FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se da je suplja za stanojevica
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Putuj Heba i molim te ne naginji se kroz prozor.
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
Naravno da je suplja, lik je stranac kojim smo svakako pretrpani, plus je u padu forme vec 3 godine i nije imao zapazenu ulogu ni u mrtvom leotaru. Svaki prelazni rok se spominje, jer ima raje koja ga jos gotivi zbog dobrih igara kod nas prije par godina, al nema sanse da dodje
To bi vece fula bila nego Blagojevic u Velezu.spezial je napisao/la: ↑18 jun 2022, 17:54Naravno da je suplja, lik je stranac kojim smo svakako pretrpani, plus je u padu forme vec 3 godine i nije imao zapazenu ulogu ni u mrtvom leotaru. Svaki prelazni rok se spominje, jer ima raje koja ga jos gotivi zbog dobrih igara kod nas prije par godina, al nema sanse da dodje
-
- Kontakt:
Slažem se da nije za nas trenutno, možda jedino kao neko ko će grijati na klupi i ponekad ući u igru, za to je možda i upotrebljiv. Naše papire može sigurno završiti, žena mu je iz Sarajeva.spezial je napisao/la: ↑18 jun 2022, 17:54Naravno da je suplja, lik je stranac kojim smo svakako pretrpani, plus je u padu forme vec 3 godine i nije imao zapazenu ulogu ni u mrtvom leotaru. Svaki prelazni rok se spominje, jer ima raje koja ga jos gotivi zbog dobrih igara kod nas prije par godina, al nema sanse da dodje
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ostaje 5 izmjena. Uskoro će, možda je već i bilo, glasanje da to pravilo od 5 izmjena bude u svim profesionalnim ligama na svijetu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Strasno sta smo mi igraca nahranili zadnjih par godina

Pola lige nasi bivsi igraci

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
to su ti talovi igrača i sabrine, samo im još krle fali pa da imaju full ekipicu. Otjerali 40 trenera, napravili 15 bojkota, a ugrađuju se gore nego menadžeri
NEMA NAZAD
Pojede ih Duda na treningu. Nema života u njima. Kondicija nula bodova. Isto mrtvi.
🇵🇸
Vidjet ćemo na slikama smješkaju li se

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Samo gazi Duda
Sto tezi treninzi to laksa tekma.. Sad, da hodat ne mogu toliko ih treba lomit, bolji ce bit kad pocne sezona.
Kobiljar se malo dotjero a cujem i ostali ozbiljno su se prihvatili treninga
Kobiljar se malo dotjero a cujem i ostali ozbiljno su se prihvatili treninga
Sve mi znamo.
Po meni ce Dzafic biti mnogo bolje pojacanje od onog slovenca
Zrinjski i dalje sve pobjedjuje.U Borcu i Banja luci nikad vece euforija od stadiona,do laganih protivnika u Evropi ,do pojacanja.Sve im se poklopilo.Velez tu i tamo ,negdje po kvaliteti kao i u prosloj sezoni.Halilovic i Blagojevic mi i nisu igraci za vece domete.Tuzla ostala bez dva ponajbolja igraca. Jos je rano ,znajuci Husica mozda i dovedu neka zvicna imena.
Ostalo je sve za klasu ispod.
Bice gutavo opet bgm.
Ostalo je sve za klasu ispod.
Bice gutavo opet bgm.
-
- Kontakt:
Bas to,napokon da ih je neko otjerao,hvala Mirvicu i Dudicu na tome,vidimo evo gdje nam zavrsi ona "extra sposobna" Sabra