FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 24 jun 2014, 13:31

http://www.fksloboda.ba/vijesti/1190-novajlije-na-tunju" onclick="window.open(this.href);return false; :clap: :zviz:
🔴⚫️

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 24 jun 2014, 13:42

amorovski je napisao/la:
Skojevski je napisao/la:Piric dolazi 99%, ostalo mu je jos samo da potpise ugovor sa Gentom mu istice 30.06.
buraz piric je saam reko, ako ce igdje u Sabaniji igrat, igro bi u sarajvu.. Stoga vjerujem mu na rijec, a pregovara ibrak sa njim milion posto.. U sta god hoces da se okladimo..
slika

Ugovor na 3 godine.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 jun 2014, 13:43

amorovski je napisao/la:
Skojevski je napisao/la:Piric dolazi 99%, ostalo mu je jos samo da potpise ugovor sa Gentom mu istice 30.06.
buraz piric je saam reko, ako ce igdje u Sabaniji igrat, igro bi u sarajvu.. Stoga vjerujem mu na rijec, a pregovara ibrak sa njim milion posto.. U sta god hoces da se okladimo..
:kafa:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 24 jun 2014, 13:45

pocelo je pocelo :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 24 jun 2014, 13:47

Zodiac je napisao/la:
amorovski je napisao/la:
:kafa:

Nije @amorovski računao na to da ima tu i do menadžera, koji je bio za Slobodu više nego za Sarajevu. Ionako prije će izboriti mjesto u Slobodi nego što bi u Sarajevu što i njemu samom odgovara.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 24 jun 2014, 13:51

Nije @amorovski računao na to da ima tu i do menadžera, koji je bio za Slobodu više nego za Sarajevu. Ionako prije će izboriti mjesto u Slobodi nego što bi u Sarajevu što i njemu samom odgovara.[/quote]
cuj sad ovo hahahah :urnebes: :urnebes: :urnebes:
tacno su ove sarajlije ludi do boga :lol: :lol:

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 24 jun 2014, 13:57

fukarezv je napisao/la:Nije @amorovski računao na to da ima tu i do menadžera, koji je bio za Slobodu više nego za Sarajevu. Ionako prije će izboriti mjesto u Slobodi nego što bi u Sarajevu što i njemu samom odgovara.
cuj sad ovo hahahah :urnebes: :urnebes: :urnebes:
tacno su ove sarajlije ludi do boga :lol: :lol:[/quote]

Haj' mi reci šta je tu pogrešno što sam ja napisao?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 24 jun 2014, 14:03

Skojevski je napisao/la:
amorovski je napisao/la:
slika

Ugovor na 3 godine.

Al mu šuknu. Onako slikovito :lol:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 jun 2014, 14:13

Dobro je ovo sto su Fukare i Denis nasli zajednicki jezik, zakopana je ratna sjekira i sad idemo dalje ipak je najvaznija Sloboda u svemu ovome, evo dolaze i pojacanja Colic i Memisevic se pridruzuju a tu je i Kenan Piric. :cool:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 jun 2014, 14:18

"Još jednom se izvinjavam ako su ti moji postupci bilo koga uvrijedili, ali javnost i navijači moraju znati pod kakvim okolnostima je došlo do toga. Ja sam dijete Slobode u kojoj sam napravio sve u karijeri i tih sezona sam posljednji ostajao u Klubu. Slobodu nikada nisam tužio zbog dugova za razliku od mnogih drugih. Preuzimao sam ekipu u najtežim trenucima i vodio je kada su nas napustili svi, od ljudi iz uprave do većine prvotimaca. Jednostavno, situacija u kojoj je Klub tada funkcionisao bila je nepodnošljiva i ja sam se odlučio prihvatiti ponude drugih klubova. Znam da su mi mnogi to zamjerili, ali ipak je ovo moj poziv od kojeg živim i obezbjeđujem egzistenciju svojom porodici", objašnjava trener koji će po treći put sjesti na klupu Crveno - crnih.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 jun 2014, 14:18

''Demantujemo ovu vijest, naša navijačka grupa ne podržava Sadikovića kao trenera Slobode!
Sloboda jeste najvažnija i Sloboda će uvijek biti ispred svih nas.
Mi podržavamo klub, podržavamo trud i rad predsjednika Azmira Husića. Mišljenja smo da klub ima bolje trenerske kadrove od ovoga.
FUKARE TUZLA 1987''
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 24 jun 2014, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 24 jun 2014, 14:19

fukara87 je napisao/la:Dobro je ovo sto su Fukare i Denis nasli zajednicki jezik, zakopana je ratna sjekira i sad idemo dalje ipak je najvaznija Sloboda u svemu ovome, evo dolaze i pojacanja Colic i Memisevic se pridruzuju a tu je i Kenan Piric. :cool:
Ko kaze da su nasli zajednicki jezik ?
Fukare su protiv ovog smrada !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 jun 2014, 14:22

Benjo_AFC86 je napisao/la:''Demantujemo ovu vijest, naša navijačka grupa ne podržava Sadikovića kao trenera Slobode!
Mi podržavamo klub, podržavamo trud i rad predsjednika Azmira Husića. Mišljenja smo da klub ima bolje trenerske kadrove od ovoga.
FUKARE TUZLA 1987''
:clap: :clap:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 24 jun 2014, 14:25

staragarda je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:''Demantujemo ovu vijest, naša navijačka grupa ne podržava Sadikovića kao trenera Slobode!
FUKARE TUZLA 1987''
:clap: :clap:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 jun 2014, 14:28

I sta imamo od toga sto su neki navijaci protiv Sadikovica ? De neka mi neko objasni stvarno sta cemo mi stim postici ? :oops:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 24 jun 2014, 14:31

fukara87 je napisao/la:I sta imamo od toga sto su neki navijaci protiv Sadikovica ? De neka mi neko objasni stvarno sta cemo mi stim postici ? :oops:
Denis je supak ogroman, ostavio nas je kad bilo najteze i sad ima obraz da ponovo dodje i pogleda navijacima u lice, istim tim navijacima kojima je doticni psovao majku ima tu hiljadu razloga zbog kojeg Fukare ne podrzavaju ovog smrada :)

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 24 jun 2014, 14:32

Otkud Memiševića da vrate :facepalm:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 jun 2014, 14:36

fukara87 je napisao/la:I sta imamo od toga sto su neki navijaci protiv Sadikovica ? De neka mi neko objasni stvarno sta cemo mi stim postici ? :oops:
Postići ćemo da će navijači ući u sukob s čovjekom koji je spasio Slobodu od gašenja, tenzije će narasti, a Azmiru nije nužda da se pati u Slobodi...

Ako je i bilo nekih varnica na relaciji Sadiković - Fukare, mislim da bi se za dobrobit kluba trebalo preći preko toga. Evo, čovjek se izvinio, šta više treba da uradi :?: Ne znam da li shvatate da je on u ovom trenutku jedna od prihvatljivijih opcija i da s njim, kakav god bio kao čovjek (a kao trener je i više nego dobar ;) ), možemo postići stabilan klub i sljedeće sezone napasti mjesta koja vode u Evropu, uz malo sreće i trofeje.

Sada se sklapa jedan solidan tim za sredinu tabele i mirnu sezonu bez turbulencija, što je meni u ovom trenutku dovoljno. Apetiti će vremenom porasti i vjerujem da ćemo ih moći finansijski ispratiti, ali ništa ne može preko noći. Nemojte da sada pokvarimo sve pozitivno što je u ovih godinu dana urađeno. :pray:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 jun 2014, 14:39

Claus je napisao/la:
Postići ćemo da će navijači ući u sukob s čovjekom koji je spasio Slobodu od gašenja, tenzije će narasti, a Azmiru nije nužda da se pati u Slobodi...

Ako je i bilo nekih varnica na relaciji Sadiković - Fukare, mislim da bi se za dobrobit kluba trebalo preći preko toga. Evo, čovjek se izvinio, šta više treba da uradi :?: Ne znam da li shvatate da je on u ovom trenutku jedna od prihvatljivijih opcija i da s njim, kakav god bio kao čovjek (a kao trener je i više nego dobar ;) ), možemo postići stabilan klub i sljedeće sezone napasti mjesta koja vode u Evropu, uz malo sreće i trofeje.

Sada se sklapa jedan solidan tim za sredinu tabele i mirnu sezonu bez turbulencija, što je meni u ovom trenutku dovoljno. Apetiti će vremenom porasti i vjerujem da ćemo ih moći finansijski ispratiti, ali ništa ne može preko noći. Nemojte da sada pokvarimo sve pozitivno što je u ovih godinu dana urađeno. :pray:

Upravo tako druze ali ne mozes ti nekim navijacima ocigledno utivit to u glavu da moze doci do sukoba izmedju Azmira i Fukara zbog toga, Azmir ga je doveo i placat ce ga a ne neko deseti da nema veze nikakve sa predsjednikom, ne razumijem zasto se prevose sere po fb stranici fukara. Kakav ba demant i to dajte ljudi dragi dodjite vise pameti :hmmmmm:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 jun 2014, 14:49

Nisam ni ja bio za Sadikovica ali mislim da se nije trebao iznositi zvanicni stav Fukara sto se tice njegovog dolaska ,nego da to ostane individualno neko je mozda za nekome svejedno neko treci je opet protiv itd itd .

Bojim se da ovako moze doci do tenzija ,iako nam Denis nije ostao u dobrom sjecanju, za dobrobit Slobode neke stvari moramo "zaboravit".

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.