FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pj88
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pj88 » 24 jun 2014, 14:51

treba bojkotovat i ako se vrati neki igrac koji nas je ostavio dok je bilo rasulo u klubu, jer je izdajnik koji ide za boljom ponudom.. iako bi nam sada valjao nije vazno, principe treba ganjat to je vaznije od budcnosti kluba :wtf:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 24 jun 2014, 14:52

Fukare mogu biti protiv Denisa do mile volje, a dobro znaju da Azmir nece ga otpustiti sve dok on to sam ne odluči, sjetiti te se Smajla Karica bilo je onako kako je Azmir zacrtao. Najgluplja moguća stvar jeste da kad krenu utakmice da javno prozivat Denisa pogrdnim imenima to bi bas ruzno bilo, a Azmir ga onda nece htjeti jos vise otjerati. Denis je trener i to je to, najvaznije je biti uz klub, punit Tusanj i vracat dugove, a od svega najvaznije je da Azmir so duze bude presjednik, jer tesko ko opet kao on moze da se pojavi i toje svima nama dobro jasno.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 jun 2014, 14:56

Opustite se ba :D, kakve ba Fukare, nece se djeca pitati sta, kad i kako......Sloboda je sa Azmirom i njegovim saradnicima sad ozbiljan klub, tako da Fukare nemaju nikakav uticaj.....Sam Azmir je ne tako davno izjavio da na Tusnju zeli vidjeti kompletne porodice, dakle normalne ljude koji ce platiti ulaznicu i normalno se ponasati i sigurno da ce ljudi raditi na tome da u skorije vrijeme imamo solidan stadion sa svim popratnim sadrzajima sto uz to ide....kakve ba Fukare i ona djeca :D, neka njih, al sta oni imaju odredjivati politiku kluba.....meni je to smijesno kad vidim neke delegate iz Fukara kako ko fol nesto pregovaraju.... :D
🔴⚫️

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 24 jun 2014, 15:02

Solidna se ekipa slaze, evo par pouzdanih informacija: Sadikovic doveden jer ima profi licencu za premier ligu i covjek je kojim moze upravljat nas prijedsjednik tako da ne vidim razlog da se dizu neke velike tenzije oko njegovog dolaska. Eh sad, Brzi vise nije clan Slobode jer mu je Azmir rekao da nije zainteresovan za produzenje saradnje, sto se tice Redzepija vjerovatno ce ostati nas igrac ali mu se duguje neki novac pa zbog toga se jos uvjek ne pojavljuje na pripremama, a cim mu se uplati novac on ce se prikljucit ekipi, golman Hadzic je imao ugovor sa Slobodom takav da ako udju u premier ligu dobije povisicu u onom dijelu koji ide igracima na ruke, a prijedsjednik ga je nazvao iz Brazila i rekao mu da to ne moze ispuniti jer Sloboda trenutno nije u mogucnosti to ispuniti, tako da nije doslo do produzenja saradnje... Dalje sto se tice price oko Pante od toga nema nista, jer mi je upravo rekao kako ga niko nije kontaktirao i da ne zna nista o tome... Et toliko, pa vidjet cemo kud je dalje?!

Pozdrav

pj88
Kontakt:

Post Postao/la pj88 » 24 jun 2014, 15:03

Skver je napisao/la:Opustite se ba :D, kakve ba Fukare, nece se djeca pitati sta, kad i kako......Sloboda je sa Azmirom i njegovim saradnicima sad ozbiljan klub, tako da Fukare nemaju nikakav uticaj.....Sam Azmir je ne tako davno izjavio da na Tusnju zeli vidjeti kompletne porodice, dakle normalne ljude koji ce platiti ulaznicu i normalno se ponasati i sigurno da ce ljudi raditi na tome da u skorije vrijeme imamo solidan stadion sa svim popratnim sadrzajima sto uz to ide....kakve ba Fukare i ona djeca :D, neka njih, al sta oni imaju odredjivati politiku kluba.....meni je to smijesno kad vidim neke delegate iz Fukara kako ko fol nesto pregovaraju.... :D
:tokralju:
fakat kad ih vidis nemaju ni 20 god oni nesto ko neke stavove iznose, zahtjeve.. smjesno.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 jun 2014, 15:04

pj88 je napisao/la:treba bojkotovat i ako se vrati neki igrac koji nas je ostavio dok je bilo rasulo u klubu, jer je izdajnik koji ide za boljom ponudom.. iako bi nam sada valjao nije vazno, principe treba ganjat to je vaznije od budcnosti kluba :wtf:
ako si mislio ozbiljno na ovo :
Nisi ti dobar al nikako, evo ti primjera Stanisa Nikolic je otisao iz kluba i sta sad ispada da je on izdajnik, moje dijete drago nisi svjestan koje ti gluposti valjas, vidi se da si nezreo jos, svako ide gdje ce zaradit para niko nece a prvi ja ne bi radio za djaba, nijedan igrac nije igrao iz ljubavi prema klubu i od toga se ne zivi, tako da ko god je otisao nije izdajnik nikakav.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

pj88
Kontakt:

Post Postao/la pj88 » 24 jun 2014, 15:05

fukara87 je napisao/la:
pj88 je napisao/la:treba bojkotovat i ako se vrati neki igrac koji nas je ostavio dok je bilo rasulo u klubu, jer je izdajnik koji ide za boljom ponudom.. iako bi nam sada valjao nije vazno, principe treba ganjat to je vaznije od budcnosti kluba :wtf:
ako si mislio ozbiljno na ovo :
Nisi ti dobar al nikako, evo ti primjera Stanisa Nikolic je otisao iz kluba i sta sad ispada da je on izdajnik, moje dijete drago nisi svjestan koje ti gluposti valjas, vidi se da si nezreo jos, svako ide gdje ce zaradit para niko nece a prvi ja ne bi radio za djaba, nijedan igrac nije igrao iz ljubavi prema klubu i od toga se ne zivi, tako da ko god je otisao nije izdajnik nikakav.
sarkazam brate ;)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 jun 2014, 15:10

Kako god ovo sto sam napisao ide za onu djecu i za ne upucene navijace koji gledaju na to. Neki klosari su zakuhali dole sa Sadikovicem u Klokotnici i to me bas i ne zanima, Azmir ga je doveo i po meni on je dobar trener i to je to.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 24 jun 2014, 15:14

Jimy Floyd Sadikovic :lol: :cool: kakve ste samo vi masine
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 jun 2014, 15:15

old school je napisao/la:Jimy Floyd Sadikovic :lol: :cool: kakve ste samo vi masine
kad vas zguzimo na Tusnju ove godine pricat ces drugu pricu ;)
Sloboda Tuzla

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 jun 2014, 15:16

old school je napisao/la:Jimy Floyd Sadikovic :lol: :cool: kakve ste samo vi masine
Na tuki te na natakam :lol:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 jun 2014, 15:17

prikljucili se Fejzic i Mehidic, novi igrac Elvir Colic, Piric, vratili smo Memisevica, pregovaramo s Kokotom :D gdje je sad onaj defektas iz Gracanice sto kaze da ce Panta biti najzvucnije pojacanje :lol:
Sloboda Tuzla

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 jun 2014, 15:22

Sa Sedinom Torlakom smo blizu dogovora :cool:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 jun 2014, 15:24

Citam planirate ovu sezonu doci do grupne faze...ima da vas djetici grupno qaraju :D, a i mi ce me usput.
🔴⚫️

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 jun 2014, 15:24

fukara87 je napisao/la:Sa Sedinom Torlakom smo blizu dogovora :cool:
sta bi s Pante :lol: ocito nismo mogli dovesti nikog iz Gracanice pa moramo Colica, Torlaka, Kokota :D
Sloboda Tuzla

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 24 jun 2014, 15:29

Ja ne vjerujem da neki ovdje pisu kako su Fukare djeca koja se nista ne pitaju i kako se moze i bez njih pa sve tako sto misle nabijem na qurac jeb o vas Denis sad ce te mu dupe lizati i sve zaboraviti.
Svi znamo da posjeta ove sezone nece biti ni priblizna onoj iz prosle sezone, za Fukare se jos ne zna da li ce biti potpuni bojkot i da li ce dolaziti na tekme dok je ova us trener.
Veliki broj sad nece dolaziti na Tusanj zbog Penisa, al' iskreno ja cu dolaziti da li sa Fukarama sa kojim sam vec godinama ili na zapad al svakako cu mu j ebavati mamu.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 24 jun 2014, 15:31

Nesto vam Jimmy izgubio boje :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 24 jun 2014, 15:32

BABADZO je napisao/la:Nesto vam Jimmy izgubio boje :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
slika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 24 jun 2014, 15:39

BABADZO je napisao/la:Nesto vam Jimmy izgubio boje :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
e moj glupane :kafa:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 24 jun 2014, 15:47

Od Jimmya i "evropske" Slobode dodje Sadik i TORLAK se spominje :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Mogli bi vi expresno nazad na ove livadice,to i jest vas fudbal.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Quartararo i 6 gostiju.