Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 17 jun 2013, 16:17

Et zivi bili pa vidjeli na kojem cemo qrcu zavrsiti kad Higuain dođe, ako dođe mislim. A ne do Bog da ga dovedemo et'.

Yebo te, jednom odlučimo da se istrošimo i haman cemo te pare dati na ovog kretena. Yebem ti to.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 17 jun 2013, 16:18

bega_afc je napisao/la:higuain je kurc.ina od ovce jer je u 48 nastupa u ligi prvaka zabio 8 golova,al je zato benteke za njega igracina a do prije pola godine nije znao ni ko je taj lik,u pm vise i debilni komentari na ovoj temi :(
više vrijedi 20 golova bentekea u engleskoj ligi,nego 20 krampinih u španjolskoj.koja je duplo lakša za zabijanje.Benteke je mlađi 3godine,i već je u prvoj sezoni u engleskoj pokazao da ima potencijal da postane top napadač u nekom jačem klubu.Igro je u nikad slabiji Villi i dao hrpu golova.dok krampač je lako davao golove u Realu kad je iza sebe imao sve vrhunske igrače.Vidio bi njega u Villi kaj bi napravio,kad ga bi neki stoper razvalio.Najbolje sad bacat pare na nove čamake,le čunge i ostale pm.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 17 jun 2013, 16:21

Benteke u kvalitetnijoj ligi, u slabijem klubu, ima slican ucinak. Pametnom dosta.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 17 jun 2013, 16:25

nekima nije,kao da su slijepi. :mrgreen: Trebaju nam igrači koji će donijet pomak u igri ,a ne novo množenje balvana u ekipi.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 17 jun 2013, 16:30

Jooooooooj kako me vec nervira sve a rok nije ni poceo. Nisam htio do prvog transfera nista da pisem ali vi me iznerviraste :twisted: :twisted: :x !!!

Prvo mi i Messia kad bi doveli vi bi bili nezadovoljni! Da se razjasnimo, nisam ni ja toliko za dolazak ovoga Argentinca, generalno mislim da ovi juznoamerkanci slabo prolaze u Premijer ligi ali vi ga pretjerujete! Pa i jedan Bergkanp je bio flop u Italiji pa je cuda cinio kad je dosao u Arsenal! Valjda Wenger najbolje zna na sta daje pare? Ovde se navodi statistika koliko je golova dao u LS da bi se dokazalo da nista nevalja! Pa ako se ne varam i gospodin Shamakh je dao na 6 utakmica 6 golova u istom nizu (to nikom jos nije uspjelo osim njega) pa hocete da kazete da je on nesto kao dobar napadac a ne obicno smetalo!?!?!?!

Takodje, i ovaj mali iz Aston Ville... Ono mu je tek prva sezona a druga zna biti mnogo gora od prve... Smijem se kladiti da ni njega ni Michua nece biti iduce nigdje! Ni prvi ni poslednji kome se to desilo, i jos, nisu svi za velikog kluba.

Generalno, ne mogu da shvatim zasto ste se svi uhvatili napadaca kad je nas glavni problem veza i kreativnost!?!?
Ove sezone smo se mucili stvarati sanse, dominacija sredinom je izostala a ponovo smo dali vise golova nego prosle godine!!! Mislim ako bi doveli samo Fellainia ja bi bio srecan za cio rok!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 17 jun 2013, 16:32

Bio je i Johnson ili kako se vec zvao onaj celavi iz Fulhama medju tri strijelca Premiershipa pa opet nista. Pipitino iskustvo u Realu vrijedi samo kao Benteke.

A hvala bogu pa Wenger i ne razmislja o dovodjenju ovog igraca jer bi to bilo zbogom od Arsenala. :roll: za shvatiti ovo treba ti samo zdrava seljacka logika i nista vise.

Idite na temu Juventusa da vidite zasto oni zele Pipitu. Samo mi nemojte reci da imaju slabiju ekipu od Arsenala jer to nije istina.

Kako rekoh, samo sto je igrao za Real se treba platiti 10-20 miliona i onda tek ostalo.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 17 jun 2013, 16:39

Rockefeller je napisao/la:Bio je i Johnson ili kako se vec zvao onaj celavi iz Fulhama medju tri strijelca Premiershipa pa opet nista. Pipitino iskustvo u Realu vrijedi samo kao Benteke.

A hvala bogu pa Wenger i ne razmislja o dovodjenju ovog igraca jer bi to bilo zbogom od Arsenala. :roll: za shvatiti ovo treba ti samo zdrava seljacka logika i nista vise.

Idite na temu Juventusa da vidite zasto oni zele Pipitu. Samo mi nemojte reci da imaju slabiju ekipu od Arsenala jer to nije istina.

Kako rekoh, samo sto je igrao za Real se treba platiti 10-20 miliona i onda tek ostalo.

dobro, ti si najavio prošle sezone Girouda kao da messi dolazi Arsenal,kako će davat golove izvan šesnaesterca nogom,a nije ni dao gol izvan 16 metara,jedino je pogodio neke gledatelje na vrhu tribina u glavu i plazio jezičinu,osim igre glavom i nekih asistencija nisam nešto puno vidio od toliko najavljivanje zvijezde,zabio neke golove malim ekipa,dok je u velikim gdje se reza lomila,fulao mrtvace i ne samo 1 po tekmi,nego više njih.Radi njega smo spuhali jedno 6 i više bodova.I sad opet ovoga argentinca najavljuješ kao veliko pojačanje :lol:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 17 jun 2013, 16:41

Ma meni je samo smijesno kad vidim Higuain i 30 mil pored njega.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 17 jun 2013, 16:43

Sad opet citiraj sebe recenicu po recenicu gdje si slagao napisi ispod ja lazem i postavi video kao dokaz da lazes. To bi bilo pravedno od tebe. Ono sto ostane e to je istina.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 17 jun 2013, 16:44

Higuain bi trebao poslužiti kao alibi transfer,da francuski kokot pokaže navijačima, da se ne boji potrošiti lovu,a za jednog Felainija se cjenka dok ga netko ne potpiše drugi

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 17 jun 2013, 16:44

soxx je napisao/la:Ma meni je samo smijesno kad vidim Higuain i 30 mil pored njega.
I meni je bilo presmjesno kad sam vidio Toresa i 50 mili pored njega! :lol:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 17 jun 2013, 16:45

Eno sad Higauin nije imao mnogo startova u LP? Smijes se kladiti da je vecinu od tih 48 utakmica bio u prvih 11? Jedan prosjecan napadac zvani Burak Yilmaz je u jednoj sezoni zabio ko ovaj za cijelu karijeru u LP.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 17 jun 2013, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 17 jun 2013, 16:46

Rockefeller je napisao/la:Sad opet citiraj sebe recenicu po recenicu gdje si slagao napisi ispod ja lazem i postavi video kao dokaz da lazes. To bi bilo pravedno od tebe. Ono sto ostane e to je istina.
uzdižeš Girouda u nebo odkad se najavljivao kao potencijalni igrač Arsenala,i nastavljaš dan danas s tim.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 17 jun 2013, 16:48

Benteke bi mogao biti opasna u smislu da prelazi u veću sredinu gdje igrači nerijetko pogube pa sve i da igraju klubovi u istoj ligi. A Higuain bi bio mnogo rasterećeniji u Arsenalu jer nije lahko bit pametan pored ronalda koji daje po 50 golova u sezoni i koji ima više golova nego utakmica. To je prednosti Higuaina, tj bio bi mnogo opušteniji u Arsenalu. Al 30 miliona nikako.
Vođa zna.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 17 jun 2013, 16:50

Nije bitno sta ja uzdizem, moje pravo. Bitno je koliko si ti neistine napisao u prethodnom postu.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 17 jun 2013, 16:53

Rockefeller je napisao/la:Nije bitno sta ja uzdizem, moje pravo. Bitno je koliko si ti neistine napisao u prethodnom postu.

imao si nik Arnel kolko se sjećam tad,i najavio super zvijezdu.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 17 jun 2013, 17:03

18 puta sa klupe ulazio Higuain... 30 startova gde je igrao od krila, do poluspica. Opet ponavljam, vrlo je tesko davati golove u Realu kada si druga-treca opcija u napadu i pored Ronalda. Zasto u Barsi nema niko preko 10 golova sem Messija koji ima 50 (lupam sad, mozda ima, ali poenta je jasna) ???

Msm, igras poziciju napadaca/spica, od tebe se ocekuju golovi, ali ti nisi prva opcija u napadu, a zapravo na papiru i u teoriji bi trebalo tako.
Koga bi ste najradije zeleli za napadaca ??? U stranu Benteke koji verovatno nigde nece ici ovog leta, takodje je on rizik za 20m, rece ovaj, prva sezona je prva sezona, tek treba da dokaze konstantnost u drugoj.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 jun 2013, 17:04

Sve na stranu
+ (dobar osjecaj za gol,sjajan u utrcavanju iz drugog plana,dobar udarac i dosta defanzivne odgovornosti)
- (ne ucestvuje previse u igri , nije vrhunski realizator)

al nije bio bas takav do nekog novembra 2010
sezonu prije je u ligi zabio vise golova nego Ronaldo (27 naspram 26)
na mundialu je postigao 4 gola i bio na vrhuncu

onda je uslijedila povreda ledja od koje se nije kako treba oporavio , a tesko da ce ikad.
Nakon te povrede je poor man´s Inzaghi

do te povrede je i zabio neke vazne golove
dva barceloni,Milanu u gostima (mada nije ni tad bio vrhunski finiser)
a od te povrede prodje 32 mjeseca i ne znam nijedan vise bitan gol da je zabio , najblizi toj definiciji je gol Galati za 3:0..

Uz taj gubitak brzine , eksplozivnosti
[youtube][/youtube]

tesko da ce se posebno dobro snaci u Engleskoj
mozda i hoce
al 30 miliona tesko da bi ikad opravdao.

120 golova za Real etc. nabija cijenu i cini od njega macka u vreci.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 17 jun 2013, 17:18

Paradajz je napisao/la:18 puta sa klupe ulazio Higuain... 30 startova gde je igrao od krila, do poluspica. Opet ponavljam, vrlo je tesko davati golove u Realu kada si druga-treca opcija u napadu i pored Ronalda. Zasto u Barsi nema niko preko 10 golova sem Messija koji ima 50 (lupam sad, mozda ima, ali poenta je jasna) ???

Msm, igras poziciju napadaca/spica, od tebe se ocekuju golovi, ali ti nisi prva opcija u napadu, a zapravo na papiru i u teoriji bi trebalo tako.
Koga bi ste najradije zeleli za napadaca ??? U stranu Benteke koji verovatno nigde nece ici ovog leta, takodje je on rizik za 20m, rece ovaj, prva sezona je prva sezona, tek treba da dokaze konstantnost u drugoj.
Ne budi smijesan kad ej to Higuain igrao krilo? Uvijek je bio u spicu, Ronaldo i Di Maria na krilima...30 utakmica je poceo dakle to je vecina od 48.

U Barceloni Messi je najistureniji a njihovi napadaci su na krilima mada i ovako i onako nisu to neke igracine Pedro i Sanchez dva kloca a Villa je mator i stalno ozlijedjen.

Sve je moguce ali uvijek bi prije uzeo Bentekea nego Higuaina.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 17 jun 2013, 17:24

Moja najveća želja ovog prelaznog roka :arrow:
[youtube][/youtube]

Gotze ne ide nigdje, za Mertensa nigdje nikakve vijesti, isto za Remya. A ovaj čovjek je kralj. 8-)

Edit: I Dempsey. Clint i Giroud nekako skoro podjednako.

Olivier puno bolje čita igru protivničke odbrane i zna kad se treba ubaciti iza nje.

A ostale kvalitete smo već nabrojali...Ja ne vidim niti jedan razlog da on bude novi Chamakh.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!! :lol:

A Olivier se ne libi ošutati sa 25-30 metara i to počesto vrlo precizno ili probiti po boku svojom snagom i dugim korakom. :lol: bome probija ko veliki

Vidjećemo...Ja sam poprilično uvjeren da će on postati velika zvijezda, ako to već nije sada. :lol:

Ako nam dodje Giroud, pristajem na prodaju Robina, tek da se zna! Naravno, to neće značiti da jurišamo na titulu, al' nećemo biti slabiji nego ove sezone. Sa Robinom i Olivierom u tandemu najavljujem pohod. :o

Nego, jeste vidjeli da Giroud nije baš igrač tipa Chamakh.

Lično, od njega očekujem da bude najbolji napadač Premiershipa, čak i ako RVP ostane u toj ligi (gdjegod). :lol:

svakom slučaju, sad sa Giroudom, ja lakše dišem. Meni je postalo nevažno šta će odlučiti Robin i šta će odlučiti Wenger u vezu njeg. Samo nek' se to što prije završi... :lol:

Dobili smo strasnog napadaca. :mrgreen:

A upamtite! Ovakav Arsenal,sa Robinom, ce maznuti pokal sledece sezone, mozda i koji kup. Bez njega trece mjesto realan plafon, drugo da posteno napnemo guzove.. :o 10 pokala

Ne znam @Saurmane, al' ja Girouda ogromno cijenim. Za Podolskog ne kažem, al' Giroud je meni sjajan igrač. Za njega mislim da će postati nova zvjezda Premiershipa.

:lol: da ne tražim dalje

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.