EDIT: Jusufbašić ostao, nadam se da će sad dobit' šansu da pokaže šta zna, žao mi je što nije igrao kod Ćire, jer je došao kao nazovi zvučno pojačanje
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Intertoto Kup 1983. godine se igrao po sistemu 10 grupa po četiri ekipe. Pobjednik takmičenja je bila svaka ekipa koja je završila kao prvoplasirana u svojoj grupi. Naša ekipa je bila u grupi 5 sa ekipama Budapest Honvéd, Inter Bratislava i Austria Wacker Innsbruck. FK Sloboda je na kraju završila na prvom mjestu sa četiri pobjede, jednim remijem i jednim porazom sa gol razlikom 10:6.
fino, finoChinaglia je napisao/la:šta je ovo, nisam znao za ovo
Intertoto Kup 1983. godine se igrao po sistemu 10 grupa po četiri ekipe. Pobjednik takmičenja je bila svaka ekipa koja je završila kao prvoplasirana u svojoj grupi. Naša ekipa je bila u grupi 5 sa ekipama Budapest Honvéd, Inter Bratislava i Austria Wacker Innsbruck. FK Sloboda je na kraju završila na prvom mjestu sa četiri pobjede, jednim remijem i jednim porazom sa gol razlikom 10:6.
buraz piric je saam reko, ako ce igdje u Sabaniji igrat, igro bi u sarajvu.. Stoga vjerujem mu na rijec, a pregovara ibrak sa njim milion posto.. U sta god hoces da se okladimo..Skojevski je napisao/la:Piric dolazi 99%, ostalo mu je jos samo da potpise ugovor sa Gentom mu istice 30.06.
Ma oni u oblacima zive,cim nesto kazes dodje ovaj strucnjak sa mi objasni kako imam 10 profila,ljudi mastaju o nekakvim imenima,hvale Azmira u najmanju ruku kao da je Bill Gates,a ljudi nemogu ni solidnog igraca dovest,potpisuju ugovore na mjesec dana itdamorovski je napisao/la:buraz piric je saam reko, ako ce igdje u Sabaniji igrat, igro bi u sarajvu.. Stoga vjerujem mu na rijec, a pregovara ibrak sa njim milion posto.. U sta god hoces da se okladimo..Skojevski je napisao/la:Piric dolazi 99%, ostalo mu je jos samo da potpise ugovor sa Gentom mu istice 30.06.
nolomite na koliko potpisuju treba ti fino objasniti krmpotic. Jedini on moze tacno reci.nolimit je napisao/la:Ma oni u oblacima zive,cim nesto kazes dodje ovaj strucnjak sa mi objasni kako imam 10 profila,ljudi mastaju o nekakvim imenima,hvale Azmira u najmanju ruku kao da je Bill Gates,a ljudi nemogu ni solidnog igraca dovest,potpisuju ugovore na mjesec dana itdamorovski je napisao/la:buraz piric je saam reko, ako ce igdje u Sabaniji igrat, igro bi u sarajvu.. Stoga vjerujem mu na rijec, a pregovara ibrak sa njim milion posto.. U sta god hoces da se okladimo..Skojevski je napisao/la:Piric dolazi 99%, ostalo mu je jos samo da potpise ugovor sa Gentom mu istice 30.06.
Benjo_AFC86 je napisao/la:Eto vam Pirija sad prvi golman i to u Premier
A sjetice se pojedinci sta su pricali prije par god kad je dosao u Gradinu, nema od njega nista ovo ono.. Tino i jos jedan su za njega majstori
Pirke ebi im znanje u Premieri opet
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Gradina bila zadnja na tabeli pa sasvim solidno odigrala drugi dio polusezone gdje je Pirić briljirao i na svakom izvještaju na BHT njegovo ime u prvom planu bilo, i na taj način se i probio dalje do Gent-a. Tako da se ne sikiram za njega trenutno.DrustveniParazit je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:Eto vam Pirija sad prvi golman i to u Premier
A sjetice se pojedinci sta su pricali prije par god kad je dosao u Gradinu, nema od njega nista ovo ono.. Tino i jos jedan su za njega majstori
Pirke ebi im znanje u Premieri opet
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Lik se samo može sje*ati, po onom intervju sa novim trenerom skont'o sam da je cilj sredina tabele, ako ne bude im'o dobru odbranu i ako bude primo dosta golova neće otići nigdje više, koliko god on se činio dobar.
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma vjerujem da ce se polako sloziti ekipica na terenu snaznija od one proslosezonske..posebno ako se dogovore sa Redzepijem i ako se vrati Brzi (cisto zbog godina)..
napad recimo ne izgleda uopce lose: Jusufbasic, M.Mujic, J.Mujkic i ako dodje bilo koji od ova 2 sto se spominju (Stojanov ili Beka) to je vec bolje nego prosle godine...2 golmana dobra, Pirija i Fejza, jedan mlad jedan iskusan...iako mi je strasno zao Hadzije ali ako imas priliku da potpises golmana mlade reprezentacije, dobar je to potez..
ne sumnjam da ce to biti jedna solidna ekipica, po igracima vjerovatno i jaca od proslosezonske, koju ce Denis uklopit da igra lopte, vani sigurno na kontre, kuci nekako ko Bratstvo onako..pa na polusezoni cemo vidjeti.
Odma ugovore potpisati na dvije,tri godineultrasstyle_tz je napisao/la:pa do sad 2 dovedena igraca su Mujic 91. i 94. godiste (ako potpise Piric)...Bekic je 92., ako se odluci za Slobodu...
Jusufbasic je 90., Mujka 89., znaci ako bude po planu najstariji od 4-5 napadaca 24-25 godina...jos ako se i Brzi slucajno vrati, i on je 92...vise nego mlada ekipa
Dolazi Pirija 100%wobly92 je napisao/la:Šta je s onog golmana Rudara, Ivan Tirić, brani za U21 repku, glupo ovako govorit jer se nije povezivao dosad s klubom, sigurno s razlogom, možda je malo i preskup, al sigurno da bi bio odlično dugoročno rješenje ako Pirija ne dođe...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.