajnjem slučaju (mada bih ja više volio ovo prvo) :mrgreen:). Keno ima problema s leđima, prvenstvo u Turskoj još uvijek nije počelo zahvaljujući Turkešpoliju ( :lol: ) i definitivno da neće biti u najboljoj formi. Dakle, Begonja mora maksimalno iskoristiti priliku ako je dobije.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 avg 2011, 18:14

Ne poredim ih, al' i Casillas je griješio pa je i dalje na golu Reala. Posljednje 2 godine je sigurno najbolji golman na svijetu. Pa jedan Kahn je griješio, Buffon...Svi golmani su griješili. Zamisli da su svima njima nakon prve greške zauvijek zatvorena vrata prve postave. :mrgreen:

Činjenica je da i ukoliko Keno primi gol, biće "što ne brani Begović", tako da...Dakako, ako Beg primi gol, biće povika tipa:"Nije ni treb'o dobiti šansu". To je nešto što se ne može tek tako iskorijeniti. No, bitno je dati šansu onome ko je bolji i ko je u boljoj formi. Ja sam ubijeđen da će Begović istu objeručke prihvatiti i iskoristiti je.

Što se tiče Stoke-a, oni igraju tvrdo i nikako :mrgreen: . Ono što prođe gorostase Hutha, Shawcrossa i Woodgate-a, uspješno zaustavi Begović. Nije on tek tako jedan od najboljih golmana u Premiershipu. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 29 avg 2011, 18:32

ma begovic garant igra u minsku...dva nasa najbolja golmana (poslije asmira) igraju u turskoj (keno i ibro), gdje sezona jos nije pocela i oni nisu sigurno u formi...avdukica necu komentarisat....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 avg 2011, 18:33

Bjelorusija je repka koja i Luxemburgu na jedvite jada zabije.Tako lopte koje ulaze su frljoke,greske odbrane ili rijedak kontranapad.Bitna je koordinacija sa nasim defanzivcima.
Begovic uopste nije trebao da dolazi u onakvu situaciju.Poziv repke je plus a ne minus.U Engleskoj ni radnu vizu nemozes dobiti ako nemas odredjen broj nastupa.Begovic je usao kao Kanadzanin i on je s tim dobro prosao.Drukcije bi se to kontalo,da mu je trebao taj broj odredjenih nastupa.I Avdukicu bi on sa pjesmom bio rezerva.Ovako jedan u klin a drugi u plocu.
Kako god,golmanska pozicija nam u biti i nije bila rak rana.Uzimajuci u obzir gdje su golmani prije branili i kakvih smo taraba u odbrani imali.
Uvjek kazem,yebo ekipu ako cu se ja na golmana samo oslanjati.I da sve odbrani sa 0-0 nigdje nisam prispio.
Sto se tice forme,golman je i u cenifi moze odrzavati.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 avg 2011, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.