Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
amorovski je napisao/la:buraz piric je saam reko, ako ce igdje u Sabaniji igrat, igro bi u sarajvu.. Stoga vjerujem mu na rijec, a pregovara ibrak sa njim milion posto.. U sta god hoces da se okladimo..Skojevski je napisao/la:Piric dolazi 99%, ostalo mu je jos samo da potpise ugovor sa Gentom mu istice 30.06.
amorovski je napisao/la:buraz piric je saam reko, ako ce igdje u Sabaniji igrat, igro bi u sarajvu.. Stoga vjerujem mu na rijec, a pregovara ibrak sa njim milion posto.. U sta god hoces da se okladimo..Skojevski je napisao/la:Piric dolazi 99%, ostalo mu je jos samo da potpise ugovor sa Gentom mu istice 30.06.
Zodiac je napisao/la:amorovski je napisao/la:buraz piric je saam reko, ako ce igdje u Sabaniji igrat, igro bi u sarajvu.. Stoga vjerujem mu na rijec, a pregovara ibrak sa njim milion posto.. U sta god hoces da se okladimo..Skojevski je napisao/la:Piric dolazi 99%, ostalo mu je jos samo da potpise ugovor sa Gentom mu istice 30.06.
cuj sad ovo hahahahfukarezv je napisao/la:Nije @amorovski računao na to da ima tu i do menadžera, koji je bio za Slobodu više nego za Sarajevu. Ionako prije će izboriti mjesto u Slobodi nego što bi u Sarajevu što i njemu samom odgovara.
Skojevski je napisao/la:amorovski je napisao/la:buraz piric je saam reko, ako ce igdje u Sabaniji igrat, igro bi u sarajvu.. Stoga vjerujem mu na rijec, a pregovara ibrak sa njim milion posto.. U sta god hoces da se okladimo..Skojevski je napisao/la:Piric dolazi 99%, ostalo mu je jos samo da potpise ugovor sa Gentom mu istice 30.06.
Ugovor na 3 godine.
Ko kaze da su nasli zajednicki jezik ?fukara87 je napisao/la:Dobro je ovo sto su Fukare i Denis nasli zajednicki jezik, zakopana je ratna sjekira i sad idemo dalje ipak je najvaznija Sloboda u svemu ovome, evo dolaze i pojacanja Colic i Memisevic se pridruzuju a tu je i Kenan Piric.
Benjo_AFC86 je napisao/la:''Demantujemo ovu vijest, naša navijačka grupa ne podržava Sadikovića kao trenera Slobode!
Sloboda jeste najvažnija i Sloboda će uvijek biti ispred svih nas.
Mi podržavamo klub, podržavamo trud i rad predsjednika Azmira Husića. Mišljenja smo da klub ima bolje trenerske kadrove od ovoga.
FUKARE TUZLA 1987''
staragarda je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:''Demantujemo ovu vijest, naša navijačka grupa ne podržava Sadikovića kao trenera Slobode!
Sloboda jeste najvažnija i Sloboda će uvijek biti ispred svih nas.
Mi podržavamo klub, podržavamo trud i rad predsjednika Azmira Husića. Mišljenja smo da klub ima bolje trenerske kadrove od ovoga.
FUKARE TUZLA 1987''![]()
Denis je supak ogroman, ostavio nas je kad bilo najteze i sad ima obraz da ponovo dodje i pogleda navijacima u lice, istim tim navijacima kojima je doticni psovao majku ima tu hiljadu razloga zbog kojeg Fukare ne podrzavaju ovog smradafukara87 je napisao/la:I sta imamo od toga sto su neki navijaci protiv Sadikovica ? De neka mi neko objasni stvarno sta cemo mi stim postici ?
Postići ćemo da će navijači ući u sukob s čovjekom koji je spasio Slobodu od gašenja, tenzije će narasti, a Azmiru nije nužda da se pati u Slobodi...fukara87 je napisao/la:I sta imamo od toga sto su neki navijaci protiv Sadikovica ? De neka mi neko objasni stvarno sta cemo mi stim postici ?
Claus je napisao/la:Postići ćemo da će navijači ući u sukob s čovjekom koji je spasio Slobodu od gašenja, tenzije će narasti, a Azmiru nije nužda da se pati u Slobodi...fukara87 je napisao/la:I sta imamo od toga sto su neki navijaci protiv Sadikovica ? De neka mi neko objasni stvarno sta cemo mi stim postici ?
Ako je i bilo nekih varnica na relaciji Sadiković - Fukare, mislim da bi se za dobrobit kluba trebalo preći preko toga. Evo, čovjek se izvinio, šta više treba da uradiNe znam da li shvatate da je on u ovom trenutku jedna od prihvatljivijih opcija i da s njim, kakav god bio kao čovjek (a kao trener je i više nego dobar
), možemo postići stabilan klub i sljedeće sezone napasti mjesta koja vode u Evropu, uz malo sreće i trofeje.
Sada se sklapa jedan solidan tim za sredinu tabele i mirnu sezonu bez turbulencija, što je meni u ovom trenutku dovoljno. Apetiti će vremenom porasti i vjerujem da ćemo ih moći finansijski ispratiti, ali ništa ne može preko noći. Nemojte da sada pokvarimo sve pozitivno što je u ovih godinu dana urađeno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.