Oh jos jedan sto cita sa srcanom manom.hannya je napisao/la:Dive daj neki zarez il tačku srce će me presjeć dok pročitam rečenicu.pitarturbe je napisao/la:prije svega cestitke momcima na pobjedi,al ovo sto sam prozivljavao protekli sat i po vremena nikad necu halaliti ovom idiotu od komentatora na bh radiju pa covjek mrzi fk SARAJEVO i ne znam ko njega postavi da vrsi prenos pa ljudi su presli 5 puta na nasu polovinu i jest da su dali 2 gola mogu zaimsliti kako al dok ispucaju loptu na nasu polovinu on zajauce kao da je 100% sansa za gol,a kad je Karamatic pogodio stativu kao da se nista nije desilo,a kad smo dali 4 gol kaze neocekivano jer je bio period kad Sarajevo nista nije pokazalo a mi cijelu tekmu napadamo...cestitke i sjeveru na gromoglasnoj podrsci!MI SMO DIVOVI!!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Prijatelju prvo cestitke na pobjedi,a sto se tice komentatora Adnana Ljubovica grijesis,vjeruj mi mozda je veci je pitar i od tebe(blizi smo rod pa znam).pitarturbe je napisao/la:nazalost nisam takvog jos cuo,al me ovaj fkt iznervirao
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
harishp je napisao/la:Oh jos jedan sto cita sa srcanom manom.hannya je napisao/la:Dive daj neki zarez il tačku srce će me presjeć dok pročitam rečenicu.pitarturbe je napisao/la:prije svega cestitke momcima na pobjedi,al ovo sto sam prozivljavao protekli sat i po vremena nikad necu halaliti ovom idiotu od komentatora na bh radiju pa covjek mrzi fk SARAJEVO i ne znam ko njega postavi da vrsi prenos pa ljudi su presli 5 puta na nasu polovinu i jest da su dali 2 gola mogu zaimsliti kako al dok ispucaju loptu na nasu polovinu on zajauce kao da je 100% sansa za gol,a kad je Karamatic pogodio stativu kao da se nista nije desilo,a kad smo dali 4 gol kaze neocekivano jer je bio period kad Sarajevo nista nije pokazalo a mi cijelu tekmu napadamo...cestitke i sjeveru na gromoglasnoj podrsci!MI SMO DIVOVI!!!

-
- Kontakt:
mozda jest al mi je veceras parao usi svojim izjavama,a bio sam malo nervozan sto nisam mogao na tekmu pa sam se iznervirao,a njegovo komentarisanje i glas me pravo izritiralo 

- Evolution87
- Kontakt:
Sto se tice prvog poluvremena, veoma lose. Cim smo dali gol odmah smo stali i poceli se zaje.bavati po terenu. Kod onih 1-2 zamalo mi srce nije stalo, sreca pa ga je Torlak zabio. Odbrana je bila losa u prvom poluvremenu. U drugom dijelu smo krenuli zestoko i spustili loptu na zemlju i tako je uslijedio preokret i nakon toga opet smo stali nismo 3 pasa mogli sastaviti. I na kraju rezultatom sam zadovoljan ali igrom ne i u revansu treba biti max ozbiljan jer nam se ta neozbiljnost mogla obiti od glavu i u danasnjoj utakmici.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ovi sa malte nisu amatari
nisu losi likovi ni sekunde, ili smo ih previse potcjenili.
Emir Hadzic je dobar igrac i uz to smo mogili zabiti jos barem 3 gola al et

Kako nisu amateri, ljudi rade normala i pored toga igraju fudbal pri cemu dobivaju premije i neku simbolicnu nadoknadu, znaci poluprofi ili po nasem amaterski nivoaS_Roma je napisao/la:Ovi sa malte nisu amatarinisu losi likovi ni sekunde, ili smo ih previse potcjenili.

E sad je problem sto bi mi htjeli da smo na nivou nekih liga Belgije, Danseke i sl. to je drugi par rukava
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Sve lafo znamo da su ozbiljna ekipa, nećemo ih potcijeniti bla, bla... pa poslije prvog gola ko na terminu momci razbacili lakapo
...a onda tuširanje da valja.
Da je kako ono njihovu 10ku dovesti. Momak zna lopte, zna lopte da valja.

Da je kako ono njihovu 10ku dovesti. Momak zna lopte, zna lopte da valja.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
harishp je napisao/la:Oh jos jedan sto cita sa srcanom manom.hannya je napisao/la: Dive daj neki zarez il tačku srce će me presjeć dok pročitam rečenicu.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ako si gledao tekmu i da prije toga nisi reklu da su amateri nebi to niko povjerovao vjeruj ,..propuh je napisao/la:Kako nisu amateri, ljudi rade normala i pored toga igraju fudbal pri cemu dobivaju premije i neku simbolicnu nadoknadu, znaci poluprofi ili po nasem amaterski nivoaS_Roma je napisao/la:Ovi sa malte nisu amatarinisu losi likovi ni sekunde, ili smo ih previse potcjenili.
E sad je problem sto bi mi htjeli da smo na nivou nekih liga Belgije, Danseke i sl. to je drugi par rukava
ajmo sad ovi koji su bili na utakmici nama navijacima koji nismo imali sanse da je gledamo neka nam kazu kakve su utiske stekli o pojacanjima kakav je utakmica bila kako smo igrali i sve to slobodno moze opsirno... 

Samo Sarajevo
Pa problem je sto su nase ekipe na istom nivou, a igraci su pri tome itekako preplaceni za svoje znanje ne samo u Sarajevu vec komplet liga, mada neki konstantno tvrde da su nedovoljno placeni.aS_Roma je napisao/la:ako si gledao tekmu i da prije toga nisi reklu da su amateri nebi to niko povjerovao vjeruj ,..propuh je napisao/la:Kako nisu amateri, ljudi rade normala i pored toga igraju fudbal pri cemu dobivaju premije i neku simbolicnu nadoknadu, znaci poluprofi ili po nasem amaterski nivoaS_Roma je napisao/la:Ovi sa malte nisu amatarinisu losi likovi ni sekunde, ili smo ih previse potcjenili.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Strašno koliko raje priželjkuje bilo kakav kiks Sarajeva, i koliko ti isti žele što gore rezultate ovog kluba. Koji ste vi bolesnici i paćenici, to je za ne povjerovati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Prinove dobre pravo ali su stari opet ukenjali ne svi ali odbrana posebno Torlak i Adilović.Karamatić extra,Zlatković super bio bar po meni Gujić solidan kao i Tadejević a i Šunjevarić napomena Tadejević nije izašao što je slab bio nego smo moralli krenuti ofanzivnije to je razlog njegovog izlaska ja sam takav utisak stekao fali Dilaver dobto fali mada je Tatomirović bio super dobar eto toliko koliko sam ja procijenio ali što su gosti imali nakog sa brojem 10 budale pravio od nas.Da i Hadžić onoi standardno igrao, dao gool, pojačanje svakakko
Sarajevo ljubavi moja!
eh ovako prijatelju..kanarinac je napisao/la:ajmo sad ovi koji su bili na utakmici nama navijacima koji nismo imali sanse da je gledamo neka nam kazu kakve su utiske stekli o pojacanjima kakav je utakmica bila kako smo igrali i sve to slobodno moze opsirno...
Gujic prvo poluvrijeme dosta los..igrao na desnom beku..ne krasi ga neki centarsut a ni neki prodori..bar to nije bilo u danasnjoj tekmi..
Tadajevic ..zamjenjen na poluvremenu Karamaticem..igrao na lijevoj strani...al nije bio los...
Zlatkovic..po meni pravo pojacanje...prvo poluvrijeme igrao ofanzivno na lijevoj strani i dosta soldino odigrao..dosta brz i prodoran..dok je drugo poluvirjeme igrao na lijevom beku...nakon izlaska Tadejevica...
Hadzic po meni odlicno izdanje..ono malo sto se moglo vidjeti..par vazdusnih duela dobio ...jak igrac..dobar u skok igri sto nam je i falilo..sunjevarevic il kako vec ..nije puno igrao nemam ti sta reci za njega,..
Karamatic..stativa i asistencija...odlicno odigrao ..igrac po mom ukusu al bi ga vise volio gledati kao poluspica...
HASKIC NAS NAJGORI IGRAC DANAS..nevezano za tvoje pitanje al danas je totalno razocarao...

oko 8 do 10 hiljada ljudi po slobodnom procjeni..hehehe..atmosfera kao i uvijek strasna...ovi oblaci su dosta pokvarili vrijeme...vala se bilo nameracilo od 5 pa nadalje haoss...samo hrabri su dosli..hheeheheh

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Otvorili tekmu strašno, prvi napad i gol. Nastavili s napadima sljedećih 7-8 minuta. I onda šta su kontali, da je utakmica gotova, ovi će se sad naguziti sam da im ulazi. Ništa apsolutno. Neki solo pokušaji kroz sredine. Mah ko da je 90+ minut pa ono čeka se kraj. Ovi to koriste prelaze na našu polovinu i počinju nam praviti probleme, naši ko da ne vjeruju da ovi znaju zabiti gol. Slobodan udarac na nekih 25-30, balon u peterac, Adi na liniji planduje i lik normala samo ej spusti... Kad su dali gol naši isto ko u nevjerici nakoj, istuširani maksimalno.kanarinac je napisao/la:ajmo sad ovi koji su bili na utakmici nama navijacima koji nismo imali sanse da je gledamo neka nam kazu kakve su utiske stekli o pojacanjima kakav je utakmica bila kako smo igrali i sve to slobodno moze opsirno...
Ovi dobili krila, iskoštavaju maksimalnu našu zbunjenost. Njihova 10ka radi šta hoće na sredini. Drugi, gol...Opet tuš.
Tek negdje zadnjih 4-5 minuta da smo uspjeli nešto povezati. Sreća izjenačenje u pravi momenat.
Drugo poluvrijeme sušta suprotnost. Jović pogađa s izmjenom. Ulazi Karamatić umjesto Tadajevića. Zlatković se vraća na beka, Karamatić ide na desno krilo a Suljić an lijevo. Spustili smo loptu na zemlju i počinjemo igrati igru kakvu ja recimo želim da vidim. Međutim fali završnica... Penal, Karamatić završava. Opet nastupa neki perido igre od 10ak minuta u nekoj mirnijom varijanti, ne uspjevamo do kraja odigrati stvari. Ulazi Hadžić, i počinju se redati šanse. Moglo je komotno završiti i 6:2, 7:2.
Od prinova sve je zasjenio Karamatić. Vjerujem da mu ej ovo posljedna tekma da počinje s klupe. Asistirao, uspisao se u strijelce, pogodio i stativu, bio opasan cjelo vrijeme. Hadžić pokazao šta je pravi centarfor, fina rola. Zlatkovića treba ostaviti na beku, također dobar. Gujić na desnom u prvom poluvremenu neprimjetan, u drugom solidan.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 05 jul 2012, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
ko vam je igro stopera danas umjesto dilavera ??
¸hvala ti druze na ovako finom obrazlozenju pa jada bude ili na tv protiv levskog ili ja nadjem nacina da dodjem na sjever a ovo za haskica sam sam ja skuzio da je los ehhe cim u ovih pet golova po onome sto sam cuo na radiju ni u cemu nije ucestvovao samo sam cuo da neka 10 u maltezana dobra igracmma_hz je napisao/la:eh ovako prijatelju..kanarinac je napisao/la:ajmo sad ovi koji su bili na utakmici nama navijacima koji nismo imali sanse da je gledamo neka nam kazu kakve su utiske stekli o pojacanjima kakav je utakmica bila kako smo igrali i sve to slobodno moze opsirno...
Gujic prvo poluvrijeme dosta los..igrao na desnom beku..ne krasi ga neki centarsut a ni neki prodori..bar to nije bilo u danasnjoj tekmi..
Tadajevic ..zamjenjen na poluvremenu Karamaticem..igrao na lijevoj strani...al nije bio los...
Zlatkovic..po meni pravo pojacanje...prvo poluvrijeme igrao ofanzivno na lijevoj strani i dosta soldino odigrao..dosta brz i prodoran..dok je drugo poluvirjeme igrao na lijevom beku...nakon izlaska Tadejevica...
Hadzic po meni odlicno izdanje..ono malo sto se moglo vidjeti..par vazdusnih duela dobio ...jak igrac..dobar u skok igri sto nam je i falilo..sunjevarevic il kako vec ..nije puno igrao nemam ti sta reci za njega,..
Karamatic..stativa i asistencija...odlicno odigrao ..igrac po mom ukusu al bi ga vise volio gledati kao poluspica...
HASKIC NAS NAJGORI IGRAC DANAS..nevezano za tvoje pitanje al danas je totalno razocarao...
oko 8 do 10 hiljada ljudi po slobodnom procjeni..hehehe..atmosfera kao i uvijek strasna...ovi oblaci su dosta pokvarili vrijeme...vala se bilo nameracilo od 5 pa nadalje haoss...samo hrabri su dosli..hheeheheh
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Samo Husejinović vam je ključ svega. Da nije bilo penala, a posebno crvenog ostalo bi 2-2. Svaka čast na novim europskim bodovima, ali mene je iznenadilo da to nije bilo lakše.
Karamatiću, oplodi me.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, kogmagie46, mire971 i 27 gostiju.