FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 23 jun 2014, 20:49

aha, valjda ne nađe :mrgreen: sebično, al' Beka je dobar i potreban nam je :D ovo za Pirića me usrećilo pravo, odlična zamjena za Hadžića i sigurno igrač koji ima veći potencijal od Hadžića, uz svo poštovanje prema Hadžiću i njemu hvala na ovoj polusezoni, jako dobar golman :D

EDIT: Jusufbašić ostao, nadam se da će sad dobit' šansu da pokaže šta zna, žao mi je što nije igrao kod Ćire, jer je došao kao nazovi zvučno pojačanje

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 23 jun 2014, 21:49

Nakon prespavane noći malo se sve sleglo.U jednu ruku kad malo bolje razmislim i nije ovo toliko loš potez.Vidjet ćemo koliko možemo sa našom djecom napraviti ,a uvjeren sam da možemo mnogo...
Dakle fokus je na omladincima Slobode
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jun 2014, 00:26

šta je ovo, nisam znao za ovo :mrgreen:

Intertoto Kup 1983. godine se igrao po sistemu 10 grupa po četiri ekipe. Pobjednik takmičenja je bila svaka ekipa koja je završila kao prvoplasirana u svojoj grupi. Naša ekipa je bila u grupi 5 sa ekipama Budapest Honvéd, Inter Bratislava i Austria Wacker Innsbruck. FK Sloboda je na kraju završila na prvom mjestu sa četiri pobjede, jednim remijem i jednim porazom sa gol razlikom 10:6.

slika

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 24 jun 2014, 00:28

Chinaglia je napisao/la:šta je ovo, nisam znao za ovo :mrgreen:

Intertoto Kup 1983. godine se igrao po sistemu 10 grupa po četiri ekipe. Pobjednik takmičenja je bila svaka ekipa koja je završila kao prvoplasirana u svojoj grupi. Naša ekipa je bila u grupi 5 sa ekipama Budapest Honvéd, Inter Bratislava i Austria Wacker Innsbruck. FK Sloboda je na kraju završila na prvom mjestu sa četiri pobjede, jednim remijem i jednim porazom sa gol razlikom 10:6.

slika
fino, fino :D :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 24 jun 2014, 03:10

Skojevski je napisao/la:Piric dolazi 99%, ostalo mu je jos samo da potpise ugovor sa Gentom mu istice 30.06.
buraz piric je saam reko, ako ce igdje u Sabaniji igrat, igro bi u sarajvu.. Stoga vjerujem mu na rijec, a pregovara ibrak sa njim milion posto.. U sta god hoces da se okladimo..
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 24 jun 2014, 07:03

amorovski je napisao/la:
Skojevski je napisao/la:Piric dolazi 99%, ostalo mu je jos samo da potpise ugovor sa Gentom mu istice 30.06.
buraz piric je saam reko, ako ce igdje u Sabaniji igrat, igro bi u sarajvu.. Stoga vjerujem mu na rijec, a pregovara ibrak sa njim milion posto.. U sta god hoces da se okladimo..
Ma oni u oblacima zive,cim nesto kazes dodje ovaj strucnjak sa mi objasni kako imam 10 profila,ljudi mastaju o nekakvim imenima,hvale Azmira u najmanju ruku kao da je Bill Gates,a ljudi nemogu ni solidnog igraca dovest,potpisuju ugovore na mjesec dana itd

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 jun 2014, 10:12

nolimit je napisao/la:
amorovski je napisao/la:
Ma oni u oblacima zive,cim nesto kazes dodje ovaj strucnjak sa mi objasni kako imam 10 profila,ljudi mastaju o nekakvim imenima,hvale Azmira u najmanju ruku kao da je Bill Gates,a ljudi nemogu ni solidnog igraca dovest,potpisuju ugovore na mjesec dana itd
nolomite na koliko potpisuju treba ti fino objasniti krmpotic. Jedini on moze tacno reci.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 jun 2014, 11:45

Eto vam Pirija sad prvi golman i to u Premier :D

A sjetice se pojedinci sta su pricali prije par god kad je dosao u Gradinu, nema od njega nista ovo ono.. Tino i jos jedan su za njega majstori :mrgreen:

Pirke ebi im znanje u Premieri opet :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 24 jun 2014, 11:50

Benjo_AFC86 je napisao/la:Eto vam Pirija sad prvi golman i to u Premier :D

A sjetice se pojedinci sta su pricali prije par god kad je dosao u Gradinu, nema od njega nista ovo ono.. Tino i jos jedan su za njega majstori :mrgreen:

Lik se samo može sje*ati, po onom intervju sa novim trenerom skont'o sam da je cilj sredina tabele, ako ne bude im'o dobru odbranu i ako bude primo dosta golova neće otići nigdje više, koliko god on se činio dobar.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 jun 2014, 11:52

Ali što je najbolje od svega, od 30.06. Pirija je Slobodin igrač, ne radi se o posudbi tu :njanjanja:
075

Fukara1987tz
Kontakt:

Post Postao/la Fukara1987tz » 24 jun 2014, 12:08

Ništa od Šuše, ne ide iz Gračanice

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jun 2014, 12:15

ma vjerujem da ce se polako sloziti ekipica na terenu snaznija od one proslosezonske..posebno ako se dogovore sa Redzepijem i ako se vrati Brzi (cisto zbog godina)..

napad recimo ne izgleda uopce lose: Jusufbasic, M.Mujic, J.Mujkic i ako dodje bilo koji od ova 2 sto se spominju (Stojanov ili Beka) to je vec bolje nego prosle godine...2 golmana dobra, Pirija i Fejza, jedan mlad jedan iskusan...iako mi je strasno zao Hadzije ali ako imas priliku da potpises golmana mlade reprezentacije, dobar je to potez..

ne sumnjam da ce to biti jedna solidna ekipica, po igracima vjerovatno i jaca od proslosezonske, koju ce Denis uklopit da igra lopte, vani sigurno na kontre, kuci nekako ko Bratstvo onako..pa na polusezoni cemo vidjeti.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 jun 2014, 12:31

DrustveniParazit je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Eto vam Pirija sad prvi golman i to u Premier :D

Lik se samo može sje*ati, po onom intervju sa novim trenerom skont'o sam da je cilj sredina tabele, ako ne bude im'o dobru odbranu i ako bude primo dosta golova neće otići nigdje više, koliko god on se činio dobar.
Gradina bila zadnja na tabeli pa sasvim solidno odigrala drugi dio polusezone gdje je Pirić briljirao i na svakom izvještaju na BHT njegovo ime u prvom planu bilo, i na taj način se i probio dalje do Gent-a. Tako da se ne sikiram za njega trenutno.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 jun 2014, 12:37

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma vjerujem da ce se polako sloziti ekipica na terenu snaznija od one proslosezonske..posebno ako se dogovore sa Redzepijem i ako se vrati Brzi (cisto zbog godina)..

napad recimo ne izgleda uopce lose: Jusufbasic, M.Mujic, J.Mujkic i ako dodje bilo koji od ova 2 sto se spominju (Stojanov ili Beka) to je vec bolje nego prosle godine...2 golmana dobra, Pirija i Fejza, jedan mlad jedan iskusan...iako mi je strasno zao Hadzije ali ako imas priliku da potpises golmana mlade reprezentacije, dobar je to potez..

ne sumnjam da ce to biti jedna solidna ekipica, po igracima vjerovatno i jaca od proslosezonske, koju ce Denis uklopit da igra lopte, vani sigurno na kontre, kuci nekako ko Bratstvo onako..pa na polusezoni cemo vidjeti.

Meni nije jasno,ako Azmir ima te pare da ne uzima mlade igrace iz Premijer lige.
Evo recimo Kuzmanovica iz Zvijezde,siguran sam da bi bio jeftiniji nego ova dva gore igraca Mujic,Mujkic.Dobijas na kvaliteti,a dobre pare uzimas na njemu.Znam da ima ugovor sa Zvijezdom,ali nije to neko obestecenje,isplati se dati lovu,kad je vec ima vas predsjednik.Super vam je potez sa golmanom mlade repke,i ako bude imao dobar ugovor uzece te dobru lovu na njemu.Ima tu jos mladih dobrih,a jeftini igraca kojim ,bi ste se trebali posvetiti.Mislim da je Gracic majstor za to,uzima mlade talente igrace,te isluzene igrace samo da opstane u Premijer ligi.Od ovih prvih jako dobro zarađuje.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jun 2014, 12:46

pa do sad 2 dovedena igraca su Mujic 91. i 94. godiste (ako potpise Piric)...Bekic je 92., ako se odluci za Slobodu...

Jusufbasic je 90., Mujka 89., znaci ako bude po planu najstariji od 4-5 napadaca 24-25 godina...jos ako se i Brzi slucajno vrati, i on je 92...vise nego mlada ekipa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 24 jun 2014, 12:51

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa do sad 2 dovedena igraca su Mujic 91. i 94. godiste (ako potpise Piric)...Bekic je 92., ako se odluci za Slobodu...

Jusufbasic je 90., Mujka 89., znaci ako bude po planu najstariji od 4-5 napadaca 24-25 godina...jos ako se i Brzi slucajno vrati, i on je 92...vise nego mlada ekipa
Odma ugovore potpisati na dvije,tri godine :D

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 jun 2014, 12:53

Šta je s onog golmana Rudara, Ivan Tirić, brani za U21 repku, glupo ovako govorit jer se nije povezivao dosad s klubom, sigurno s razlogom, možda je malo i preskup, al sigurno da bi bio odlično dugoročno rješenje ako Pirija ne dođe...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jun 2014, 12:55

Tirić je potpisao za Svinjski, ako se ne varam

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 24 jun 2014, 12:57

wobly92 je napisao/la:Šta je s onog golmana Rudara, Ivan Tirić, brani za U21 repku, glupo ovako govorit jer se nije povezivao dosad s klubom, sigurno s razlogom, možda je malo i preskup, al sigurno da bi bio odlično dugoročno rješenje ako Pirija ne dođe...
Dolazi Pirija 100% :)
Ja danas ocekujem da bude jos neko pojacanje, red bi bio u ova dva-tri dana dodje jos koje zvucnije pojacanje :D

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 jun 2014, 13:06

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.